-
@errico said in Toyota Corolla 2019:
Επίσης, να ρωτήσω τους κατόχους, τι αξίζει να βάλει κανείς σε έξτρα εξοπλισμό στο εσωτερικό/εξωτερικό του αυτοκινήτου. Υπάρχει κάτι που να είναι πραγματικά χρήσιμο; Ευχαριστώ
Δεν υπάρχει έξτρα εξοπλισμός στα Τογιότα (εκτός από την ηλιοροφή), μόνο εξοπλιστικές εκδόσεις. Δεν μπορείς δλδλ να πάρεις την Active+ και να προσθέσεις εξοπλισμό, εαν θές επιπλέον εξοπλισμό πας στην Style.
-
Καλησπέρα. Έχεις κάνεις κανείς test drive στη νέα Corolla να επισημάνει θετικά-αρνητικά; Ευχαριστώ
Δε νομίζω στην οδήγηση να έχει διαφορές από την προηγούμενη (πέραν του νεότερου υβριδίου).
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Επίσης, να ρωτήσω τους κατόχους, τι αξίζει να βάλει κανείς σε έξτρα εξοπλισμό στο εσωτερικό/εξωτερικό του αυτοκινήτου. Υπάρχει κάτι που να είναι πραγματικά χρήσιμο; Ευχαριστώ
Δεν υπάρχει έξτρα εξοπλισμός στα Τογιότα (εκτός από την ηλιοροφή), μόνο εξοπλιστικές εκδόσεις. Δεν μπορείς δλδλ να πάρεις την Active+ και να προσθέσεις εξοπλισμό, εαν θές επιπλέον εξοπλισμό πας στην Style.
Ναι, εννοούσα τα αξεσουάρ για εσωτερικό/εξωτερικό ή εργασίες όπως προστασία του χρώματος κ.λπ.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Ναι, εννοούσα τα αξεσουάρ για εσωτερικό/εξωτερικό ή εργασίες όπως προστασία του χρώματος κ.λπ.
Το καλυτερο για μενα ειναι τα σκαφακια(πατακια απο λαστιχο μπρος πισω) σωθηκα .και αν αγοραζα κορολα σε λευκο ή γκρι θα εβαζα τα μαυρα πλαστικα στους καθρεπτες
-
Τώρα θα δώσει κάποιος 29k για Corolla και θα τρίζουν τα παράθυρα? Α, πα, πα.
Όχι γρύλο, όλη την πόρτα με τον καθρέφτη μαζί πρέπει να αλλάζουν, χα, χα, χα.Ρε παιδιά, για κάτι τέτοια κράζουν το Skoda το Fabia που έχει 19k. Εντάξει τώρα, τα μεταξωτά... την ξέρετε τη συνέχεια.
-
Οπαδός των Toyota δεν είμαι, αλλά σε αυτά πληρώνεις την κορυφαία υβριδική τεχνολογία, όχι την απτή ποιότητα (γιατί πραγματική ποιότητα έχουν). Αν σου κάνει το αγοράζεις, αν όχι προσπερνάς.
-
@andya3 said in Toyota Corolla 2019:
Τώρα θα δώσει κάποιος 29k για Corolla και θα τρίζουν τα παράθυρα? Α, πα, πα.
Στα 29Κ δεν τρίζουν, αφού ειναι το FL και έχει λυθεί το πρόβλημα. Τρίζουν στα δικά μας των 18-21Κ, κλάην. Με τα λεφτά που πήρα την Κορόλα, ούτε Πόλο δεν έπαιρνα...!
-
@christostsp said in Toyota Corolla 2019:
Όλες οι εταιρείες έχουν τα θέματα τους. Το στοίχημα ειναι ποια έχει λιγότερα. Το VAG απέκτησε άσχημη φήμη και έμεινε η ρετσινιά. Απο ότι ακούω έχει βελτιωθεί. Μεγάλο κατόρθωμα, πέτυχε το αυτονόητο.
Κατά τα άλλα μπαίνεις στην αντιπροσωπεία της VW και βλέπεις το άκρον άωτον των επιλογών, βενζινοκινητα (ούτε καν mhev) έως πλήρως ηλεκτρικά, όπως την φακλανα το ID. Buzz. Kαι εκεί λες ότι μέχρι να παραλάβεις, το πανάκριβο mhev ή απλό βενζινοκινητο, αυτοί θα το έχουν γυρίσει πλήρως στα ηλεκτρικά.
Απευθύνονται σε άλλες χώρες, με κατοικίες με ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης κλπ Χεστηκαν για την Ελλάδα, λογικό εν μέρει.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι "ξαφνικά έγιναν οικολόγοι". Βλέπε dieselgate.
Καλύτερα ecvt πάρα DSG που ποιος ξέρει πότε θα μείνει... και 2συμπλεκτο, μαντέψτε κόστος επισκευής.... η έστω αντικατάστασης δίσκων όταν χρειαστεί....
Και όλα αυτά για 2 χρόνια εγγύηση... ΚοροϊδίαΕχω την ιδια εικονα,οτι ο VAG εχει λυσει καποια προβληματα αξιοπιστιας που τον ταλαιπωρουσαν.
Ομως οταν προερχεσαι απο περιοδο προβληματων και κρατας πεισματικα την εγγυηση στα 2 χρονια, για μενα δε δειχνεις σεβασμο στους υποψηφιους πελατες.
Οταν η Hyundai πριν αρκετα χρονια βρεθηκε σε παραπλησια κατασταση στην αγορα της Αμερικης,ανεβασε την εργοστασιακη εγγυηση στ 10 χρονια. Εσβησε οποιαδηποτε αμφιβολια και ολοι ξερουμε ποια ηταν η μετεπειτα πορεια της. -
Και οι vag πρακτικά στα 4 έχουν πάει γιατι τα 320 ευρώ της επεκτασης στα δινουν ως δωρο.
Μόνο οι premium έχουν μείνει πεισματικά στα 2 καιτοι αυτά συνηθως τα παιρνεις leasing οποτε τα καλύπτουν αυτοί. -
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Και οι vag πρακτικά στα 4 έχουν πάει γιατι τα 320 ευρώ της επεκτασης στα δινουν ως δωρο.
Μόνο οι premium έχουν μείνει πεισματικά στα 2 καιτοι αυτά συνηθως τα παιρνεις leasing οποτε τα καλύπτουν αυτοί.Συνήθως οι επεκτάσεις εγγύησης δεν είναι εργοστασιακές, αλλά μέσω ασφαλιστικής εταιρείας.
Τουλάχιστον έτσι ήταν το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για +2 χρόνια που είχα κάνει στο BMW μου. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Μόνο οι premium έχουν μείνει πεισματικά στα 2 καιτοι αυτά συνηθως τα παιρνεις leasing οποτε τα καλύπτουν αυτοί.Συνήθως οι επεκτάσεις εγγύησης δεν είναι εργοστασιακές, αλλά μέσω ασφαλιστικής εταιρείας.
Τουλάχιστον έτσι ήταν το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για +2 χρόνια που είχα κάνει στο BMW μου.Στη bmw εγώ είχα εργοστασιακή
Βγάζουν και μέσω ασφαλιστικών.
Αλλά και στις εταιρείες που δίνουν μεγαλύτερες είναι πλήρεις κάποια χρονια. Μετά έχουν εξαιρέσεις.
Πχ Τογιότα με τα 3+3 -
Στον Φωτεινό στο Ίλιον. Αλλά νομίζω υπάρχει οδηγία σε όλες. Τώρα όσον αφορά τις εγγυήσεις κτλ νομίζω ότι έχουν ακουστεί θόρυβοι και ανακλήσεις σε mercedes και bmw κ.α και η Toyota με εκατομμύρια πωλήσεις δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα λάθος. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
-
Το link αξίζει το διάβασμα. Χαίρομαι τελικά που έχω μηχανικό κλείδωμα στο κιβώτιο.
-
τι εγινε με την τιμη της corolla hatch εχει παει 28κ+ facelift και το πηγαν τοσο
τι εχω χασει, πριν παρω το yaris cross η active plus ειχε 22/23
-
last year ελέω νέας γενιάς
-
-
Υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με την ανάκληση για το DCM; Ακόμα βλέπω είναι halted το campaign
-
Μηπως ξερει κανεις που βρισκεται εξωτερικα το ηχειο που παραγει τον ηχο προειδοποιησης για τους πεζους;
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Μηπως ξερει κανεις που βρισκεται εξωτερικα το ηχειο που παραγει τον ηχο προειδοποιησης για τους πεζους;
... για έναν φίλο ρωτάω που θέλει να το ξηλώσει για να μην καταλάβει η γυναίκα του τι ώρα γυρνάει σπίτι
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Στην οροφή.
Toyota Corolla 2019