-
Εννοείται αλλά δεν θα χωράμε γιατί γίναμε πολλοί..
-
Ψαχνοντας στο spritmonitor.de για να δω με ποσα λιτρα γεμιζει το ρεζερβουαρ μας, ειδα αυτο που ειχα διαπιστωσει και εγω, οτι τα 43 λιτρα που ανακοινωνει ο κατασκευαστης δεν ισχυουν.
Eγω δεν εχω βαλει ποτε πανω απο 35,5 λιτρα με την αυτονομια στο 0 και εχοντας κανει αλλα 5-10χλμ ακομη. Στο spritmonitor.de ειδα μεχρι 36-37 τα οποια ειναι λογικα αν βαλεις λιγο ακομη μετα το 1ο στοπ της αντλιας (εγω δεν το κανω). Τα 43 υπαρχουν μονο στη φαντασια της Τογιοτα.
-
Ακούγεται ότι η νέα corolla με 140 άλογα θα έρθει τελικά αρχές 2023. Τώρα με τι ψυχολογία να πάρει κάποιος το υπάρχων μοντέλο, εγώ το περιμένω Νοέμβριο και κάνω σκέψεις ακύρωσης. Και η λογική λέει, πόσο πιο ακριβή θα είναι; Περισσότερο από το chr;
-
@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:
Ακούγεται ότι η νέα corolla με 140 άλογα θα έρθει τελικά αρχές 2023. Τώρα με τι ψυχολογία να πάρει κάποιος το υπάρχων μοντέλο, εγώ το περιμένω Νοέμβριο και κάνω σκέψεις ακύρωσης. Και η λογική λέει, πόσο πιο ακριβή θα είναι; Περισσότερο από το chr;
Αναλόγως φίλε μου μην ξεχνάς μιλάς για chr 1.8 122αλογα και η Corolla με 140 και γω στη θέση σου δεν ξέρω τι θα έκανα ίσως να περίμενα το καινούργιο.
-
Σε κάθε περίπτωση περιμένεις το καινούργιο. Επίσης θεωρώ ότι μαζί με το Corolla τον 5th Gen 1.8 θα τον φορέσει και το CHR. Τέτοια π@@στικα δεν κάνει η Toyota να αφήσει πελάτες ξεκρέμαστους. Άλλωστε ήδη βλέπουμε πως το Tmate καθώς και τα νέα digital cockpit-infotainment τα περνάει άμεσα στο RAV4 αρχές του 2023 (το οποίο btw έχει προωθητικό 2κ αυτή τη στιγμή άρα δώρο 1 έτος γ@μησιάτικα προφανώς για να ξεστοκάρει ένεκα f/l).
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Σε κάθε περίπτωση περιμένεις το καινούργιο. Επίσης θεωρώ ότι μαζί με το Corolla τον 5th Gen 1.8 θα τον φορέσει και το CHR. Τέτοια π@@στικα δεν κάνει η Toyota να αφήσει πελάτες ξεκρέμαστους. Άλλωστε ήδη βλέπουμε πως το Tmate καθώς και τα νέα digital cockpit-infotainment τα περνάει άμεσα στο RAV4 αρχές του 2023 (το οποίο btw έχει προωθητικό 2κ αυτή τη στιγμή άρα δώρο 1εος γ@μησιάτικα προφανώς για να ξεστοκάρει ένεκα f/l).
Συμφωνώ .Εγώ περιμένω το Corolla τον Δεκέμβρη, αλλά πάει για ακύρωση λόγω του f/l. Σεπτέμβρη - Οκτώβρη μου είπανε ξεκινάνε οι παραγγελίες του f/l με Ιανουάριο - Μάρτη οι παραδόσεις.
-
Άντε και κάνεις ακύρωση, θα το δεχτεί ο αντιπρόσωπος, ή θα έχουμε πρόβλημα;
-
O αντιπρόσωπος θα το δεχτεί με χαρά . Ο δικός μου έτσι είπε...
-
Εννοείται θα το δεχτεί με χαρά γιατί θα κρατήσει την παραγγελία και θα την δώσει σε άλλον που δεν το περίμενε καν.
-
O κόσμος εχει πολλά στο κεφάλι του και αυτοί που ξέρουν οτι κάποτε θε έρθει f/l με 140 άλογα είναι ενα ποσοστό 5% απο αυτούς που εχουν παραγγείλει corolla . Το υπόλοιπο 95% και να το μάθει θα σηκώσει αδιάφορα τους ώμους αλλά θα χαρεί ιδιαίτερα αν τον πάρουν τηλ 2-3 μήνες νωρίτερα και του πουν ...ήρθε !
-
@monman2 said in Toyota Corolla 2019:
O κόσμος εχει πολλά στο κεφάλι του και αυτοί που ξέρουν οτι κάποτε θε έρθει f/l με 140 άλογα είναι ενα ποσοστό 5% απο αυτούς που εχουν παραγγείλει corolla . Το υπόλοιπο 95% και να το μάθει θα σηκώσει αδιάφορα τους ώμους αλλά θα χαρεί ιδιαίτερα αν τον πάρουν τηλ 2-3 μήνες νωρίτερα και του πουν ...ήρθε !
Αυτό ακριβώς φίλε, εγώ όσες φορές ακύρωσα (που ήταν αρκετες) μεγαλύτερη χαρά είχαν απ όταν έκανα παραγγελια
-
Για την f/l που θα ερθει καποια στιγμη, ο προβληματισμος μου ειναι ποσο θα ανεβει σε τιμη, πότε ακριβως θα ερθει & αν ειναι λογικο να αγορασεις το 2023 ενα αυτοκινητο που παρουσιαστηκε το 2019.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla 2019:
αν ειναι λογικο να αγορασεις το 2023 ενα αυτοκινητο που παρουσιαστηκε το 2019.
Γιατί όχι. Αυτό συμβαίνει πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα πολύ προτιμούν το F/L μοντέλο για να έχει λυμένα τα περισσότερα προβλήματα. Προσωπικά είμαι υπέρ αγοράς του F/L μοτέλου σε ολες τις εταιρείες. Δεν λέω για F/L σε μοντέλα 2015.....αχαχα!!
Πάντως μου κάνει εντύπωση που το λές, πάντα έτσι ήταν σε όλες τις εταιρείες....και μάλιστα ξεπουλάνε και τα F/L. Δλδ τι το 3008 να μην πουλήσει επειδή είναι Φ/Λ (και βγήκε και το 2017).
ΥΓ: Το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την αλλαγή εαν δεν έχει μεγάλη διαφορά τιμής....αλλά πρώτα θέλω να την οδηγήσω να δω την διαφορά στον δρόμο.
-
Θεωρητικά και το μοντέλο του ΄21 f/l ήταν... περισσότερο ως προς τον εξοπλισμό βέβαια.
Αλλά μετά μπαίνεις σε μαύρο τρυπάκι. Θα περιμένεις την Corolla του ΄23 και μετά θα βγει κάτι άλλο που θα σου κάνει κλικ και θα ξανακυρώσεις?... Εκτός αν δεν έχεις ανάγκη π.χ.Γιατί υπάρχει άνθρωπος που ακύρωσε το προηγούμενο Focus και παρήγγειλε το f/l.... καλά του έκατσε.
-
@kostas77kostas said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπερα, κάτοχος toyota corolla hybrid hatchback active plus
κοντά ενός μήνα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες . Android auto μόνο ενσύρματα και πώς μπορώ να το μετατρέψω σε ασυρματο;usb θυρα εχει κανενας βάλει στο λεβιέ και πόσο στοιχησε; θήκη κινητού με ασύρματη φόρτιση έχει τοποθετήσει κανενας,ποια και πως εκτος από αεραγωγό; χρησιμοποιείτε το διακοπτη hold και με τι τρόποΚαλησπέρα, για ασύρματο androi auto πήρα το aawireless και ένα split data power cable και καθάρισα.. έτσι και συνδέεται αυτόματα αλλά και αν θέλω φόρτιση τον βάζω πάνω
Για τα άλλα έχω ψάξει και γω αλλά δεν έκανα τίποτα.
Κουμπάκι hold όταν έχω φανάρια μπροστά μου..αλλιώς δεν το βάζω
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Μάλιστα πολύ προτιμούν το F/L μοντέλο για να έχει λυμένα τα περισσότερα προβλήματα. Προσωπικά είμαι υπέρ αγοράς του F/L μοτέλου σε ολες τις εταιρείες.
Μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές φίλου μου πρώην μηχανικού της Opel. Πάντα μα πάντα να αγοράζεις όχημα μετά το f/l...
+++ και από εμένα στα λόγια του Φάνη.
-
@stred said in Toyota Corolla 2019:
@kostas77kostas said in Toyota Corolla 2019:
Καλησπερα, κάτοχος toyota corolla hybrid hatchback active plus
κοντά ενός μήνα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες . Android auto μόνο ενσύρματα και πώς μπορώ να το μετατρέψω σε ασυρματο;usb θυρα εχει κανενας βάλει στο λεβιέ και πόσο στοιχησε; θήκη κινητού με ασύρματη φόρτιση έχει τοποθετήσει κανενας,ποια και πως εκτος από αεραγωγό; χρησιμοποιείτε το διακοπτη hold και με τι τρόποΚαλησπέρα, για ασύρματο androi auto πήρα το aawireless και ένα split data power cable και καθάρισα.. έτσι και συνδέεται αυτόματα αλλά και αν θέλω φόρτιση τον βάζω πάνω
Για τα άλλα έχω ψάξει και γω αλλά δεν έκανα τίποτα.
Κουμπάκι hold όταν έχω φανάρια μπροστά μου..αλλιώς δεν το βάζω
Μπορεις να δωσεις λινκ για το split data power cable που πήρες και δουλευει?
Ειναι λιγο ρίσκο με τα καλωδια ποιο παιζει και ποιο όχι. -
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Μάλιστα πολύ προτιμούν το F/L μοντέλο για να έχει λυμένα τα περισσότερα προβλήματα. Προσωπικά είμαι υπέρ αγοράς του F/L μοτέλου σε ολες τις εταιρείες.
Μια από τις πιο σημαντικές συμβουλές φίλου μου πρώην μηχανικού της Opel. Πάντα μα πάντα να αγοράζεις όχημα μετά το f/l...
+++ και από εμένα στα λόγια του Φάνη.
Πάντα το f/l ... ή εστω οχι την πρώτη χρονιά (για εταιρείες που διαρκώς κάνουν βελτιώσεις από χρόνο σε χρόνο όπως η BMW).
Κανόνας που αργησα να εφαρμόσω και τράβηξα αρκετές παιδικές! -
Ρε μαγκες τωρα μου ρθε φλασια, αλλά μήπως μας φάγαν τα usb ports με τις περικοπες?
Eκτος απο του ταμπλό και την 12βολτη παροχη ,δεν βλέπω άλλες.. Δεν υποτίθεται ότι είχε δίπλα απο την 12βολτη και άλλες? -
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Ρε μαγκες τωρα μου ρθε φλασια, αλλά μήπως μας φάγαν τα usb ports με τις περικοπες?
Eκτος απο του ταμπλό και την 12βολτη παροχη ,δεν βλέπω άλλες.. Δεν υποτίθεται ότι είχε δίπλα απο την 12βολτη και άλλες?Η active plus στην Ελλάδα εξαρχής ήταν έτσι.
Toyota Corolla 2019