-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Η ερωτηση παει στο 3ο που λεει βαζεις το ποσο(την τελευταια δοση) σε δοσεις .Εε μεχρι ποσες δοσεις μπορεις να την βαλεις?Δεν μου εχει απαντηση ποτε κανεις
Παλιά (το 2021) μου είχαν πει από μια Τογιότα, ότι η τελευταία δόση μπορεί να μπει σε όσες δόσεις είναι και το μέγιστο του χρηματοδοτικού, δηλαδή 84 δόσεις. Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει κάτι έκτοτε.
Τι ειπες τωρα ρε φιλε?Καταρχας καλη χρονια με ΥΓΕΙΑ πανω απ ολα.Κατσε να τελειωσω με το τσιγαρο και θα το κοιταξω πιο σοβαρα αν ειναι ετσι.
-
Η ερωτηση παει στο 3ο που λεει βαζεις το ποσο(την τελευταια δοση) σε δοσεις .Εε μεχρι ποσες δοσεις μπορεις να την βαλεις?Δεν μου εχει απαντηση ποτε κανεις
Παλιά (το 2021) μου είχαν πει από μια Τογιότα, ότι η τελευταία δόση μπορεί να μπει σε όσες δόσεις είναι και το μέγιστο του χρηματοδοτικού, δηλαδή 84 δόσεις. Δεν ξέρω εαν έχει αλλάξει κάτι έκτοτε.
Τι ειπες τωρα ρε φιλε?Καταρχας καλη χρονια με ΥΓΕΙΑ πανω απ ολα.Κατσε να τελειωσω με το τσιγαρο και θα το κοιταξω πιο σοβαρα αν ειναι ετσι.
-
@netgeo said in Toyota Corolla 2019:
Χάχα καλή χρονιά!
Όντως δεν φτάνει που θα έχεις πληρώσει 7-8Κ τόκο στο μπαλουν να ξαναπάρεις με δόσεις την τελευταία μεγάλη δόση σημαίνει αλλά 3-4Κ τόκο! Δλδ ένα αμάξι 30Κ θα φτάσει τα 42Κ! Τρελό γδαρσιμο ούτε εποχές πρώτων μνημονίων δεν έπεφτε τέτοιο τσεκούρι...
Υποτίθεται έφυγαν οι άσχετοι "αριστεροί" για να έρθει ο Μητσοτάκης για να δουλέψει η αγορά!
Από το 2019 τα καταναλωτικά δάνεια έχουν ανέβει 4-5% πάνω!
Το 2017-19 έβρισκες επιτόκιο στην αγορά αυτοκινήτου κάτω από 6% (όχι σε μια εταιρεία) και τώρα αν εξαιρέσεις την Φορντ που το 19 είχε 0.99% και τώρα έχει 3% κάτω από 9-10% τελικό δεν δίνει κάνεις... -
https://www.atticabank.gr/el/individuals/loans/eco-katanalotika-daneia#attica-my-eco-car
Αυτό βγαίνει 7 % περίπου , αν κάποιος αγοράζει υβριδικό Toyota ας το εχει υπόψη.
-
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
https://www.atticabank.gr/el/individuals/loans/eco-katanalotika-daneia#attica-my-eco-car
Αυτό βγαίνει 7 % περίπου , αν κάποιος αγοράζει υβριδικό Toyota ας το εχει υπόψη.
Σωστά, το έχει πει πολλές φορές και επίσης αυτό πήρα και εγώ.
-
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
Ισχύει αυτό όντως για αγορά φουλ υβριδικού. Ένα νορμάλ επιτόκιο μόνο για υβριδικά όπως αυτά που έβρισκες πριν 5-6 χρόνια για όλα τα αμάξια.
-
@tkin73 said in Toyota Corolla 2019:
Ισχύει αυτό όντως για αγορά φουλ υβριδικού. Ένα νορμάλ επιτόκιο μόνο για υβριδικά όπως αυτά που έβρισκες πριν 5-6 χρόνια για όλα τα αμάξια.
Ισχύει για όλα τα υβριδικά, ακόμα και τα μούφα (εεε mild ηθελα να πω), εφόσον η άδεια γράφει "υβριδικό". Οπότε πλέον καλύπτει αρκετά μοντέλα της αγοράς.
-
Καλή χρονιά σε όλους καί τίς οικογένειες μας!!!
Τελικά η νέα χρονιά με βρίσκει και εμένα με Corolla active+ Hybrid... σήμερα αύριο γίνεται η μεταβίβαση...και προχωράμε!
-
Με το καλό! Καλοτάξιδο!
-
Ωραίος ο Γιώργος!
Καλά χιλιόμετρα με ασφάλεια!
-
@georgekn said in Toyota Corolla 2019:
Τελικά η νέα χρονιά με βρίσκει και εμένα με Corolla active+ Hybrid... σήμερα αύριο γίνεται η μεταβίβαση...και προχωράμε!
Με το καλό, σας βρίσκει πολύ καλά το 2024, μπράβο σας!! Καλοτάξιδο και να το χαρείτε με Υγεία.
-
Ισχύει για όλα τα υβριδικά, ακόμα και τα μούφα (εεε mild ηθελα να πω), εφόσον η άδεια γράφει "υβριδικό". Οπότε πλέον καλύπτει αρκετά μοντέλα της αγοράς.
Αν είναι έτσι όντως καλύπτει πολλά. Ένα mild γράφει στην άδεια υβριδικό;
-
Ευχαριστώ όλους σας...για τις ευχές!!!
-
Ένα mild γράφει στην άδεια υβριδικό;
Ναί, εξ΄όσων γνωρίζω. Μπορεί να μας το επιβεβαιώσει ένας κάτοχος Πούμα για παράδειγμα.
-
Καλορίζικο και να το χαρείτε!!!
-
Στα mild γραφει "Αμολυβδη - Υβριδικο "
Καλοταξιδο Γιωργο !!
-
@alexandros-k said in Toyota Corolla 2019:
Στα mild γραφει "Αμολυβδη - Υβριδικο "
Το ίδιο γράφει και στα φουλ υβριδικά (όχι τα PHEV, εκεί δεν ξέρω τι γράφει).
-
Στα phev γράφει: διαπλεκόμενος που κλέβει τον φόρο κληρονόμων για ταμπλετ που βάζει και βενζίνη
-
Η τεχνικη μου ειναι αλλη το χω ξαναγραψει παλιοτερα.
Βαζω οσο το δυνατον μικροτερη δοση αρα περισσοτερους μηνες γιατι δεν θελω να ζοριζομαι .
Καθε χρονο εχω ενα εξτρα εισοδημα λογω αγροτικης εργασιας επιπλεον.Οποτε καθε χρονο βαζω ενα Α ποσο και κανω μερικη αποπληρωμη ,αρα γλυτωνω τοκους.
Τωρα μια σκεψη που εκανα ειναι να δωσω το αμαξι (αναλογα την τιμη )να βαλω το flex να πληρωνω χαμηλη δοση και μεχρι να παμε στην τελευταια δοση ειτε να την εχω μαζεψει ειτε να δωσω ενα ποσο και να συνεχισω με δοσεις .Οποτε γλυτωνω τοκους ετσι και αλλιως.
Βεβαια αυτο μετα απο 15 μερες γιατι ο στοχος ειναι το κ0λ0τσιγαρο απο τα Φωτα και μετα. -
Βεβαια αυτο μετα απο 15 μερες γιατι ο στοχος ειναι το κ0λ0τσιγαρο απο τα Φωτα και μετα.
Ευκολάκι, εαν το πάρεις απόφαση. Το έκοψα έναν Ιούλιο του 2011 (στις διακοπές) και έκτοτε δεν το ξαναέβαλα στο στόμα μου. Και κάπνιζα Prince, 1+ πακέτο την ημέρα.
Toyota Corolla 2019