-
Μετα απο 3 επισκεψεις στη Β. Ευβοια κυριολεκτικα -τερμα γκαζι-, στα ανηφορικα & κατηφορικα κομματια, περα απο αυτα που εχω ηδη γραψει, πρεπει να πω για την αντοχη των φρενων που ειναι πολυ καλη & δεν ειναι μονο λογω ανακτησης ενεργειας.
Αν εμπιστευτεις το πλαισιο η προσφυση ειναι αφθονη & η αναρτηση ελεγχει το αμαξωμα πολυ καλα. Λειπει βεβαια η δυναμη & το τιμονι ακριβες μεν αλλα χωρις πολυ αισθηση οταν πηγαινεις πολυ γρηγορα. Το μεγαλυτερο μειον ειναι το σασμαν που δεν σε αφηνει να περασεις οση ακριβως δυναμη θελεις στο δρομο ακριβως τη στιγμη που θες.
-
Προβλεπω να "πιανουμε" για πλακα τα 30k
-
μα ηδη ο ανταγωνισμος παιζει στα 27+
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
Μετα απο 3 επισκεψεις στη Β. Ευβοια κυριολεκτικα -τερμα γκαζι-, στα ανηφορικα & κατηφορικα κομματια, περα απο αυτα που εχω ηδη γραψει, πρεπει να πω για την αντοχη των φρενων που ειναι πολυ καλη & δεν ειναι μονο λογω ανακτησης ενεργειας.
Αν εμπιστευτεις το πλαισιο η προσφυση ειναι αφθονη & η αναρτηση ελεγχει το αμαξωμα πολυ καλα. Λειπει βεβαια η δυναμη & το τιμονι ακριβες μεν αλλα χωρις πολυ αισθηση οταν πηγαινεις πολυ γρηγορα. Το μεγαλυτερο μειον ειναι το σασμαν που δεν σε αφηνει να περασεις οση ακριβως δυναμη θελεις στο δρομο ακριβως τη στιγμη που θες.
Ευχαριστούμε για το feedback. Δηλαδή το δίλιτρο facelift που λογικά έχει τον κινητήρα του νέου Corolla Cross με τα 197hp θα είναι πολύ καλύτερο σε αντίστοιχη διαδρομή.
Αυτό με το κιβώτιο πιστεύω θα άξιζε, αν γινόταν τεχνικά, μία χειροκίνητη έκδοση της Corolla. -
Το μεγαλυτερο μειον ειναι το σασμαν που δεν σε αφηνει να περασεις οση ακριβως δυναμη θελεις στο δρομο ακριβως τη στιγμη που θες.
Νομίζω ότι είναι και το μεγαλύτερο μείον γενικά του ecvt... Η αποσύνδεση του πεντάλ γκαζιού από τη ρύθμιση συμπεριφοράς του αυτοκινήτου. Δεν ξέρω αν το δίλιτρο με την προσομείωση ταχυτήτων είναι κάπως καλύτερο.
-
Φαντάσου να μην ήταν και εστιασμένο στην άνεση και την οικονομία, τι θα έκανε...
Επειδή έχω κάνει αντίστοιχες διαδρομές (στο πρόγραμμα Sport που πριμοδοτει τη λειτουργία του βενζινοκινητήρα) θεωρώ πλεονέκτημα το eCVT, το οποίο παρέχει άμεσα δύναμη χωρίς ανεβοκατεβασματα και την ανάλογη απώλεια χρόνου μεταξύ των αλλαγών σχέσεων. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Φαντάσου να μην ήταν και εστιασμένο στην άνεση και την οικονομία, τι θα έκανε...
Επειδή έχω κάνει αντίστοιχες διαδρομές (στο πρόγραμμα Sport που πριμοδοτει τη λειτουργία του βενζινοκινητήρα) θεωρώ πλεονέκτημα το eCVT, το οποίο παρέχει άμεσα δύναμη χωρίς ανεβοκατεβασματα και την ανάλογη απώλεια χρόνου μεταξύ των αλλαγών σχέσεων.Η αληθεια ειναι οτι σε δρομο με συνεχείς στροφες,το ecvt ειναι σαν "απλο" αυτοματο που κανει πολυ γρηγορο kick-down.Αν δεν εσβηνε κιολας στα φρεναρισματα,θα σ εβαζε πιο καλα στο mood πιεσης.
-
@tzimakos-0 said in Toyota Corolla 2019:
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Επειδή έχω κάνει αντίστοιχες διαδρομές (στο πρόγραμμα Sport που πριμοδοτει τη λειτουργία του βενζινοκινητήρα) θεωρώ πλεονέκτημα το eCVT, το οποίο παρέχει άμεσα δύναμη χωρίς ανεβοκατεβασματα και την ανάλογη απώλεια χρόνου μεταξύ των αλλαγών σχέσεων.Η αληθεια ειναι οτι σε δρομο με συνεχείς στροφες,το ecvt ειναι σαν "απλο" αυτοματο που κανει πολυ γρηγορο kick-down.Αν δεν εσβηνε κιολας στα φρεναρισματα,θα σ εβαζε πιο καλα στο mood πιεσης.
Στο sport mode δεν γυρίζει εύκολα σε full ηλεκτρική λειτουργία, με αποτέλεσμα στις στροφές να έχεις φρένο από τον κινητήρα.
-
Καλησπέρα στη παρέα! Ευτυχής κάτοχος από σήμερα κι εγώ από Toyota Κομοτηνής! Το αυτοκίνητο από κοντά είναι όνειρο. Δε ξέρω πως ορίζει ο καθένας τη ποιότητα ενός αυτοκινήτου πάντως από το aygo που έχουμε σαν δεύτερο οικογενειακό κι από το Corolla του πατέρα μου μοντέλο 2008 είναι πολλά σκαλοπάτια πάνω! Διαδρομή Κομοτηνή Δράμα 130 χιλιόμετρα με cruise control σταθερό στα 120 χ.α.ω ο δείκτης μέσης κατανάλωσης έγραψε 4.5L/100. Μου φάνηκε εξαιρετικό. Τόσο γράφει το Aygo πήγαινε έλα Δράμα Θεσσαλονίκη......
Μέσα στη πόλη που δούλεψε λίγα χιλιόμετρα έδειξε το χαρακτήρα του που είναι και το στοιχείο του πηγαίνοντας αθόρυβα και οικονομικά! Πολλά μπράβο από μένα, δηλώνω ενθουσιασμό! -
Ένα αντρικό καλοταξιδο από εμένα.
-
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Ένα αντρικό καλοταξιδο από εμένα.
Γέμισε αντριλα η γειτονιά.... χαχαχαχαχα!!!!
Ευχαριστώ από καρδιάς φίλε μου -
Να το χαρείτε και πολλά και καλά χιλιόμετρα!
-
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα στη παρέα! Ευτυχής κάτοχος από σήμερα κι εγώ από Toyota Κομοτηνής! Το αυτοκίνητο από κοντά είναι όνειρο. [...] Πολλά μπράβο από μένα, δηλώνω ενθουσιασμό!Συγχαρητήρια! Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
Να το χαρείτε και πολλά και καλά χιλιόμετρα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
-
@agpr said in Toyota Corolla 2019:
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπέρα στη παρέα! Ευτυχής κάτοχος από σήμερα κι εγώ από Toyota Κομοτηνής! Το αυτοκίνητο από κοντά είναι όνειρο. [...] Πολλά μπράβο από μένα, δηλώνω ενθουσιασμό!Συγχαρητήρια! Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!
-
Ωραίο χρώμα....χαχα!!!
Να το χαρείτε με Υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Ωραίο χρώμα....χαχα!!!
Να το χαρείτε με Υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!!
Εγώ ήμουν ανάμεσα στο μπλέ και στο χάλκινο. Η σύζυγος επέμενε να πάρουμε το χάλκινο και καλά έκανε γιατί του πάει πάρα πολύ. Εγώ δεν είχα δει απο κοντά κανένα να κυκλοφορεί κι είχα λίγο ενδοιασμούς αλλά στο τέλος όλα καλά!!!
Ευχαριστώ πολύ Φανη. Καλά χιλιόμετρα σε όλους!!! -
Kαλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
-
Καλοταξιδο. Να το χαρείτε
Toyota Corolla 2019