Καλησπερα, κάτοχος toyota corolla hybrid hatchback active plus
κοντά ενός μήνα θα ήθελα κάποιες πληροφορίες . Android auto μόνο ενσύρματα και πώς μπορώ να το μετατρέψω σε ασυρματο;usb θυρα εχει κανενας βάλει στο λεβιέ και πόσο στοιχησε; θήκη κινητού με ασύρματη φόρτιση έχει τοποθετήσει κανενας,ποια και πως εκτος από αεραγωγό; χρησιμοποιείτε το διακοπτη hold και με τι τρόπο;
Latest posts made by kostas77kostas
-
RE: Toyota Corolla 2019
-
RE: FORUM Αγροτων
καλησπερα.ειμαι στη διαδικασια αγορας βενζινοκινητου αλυσοπριονου για εργασιες περιποιησης και κλαδεματος ελιας και αμυγδαλιας καθως και κοπης καυσοξυλων.ειμαι αναμεσα σε stilh MS 181 C-BE και husqvarna t435.τι μου προτεινεται?εναλλακτικη αγορα?
-
RE: HONDA FORUM
τελικα εφταιγε(θελω να πιστευω οτι ηταν το μονο προβλημα) η φλαντζα του καρτερ,την αλλαξα και εβαλα λαδι 10-40 amsoil.
-
επειδη το περισσοτερο καιρο το εχω στο υπαιθριο γκαραζ μου δεν θα εβλεπα κατω λαδια?τωρα οσο για την ποσοτητα δεν ειμαι σιγουρος αλλα και παλι να ειναι ο δεικτης στεγνος?εχετε ακουσει για μια pcv valve στο κινητηρα,εγω απο διαφορα ξενα φορουμ τη διαβασα οτι μπορει να φταιει αυτη.τι να πω......
-
καλησπερα.εχω ενα honda hrv v-tec και περσι τετοιο καιρο του ειχα αλλαξει λαδια και τωρα που τα κοιταξα εχοντας κανει μονο 4000 χλμ κοιταξα το δεικτη με σβηστο και κρυο κινητηρα και μου το εδειχνε σχεδον στεγνο!!!το εχετε ξαναακουσει?που να το παω και να παρω μια απαντηση υπευθυνη???
-
RE: HYUNDAI FORUM
μεσα δεν ακουγεται τιποτα....βαλβολινες τσεκαρε και ειπε οτι ειναι κομπλε...εννοειτε οτι θα το παω και αλλου και τοτε να δουμε ποιος θα γδαρει ποιον....ρωτησα για μουαγιε και η αντιπροσωπεια μου ειπε 316 εκαστος!!!αυτος ειπε 256,ο κορεατης 145 και η kmb 80!!!Μιλαω σκετα ανταλλακτικα χωρις εργασια.Αντε τωρα να καταλαβεις ποσο σε κλεβει ο εκαστοτε πουθενας σε αυτη την Ελλαδα....
-
λοιπον πηγα το i10 για το σερβις των 5 χρονων(55000 χλμ) και μου ειπε οτι να μην αλλαξω ακομα τους ιμαντες.Εκανα το σερβις συν πισω τακακια και με καρτα καυσαεριων συνολο 138 ευρω.Επειδη καμια φορα κολαει η πρωτη το τσεκαρε και μου ειπε οτι ειναι πλατο!Αστο λιγο ακομα και οταν ψιλοπατιναρει τα αλλαζεις κομπλε δισκο -πλατω-ρουλεμαν-βαλβολινες+εργασια 270!!!!!Και τελος ακουσε ενα γδαρσιμο στους πισω τροχους και μου ειπε οτι σε λιγο θα θελω μουαγιε και στους 2 τροχους και κανουν κομπλε + εργασια 630!!!!!!!!Ακουω σχολια......
-
ο συγκεκριμενος(με τα 185 ευρω) ειναι και συνεργατης απο οτι ειδα στο site του κορεατη(απο εκει μου προτεινανε για ανταλλακτικα να παιρνω) και εαν προλαβω θα παω να τα παρω μονο μου,ειδαλλως θα ζητησω τα κουτια τους...
-
το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι το εχουν κοψει ταριφα τοσο....βρηκα και με 185 αλλα με προβληματισε οτι ειναι γυρω στο 60 πιο κατω απο τους αλλους.Ας ελπισουμε να ειναι και σωστος.....