-
τοτε να καταργησουμε ολες τις ποινες και ο καθενας να κανει οτι θελει. Καλα θα παει αυτο
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
τοτε να καταργησουμε ολες τις ποινες και ο καθενας να κανει οτι θελει. Καλα θα παει αυτο
Οι χώρες που υπάρχει η "καρέκλα" έχουν τα χειρότερα ποσοστά βίαιων εγκλημάτων Πήγε ήδη πολύ καλά αυτό!!! Αντιθέτως οι χώρες με ήπιο ΠΚ έχουν πολύ καλύτερα ποσοστά. Η Νορβηγία έναν τρελό Μπρέιβικ έβγαλε όλο κι όλο και δεν τον καταδίκασαν σε θάνατο. Οι ΗΠΑ έχουν κάθε μήνα mass shootings και κανείς τους δεν φοβήθηκε την θανατική ποινή! Το ότι φέρεστε στους ανθρώπους σαν να να είναι παιδάκια (θα σε κάνω ντα) έχει πολύ γέλιο. Τα εγκλήματα αντιμετωπίζονται στην πηγή τους, όχι τιμωρητικά. Η τιμωρία δεν λειτουργεί ως αποτροπή, το αποδεικνύουν οι ΗΠΑ αυτό!
-
@realzeus said in Toyota Corolla 2019:
Η τιμωρία δεν λειτουργεί ως αποτροπή, το αποδεικνύουν οι ΗΠΑ αυτό!
Στις ΗΠΑ θα παραθέσω την Σιγκαπούρη, εκεί μια χαρά λειτουργεί αποτρεπτικά, αλλά έχουν πολύ καλύτερο ποικινό σύστημα από όλους μας. Επίσης, σε μεγάλο βαθμό έχουν καταπολεμήσει την εγκληματικότητα στην πηγή. Όμως και ο ΠΚ λειτουργεί αποτρεπτικά.
Προσωπικά δεν πιστεύω στις φυλακές το έχω πει. Μια μπούρδα και μισή ειναι με μηδενικό αποτέλεσμα. Ο ΠΚ πρέπει να είναι απλός, σε 3 κατηγορίες:
- Πρόστιμο
- Κοινωνική εργασία
- Θάνατος
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
Τι κόστος έχει ένα τέτοιο σύστημα;
Κοντά στα €350. Δεν το λες και φτηνό αλλά προσωπικά θεωρώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του!
-
@denexo said in Toyota Corolla 2019:
Κοντά στα €350. Δεν το λες και φτηνό αλλά προσωπικά θεωρώ ότι τα αξίζει τα λεφτά του!
Για τις εργασίες που χρειάζονται δίκαιο μου φαίνεται.. απλά έχω τρελό κόλλημα με τα ξεκαρφωματα πλαστικών και τέτοια..
Είναι λέτε κορυφαίο σύστημα;
-
Για τις εργασίες που χρειάζονται δίκαιο μου φαίνεται.. απλά έχω τρελό κόλλημα με τα ξεκαρφωματα πλαστικών και τέτοια..
Ο μάστορας εκεί κάνει την δουλειά χρόνια και είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Όπως σου είπα ήδη εγώ το έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα. Στο επόμενο αυτοκίνητο (καλά να είμαστε) πάλι θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα μπουν πάνω. Τώρα αν είναι κορυφαίο δεν μπορώ να στο απαντήσω μιας και θα είναι υποκειμενικό. Βλέπω όμως βίντεο με προσπάθειες να διαρρήξουν smart και δεν τα καταφέρνουν οπότε κάτι καλό κάνει.
-
Ο μάστορας εκεί κάνει την δουλειά χρόνια και είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Όπως σου είπα ήδη εγώ το έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα. Στο επόμενο αυτοκίνητο (καλά να είμαστε) πάλι θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα μπουν πάνω. Τώρα αν είναι κορυφαίο δεν μπορώ να στο απαντήσω μιας και θα είναι υποκειμενικό. Βλέπω όμως βίντεο με προσπάθειες να διαρρήξουν smart και δεν τα καταφέρνουν οπότε κάτι καλό κάνει.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Το σκέφτομαι σοβαρά..
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Η τιμωρία δεν λειτουργεί ως αποτροπή, το αποδεικνύουν οι ΗΠΑ αυτό!
Στις ΗΠΑ θα παραθέσω την Σιγκαπούρη, εκεί μια χαρά λειτουργεί αποτρεπτικά, αλλά έχουν πολύ καλύτερο ποικινό σύστημα από όλους μας. Επίσης, σε μεγάλο βαθμό έχουν καταπολεμήσει την εγκληματικότητα στην πηγή. Όμως και ο ΠΚ λειτουργεί αποτρεπτικά.
Προσωπικά δεν πιστεύω στις φυλακές το έχω πει. Μια μπούρδα και μισή ειναι με μηδενικό αποτέλεσμα. Ο ΠΚ πρέπει να είναι απλός, σε 3 κατηγορίες:
- Πρόστιμο
- Κοινωνική εργασία
- Θάνατος
Ευτυχώς καμία πολιτισμένη κοινωνία εν λειτουργεί έτσι. Δεν θεωρώ πολιτισμένες της ΗΠΑ ή την Σιγκαπούρη και για αυτό δεν θα ήθελα να ζήσω εκεί, όπου ο κάθε κωλόμπατσος βγάζει κουμπούρι και σε σκοτώνει για πλάκα.
Τον θάνατο τον δέχομαι ως ποινή μόνο για αποτροπή άλλων εξελίξεων. Για παράδειγμα, αν έβγαινε ο Παπαδόπουλος από την φυλακή και έκανε πάλι Δικτατορία, εκεί τον σκοτώνεις για να μην το κάνει. Ασχέτως που ο Καραμανλής πολύ καλά έκανε και δεν εκτέλεσε τους πραξικοπηματίες. Ανθρωπισμός! -
Ευτυχώς καμία πολιτισμένη κοινωνία εν λειτουργεί έτσι. Δεν θεωρώ πολιτισμένες της ΗΠΑ ή την Σινγκαπούρη κα ιγια αυτό δεν θα ήθελα να ζήσω εκεί, όπου ο κάθε κωλόμπατσος βγάζει κουμπύρι και σε σκοτώνει για πλάκα.
Σιγκαπούρη δεν είναι ΗΠΑ, καμία σχέση! Δεν έχουν τέτοια δικαιώματα οι αστυνομικοί. Έμενα εκεί μόνο για 18 μήνες, αλλά ευχαρίστως ξανα-έμενα για πάντα. Η καλύτερη χώρα που έχω ζήσει και επισκεφθεί, απίστευτη κοινωνία και προσφέρουν τα πάντα, τουλάχιστον όπως τα έζησα εγώ και όλα λειτουργούν ρολόι.
Τέλος το off topic, γιατί χαλάμε το θέμα του supercar!!
-
Ευτυχώς καμία πολιτισμένη κοινωνία εν λειτουργεί έτσι. Δεν θεωρώ πολιτισμένες της ΗΠΑ ή την Σινγκαπούρη κα ιγια αυτό δεν θα ήθελα να ζήσω εκεί, όπου ο κάθε κωλόμπατσος βγάζει κουμπύρι και σε σκοτώνει για πλάκα.
Σιγκαπούρη δεν είναι ΗΠΑ, καμία σχέση! Δεν έχουν τέτοια δικαιώματα οι αστυνομικοί. Έμενα εκεί μόνο για 18 μήνες, αλλά ευχαρίστως ξανα-έμενα για πάντα. Η καλύτερη χώρα που έχω ζήσει και επισκεφθεί, απίστευτη κοινωνία και προσφέρουν τα πάντα, τουλάχιστον όπως τα έζησα εγώ και όλα λειτουργούν ρολόι.
Τέλος το off topic, γιατί χαλάμε το θέμα του supercar!!
Φάνη, αν κάποιος βρεθεί για ένα πεπερασμένο χρονικό διάστημα ως φιλοξενούμενος "στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας" σε μια άλλη χώρα, δεν σημαίνει πως αυτή η χώρα ήταν τέλεια. Έτσι νιώθουν λίγο και οι Έλληνες που βρίσκονται στον Αραβικό Κόλπο.
Αν όμως ζούσαν εσωκλειστοι χωρίς διαβατήριο με 200 δολάρια μισθό (αν, όταν τον λάβουν) σε ένα working camp σε τολ ή τέντα στη μέση της ερήμου και βγαίναν από κει με παλιά αμερικανικά σχολικά λεωφορεία να πάνε για δουλειά στους 40 βαθμούς, θα τα έβλεπαν λίγο διαφορετικά... το αυτό και στη Σιγκαπούρη, όσο ωραία κι αν φαίνεται σε όσους βρίσκονται στον αφρό. -
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
... το αυτό και στη Σιγκαπούρη, όσο ωραία κι αν φαίνεται σε όσους βρίσκονται στον αφρό.
Δεν έχει καμία σχέση η Σιγκαπούρη με την Αραβία. Να μου πεις για Ταϋλάνδη, Φιλιπίνες, Λάος κλπ. ναι συμφωνώ. Αλλά στην Σιγκαπούρη οι ντόπιοι ζούν εξαιρετικά, 10 φορές καλύτερα από εμάς. Το ξέρω γιατί και συναδέλφους είχα και φίλους και κοπέλα, όλοι αυτόχθονες. Το κράτος έχει απίστευτη κοινωνική πολιτική υπέρ των ντόπιων. Εγώ π.χ. δεν δικαιούμουν δωρεάν περίθαλψη (πλήρωνε ιδιωτική ασφάλεια η εταιρεία), οι ντόπιο όμως δικαιούνται και μάλιστα υψηλών προδιαγραφών, το ίδιο και παιδεία. Και στα σπίτια το ίδιο, τα σπίτια που κατασκευάζει το κράτος (τύφλα να έχουν οι δικές μα πολυκατοικίες στα ΒΠ) μπορούν να αγοραστούν (με επιδότηση) μόνο από τους ντόπιους. Και γενικά πάρα πολλές παροχές. Δεν έχει σχέση με Αραβία, Αφρική και την υπόλοιπη ΝΑ Ασία.
-
Αυτό "ακριβώς" ( δηλαδή με πολλές αναλογίες) το καθεστώς ισχύει και στις χώρες του Κόλπου, δε λέμε στην Αλγερία...
(με κάποιες πολιτισμικές & θρησκευτικές διαφορες) για τους γηγενείς πολίτες της χώρας για τους οποίους υπάρχει Καπιταλο-Σοσιαλισμος, τους "φιλοξενούμενους" expats λευκης σαρκός που "δεν θέλουν να φύγουν" και αμέτρητα ανθρωπάκια που φυτοζωούν σε συνθήκες που δεν θέλουμε να ξέρουμε, στη βάση του οικοδομήματος.
Απλά, όταν συμβαίνει αυτό στο Κατάρ κλαίμε όλοι οι κροκόδειλοι στη Δύση, όταν συμβαίνει στη Σιγκαπούρη αγκαλιάζουμε...
Στις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ, οι περισσότεροι ντόπιοι γηγενείς ανήκουν στη βάση που ζει άθλια, για τα δικά μας στάνταρ. -
Αλλα λέω εγώ, αλλά εσύ....αχαχα! Είπα ότι η Σιγκαπούρη δεν έχει σχέση με αυτό που περιγράφεις.
Τέσπα, ειμαστε πολύ εκτός θέματος.
-
Πριν λιγες μερες ειχα παει στην Αυστρια.
Μου εκανε εντυπωση πως 8 για να μην πω 9 στα 10 ταξι ηταν corolla station.
Επισης ειδα και ενα suzuki swace εντελλως ιδιο, αλλα και το camay, το οποιο ηταν αρκετα καλο!!
παντως και το vw σουπερ
σορρυ για το offtopic
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
Επισης ειδα και ενα suzuki swace εντελλως ιδιο, αλλα και το camay, το οποιο ηταν αρκετα καλο!!To ιδιο στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πόλεις, τα ταξί ειναι κυρίως Τογιότα υβρίδια.
ΥΓ: το τελευταίο είναι Toyota Camry (Camay δεν υπάρχει....χαχαχα!).
-
Αλήστου μνήμης το σκετσάκι του χάρη κλυν με το σαπούνι camay από τα έιτις!
-
@dstou said in Toyota Corolla 2019:
Αλήστου μνήμης το σκετσάκι του χάρη κλυν με το σαπούνι camay από τα έιτις!
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα! Γκαμάι!!!! χαχαχα
-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
Επισης ειδα και ενα suzuki swace εντελλως ιδιο, αλλα και το camay, το οποιο ηταν αρκετα καλο!!To ιδιο στις περισσότερες Ευρωπαϊκές πόλεις, τα ταξί ειναι κυρίως Τογιότα υβρίδια.
ΥΓ: το τελευταίο είναι Toyota Camry (Camay δεν υπάρχει....χαχαχα!).
χαχαα
-
-
@yem said in Toyota Corolla 2019:
Σκέψου τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο φόβος για την "καρέκλα".
Καλή χρονιά με υγεία
Τιποτα δε θα γινοταν.
Ο φοβος προκυπτει απο την σιγουρια οτι θα σε πιασουν.Αν ας πουμε το προστιμο για ταχυτητα ειναι 30€ ομως ξερεις οτι θα σε γραφουν ΚΑΘΕ φορα που παρανομεις,συμορφωνεσαι.Αν ειναι 3000€ αλλα δεν σε γραφουν ποτε,κανεις οτι ναναι. Καλο παραδειγμα το προστιμο για κοκκινο φαναρι.Μεγαλο προστιμο/καμμια συνεπεια.Και περναν ολοι με κοκκινο.Υγ.Και μην τρελαθουμε,σε κανενα κρατος δεν εχει "καρεκλα" για κλοπη αυτοκινητου.
Toyota Corolla 2019