-
@georgekn said in Toyota Corolla 2019:
Μπήκαν και οι μπάρες οροφής....Farad...ιταλικές στα 170 ευρώ από γερμανικό eshop.
Στα 150€ μου άφησαν μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου τις αυθεντικές της Toyota οι οποίες είναι εντελώς αθορυβες.
-
Έχει καταφέρει κανείς να βρεί υαλοκαθαριστήρες ίδιους με τους εργοστασιακούς τους αρχικούς που είχε το αυτοκίνητο όταν ήρθε από το εργοστάσιο οι αντικαταστάσεις που δίνουν οι αντιπροσωπείες είναι χάλια ποιοτικά τα πλαστικά τους και δεν καθαρίζουν σωστά τα λάστιχα τους επίσης από αντοχή να μην μιλήσω καν στους 2 μήνες άρχισαν οι γραμμές..
Όσο και αν έψαξα ρώτησα δεν βρήκα η επόμενη σκέψη είναι να πάρω από κάνα εκθεσιακό ή να πάρω κάνα test drive και να τους αλλάξω με τους δικούς μου..... -
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Έχει καταφέρει κανείς να βρει υαλοκαθαριστήρες ίδιους με τους εργοστασιακούς τους αρχικούς που είχε το αυτοκίνητο ...
Την ίδια απορία είχα εκφράσει και εγω στο νήμα του Υπερ Αυτοκινήτου Yaris Cross .
Η εμπειρία μου λεει οτι οι υαλοκαθαριστήρες που δίνει η toyota για αντικατάσταση δεν εχουν την ιδια αντοχή στο χρόνο όπως αυτοί της πρώτης τοποθέτησης , τουλάχιστον δεν εχουν περίεργα καρούμπαλα στα σημεία αγκίστρωσης και είναι φθηνότεροι απο κάτι bosch aero κλπ με πιασάρικα ονόματα.
-
Έχει καταφέρει κανείς να βρεί υαλοκαθαριστήρες ίδιους με τους εργοστασιακούς τους αρχικούς που είχε το αυτοκίνητο όταν ήρθε από το εργοστάσιο οι αντικαταστάσεις που δίνουν οι αντιπροσωπείες είναι χάλια ποιοτικά τα πλαστικά τους και δεν καθαρίζουν σωστά τα λάστιχα τους επίσης από αντοχή να μην μιλήσω καν στους 2 μήνες άρχισαν οι γραμμές..
Εγώ τους άλλαξε πριν 1 χρόνο με άλλους από τα ανταλλακτικά της Τογιότα και είναι οι ίδιοι, μέχρι στιγμής ίδια αντοχή και καθαρισμός. Δεν είναι φτηνοί όμως.
-
Παιδιά δε νομίζω να φτιάχνουν ειδικούς υαλοκαθαριστηρες 1ης τοποθέτησης, αν τους αλλάξεις με ίδια μάρκα ίδιο τύπο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
-
@georgemit said in Toyota Corolla 2019:
Παιδιά δε νομίζω να φτιάχνουν ειδικούς υαλοκαθαριστηρες 1ης τοποθέτησης, αν τους αλλάξεις με ίδια μάρκα ίδιο τύπο θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Και όμως πήρα από επίσημη αντιπροσωπεία με κουτί Toyota και τα σχετικά και δεν έχει καμία σχέση με τους αρχικούς ειδικά τα πλαστικά είναι ψεύτικα άσε που αυτοί που φοράει το αμάξι δεν είναι σαν τους aero twin αλλά κάτι περίεργοι που δεν ήξερα ούτε κάν τον τύπο.
Ονομάζεται uni απ'οτι μου είπαν. -
https://www.toyota.gr/owners/gnisia-antallaktika/yalokatharistires-toyota
Συγκεκριμένα είναι ο δεύτερος τύπος -
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ τους άλλαξε πριν 1 χρόνο με άλλους από τα ανταλλακτικά της Τογιότα και είναι οι ίδιοι, μέχρι στιγμής ίδια αντοχή και καθαρισμός. Δεν είναι φτηνοί όμως.
Και εγώ αλλά το μόνο κοινό που έχουν είναι η εμφάνιση..
-
Σήμερα ανακάλυψα ότι η corolla είχε κυκλοφορήσει και ως TREK, το βαγκον ψηλωμενο κατά 2 εκατοστά και με φρυδακια κλπ.
Ξέρουμε τι διαφορές είχε, ελατήρια, αποστάτες; Υπάρχει περίπτωση να τα βρούμε για τα φετινά μοντέλα; -
Θα το ποσταρω εγώ εδώ...αφού δεν το έβαλε ο συντάκτης του.
-
Ναι, καλύτερα να τα βάζεις εσύ. Με ανέχονται με το CarTalk.gr που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και τους ευχαριστώ. Όχι να βάζω και τα άρθρα από το Drive.
-
-
@georgekn said in Toyota Corolla 2019:
Αφήνω αυτό εδώ....αναφορά μετά από 480 χιλιάδες μίλια.
770.000χλμ δηλαδή!! Τόσα δεν έχω κάνει συνολικά με όλα τα αυτοκίνητα που είχα από το 1993...χαχα!!
-
Εγώ πάλι είδα έναν γύφτο κυριολεκτικά που έχει πιάσει τον προφυλακτήρα με λαστιχάκια και δεν αλλάζει το φανάρι που κάηκε γιατί είναι ακριβό…θα το κυκλοφορεί μόνο μέρα λέει…
-
@kkostask said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ πάλι είδα έναν γύφτο κυριολεκτικά που έχει πιάσει τον προφυλακτήρα με λαστιχάκια και δεν αλλάζει το φανάρι που κάηκε γιατί είναι ακριβό…θα το κυκλοφορεί μόνο μέρα λέει…
Μην με πριζώνεις με δαύτους και αρχίσω....
-
Εγώ φταίω που το είδα και έφριξα? Τα λεφτά που γλύτωσε στα καύσιμα ούτε που τα ανέφερε…
-
@kkostask said in Toyota Corolla 2019:
Νομίζω ότι κάπου αναφέρει ότι το όχημα είναι κοντά στο τέλος της ζωής του...
Φοράει ακόμα την εργοστασιακη υβριδική μπαταρία...και αποδίδει πάνω κάτω όπως όταν ήταν καινούρια, αναφέρει στα σχόλια.
Αλλαγές λαδιων κάθε μήνα.
Έχει κι άλλα βίντεο στο κανάλι του με το Corolla. -
Τα προσωπικά συμπεράσματά μου απο το παραπάνω βιντεο:
1.Ο 2ZR-FXE 1.8 κινητήρας, που φοράνε τα υβριδικά Corolla και C-HR, μετά από 770.000 km (τα οποία θεωρητικά πολύ δύσκολα τα φτάνει κάποιος με το ίδιο αυτοκινητο) δεν έχει πάθει τίποτα.
Κάποιοι αποκαλούσαν "πανάρχαιο" τον 1.8 προχθές, αλλά προφανώς είναι σκυλί του πολέμου, γι'αυτο και η Toyota τον κράτησε ολόιδιο και στο νέο C-HR.
2.Η υβριδική μπαταρία λιθίου αντέχει ακόμη και δεν έχει αλλαχθεί.
3.Λεει οτι έβαζε πάντα λάδια 0-16, όπως εξάλλου προτείνει και ο κατασκευαστής, συνεπώς παρότι λεπτά τα λάδια για οικονομία καυσίμου, δεν επηρεάζουν τη μακροζωία του μοτέρ.
4.Λέει ότι δεν έχει αλλάξει ποτέ υγρά ψυγείου βενζινοκινητηρα και υγρά ψύξης inverter.
5. Λέει ότι δεν έχει αλλάξει ποτέ τα πίσω δισκόφρενα.
6.Το θέμα με τα φαναρι μπροστά προέκυψε από ατύχημα και το αυτοκινητο γενικά δείχνει απεριποίητο, ενδεικτικό της προηγούμενης χρήσης του.
Δεν συνεχίζω.
Θεωρώ ότι τα παραπάνω δεδομένα θα ήταν αδιανόητα για οποιονδήποτε (premium ή μη) Ευρωπαίο κατασκευαστή, που (ενδεχομένως έχει) καλύτερα πλαστικά από τα Toyota. -
@bill_hsd
μοναδική ένσταση μου...στο ποστ σού η μπαταρία που νομίζω είπε ότι είναι νικελίου. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
Τα προσωπικά συμπεράσματά μου απο το παραπάνω βιντεο:
1.Ο 2ZR-FXE 1.8 κινητήρας, που φοράνε τα υβριδικά Corolla και C-HR, μετά από 770.000 km (ταΚάποιοι αποκαλούσαν "πανάρχαιο" τον 1.8 προχθές, αλλά προφανώς είναι σκυλί του πολέμου, γι'αυτο και η Toyota τον κράτησε ολόιδιο και στο νέο C-HR.
Είναι mod εδώ και έχει Corolla hybrid 1,8......να λάμψει η αλήθεια παρακαλώ
Toyota Corolla 2019