-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που δεν λέει ο καθένας ευθέως αυτό που τον ενοχλεί κι αρχίζει τα γύρω γύρω όλοι...
Γενικά η υποκρισία.Φιλε πηλιο αυτο παει σε μενα?
Ευθεως... -
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ομως για να μιλήσω για πολιτική και κομματα στην ίδια πρόταση είναι πολύ δύσκολο αν απεναντι μου είναι φανατικοί!!!
Δυστυχώς τα κόμμα στην Ελλάδα είναι σαν τις ομάδες...οπαδισμός, φανατισμός και καμία λογική ή διάθεση για διάλογο. Και ο αθλητισμός είναι ωραίος, ο οπαδισμός όμως όχι...το ίδιο και με την πολιτική.
-
Δε μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κόμματα διότι θέλω με τα χρόνια να είμαι πιο έξυπνος, πιο ευδιάθετος και πιο χρήσιμος στους γύρω μου. Δυστυχώς η ενασχόληση με τα κόμματα έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τον Καββαθά που προαναφέρθηκε, ναι μεν είχε πολιτικές στήλες αλλά:
1ον ήταν πολιτικές, όχι κομματικές.
2ον είχαν ως σκοπό να διευρύνουν την σκέψη του αναγνώστη, ο οποίος, ακόμη κι αν διαφωνούσε με κάτι που έγραφε ο εκάστοτε αρθρογράφος, σίγουρα έβγαινε κερδισμένος από την ανάγνωση. -
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που δεν λέει ο καθένας ευθέως αυτό που τον ενοχλεί κι αρχίζει τα γύρω γύρω όλοι...
Γενικά η υποκρισία.Φιλε πηλιο αυτο παει σε μενα?
Ευθεως...Γιατί, έγραψες εσύ κάτι που απευθυνόταν ΕΥΘΕΩΣ σε μένα;
-
@alexandros-s said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δε μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με κόμματα διότι θέλω με τα χρόνια να είμαι πιο έξυπνος, πιο ευδιάθετος και πιο χρήσιμος στους γύρω μου. Δυστυχώς η ενασχόληση με τα κόμματα έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.
Όσον αφορά τον Καββαθά που προαναφέρθηκε, ναι μεν είχε πολιτικές στήλες αλλά:
1ον ήταν πολιτικές, όχι κομματικές.
2ον είχαν ως σκοπό να διευρύνουν την σκέψη του αναγνώστη, ο οποίος, ακόμη κι αν διαφωνούσε με κάτι που έγραφε ο εκάστοτε αρθρογράφος, σίγουρα έβγαινε κερδισμένος από την ανάγνωση.Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα κόμματα, το θεωρώ ανούσιο να υποστηρίξω κάποιο τη στιγμή που ούτε οι ίδιοι που είναι μέσα δε τα υποστηρίζουν παρά μόνο κοιτάνε το που θα βολευτουν.
Νόημα είχε μόνο για αυτούς που εξυπηρετήθηκαν με την εμφάνιση του δικομματισμού. -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
γατος
δεναγαπα τιςμηκοσμιες εντασεις.Αυτό με τη διπλή άρνηση που συζητάτε, δεν αλλάζει το νόημα της φΡάσης.
-
Κάτι που βλέπουμε πως δεν αρέσει σε πολλούς:
να αποδεικνύει η πράξη κι η καθημερινότητα πως έχουν κάνει λάθος επιλογές και τότε να το επισημαίνουν κάποιοι.Είναι όντως άσχημο να σου χτυπάνε το λάθος, αλλά όταν από πείσμα δεν το αναγνωρίζεις και φαίνεται πως θες να το επαναλάβεις και να πάρεις κι άλλους στο λαιμό σου;
Κι έτσι καταλήγουμε να μπαίνει κάποιος στον ΑΝΤΙ-ΛΟΓΟ να γράψει "αν δεν λέτε αυτό που μου αρέσει, καλύτερα να μη συζητάμε καθόλου"...
-
γατος
δεναγαπα τιςμηκοσμιες εντασεις.Αυτό με τη διπλή άρνηση που συζητάτε, δεν αλλάζει το νόημα της φάσης
Όπως λέμε "τι φάση"...
Φάση της Σελήνης...
Ή φάση του ηλεκτρικού ρεύματος...
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
γατος
δεναγαπα τιςμηκοσμιες εντασεις.Αυτό με τη διπλή άρνηση που συζητάτε, δεν αλλάζει το νόημα της φάσης
Όπως λέμε "τι φάση"...
Φάση της Σελήνης...
Ή φάση του ηλεκτρικού ρεύματος...
Η φάση της αποτυχίας του Καπιταλισμού, για να μαστε εντός πνεύματος
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
γατος δεν αγαπα τις μη κοσμιες εντασεις.
Δύο αρνήσεις κάνουν κατάφαση.
Επειδή έχω λατρεία με τις γλώσσες (είμαι από τους ελάχιστους φαντάζομαι που βλέπουν την εκπομπή του Μπαμπινιώτη στην Βουλή Τηλεόραση), το θέμα αυτό είναι σύνθετο και εξαρτάται από την γλώσσα. Συνήθως δυο αρνήσεις κάνουν μια κατάφαση στα ελληνικά και στα αγγλικά, αλλά όχι στα ρωσικά, όπου η δεύτερη άρνηση δίνει έμφαση στην πρώτη. Ο Γάτος χρησιμοποιεί ρωσικό σύστημα μάλλον...
-
Ρωσσικο και Μανιατης δυσκολο εως ακατορθωτο.Αν ηταν ετσι στο ΚΕΕΜ Σπαρτης(για να μην την κανει απο τον περιφερειακο) θα τον εκαναν αναστροφη και πισω!
-
Ο Γάτος επειδή είναι γάταρος, έχει εκπαιδευτεί στα BMP 1, άρα Σοβιετικός είναι!
Τελευταία φορά που μπήκα σε BMP ήταν στο ΚΕΤΘ...
-
Ακόμα θυμάμαι τη νιλα που ειχα πάθει ,όταν ειχα δηλώσει συμμετοχή στην παρέλαση της Αθήνας.Με αρματαγωγό από Καρατάσιου στην Αυλωνα και εκεί προετοιμασία των αρμάτων για την παρέλαση.Λύσιμο ερπύστριων όταν ήθελαν αντικατάσταση κλπ.
Εμπειρία -
Η φάση της αποτυχίας του Καπιταλισμού, για να μαστε εντός πνεύματος
Εναντι της επιτυχίας τίνος συστήματος????
Πάντως, για να ξέρεις, καμία αποτυχία δεν έχει ο καπιταλισμός λειτουργεί ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί σε αντίθεση πχ με τον κομμουνισμό που αλλιώς σχεδιάστηκε (σε θεωρητικό επίπεδο είναι εξαιρετικό σύστημα) και αλλιώς λειτούργησε (σε πρακτικό επίπεδο πάτωσε).
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ακόμα θυμάμαι τη νιλα που ειχα πάθει ,όταν ειχα δηλώσει συμμετοχή στην παρέλαση της Αθήνας.Με αρματαγωγό από Καρατάσιου στην Αυλωνα και εκεί προετοιμασία των αρμάτων για την παρέλαση.Λύσιμο ερπύστριων όταν ήθελαν αντικατάσταση κλπ.
ΕμπειρίαΣυνάδελφος "μαύρος";
Εγώ δεν δήλωσα ποτέ, αλλά βγήκα σε 3 παρελάσεις, καθότι διατάχθηκαν οι Μονάδες μου. ΟΚ, τα 300 Ευρώ δεν με χάλασαν, αλλά το λύσιμο και δέσιμο ερπύστριας ήταν μανίκι. Και ας ήμουν και Δκτης Ίλης την τελευταία φορά, όλοι βαρούσαμε βαριά, για να προλάβουμε...ΥΓ: Αν μου επιτρέπεις, είναι "ο Αυλώνας", όχι "η Αυλώνα".
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εγώ δεν δήλωσα ποτέ, αλλά βγήκα σε 3 παρελάσεις, καθότι διατάχθηκαν οι Μονάδες μου. ΟΚ, τα 300 Ευρώ δεν με χάλασαν, αλλά το λύσιμο και δέσιμο ερπύστριας ήταν μανίκι. Και ας ήμουν και Δκτης Ίλης την τελευταία φορά, όλοι βαρούσαμε βαριά, για να προλάβουμε...ΥΓ: Αν μου επιτρέπεις, είναι "ο Αυλώνας", όχι "η Αυλώνα".
Πολύ σωστά λανθασμένα ορισμένοι Αθηναίοι το λεμε έτσι.
Όχι όταν υπηρετούσα με αναβολή ,2 χρόνια μετα τα Ιμια.Είχα δηλώσει συμμετοχή για να είμαι κοντά στο σπίτι μου για ενα μηνα.Επιβεβεβαιωνω αυτό που λες παρόλα αυτά που ακούγαμε για τους μαύρους και στην Κω που ήμουν αρχικά και η διπλανή μονάδα ήταν ΤΘ και στον Αυλωνα οι αξιωματικοί ήταν ανώτερου επιπέδου από το ΠΒ! -
-
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πολύ σωστά λανθασμένα ορισμένοι Αθηναίοι το λεμε έτσι.
Όχι όταν υπηρετούσα με αναβολή ,2 χρόνια μετα τα Ιμια.Είχα δηλώσει συμμετοχή για να είμαι κοντά στο σπίτι μου για ενα μηνα.Επιβεβεβαιωνω αυτό που λες παρόλα αυτά που ακούγαμε για τους μαύρους και στην Κω που ήμουν αρχικά και η διπλανή μονάδα ήταν ΤΘ και στον Αυλωνα οι αξιωματικοί ήταν ανώτερου επιπέδου από το ΠΒ!Το '98 ήταν ακόμα σφιχτά τα πράγματα...
Αυτό που είπες για τους Αξκους, εμένα με χαροποιεί, ως Τέθωρα, αλλά τον καλό μου φίλο monman2, που είναι Σχης (ΠΒ) ε.α. θα τον στεναχωρήσει (ναι σιγά, δεκάρα δεν δίνει, μεταξύ μας... Χαχα).
Θυμήθηκα την αλλαγή πεδίλων στην ερπύστρια και πόνεσε ένας μυς μου που είχα ξεχάσει ότι τον έχω... Χαχα. -
Μου αρέσει που αυτές τις γιορτές ήταν η πρώτη φορά που γύρισα έχοντας χάσει κιλά.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]