-
Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο που το sdn παραμένει εκτός διαμορφωτή ακόμα; Ω τι δηλαδή. Δεν δίνει τιμές ο Ερντογάν επειδή μας συμπαθεί ως χώρα ο Ενές Καντέρ;...
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Μόνο σε εμένα φαίνεται περίεργο που το sdn παραμένει εκτός διαμορφωτή ακόμα; Ω τι δηλαδή. Δεν δίνει τιμές ο Ερντογάν επειδή μας συμπαθεί ως χώρα ο Ενές Καντέρ;...
Σταμάτησαν να δέχονται παραγγελίες αρκετά αργότερα από χατς και Τούρινγκ οπότε λογικά θα ξεκινήσουν να δέχονται και νέες αργότερα άρα θα ανακοινωθούν και τιμές αργότερα.
Λέω μια ιδέα... -
Ξεκινησαν σημερα οι παραγγελίες. Αν εχει καποιος feedback για τον χρονο παραδοσης,θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε.
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Ξεκινησαν σημερα οι παραγγελίες. Αν εχει καποιος feedback για τον χρονο παραδοσης,θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε.
Αυτή την στιγμή δινουν παράδοση τον Μάρτιο. Εαν θα ισχύσει και εαν θα αλλαξει σε μερικές ημερες δεν το ξέρουν.
-
Ωραίο και το νέο μπλεδάκι πάντως...έχει σαν κόκκινη πέρλα μέσα νομίζω.
-
με τις τιμες αυτες δυσκολα θα υπαρξουν καθυστερησεις
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
Αυτή την στιγμή δινουν παράδοση τον Μάρτιο. Εαν θα ισχύσει και εαν θα αλλαξει σε μερικές ημερες δεν το ξέρουν.
Που η παραγωγή;
-
Το μπλε οντως φανταστικό, σε αυτο την ηθελα (εξαρχης αλλα δεν εβγαινε τοτε) με το ανποχτόχρωμο εσωτερικό, αλλα με τετοια τιμη και χωρίς το εσωτερικό που θέλω δεν υπαρχει πλεον καμια σκέψη για αλλαγή.
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Που η παραγωγή;
Τι εννοείς;; Αγγλία οπως πάντα το ΗΒ, δεν εχει αλλαξει κάτι.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Το μπλε οντως φανταστικό, σε αυτο την ηθελα (εξαρχης αλλα δεν εβγαινε τοτε) με το ανποχτόχρωμο εσωτερικό, αλλα με τετοια τιμη και χωρίς το εσωτερικό που θέλω δεν υπαρχει πλεον καμια σκέψη για αλλαγή.
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Που η παραγωγή;
Τι εννοείς;; Αγγλία οπως πάντα το ΗΒ, δεν εχει αλλαξει κάτι.
Θα μας πάρει καιρό να συνηθίσουμε την νέα πραγματικότητα τιμών… όταν όντως θα χρειαστούμε νέο αυτοκίνητο ευελπιστώ να έχει στρώσει η αγορά.(μεταξύ μας, δεν το πιστεύω βέβαια)
-
Πρόλαβα την Style σε κόκκινο στα 24.000ε πέρυσι τον Ιούλιο την τελευταία μέρα του προωθητικού και φέτος ακριβώς η ίδια έκδοση είναι στα 32.000. Θεωρώ η αύξηση είναι παράλογη και ουσιαστικά σπρώχνει τον κόσμο σε άλλες λύσεις. Αν ήταν κοντά στα 30 πιστεύω θα ήταν μια πιο λογική τιμή ειδικά όταν οι αλλαγές είναι μηδαμινές. Ουσιαστικά η fl έχει τα εξής σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα:
- 18 ίππους στον ηλεκτροκινητήρα
- Νεα διάταξη στα bi-led
- Το dash και η κεντρική οθόνη είναι καλύτερης ποιότητας/ανάλυση
- Θερμαινόμενα καθίσματα
-
Από 26.570 το sedan Active Hybrid, από αγγελίες αντιπροσώπων στο car.gr. Επίσης έχουν βάλει και φωτό με τον εξοπλισμό.
-
Ο ανταγωνισμός σχεδόν ξεκινάει από την style.
-
Χωρίς να δίνουν τα adas όπως δίνουν απο την βασική στην corolla. Δηλαδή φρου φρου και αρώματα δίνουν
-
Πάντως το αστρα πχ, βασική έκδοση με αυτόματο έχει 29500. και δεν είναι hybrid. Η 116 advantage 25500, αναμένεται φεισλιφτ οπότε μην εκπλαγείτε για τα +10 και την κατάργηση του 116 ξεκινώντας απο 118. Ο,τι έκανε η μερκ δλδ.
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Χωρίς να δίνουν τα adas όπως δίνουν απο την βασική στην corolla. Δηλαδή φρου φρου και αρώματα δίνουν
Τα adas της τουότα δεν τα δίνει κανείς σε base model. Μη τα προσπερνάτε. Κάποιοι ευρωπαίοι βρήκαν τα "safety pack" για έξτρα.
-
@coroneus said in Toyota Corolla 2019:
Από 26.570 το sedan Active Hybrid, από αγγελίες αντιπροσώπων στο car.gr. Επίσης έχουν βάλει και φωτό με τον εξοπλισμό.
Οπότε η παλιά active είναι πλέον η νέα active plus εξοπλιστικά άρα πόσο παραπάνω να έχει;
Τον Οκτώβριο του 21 που είχα κλείσει την active ήταν 23400 τελική με λευκό πέρλα και μέχρι τον Μάρτιο 22 που παρέλαβα είχε φτάσει 24000.. -
Πάρτε Avenger με 27.500...εκει να δεις οικονομία στην πόλη, δεν πιάνει μία μπροστά του κανένα υβριδικό σύνολο.
Βάζεις και φωτοβολταϊκά και σε πληρώνουν να φορτίζεις, όλα τσάμπα και πουλάς κι όλας!
Και σου μένουν και κάτι ψηλά να πας κάνα ταξιδακι σε κάνα βουνό με το suv-ακι...
Ρε πως αλλάζουν τα δεδομένα εν μία νυκτί..
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Τα λεντ φώτα, δεν είναι φρου φρου. Ούτε οι αναδιπλούμενοι, τα αυτόματα φώτα, υαλοκαθαριστήρες και φωτοχρωματικός καθρέπτης...
Αλλά και από αυτά που δίνουν στάνταρ στα adas λείπουν το acc βασικά που δεν έχει νόημα στα δικά μας, γιατί εμείς δεν ακολουθούμε κανένα...
Προφανώς όσοι έχουν αργά αμάξια και ακολουθούν άλλους, είναι λογικό να θέλουν το acc...
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
Πάρτε Avenger με 27.500...εκει να δεις οικονομία στην πόλη, δεν πιάνει μία μπροστά του κανένα υβριδικό σύνολο.
Βάζεις και φωτοβολταϊκά και σε πληρώνουν να φορτίζεις, όλα τσάμπα και πουλάς κι όλας!
Και σου μένουν και κάτι ψηλά να πας κάνα ταξιδακι σε κάνα βουνό με το suv-ακι...
Ρε πως αλλάζουν τα δεδομένα εν μία νυκτί..
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιαννη τον βαφτίσαμε!
Καταρχήν ποιος μπλέκει με το Κρατος!
Δευτερον που ξέρεις τι εξοπλισμό θα έχει η βασική εκδοση αναμεσα σε 4 ...Προβλέπω μεγάλες απογοητεύσεις όταν το δουμε και μαθουμε λεπτομέρειες
-
Παντως μου αρεσει που καταλαβαν πως κανενας δεν θα παρει πλεον bi tone και εβαλαν στα εξτρα ταινια μαυρη για τον ουρανο τπυ αυτοκινητου
Toyota Corolla 2019