-
@otso said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Greenpeace: Η βιομηχανία κρέατος προκαλεί μεγαλύτερη υπερθέρμανση στον πλανήτη από τις πετρελαϊκές
Οι 5 μεγαλύτερες εταιρείες κρέατος και γαλακτοκομικών εκπέμπουν περισσότερο μεθάνιο από ExxonMobil, Shell, Total Eneries, Chevron και BPΔεν κοβετε λιγο το κρεας αντι να μας υποχρεωνετε να παρουμε ηλεκτρικα ;
Το κάναμε κάποιοι πρωτοπόροι
Εδώ και 39 χρόνια
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα έχω πει εδώ και καιρό! Τεχνητό κρέας που είναι πεντανόστιμο όπως λένε οδοί το δοκίμασαν κσι είναι απαλλαγμένο από όλα τα γονίδιά που προκαλούν αρρώστιες στον άνθρωπο
To χημικό κρέας ειναι καρκίνος. το κανονικό κρέας, από ζώα σωστής εκτροφής ειναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τρώει ο άνθρωπος. Ευτυχώς η διατροφή carnivore παίρνει τα πάνω της, μπας και σταματήσουμε να τρώμε τσία, πίτουρα και άλλες αηδίες.
-
Lap μπερδεύεις το κρέας των τζανκ φουντς (μπέρκερ γύροι κλπ) με αυτό που αγοράζεις σε ένα κρεοπωλείο , το τεχνητό συμφωνώ θα είναι πιο υγιεινό για ... τα γυράδικα !
Υποψιάζομαι όμως οτι θα συμφέρει οικονομικά να τρως στην ταβέρνα κανονικό κρέας. -
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Greenpeace: Η βιομηχανία κρέατος προκαλεί μεγαλύτερη υπερθέρμανση στον πλανήτη από τις πετρελαϊκές
Οι 5 μεγαλύτερες εταιρείες κρέατος και γαλακτοκομικών εκπέμπουν περισσότερο μεθάνιο από ExxonMobil, Shell, Total Eneries, Chevron και BPΔεν κοβετε λιγο το κρεας αντι να μας υποχρεωνετε να παρουμε ηλεκτρικα ;
Να δω pdf φίλτρο κλανιας να μπαίνει σε αγελάδες και μετά ας με πάρει ο ύψιστος , θα τα έχω δει όλα
Εκτός του ότι το μεθάνιο είναι αέριο οπότε θες καταλύτη και υψηλή θερμοκρασία, το κύριο ποσοστό του βγαίνει από το ρέψιμο των αγελάδων παρά από τις κλανιές. Οπότε φίλτρο στο στόμα χρειάζεται.
-
@super-t said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Να δω pdf φίλτρο κλανιας να μπαίνει σε αγελάδες και μετά ας με πάρει ο ύψιστος , θα τα έχω δει όλα
Εκτός του ότι το μεθάνιο είναι αέριο οπότε θες καταλύτη και υψηλή θερμοκρασία, το κύριο ποσοστό του βγαίνει από το ρέψιμο των αγελάδων παρά από τις κλανιές. Οπότε φίλτρο στο στόμα χρειάζεται.
Ε καλά δεν το έχω τι να σου πω, ίσως χαχαχαχαχα
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα έχω πει εδώ και καιρό! Τεχνητό κρέας που είναι πεντανόστιμο όπως λένε οδοί το δοκίμασαν κσι είναι απαλλαγμένο από όλα τα γονίδιά που προκαλούν αρρώστιες στον άνθρωπο
To χημικό κρέας ειναι καρκίνος. το κανονικό κρέας, από ζώα σωστής εκτροφής ειναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τρώει ο άνθρωπος. Ευτυχώς η διατροφή carnivore παίρνει τα πάνω της, μπας και σταματήσουμε να τρώμε τσία, πίτουρα και άλλες αηδίες.
Καμία σχέση το χημικό κρέας με το κρέας εργαστηρίου. Το κόκκινο κρεας εκ φύσεως είναι καρκινογόνο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ουτε σωστής ούτε λανθασμένης εκτροφής δεν τον σώζει. Το κόκκινο κρέας έχει κάποια γονίδια που προκαλεί αρρώστιες στον άνθρωπο, είναι αποδεδειγμένο πια και αναγνωρισμένο από τον ΠΟΥ. Οι δίαιτες με κρέας που τρώνε μεγάλες ποσότητες είναι μια μόδα από rednecks. Δεν κατανοούν τίποτα από όσα και αν τους πεις.
Οι εκτροφή ζώων έχει διαλύσει το περιβάλλον από που ζούμε. Διάβασε και δες.
-
Καμία σχέση. Το κόκκινο κρεας εκ φύσεως είναι καρκινογόνο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ουτε σωστής ούτε λανθασμένης εκτροφής δεν τον σώζει. Το κόκκινο κρέας έχει κάποια γονίδια που προκαλεί. Οι δίαιτες με κρέας που τρώνε μεγάλες ποσότητες είναι μια μόδα από redheads. Δεν κατανοούν τίποτα από όσα και αν τους πεις.
Οι εκτροφή ζώων έχει διαλύσει το περιβάλλον από που ζούμε. Διάβασε και δες.
Επειδή διάβασα τα λέω. Η καλύτερη τροφή για τον άνρωπο ειναι το κρέας. Η χειρότερη τροφή ειναι τα φυτικά έλαια, τα χημικά τρόφιμα και η ζάχαρη (σε κάθε μορφή, ακόμα και σε άλευρα και δημητριακά). ο ΠΟΥ ειναι απλά ανέκδοτο, λέει τις ίδιες μ@λακίες εδώ και χρόνια. Ακόμα έχει την Πυραμίδα διατροφής λάθος.
-
Μάλλον δεν διαβάζεις καλά. Το κρέας είναι καλο για κάποια θρεπτικά του συστατικά. Το κόκκινο κρέας όμως σε συχνή και καθημερινή διατροφή είναι έως και καρκινογόνο και έχει αποδειχθεί σε πολλές μελέτες. Ο λόγος που είναι καρκινογόνο ειναι κάποια συγκεκριμένα γονίδιά που έχουν τα ζώα τα οποία οδηγούν τον ανθρώπινο οργανισμό σε αντίδραση και σοβαρες αρρώστιες.
Το κρέας εργαστηρίου που δεν έχει καμία σχέση με το τεχνητό όπως φαντάζεσαι και αναφέρουν οι rednecks με γνώσεις βοδιού, αυτό που προσπαθεί να επιτύχει και το κάνει πράξη είναι να απαλλάξει το κόκκινο κρέας από αυτά τα γονίδιά που ενεργοποιούν αυτοάνοσα στους ανθρώπους.
Είναι κάτι σαν το γάλα με παστερίωση και χωρίς. Μπορεί το χωρίς αν είναι πιο θρεπτικό για κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις αλλά πλέον θεωρείται ηλιθιο το να το πίνεις χωρίς παστερίωση και δη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι και το ατόφιο και δήθεν καλο κρέας δεν έχει απαλλαγεί από αυτό που οδηγεί το άνθρωπο να αρρωσταίνει.
Ρε συ Φανη, δεν είσαι και ο πιο ας πουμε ''λογικός'' ανθρωπος του κόσμου. Την μια θες θανατικές ποινές για τους κλέφτες, την αλλη θες δούλους για να είσαι ορίτζιναλ δημοκράτης, την αλλη θες κομμουνισμό με βασιλεία, την αλλη η κλιματική κρίση δεν είναι σε μεγάλο μέρος της ανθρωπογενής λόγω καυσης άνθρακα, τώρα θεωρείς τον ΠΟΥ λάθος και ανεκδοτο ενώ εσυ και καποι αλλοι μπαρπρες και rednecks με ίδιες απόψεις τα ξέρετε καλύτερα από αυτόν και τις μελέτες δεκαετιών που παρουσιάζει και υιοθετεί.
-
https://foodforhealth.gr/diaita-ton-sarkofagon-carnivore-diet-mathete-ta-panta/
Η δίαιτα των σαρκοφάγων (carnivore diet) είναι μια FAD δίαιτα (FAD diet), δηλαδή μια δίαιτα μόδας ή αλλιώς εύκολη δίαιτα ή δίαιτα εξπρές, που είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, για αδυνάτισμα και χάσιμο κιλών.
Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες δίαιτες εξπρές, όπως είναι για παράδειγμα η χημική δίαιτα, η δίαιτα των σαρκοφάγων δεν έχει καμία επιστημονική βάση και δεν υπάρχουν έγκυρες μελέτες στη βιβλιογραφία που να υποστηρίζουν τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την ασφάλεια της.
Με λίγα λόγια διάφοροι rednecks που έχουν συμφέροντα στην βιομηχανία της κτηνοτροφίας βγάζουν μια βλακεία ως μόδα που στηρίζει τα οικονομικά τους συμφεροντα, και στην βάση αυτών αμφισβητείται ο ΠΟΥ, οι έρευνες δεκαετιών σοβαρών ερευνητικών κέντρων των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του παλνητη
Μη πέφτεις στην παγίδα και γίνεις θύμα τους.
-
@monman2 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Lap μπερδεύεις το κρέας των τζανκ φουντς (μπέρκερ γύροι κλπ) με αυτό που αγοράζεις σε ένα κρεοπωλείο , το τεχνητό συμφωνώ θα είναι πιο υγιεινό για ... τα γυράδικα !
Υποψιάζομαι όμως οτι θα συμφέρει οικονομικά να τρως στην ταβέρνα κανονικό κρέας.Θα επεκταθει παντού λόγω της οικονομίας κλίμακας. Και εμένα μου αρέσει το κρέας αλλά έχω ηθικό θέμα με την θανάτωση των ζώω. Είναι μια καθημερινή σφαγή από τους ανθρωοους προς άλλα νοήμονα όντα που έχουν ψυχισμό και αισθήματα και κανείς δεν μιλά για αυτό. Αλλά πέρα από αυτό το κόκκινο κρέας οσο καλό και αν είναι έχει συγκεκριμένα γονίδια που σε κάποιους ανθρώπους δημιουργεί πολλά προβλήματα.
Το καλύτερο με το κρέας εργαστηρίου όπως και το γάλα που οινιυμε κτλ θα είναι πως θα μπορείς να φας κρέας ποιότητας ας πούμε 200 ευρω το κιλό με πολλά λιγότερα μιας και θα χρησιμοποιούν λίγα κύτταρα από αυτό το εξαιρετικό ζώο. Εγώ μια φορά έχω φάει στην ζωή μου τόσο καλό κρεας, δεν είχα ποτέ τα χρήματα να φάω εξαιρετικό κρέας. Σήμερα εμείς ως λαός τρώμε αθλιο κρέας που είναι γεμάτο ορμόνες που προκαλούν γονιδιακές βλάβες στο ζώο
-
Την μια θες θανατικές ποινές για τους κλέφτες
Γιατί διαφωνείς?!?!
-
Σκληρές ποινές θέλω και αν θες να με πεις ακραίο και καμιά σφαλιάρα του στυλ " ρε μπαγλαμά δεν ντραπηκες να κλέψεις την γριουλα" , όταν τον πιάσουν άντε να το δεχομουν ως μια τελείως εξτρημ αντιμετώπιση (και μιλάμε για μια όχι να ξυκοφορτωσουν), όχι φυσικά και την ανώτατη!!!!!! Έλεος.....
Δεν θέλω να τους βγάζουν έξω σε λίγες εβδομάδες, θέλω σωστό σωφρονιστικό σύστημα. Να κατανοήσει το λάθος του. Δεν θα είχα πρόβλημα να χτίσουν σύγχρονες φυλακές ώστε να μπορεί να γίνει διαχωρισμός μεταξύ τους και να μην βγαίνει χειροτερος. Σήμερα ο ένας πάνω στον άλλο είναι. Μπαίνουν για κλέψιμο και βγαίνουν μαφιόζοι.
Αλλά την ανώτατη ποινή για έναν κλέφτη ούτε τα φανατικά θεοκρατικα καθεστώτα που βλέπουμε στις ειδήσεις δεν έχουν.
-
Σκληρές ποινές θέλω και αν θες να με πεις ακραίο και καμιά σφαλιάρα του στυλ ρε μπαγλαμά δεν ντραπηκες να κλέψεις την γριουλα, όταν τον πιάσουν άντε να το δεχομουν ως μια τελείως εξτρημ αντιμετώπιση (και μιλάμε για μια όχι να ξυκοφορτωσουν), όχι φυσικά και την ανώτατη!!!!!! Έλεος.....
Θελεις να πεσεις στα μαλακα οταν θα κλεβεις γριουλες για να αγορασεις ηλεκτρικο ε ; Αν σε πιασουν γιατι με το πολυ μπλα μπλα μπορει και να αποκοιμηθουν και να ξεφυγεις .
-
Θα τους λέω για την κριτική στον Κέινς από τους νεοκεινσιανιστες
-
Θα τους λέω για την κριτική στον Κέινς από τους νεοκεινσιανιστες
βασικη ερωτηση. θα ερθεις στο ψαρονεφρι να μας τα πεις ολα αυτα απο κοντα;
-
Ειναι εργαστηρίου ;;;
-
θαθελα να σε δω σε δικαστηριο να πιανεσαι απο μια λεξη της εισαγγελεως και να τα κανεις πουτανα ολα .
Σε σενα 2 ποινες υπαρχουν , καθολου ενδιαμεσες
2ις εισ θανατον
η
ελευθερος -
Ελεύθερος....
Όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης.
-
Όταν ήμουν μικρός πήγαινα και έλεγα τι ζαβολιά έκανα και περίμενα να τιμωρηθω γιατί αυτό ήταν το δίκαιο.
-
Ζούμε την κινεζική επέλαση και καλώς ,διότι πλέον βλέπουμε και κόσμο μεσαίας τάξης να κοιτάει για ηλεκτρικό και σίγουρα υβριδικό. Ακόμη νομίζω και εξω να φορτίζει κάποιος, ένα κέρδος το έχει πέραν απο την απόλαυση.! Byd και MG ειναι game changer, ισως και Geely, αναμένω να δω και DFSK τι θα κάνει..
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης