-
Τρολάρει ρε παιδά ο Γιεμ, μην το συνεχίζετε ρωτώντας τα αυτονόητα!!
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τρολάρει ρε παιδά ο Γιεμ, μην το συνεχίζετε ρωτώντας τα αυτονόητα!!
Οκ..
Αμάν πια!!!, οικονομία παντου.... Ακόμα και στα quotes. Σκρουτζ Μακ Ντακ μας κάνατε.
-
ΔΕΝ μου αρέσει που στην Ελλάδα του 2023 μερικοί οταν δεν εχουν επιχειρήματα για να απορρίψουν την επιλογή κάποιου του λένε οτι το αυτοκίνητο που πήρε κάνει θόρυβο στα 170 ...
παρασύρθηκα και εγω και πήγαινα για καμμιά 20ρια χλμ το YC με 174 σταθερά ,τελικά κάνει λιγότερο θόρυβο απο το yaris diesel και περισσότερο απο την bmw X3 2.0d , για εγκυκλοπαιδικούς λόγους το αναφέρω
-
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ΔΕΝ μου αρέσει που στην Ελλάδα του 2023 μερικοί οταν δεν εχουν επιχειρήματα για να απορρίψουν την επιλογή κάποιου του λένε οτι το αυτοκίνητο που πήρε κάνει θόρυβο στα 170 ...
παρασύρθηκα και εγω και πήγαινα για καμμιά 20ρια χλμ το YC με 174 σταθερά ,τελικά κάνει λιγότερο θόρυβο απο το yaris diesel και περισσότερο απο την bmw X3 2.0d , για εγκυκλοπαιδικούς λόγους το αναφέρω
Χαχα και σε λιγο καποιος θα γραψει....ποση καταναλωση ειχες?
-
Κρατήθηκα....
Υ.γ
Δεν μπορώ.....
Τι καταναλωση είχες;
-
Δε μου αρέσουν οι κομπλεξικοί του φόρουμ που οταν κάποιος αγοραζει καινούριο τουτου προσπαθούν να του το βγαλουν άχρηστο.
Ας μη πουν τιποτα στο κατω κατω αν δε θέλουν να ευχηθούν.Μου αρεσει που στο φορουμ υπαρχουν οι mastoras, yem, gatoz, fanis, alex-mix, lap, alexandros-k, dimsabbas. Ισως ξεχνώ και κάποιον αλλο.
Να κανονισουμε καμια συνάντηση και οι νοτιοι. -
Δε μου αρέσει που ο georgemit έχει βάλει φώτο τη φάτσα του σα γαμπρός!
Μου αρέσει που έχει αίσθηση του χιούμορ και δε θα με παρεξηγήσει
-
Κι εσύ στη φώτο σαν γαμπρός ποζάρεις όμως.
Αλήθεια πότε προλαβαίνεις και περιποιείσαι το μούσι; -
Α, δεν σου έχει πει; Εκτός φόρουμ το βγάζει το μούσι...
-
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κι εσύ στη φώτο σαν γαμπρός ποζάρεις όμως.
Αλήθεια πότε προλαβαίνεις και περιποιείσαι το μούσι;Μου αρέσει η νέα φωτό του @georgemit
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Α, δεν σου έχει πει; Εκτός φόρουμ το βγάζει το μούσι...
Το βγάζω γιατί είναι ο φερετζές ξέρετε ποιου
-
Μ' αρέσει η μυρωδιά του καινούριου αυτοκινήτου και όλος ο τζερτζελές με τα κέρματα κλπ
Δεν μ' αρέσει όταν έρχονται κάποιοι και αρχίζουν τα "εγώ θα έπαιρνα το τάδε μοντέλο" ή ακόμα χειρότερα "το αυτοκίνητο αυτό είναι χάλια". Άσε το ρε φίλε! Τι του το χαλάς το πανηγύρι;
-
Δεν μου αρέσει καθόλου που κάποιοι σε φόρουμ για αυτοκίνητα, γράφουν συνέχεια πολιτικά σχόλια και που και που για ξεκαρφωμα σχολιάζουν και κάτι για καταναλώσεις...
Ε, ψιτς καλύτερα σε καμιά πολιτική σελίδα...
Μου αρέσει που έκλεισα ένα χρόνο ακριβώς με το cx30 και κάθε μέρα ψάχνω ευκαιρία για βόλτα.
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει καθόλου που κάποιοι σε φόρουμ για αυτοκίνητα, γράφουν συνέχεια πολιτικά σχόλια και που και που για ξεκαρφωμα σχολιάζουν και κάτι για καταναλώσεις...
Ε, ψιτς καλύτερα σε καμιά πολιτική σελίδα...
Μου αρέσει που έκλεισα ένα χρόνο ακριβώς με το cx30 και κάθε μέρα ψάχνω ευκαιρία για βόλτα.
-
Πραγματικά έλεος δηλαδή. Που θα πάει αυτή η κατάσταση;
Αρχίζω να πιστεύω ότι όλη αυτή η ιστορία γίνεται επίτηδες για να μπει οριστικό λουκέτο στο φόρουμ. Είναι προφανώς στημένο. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά.
Τόσα χρόνια, πότε δεν υπήρξε τέτοιο χάλι εδώ μέσα.
-
alexandros-s όπως στο βίντεο
"Όταν παίρνεις αυτοκίνητο και το μαθαίνουν οι φίλοι σου" https://www.youtube.com/watch?v=vVpLrHYVwYw -
Μου αρεσε οταν πρωτομπηκα στο φορουμ που εμαθα πραγματα για τα αυτοκινητα,detailling,γνωρισα ανθρωπους,με αλλους ταιριαξαμε με αλλους οχι,οκ δεν μπορουμε να ταιριαζουμε με ολους να συμφωνουμε με ολους.
Δεν μου αρεσει πλεον που στα περισσοτερα ποστ αντικατασταθηκε το πειραγμα απο την μπιχτη,που πολλοι δεν μπορουν να πουν ανετα την γνωμη τους γιατι θα δεχθουν επιθεση απο καποιους ,που τα περισσοτερα ποστ εχουν πλεον και πολιτικες μεσα.Παρακολουθουσα πολλα τοπικ αλλα πλεον τα εχω μειωσει σε 8 με 10 το πολυ.
Τα γραφω αυτα για να σκεφτουμε ολοι ,να αναπολησουμε τις πρωτες μερες που μπηκαμε στο φορουμ που θελαμε να μαθουμε πραγματα ,να ρωτησουμε, να απαντησουμε,να βοηθησουμε .Μπας και γινει κατι καλο ... -
Εκείνες τις μέρες η βενζίνη είχε το 30% της σημερινής τιμής.
Επίσης πολλοί ήταν πιο νέοι και δεν είχαν τις σημερινές υποχρεώσεις και τα άγχη που τους δημιουργούν
-
Αγαπητέ @alex-mix νομίζω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει με απίστευτους ρυθμούς από τότε που μας έχουν επηρεάσει σε όλους τους τομείς ίσως και περισσότερο από την εποχή των μνημονίων.
Και αναφέρομαι κυρίως στην τελευταία τριετία!
Με αφορμή το ποστ σου κοίταξα πότε μπήκα στο φόρουμ, Νοέμβριος του 2017 , δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν θέματα περί πολιτικής , και νομίζω πως μέχρι την πανδημία δεν είχα ξανασχολιασει το παραμικρό σε τοπικό εσωτερικής η διεθνούς πολιτικής.
Πραγματικά δεν γνωρίζω τι είχε γίνει εδώ μέσα την εποχή των CC και την κατρουγκαλιαδα και φοροληστρικη περιοδο του κωλοτουμπα Τσίπρα , του αξιοτερου και καλύτερου εφαρμοστή των μνημονίων.
Ίσως ο @cruiser που νομίζω αναφέρεται σε αρκετά παλιότερη περίοδο από αυτή που εννοείς εσύ και σχολιάζω και εγώ εδώ να μπορούσε να μας κάνει μια σύντομη αναδρομή-αναφορά.
Θέλω δηλαδή εν συντομία να πως πως κατά την ταπεινή μου άποψη αυτή η κατάρα του Τουταγχαμών εντός αλλά και διεθνώς που ζούμε τα τελευταία 2-3 χρόνια μοιάζει με βασανιστήριο που δεν έχει τελειωμό , δεν έχει μείνει πέτρα όρθια πουθενά και σε κανένα τομέα, και άρα είναι αδύνατον να μην μας επηρεάζει ακόμη και στα αυτοκινητιστικα θέματα όταν πολλά ζητήματα περιφέρονται γύρω από τις τιμές τους , φόρους , τιμές και φόρους καυσίμων, επιδοτήσεις ηλεκτροκίνητων κλπ. με αποτέλεσμα τα πάθη και οι εντάσεις να οξύνονται αρκετά συχνά.
-
Δεν αντιλεγω σε αυτα που λετε .Απλα (προσωπικη μου αποψη παντα)θεωρω το φορουμ κατι που μας εκανε να ξεχνιομαστε.Και ουτε ειπα ποτε πως δεν εχουν αλλαξει οι καιροι και ειναι πιο δυσκολα,απλα δεν χρειαζεται να ξεσπαμε εδω μεσα και να βγαζουμε χολη.σαφως και θα υπαρξουν αντιπαραθεσεις αλλα θεωρω πλεον πως αυτες οι αντιπαραθεσεις εχουν ανεβει level .Οσο για την πολιτικη ,μας βομβαρδιζουν ολη μερα τα media ,υπαρχει τοπικ για πολιτικη εεε ας αφησουμε τα του αυτοκινητου για το αυτοκινητο,με οτι συμπεριλαμβανεται φορους αυξησεις κτλ.
Ενα αγραφο νομο που εχουμε στην δουλεια μου ειναι οταν περνας την πορτα τα ξεχνας τα θεματα σου για 8 ωρες.
Υ.γ Οπως εχω γραψει πολλες φορες δεν υπαρχει ιχνος ειρωνειας στο γραψιμο μου.Απλα τα γραφω γιατι θελω να περναμε ολοι καλα
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]