-
@lap πιο πιθανό βλέπω να παίρνω CHR και να βάζω μπαγκαζιέρα μεγάλη σε κάθε ανάγκη τύπου ταξίδι...
-
Εμφανίστηκαν στο site οι ανανεωμένες εκδόσεις εξοπλισμού. Τελικά ισχύει αυτό που μου είχαν πει πριν από λίγο καιρό: Η Active Plus αποκτάει ηλεκτροχρωματικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους (νομίζω δεν ήταν), αισθητήρα βροχής και ζάντες 16".
Η Style γίνεται ενδιαφέρουσα καθώς έχει ψηφιακό κλειδί, φίλτρο σωματιδίων που διαφήμιζαν και πλήρες πακέτο με αισθητήρες παρκαρίσματος.Οι τιμές νομίζω έχουν μείνει σταθερές, 28470 η πρώτη και 31470 η δεύτερη.
-
Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν η Style είναι ένα πακέτο που αξίζει πραγματικά.
-
@cdim said in Toyota Corolla 2019:
Είχε και πριν αισθητήρες παρκαρίσματος; Δεν το θυμάμαι, αλλά θυμάμαι να σκέφτομαι ότι δεν άξιζε. Νομίζω ότι μέχρι πρόσφατα τα επιπλέον ήταν οι καθρέφτες και ο αισθητήρας βροχής, θερμαινόμενα καθίσματα (που ακόμα τα έχει) και κάτι διακοσμητικά.
-
@nplatis said in Toyota Corolla 2019:
Είχε και πριν αισθητήρες παρκαρίσματος; Δεν το θυμάμαι, αλλά θυμάμαι να σκέφτομαι ότι δεν άξιζε. Νομίζω ότι μέχρι πρόσφατα τα επιπλέον ήταν οι καθρέφτες και ο αισθητήρας βροχής, θερμαινόμενα καθίσματα (που ακόμα τα έχει) και κάτι διακοσμητικά.
Συν τα LED. Αισθητηρες δεν μπορουσες να βαλεις σε καμια απολυτως εκδοση το οποιο ηταν μεγαλο φαουλ. Τωρα πηρε και το φιλτρο σωματιδιων και keyless entry. Παντως αν κρατουσε τις 17αρες ζαντες η active plus θα ηταν η goto επιλογη. Εχουν μεγαλη διαφορα κόστους οι 2 εκδόσεις.
-
@nplatis said in Toyota Corolla 2019:
Εμφανίστηκαν στο site οι ανανεωμένες εκδόσεις εξοπλισμού. Τελικά ισχύει αυτό που μου είχαν πει πριν από λίγο καιρό: Η Active Plus αποκτάει ηλεκτροχρωματικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους (νομίζω δεν ήταν), αισθητήρα βροχής και ζάντες 16".
Η Style γίνεται ενδιαφέρουσα καθώς έχει ψηφιακό κλειδί, φίλτρο σωματιδίων που διαφήμιζαν και πλήρες πακέτο με αισθητήρες παρκαρίσματος.Οι τιμές νομίζω έχουν μείνει σταθερές, 28470 η πρώτη και 31470 η δεύτερη.
Μόνο η πρώτη έκδοση έχει την παλιά τιμή. Οι άλλες πηραν 1200€.
-
Στην Ιταλία χρεώνουν 1000€ το πακέτο αισθητήρων παρκαρίσματος και σχετικών βοηθημάτων. Δεν είναι παράλογη η τιμολόγηση και εδώ.
Συμφωνώ ότι συνολικά η διαφορά είναι μεγάλη, όμως.
-
Φυσικά και αξίζει!
Παντως αν κρατουσε τις 17αρες ζαντες η active plus θα ηταν η goto επιλογη.
Πολύ καλύτερη με τις 16αρες, ευτυχώς τις επανέφεραν.
-
@nickthetrib said in Toyota Corolla 2019:
Για τον @mastoras78 που κάνει το Ανάβυσσος-Γατοεταιρία δεν κάνει, χρειάζεται diesel ο άνθρωπος!!!
Τον έφαγα τον άνθρωπο! Εκεί που τον είχαν φέρει δίπλα στην Γατοεταιρία και ερχόταν για κανένα καφέ ή τον βλέπαμε και λέγαμε καμιά κουβέντα, μάθαμε ότι τον πήγαν αλλού!!!
Τόσο καιρό ακόμα και ο ίδιος νόμιζε ότι ήταν μόνιμο. Τουλάχιστον ελπίζω να είναι κοντά στο σπίτι του! -
Μπα μόνος του θα ήθελε να πάρει μετάθεση, γιατί στους καφέδες σας, όταν ερχόταν, τον έπρηζε ο γάτος να του πουλήσει βιτάρα και να τον παίρνει μαζί στα βουνά...
Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος...
-
@criuser said in Toyota Corolla 2019:
Μπα μόνος του θα ήθελε να πάρει μετάθεση, γιατί στους καφέδες σας, όταν ερχόταν, τον έπρηζε ο γάτος να του πουλήσει βιτάρα και να τον παίρνει μαζί στα βουνά...
Φήμες λένε ότι του έταξε και το φλουρί της πίτας του Βιταρακλαμπ, για να τον πείσει να το αγοράσει. Επίσης φήμες (για να μην είμαστε και εκτός θέματος) λένε ότι προτίμησε τελικά μια Κορόλα για να έχει την ησυχία του.
-
πιπες....
-
-
-
Καλημέρα παιδιά
Κάτοχος corolla hybrid 2020 και η γυναικα yaris hybrid 2023.Γρατζουνισα τη πίσω πόρτα μου σε μια κολόνα που είχε κάτι μεταλλικές πινακίδες που προεξεχανε.
Εξωτερικά φαίνεται σαν μεγάλη γρατζουνιά. Αν το πιέζεις με το χέρι κάνει βαθουλωμα μέσα λες και πιέζεις ζελέ. Πάω αντιπροσωπεία μου λένε έχει ένα νεύρο σε εκείνο το σημείο η πόρτα και δεν επισκευάζεται.αλλαγη η πόρτα .1000 ευρώ.Η γυναίκα πίσω στο yaris στο Πορτ παγκαζ akribως πάνω απτό "yaris" έχει ένα κομμάτι πλαστικό μαύρο .μια γραμμή είναι κάνα μέτρο.
Μιλάμε για ένα κομμάτι πλαστικό . Με κάποιον τρόπο το βρήκε σπασμένο.η κάποιος το χτύπησε με κάτι βαρύ ή δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο.ηταν παρκαρισμένο κάτω από δέντρο
Κ όταν βγήκε το πρωί να φύγει είδε κ νερατζι να πέφτει στο σημείο εκεί. Είναι δυνατόν ναδσπασε από νερατζι;;;τι να πω.ειναι κ ψηλά δε γίνεται .
Να.ειναι από αμάξι η μηχανή. Ρωτάω τιμή για το πλαστικό 500ευρω!!!!!!Δηλαδή ο Χριστός κ η Παναγία
-
@hamurabizzz said in Toyota Corolla 2019:
Καλημέρα παιδιά
Κάτοχος corolla hybrid 2020 και η γυναικα yaris hybrid 2023.Γρατζουνισα τη πίσω πόρτα μου σε μια κολόνα που είχε κάτι μεταλλικές πινακίδες που προεξεχανε.
Εξωτερικά φαίνεται σαν μεγάλη γρατζουνιά. Αν το πιέζεις με το χέρι κάνει βαθουλωμα μέσα λες και πιέζεις ζελέ. Πάω αντιπροσωπεία μου λένε έχει ένα νεύρο σε εκείνο το σημείο η πόρτα και δεν επισκευάζεται.αλλαγη η πόρτα .1000 ευρώ.Η γυναίκα πίσω στο yaris στο Πορτ παγκαζ akribως πάνω απτό "yaris" έχει ένα κομμάτι πλαστικό μαύρο .μια γραμμή είναι κάνα μέτρο.
Μιλάμε για ένα κομμάτι πλαστικό . Με κάποιον τρόπο το βρήκε σπασμένο.η κάποιος το χτύπησε με κάτι βαρύ ή δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο.ηταν παρκαρισμένο κάτω από δέντρο
Κ όταν βγήκε το πρωί να φύγει είδε κ νερατζι να πέφτει στο σημείο εκεί. Είναι δυνατόν ναδσπασε από νερατζι;;;τι να πω.ειναι κ ψηλά δε γίνεται .
Να.ειναι από αμάξι η μηχανή. Ρωτάω τιμή για το πλαστικό 500ευρω!!!!!!Δηλαδή ο Χριστός κ η Παναγία
Εμένα με χτύπησαν παρκαρισμένο χωρίς να αφήσουν σημείωμα εννοείται πίσω αριστερά με αποτέλεσμα μια μεγάλη λακούβα στον προφυλακτήρα.
Για επισκευή και βάψιμο όλο τον προφυλακτήρα γιατί όπως μου είπαν δεν γίνεται τοπική βαφή λόγω πέρλας 600€..
Η τιμή από πολις Αν. Θεσσαλονίκη. -
Αν πατε σε εξουσιοδοτημενα για τετοιες εργασίες θα σας πιουν το αίμα!
Ασε που και η περλα γινεται τοπικα! -
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Ασε που και η περλα γινεται τοπικα!Εκτός αντιπροσωπείας θα γίνει η επισκευή με τα μισά χρήματα αλλά τοπικά δεν το προτείνει κανένας όπου ρώτησα είπαν όλο το κομμάτι.
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Ασε που και η περλα γινεται τοπικα!Εκτός αντιπροσωπείας θα γίνει η επισκευή με τα μισά χρήματα αλλά τοπικά δεν το προτείνει κανένας όπου ρώτησα είπαν όλο το κομμάτι.
Ειδικα στο πλαστικό του προφυλακτηρα γινεται και τοπικη από paintbull
Ειχα κανει πολλές φορες στο γιαρις της γυναίκας με αυτό το χρώμα! -
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Ειδικα στο πλαστικό του προφυλακτηρα γινεται και τοπικη από paintbull
Ειχα κανει πολλές φορες στο γιαρις της γυναίκας με αυτό το χρώμα!Σε τι τιμή; και πόσο φαινόταν;
Toyota Corolla 2019