-
Ετοιμάζομαι για το πρώτο ταξίδι με το Dolphin.
200χλμ διαδρομής. 100 ΕΟ και 100 επαρχιακοί με στροφές.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε -
Τροφές νερά και κουβέρτες να πάρεις.
-
-
-
-
λογικα ολα τα σημεια που αναφερει.
Την μεταβαση απο regen σε φρενα τριβης οντως την νιωθεις, αλλα μου φανηκε υπερβολικος. Για την θερμοστατη το εχουμε αναφερει επισης οτι λειτουργει "παραξενα". Στους 27-28 δεν το εχουμε βαλει ποτε, αλλα 25 το εχω οντως βαλει. Η συζυγος ανεφερε επισης οτι τα θερμαινομενα καθισματα ειναι ΠΟΛΥ ζεσταΟλα αυτα τα ανεφερε με τιμουλα 34900! Το ιδιο μοντελο στην ελλαδα κοστιζει (ακομα) 27.500 (χωρις επιδοτηση).
-
-
Είδα σήμερα στην λεωφόρο Αθηνών ένα Dolphin ψηλωμενο. 3 πόντους του είχε δώσει σίγουρα μπορεί και παραπάνω. Δεν μπορούσα να τον ρωτήσω τον οδηγό. Ήταν πενταμορφο ψηλωμενο και νόμιζα ότι ήταν το Atto 2. Είδα και ενα άλλο κανονικό δελφινι και άσχημο ήταν, σαν σαύρα χαμηλό. Πιστεύω ότι θα έβαλε τις προθήκες ανάμεσα στις σπειρες των ελατηρίων. Είχα βάλει και εγώ σε ένα, Hyundai Accent που είχαμε και είχαν κατσει τα ελατήρια. Μονο το βάλανε στην ράμπα και πέρασαν οι προσθήκες, μόνο μετά έγινε λίγο πιο σκληρή η ανάρτηση. Εντωμεταξύ ψηλωμενο το δελφίνι δε θα έχει πρόβλημα με τις πόρτες στα πεζοδρόμια και δε θα βρισκει από κάτω.
-
λογικα ολα τα σημεια που αναφερει.
Την μεταβαση απο regen σε φρενα τριβης οντως την νιωθεις, αλλα μου φανηκε υπερβολικος. Για την θερμοστατη το εχουμε αναφερει επισης οτι λειτουργει "παραξενα". Στους 27-28 δεν το εχουμε βαλει ποτε, αλλα 25 το εχω οντως βαλει. Η συζυγος ανεφερε επισης οτι τα θερμαινομενα καθισματα ειναι ΠΟΛΥ ζεσταΟλα αυτα τα ανεφερε με τιμουλα 34900! Το ιδιο μοντελο στην ελλαδα κοστιζει (ακομα) 27.500 (χωρις επιδοτηση).
Γενικά ειναι υπερβολικός και υπέρ του δεόντως επικριτικός
-
Ετοιμάζομαι για το πρώτο ταξίδι με το Dolphin.
200χλμ διαδρομής. 100 ΕΟ και 100 επαρχιακοί με στροφές.
Ελπίζω να τα καταφέρουμεΤρομαξα τωρα! Τι λες βρε παιδι μου? Τοσα χλμ ελπιζω να μοιραστείς τη διαδρομή με δεύτερο οδηγο. Εγω με το ντιζελ τις προαλλες εκανα με 3 γεμισματα 2800 σε ενα ΣΚ και ταλαιπωρηθηκα πολυ. Χώρια τα διόδια που πληρωσα και το χιονι που έφαγα στη Βουλγαρία.
-
-
Ολα αυτα τα ανεφερε με τιμουλα 34900! Το ιδιο μοντελο στην ελλαδα κοστιζει (ακομα) 27.500 (χωρις επιδοτηση).
άλλη η αγοραστική δύναμη ο άγγλος άλλη ο έλληνας
α. δεν ειναι αγγλος, αλλα πολωνος
β. δεν ενδιαφερει αυτο τις εταιρειες. Δεν προσαρμοζουν τις τιμες τους στην αγοραστικη δυναμη του καθενος Απλα μειωνουν τις απαιτησεις για "νουμερα". Στην καλυτερη, να φερουν πιο φτηνες εκδοσεις. Εδω ομως συνεβη το αναποδο, εφεραν τις ακριβες εκδοσεις σε φτηνοτερη τιμη, η οποια εξακλουθει να υφισταται. -
Ολα αυτα τα ανεφερε με τιμουλα 34900! Το ιδιο μοντελο στην ελλαδα κοστιζει (ακομα) 27.500 (χωρις επιδοτηση).
β. δεν ενδιαφερει αυτο τις εταιρειες. Δεν προσαρμοζουν τις τιμες τους στην αγοραστικη δυναμη του καθενος Απλα μειωνουν τις απαιτησεις για "νουμερα". Στην καλυτερη, να φερουν πιο φτηνες εκδοσεις. Εδω ομως συνεβη το αναποδο, εφεραν τις ακριβες εκδοσεις σε φτηνοτερη τιμη, η οποια εξακλουθει να υφισταται.στις υπηρεσίες προσαρμόζονται πχ youtube premium
-
β. δεν ενδιαφερει αυτο τις εταιρειες. Δεν προσαρμοζουν τις τιμες τους στην αγοραστικη δυναμη του καθενος Απλα μειωνουν τις απαιτησεις για "νουμερα". Στην καλυτερη, να φερουν πιο φτηνες εκδοσεις. Εδω ομως συνεβη το αναποδο, εφεραν τις ακριβες εκδοσεις σε φτηνοτερη τιμη, η οποια εξακλουθει να υφισταται.στις υπηρεσίες προσαρμόζονται πχ youtube premium
το θεμα συζητησης μας ειναι οι υπηρεσιες ή μηπως κατι αλλο;
-
Ή έχει πουλήσει αρκετά το δελφίνι ή πέφτει το μάτι μου πάνω του τελευταία , ακόμα και επαρχία. Εμφανισιακά , ένα κοινότυπο χατσμπακ μου φάνηκε , δεν το λέω ως κακό , από τις υπερβολές άλλων , καλύτερα.
Τις προάλες το πέτυχα και Ιόνια, ταξιδεύαμε μαζί από πριν την Αμφιλοχία μέχρι σίγουρα πριν τα διόδια της παλιοβούνας. Δεν μπήκε στα ΣΕΑ στη γαυρολίμνη ( αν έχει φορτιστή εκεί , δε ξέρω κιόλας). 130-140 ακατέβατα το δελφίνι. Με είχε φάει η περιέργεια για πόσο θα πηγαίνει τόσο και έμεινα διακριτικά πίσω του. Είχα εντυπωσιαστεί . Ειλικρινά μόνο τεσλα πετυχαίνω με τέτοιο ρυθμό σε εθνικές. Μετά τα διόδια , έκοψε και προσπέρασα.
Από τα παραπάνω δε βγαίνει κανένα συμπέρασμα για την αυτονομία , άλλωστε ο άνθρωπος μπορεί απλά να έφτασε Ναύπακτο ή ξέρω εγώ που αλλού. Για τον οποιοδήποτε μη γνώστη , που δε θα αναγνώριζε το όχημα θα ήταν απλά ένα ακόμα χατσμπακ στην Εθνική , εκεί θέλω να καταλήξω. -
Ή έχει πουλήσει αρκετά το δελφίνι ή πέφτει το μάτι μου πάνω του τελευταία , ακόμα και επαρχία. Εμφανισιακά , ένα κοινότυπο χατσμπακ μου φάνηκε , δεν το λέω ως κακό , από τις υπερβολές άλλων , καλύτερα.
Τις προάλες το πέτυχα και Ιόνια, ταξιδεύαμε μαζί από πριν την Αμφιλοχία μέχρι σίγουρα πριν τα διόδια της παλιοβούνας. Δεν μπήκε στα ΣΕΑ στη γαυρολίμνη ( αν έχει φορτιστή εκεί , δε ξέρω κιόλας). 130-140 ακατέβατα το δελφίνι. Με είχε φάει η περιέργεια για πόσο θα πηγαίνει τόσο και έμεινα διακριτικά πίσω του. Είχα εντυπωσιαστεί . Ειλικρινά μόνο τεσλα πετυχαίνω με τέτοιο ρυθμό σε εθνικές. Μετά τα διόδια , έκοψε και προσπέρασα.
Από τα παραπάνω δε βγαίνει κανένα συμπέρασμα για την αυτονομία , άλλωστε ο άνθρωπος μπορεί απλά να έφτασε Ναύπακτο ή ξέρω εγώ που αλλού. Για τον οποιοδήποτε μη γνώστη , που δε θα αναγνώριζε το όχημα θα ήταν απλά ένα ακόμα χατσμπακ στην Εθνική , εκεί θέλω να καταλήξω.η ιονια, απο τη γεφυρα, εως τα ιωαννινα ειναι ΓΕΜΑΤΗ φορτιστες. Επομενως μπορει να κινηθει με γρηγορο ρυθμο χωρις να αγχωνεται για αυτονομια. Ισως ο ανθρωπος να εκανε μια κοντινη διαδρομη και απλα το πατησε. Σε μεγαλο ταξιδι (οπου θα χρειαστεις οπωσδηποτε τουλαχιστον μια φορτιση) παντως, σε ολα τα ηλεκτρικα, το 140 δεν βολευει, διοτι οποιον χρονο κερδισεις λογω της μεγαλης ταχυτητας, θα τον "φας" στον φορτιστη.
-
Από τα παραπάνω δε βγαίνει κανένα συμπέρασμα για την αυτονομία , άλλωστε ο άνθρωπος μπορεί απλά να έφτασε Ναύπακτο ή ξέρω εγώ που αλλού. Για τον οποιοδήποτε μη γνώστη , που δε θα αναγνώριζε το όχημα θα ήταν απλά ένα ακόμα χατσμπακ στην Εθνική , εκεί θέλω να καταλήξω.Όλοι οι ΣΕΑ της Ιονίας οδού έχουν σταθμό φόρτισης.
-
@civil357 said in BYD forum:
Σε μεγαλο ταξιδι (οπου θα χρειαστεις οπωσδηποτε τουλαχιστον μια φορτιση) παντως, σε ολα τα ηλεκτρικα, το 140 δεν βολευει, διοτι οποιον χρονο κερδισεις λογω της μεγαλης ταχυτητας, θα τον "φας" στον φορτιστη.ακριβώς, μέχρι να μειωθούν οι χρόνοι φόρτισης, ποιο πολύ αξίζει να κινείσαι σε χαμηλες ταχύτητες, πάρα να κάνεις παραπάνω φορτίσεις.
-
Δηλαδή για το Atto 3 ποια είναι η κατάλληλη ταχύτητα για ταξιδι;
Αλλά όχι 90, δε θα το αντεξω -
BYD forum