Παιδια οσον αφορα τη συγκριση που κανετε για vw group με toyota...
Μόλις αγορασα υβριδικη corolla οποτε δεννεχω εμπειρία πως πει στο χρονο... Ερχομαι ομως απο 11 χρόνια συμβίωσης με audi A3 1800 turbo τετρακινητο.
Το αυτοκινητο ηταν πανέμορφο, το πρόσεχα σαν τα ματια μου, η οδηγηση μου ήταν ακρως συντηρητικη αλλα μέσα σε αυτα τα χρονια είχα σιχαθει να πηγαινοερχομαι σε συνεργεία.
Αγαπώ audi, μου αρεσουν παρα πολυ, εχουν τρομερη ποιοτητα μεσα, ηταν πυραυλος, με τη τετρακίνηση μπορουσες να στρίβεις με 220χλμ/ωρα.κ να αναβεις κ τσιγαρο, σα να στρίβεις με ενα οποιοδήποτε αμαξι με 60χλμ/ωρα.δε συγκρίνεται με το corolla ΑΛΛΑ.....
Μεσα σε αυτα τα 11 χρόνια πλήρωσα πανω απο 6.000-7.000 ευρω σε "προβληματα". Μου χαλασε ακομα και η 4κινηση, με οδηγηση τερμα συντηρητικη, κοστος 4.500 ευρω. Και ειναι πολλα ακομα, που χαλαγαν με πανακριβα κόστη.
Υπόψη ν το αυτοκινητο το ειχα αγορασει καινούργιο.
Best posts made by hamurabizzz
-
RE: Toyota Corolla 2019
-
Καλημέρα παιδιά
Κάτοχος corolla hybrid 2020 και η γυναικα yaris hybrid 2023.Γρατζουνισα τη πίσω πόρτα μου σε μια κολόνα που είχε κάτι μεταλλικές πινακίδες που προεξεχανε.
Εξωτερικά φαίνεται σαν μεγάλη γρατζουνιά. Αν το πιέζεις με το χέρι κάνει βαθουλωμα μέσα λες και πιέζεις ζελέ. Πάω αντιπροσωπεία μου λένε έχει ένα νεύρο σε εκείνο το σημείο η πόρτα και δεν επισκευάζεται.αλλαγη η πόρτα .1000 ευρώ.Η γυναίκα πίσω στο yaris στο Πορτ παγκαζ akribως πάνω απτό "yaris" έχει ένα κομμάτι πλαστικό μαύρο .μια γραμμή είναι κάνα μέτρο.
Μιλάμε για ένα κομμάτι πλαστικό . Με κάποιον τρόπο το βρήκε σπασμένο.η κάποιος το χτύπησε με κάτι βαρύ ή δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο.ηταν παρκαρισμένο κάτω από δέντρο
Κ όταν βγήκε το πρωί να φύγει είδε κ νερατζι να πέφτει στο σημείο εκεί. Είναι δυνατόν ναδσπασε από νερατζι;;;τι να πω.ειναι κ ψηλά δε γίνεται .
Να.ειναι από αμάξι η μηχανή. Ρωτάω τιμή για το πλαστικό 500ευρω!!!!!!Δηλαδή ο Χριστός κ η Παναγία
-
Δεν έχω και την καλύτερη εικόνα για την paintbull ειδικά για το κατάστημα Περιστερίου αν έμενα ακόμα Αθήνα ξέρω που θα πήγαινα για τέτοια δουλειά..
Μη το κρατάς μέσα σου,πέστο μας
Latest posts made by hamurabizzz
-
@agpr said in Toyota Corolla 2019:
Εδώ και λίγους μήνες παρατήρησα έναν πολύ ήπιο θόρυβο που εμφανιζόταν σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Στην ουδέτερη θέση του τιμονιού/τροχοί στην ευθεία και στρέφοντας το τιμόνι απαλά (είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά) ακούγεται ένα πολύ απαλό "τακ". Επιπλέον, ίσως και άσχετο, κατά την ήπια επιτάχυνση και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες, όπως επίσης και κατά την ήπια επιβράδυνση και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες ακούγεται πολύ ήπιο "τακ". Εχθές πήγα στο σέρβις και το ανέφερα. Η πρώτη αντίδραση του "διαγνώστη" (πρώτη φορά άκουσα αυτό τον όρο) ήταν πως δεν ακούει τίποτα. Οι άλλοι δύο τεχνικοί σύμβουλοι ζήτησαν να χαμηλώσουν τη μουσική που ακουγόταν και άκουσαν προσεκτικά. Ο "διαγνώστης" επέμενε πως έτσι κάνουν όλα και αντέτεινα πως μέχρι πρόσφατα δεν έκανε τέτοιους ήχους το αυτοκίνητο. Είπε πως θα σφίξουν τις βίδες στην κρεμαγιέρα και θα δουν.
Ο τεχνικούς σύμβουλος στο τέλος του σέρβις με ενημέρωσε πως έχει όντως πρόβλημα η κρεμαγιέρα. Επειδή το όχημα είναι στο πέμπτο έτος του (στο έκτο πλέον), πρέπει να πάρουν έγκριση από την Toyota Ελλάς για την αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης. Θα με ενημερώσει πιθανότατα τη Δευτέρα.
Ήρθε η ώρα να δω και εγώ στην πράξη την περιλάλητη εξυπηρέτηση πελατών. Θα σας ενημερώσω.Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα.οταν είχα πάει στο σέρβις μου λέγαν δεν άκουσαν τίποτα. Στο κάλυψε τελικά η εγγύηση;εκτός εγγύησης σου είπαν τι κόστος έχει;
-
Δεν έχω και την καλύτερη εικόνα για την paintbull ειδικά για το κατάστημα Περιστερίου αν έμενα ακόμα Αθήνα ξέρω που θα πήγαινα για τέτοια δουλειά..
Μη το κρατάς μέσα σου,πέστο μας
-
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
@izz said in Toyota Corolla 2019:
@iceman7 said in Toyota Corolla 2019:
Αν πατε σε εξουσιοδοτημενα για τετοιες εργασίες θα σας πιουν το αίμα!
Ασε που και η περλα γινεται τοπικα!Εκτός αντιπροσωπείας θα γίνει η επισκευή με τα μισά χρήματα αλλά τοπικά δεν το προτείνει κανένας όπου ρώτησα είπαν όλο το κομμάτι.
Ειδικα στο πλαστικό του προφυλακτηρα γινεται και τοπικη από paintbull
Ειχα κανει πολλές φορες στο γιαρις της γυναίκας με αυτό το χρώμα!Σε τι τιμή; και πόσο φαινόταν;
-
Καλημέρα παιδιά
Κάτοχος corolla hybrid 2020 και η γυναικα yaris hybrid 2023.Γρατζουνισα τη πίσω πόρτα μου σε μια κολόνα που είχε κάτι μεταλλικές πινακίδες που προεξεχανε.
Εξωτερικά φαίνεται σαν μεγάλη γρατζουνιά. Αν το πιέζεις με το χέρι κάνει βαθουλωμα μέσα λες και πιέζεις ζελέ. Πάω αντιπροσωπεία μου λένε έχει ένα νεύρο σε εκείνο το σημείο η πόρτα και δεν επισκευάζεται.αλλαγη η πόρτα .1000 ευρώ.Η γυναίκα πίσω στο yaris στο Πορτ παγκαζ akribως πάνω απτό "yaris" έχει ένα κομμάτι πλαστικό μαύρο .μια γραμμή είναι κάνα μέτρο.
Μιλάμε για ένα κομμάτι πλαστικό . Με κάποιον τρόπο το βρήκε σπασμένο.η κάποιος το χτύπησε με κάτι βαρύ ή δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο.ηταν παρκαρισμένο κάτω από δέντρο
Κ όταν βγήκε το πρωί να φύγει είδε κ νερατζι να πέφτει στο σημείο εκεί. Είναι δυνατόν ναδσπασε από νερατζι;;;τι να πω.ειναι κ ψηλά δε γίνεται .
Να.ειναι από αμάξι η μηχανή. Ρωτάω τιμή για το πλαστικό 500ευρω!!!!!!Δηλαδή ο Χριστός κ η Παναγία
-
Παιδιά καλησπέρα
Θέλω λάστιχα για κορολα υβριδικό 1.8. 16αρια.
Θέλω να είναι αρκετά αθόρυβα,να εχουν καλό πατημα κ σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, και να διαρκέσουν αρκετά χρόνια.
Ιδέες; -
Παιδιά καλησπέρα. Έχω το corolla 1.8 hybrid με πρώτη άδεια Δεκέμβρη του 2019. Το λέω γιατί δε ξέρω τον κωδικό του μοντέλου.
Θέλω να αλλάξω λάστιχα.εχετε να προτείνετε κάποια που να αντέξουν αρκετά και να έχουν το λιγότερο θόρυβο;
Γενικά κάνω πολύ συντηρητική οδήγηση και οδήγηση σε εθνική μαξ 140 -
Παιδια να ρωτησω κατι. Τωρα χειμώνα αν βάλω ζεστη θολωνουν τα παντα. Αναβω το a/c ξεθολωνουν αλλα νοιωθω κρυο αντι μα ζεσταίνομαι.
Ποια είναι η σωστη χρηση του συστήματος το χειμωνα ωστε να βγαζει Ζεστη αλλα κ να βλεπουμε Να οδηγήσουμε; -
Παιδια οσον αφορα τη συγκριση που κανετε για vw group με toyota...
Μόλις αγορασα υβριδικη corolla οποτε δεννεχω εμπειρία πως πει στο χρονο... Ερχομαι ομως απο 11 χρόνια συμβίωσης με audi A3 1800 turbo τετρακινητο.
Το αυτοκινητο ηταν πανέμορφο, το πρόσεχα σαν τα ματια μου, η οδηγηση μου ήταν ακρως συντηρητικη αλλα μέσα σε αυτα τα χρονια είχα σιχαθει να πηγαινοερχομαι σε συνεργεία.
Αγαπώ audi, μου αρεσουν παρα πολυ, εχουν τρομερη ποιοτητα μεσα, ηταν πυραυλος, με τη τετρακίνηση μπορουσες να στρίβεις με 220χλμ/ωρα.κ να αναβεις κ τσιγαρο, σα να στρίβεις με ενα οποιοδήποτε αμαξι με 60χλμ/ωρα.δε συγκρίνεται με το corolla ΑΛΛΑ.....
Μεσα σε αυτα τα 11 χρόνια πλήρωσα πανω απο 6.000-7.000 ευρω σε "προβληματα". Μου χαλασε ακομα και η 4κινηση, με οδηγηση τερμα συντηρητικη, κοστος 4.500 ευρω. Και ειναι πολλα ακομα, που χαλαγαν με πανακριβα κόστη.
Υπόψη ν το αυτοκινητο το ειχα αγορασει καινούργιο. -
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@lap said in Toyota Corolla 2019:
Τα ίδια φοραω και εγώ.
Σε τι τα βρίσκεις άθλια;Και εγώ χαλιά τα βρίσκω κυρίως σε άνεση και θορυβο
Tα βρίσκω χάλια σε:
- Πρόσφυση (γλυστράνε πάρα πολύ και με το παραμικρό, ειδικά με την ροπή του ηλεκτροκινητήρα)
- Θόρυβο.
- Πρόσφυση στις στροφές
Σε ίδια διαδρομή είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με το test drive που φόραγε 225/45/17 (μικρή διαφορά κάνει η διάσταση) και πολύ καλά ελαστικά (εαν θυμάμαι σωστά Primacy 4).
Παιδια συμφωνω κ επαυξάνω.
Εγω με αυτα τα βρωμολαστιχα εχω παει να φυγω μια φορα σε γκρεμο με ψιλό βρόχο, σε στροφη και πηγαίνοντας με 30-40,χλμ/ωρα παρακαλω!!!
Συν αλλες 2-3 φορες σε κατι στροφές της πλακας που εκανα πατιναζ με αστεια ταχύτητα.
Ειμαι αναμεσα σε goodyear efficient grip 2 και continental ecocontact 6. Τα πρωτα ειναι πιπ αθορυβα ενω τα δευτερα εχουν μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Μαλλον θα παρω τα πρώτα. -
Παιδια έχω το 1. 8 hybrid.
Τα μαμα λαστιχα μου φαινονται χαλια.
Στριβω σε νια στροφή της πλακας με 30χλμ/ωρα και κανει πατιναζ το αμαξι εχει παει να μου φύγει απέναντι.
Τι λαστιχα προτεινετε; νε ενδιαφέρουν 2 πραγματα μονο. Ναναι οσο πιο αθορυβα γινεται και να πατανε αξιοπρεπως σε στεγνο δρόμο και καλα σε βροχη