-
This post is deleted! -
@racefun1971 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Πια ανάγκη θα μου καλύψουν δηλαδή.
Εάν δεν σου καλύψουν ανάγκη δεν θα την αγοράσεις.
Όπως λένε οι ειδικοί η ταχύτητα λήψης φωτογραφίας με άμεση εστίαση είναι βασικό πλεονέκτημα, εάν δεν το θες τότε δεν θα το επιλέξεις.
Όπως όταν ήρθαν οι dslr κάποιοι ήθελαν να εμφανίζουν το φιλμ παραδοσιακά.Όλα αυτά τα επιχειρήματα είναι απότοκα της ηλικίας. Όλοι μας θα περάσουμε από αυτήν την ηλικία όπου οι αλλαγές θα μας δυσκολεύουν, το γεγονός αυτό όμως, ότι μεγαλώνουμε εμείς, δεν θα σταματήσει την εξέλιξη του κόσμου
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν παίχτη στο παίγνιο του ανταγωνισμού να ικανοποιήσει την ανάγκη,
Καταλαβαίνεις ότι αυτό το "παίγνιο του ανταγωνισμού" έφτασε τα πράγματα μέχρι την καταστροφή της κλιματικής αλλαγής και την αναγκαστική επιβολή της μπαταριοκίνησης ως δήθεν λύση, κι ότι ο μηχανισμός που περιγράφεις δημιούργησε το πρόβλημα;
-
@piliourits said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε έναν παίχτη στο παίγνιο του ανταγωνισμού να ικανοποιήσει την ανάγκη,
Καταλαβαίνεις ότι αυτό το "παίγνιο του ανταγωνισμού" έφτασε τα πράγματα μέχρι την καταστροφή της κλιματικής αλλαγής και την αναγκαστική επιβολή της μπαταριοκίνησης ως δήθεν λύση, κι ότι ο μηχανισμός που περιγράφεις δημιούργησε το πρόβλημα;
Οι βιομηχανικη ανάπτυξη δημιούργησε εξαρχης το πρόβλημα της ρύπανσης. Αλλά θέλουμε έναν κόσμο χωρίς αυτήν ; Ιδού το ερώτημα; Μπορείτε να ζήσετε εθελοντικά χωρίς τα αποτελέσματα της βιομηχανικής ανάπτυξης ;
Τίποτα στον κόσμο δεν είναι τέλειο, καμία οικονομικοπολιτικη ιδέα, διότι συνεχώς τα πάντα τα βλέπεις υπό αυτό το πρίσμα και κατεύθυνεις τις συζητήσεις προς τα εκεί. Όποιος το πιστεύει αυτό, απλώς πάσχει από οπαδισμο και φανατισμό. Τα πάντα έχουν θετικο και αρνητικο αντίκτυπο. Τίποτα δεν έχει τελειοποιηθεί. Όλα βρίσκονται σε μια δυναμική φάση. Όπου γίνονται λάθη, υπερβολές διορθώνονται σε βάθος χρόνου.Στο θέμα που απασχολεί το τοπικό αυτό, τα λάθη που διορθώνονται είναι στην ρύπανση των πόλεων. Ξέφυγε η κατάσταση και σταδιακά σε βάθος χρόνου γίνονται προσπάθειες βελτίωσης της. Εάν εσύ απομονώσεις μονάχα μια χρονική περίοδο δεν μπορείς να δεις την συνολική εικόνα. Η οποία όπως έχω πει πολλές φορές είναι γραμμική προς τη βελτίωση. Ο άνθρωπος δημιουργεί προβλήματα με την οικονομική του δραστηριότητα και μετά προσπαθεί να τα λύσει.
Για παράδειγμα η τρύπα του όζοντος κλείνει. Και αυτό λόγω των περιβαλλοντικών νόμων που θεσπίστηκαν τη δεκαετία του 90.
-
Άρες μάρες κουκουναρες!
Δεν μπορεί κάποιος να κάνει διάλογο μαζί σου, το έχεις καταλάβει αυτό;!
Άλλα λέει η θεία μου, κι άλλα ακούν τ' αυτιά μου.
Και η τρικυμία εν κρανιω πετά την μπάλα στην εξέδρα!
Και ανένδοτος κιόλας!
Είμαι από την εποχή των BBS, mIRC αργότερα και σε όλη μου την διαδικτυακή και πραγματική ζωή 2 άτομα έχω γνωρίσει σας εσένα! Απίστευτο! One of a (bad) kind!
-
Oh really? What a pity!
Dublin, συνελθε. Ηρέμησε και απάντησε στα επιχειρήματα.
Εάν δεν θέλεις κάνε μου block να μη με διαβάζεις.
-
Oh really? What a pity!
Πώς γίνεται το block;!
-
@dublin said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Oh really? What a pity!
Πώς γίνεται το block;!
Αν πατήσεις πάνω στον λογαριασμό μου έχει τρεις τελείες στα δεξιά. Πας εκεί και κάπου γράφει block.
-
This post is deleted! -
Ένα ωραίο που άκουσα: ρε σεις, λέτε με όλα αυτά που κάνουμε να κρυώσει ο πλανήτης και να έχουμε το αντίθετο; νάχουμε ξερωγώ χειμώνα 10 μήνες το χρόνο;
-
Κρύο, καιρός για τούρμπο.
-
Aaaa! I am a new man!
-
@dublin said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Oh really? What a pity!
Πώς γίνεται το block;!
το a block έτσι:
χαλαρώστε παιδια.
Βλέπεις να αντιδρώ εγώ σε αυτα που γράφει για τα diesel ο lap? και γω έχω euro 5 diesel
αστον να γράφει σιγα
-
@dstou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ένα ωραίο που άκουσα: ρε σεις, λέτε με όλα αυτά που κάνουμε να κρυώσει ο πλανήτης και να έχουμε το αντίθετο; νάχουμε ξερωγώ χειμώνα 10 μήνες το χρόνο;
Εμ, δε διαβάζεις όλα τα νήματα.
Σχολιάστηκε ήδη!Τα χάρτινα καλαμάκια είναι η διόρθωση που λέει ο Λαπ.
Όπως ότι θα χεις πόλεις 5-10-25 εκατομμυρίων, αλλά θα τους φταίει το adblue που δεν είναι καθαρός ο αέρας.
-
Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ότι πιο σπαστικό υπάρχει!
Αλλά θύμισε μου που ανέφερα εγώ τα χάρτινα καλαμάκια;Επίσης, εγραψα κάπου ότι είναι καλό πράγμα να υπάρχουν τόσο μεγάλες πόλεις;
Γιατί παραποιείς τα γραφόμενα μου;
Εγώ ανέφερα τα ρυπογόνα diesel και ιδιαίτερα τα diesel euro5 σαν αυτο του dublin.
Ο dublin μας έχει πει στις συζητήσεις μας στο τοπικο αυτό πως ήταν και οικολόγος άρα δεν είναι λιγότερο συνειδητοποιημένος από τους αλλους που δεν συμπαθούν τα Diesel. Ένας οικολόγος ομως που υπερασπίζεται το diesel euro5, γιατί αυτό αγόρασε, άρα δεν ρυπαίνει και πως είναι πιο οικολογικό από ένα euro5 βενζίνης, υβριδικό ή ακόμα και ηλεκτρικό. Υπάρχουν και αυτοί οι οικολόγοι.
Edit: κάντε μου quoting ως απάντηση χωρίς το edit. Να το δει για να τον τσιγκλισω.
-
This post is deleted! -
Επί 30 έτη το κράτος έκανε τα στραβά μάτια. Αυξήθηκαν οι θάνατοι από την ατμοσφαιρική ρύπανση στα μεγάλα αστικά κέντρα, το κόστος της περίθαλψης και φαρμάκων έφτασε σε τεράστια υψη λόγω ασθενειών που σχετίζονται με την ατμοσφαιρική ρύπανση και λόγω χρόνιων αναπνευστικων προβλημάτων των κατοίκων των πόλεων
Όλα είναι ένα εκκρεμές. Συσσωρεύτηκαν ρύποι στις πόλεις μας, ένα μέρος του πληθυσμού αρρώστησε και ένα άλλο σύμφωνα με μελέτες θα αρρωστήσει στο μέλλον λόγω αυτής της αιτίας, οι δημόσιες δαπάνες για την υγεία θα πολλαπλασιαστούν λόγω αυτού του γεγονότος.
Οπότε η λογική σας τι σας λέει; Οχι το θυμικο σας, αλλά η λογική σας;
Θα ζήσουμε την άλλη πλευρά του εκκρεμούς. Θα κυνηγήσουν πολύ όποιον ρυπαίνει.
Λες για το ιδιο κρατος που επετρεψε την κυκλοφορια των ντιζελ Ε5 και μετα στις 2 μεγαλες πολεις; Το ιδιο που δεν ελεγχει την αφαιρεση των DPF απο ταξι και ΙΧ ωστε να επιβαλλει προστιμα; Αυτο που δεν ελεγξε και εν ελεγχει καμια μα καμια κεντρικη θερμανση πετρελαιου;
Θα ερθει αυτο το κρατος να πει στον πολιτη με Ε3 αυτοκινητο "παρε 8Κ για αγορα ηλεκτρικου", που κοστιζει απο 35Κ και πανω;
Γιατι δεν του δινει τα 6Κ να παρει ενα Ε6d; Δεν θα εκανε μεγαλυετρη διαφορα στον αερα που αναπνεουμε απο αυτο που κανει τωρα; Που δινει σε οικονομικα ισχυρους κινητρα τα οποια δεν εχουν αναγκη;
-
Συμφωνω σε αυτό. Δεν έχεις άδικο. Απόλυτα λογική η σκέψη σου.
Το έχω πει και εγώ πως το πρώτο βήμα είναι τα mild hybrid.
Πάντως δίνουν οικονομικά κίνητρα για υβριδικά και plug ins.
O χρονικός ορίζοντας είναι ο καταλύτης που πιέζει τις καταστάσεις. Το γιατί μπήκε αυτός ο χρονικός ορίζοντας είναι θέμα συζήτησης.
Από όσο καταλαβαίνω οι επιστήμονες χτυπούν καμπανάκι κινδύνου για το περιβάλλον, και οι κυβερνήσεις δεν εμπιστεύονται τους κατακσευαστες αν δεν τους πιέσουν χρονικά -
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Βλέπεις να αντιδρώ εγώ σε αυτα που γράφει για τα diesel ο lap? και γω έχω euro 5 diesel
αστον να γράφει σιγαΑκριβώς, την άποψη μου λέω. Εκτός αν απαγορεύεται, και πρέπει να συμφωνούμε όλοι με τις επιλογές σας.
-
Ακριβώς, την άποψη μου λέω. Εκτός αν απαγορεύεται, και πρέπει να συμφωνούμε όλοι με τις επιλογές σας.
βρε καλά κάνεις.
ελευθερος να γράφεις ότι θες από μένα. Εγω δεν σκάω και πολύ με τέτοια πράγματα
διαφωνεις , διαφωνείς. Αν βρίσκω τα επειχηρήματα σου ανούσια θα στο πω μία φορά και θα στο εξηγήσω.
Μετά απλά δεν θα γράφω. Το ίδιο συμβουλεψα και τον dublin
Ο επιμένων κατεβατα δεν σημαίνει ότι έχει δικιο.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης