-
Σε ζωολογικο κηπο
Να μην ελεγες για φλομπερ και γατες
-
@alexandros-k χαχαχα τρολάρισμα ήταν, τα αγαπάω τα ζωντανά κυρίως τα σκυλάκια.
@PGP737ng σε Boeing αεροσυνοδος, μου αρέσουν οι πιλότοι.
-
Οχι πως δεν τα έχω ξανακούσει και έπεσα από κανένα σύννεφο, αλλά, ρε γαμώτο μου, θέλω να κάνω εμετό. Κατά προτίμηση πάνω του.
Μαγαρίζει την πατρίδα μου η ύπαρξή του. -
-
Παλιό αλλά ίσως από τα πιο συγκλονιστικά- συγκινητικά βίντεο που έχω δει
-
Επειδη στη δουλεια μου ειχα ανθρωπους με ανοια ή αλτσαχαϊμερ εχω να πω πως οντως ειναι η πιο πετυχημενη ελληνικη διαφημιση ΟΛΟ νοημα και ευαισθησια.Ευχομαι οσοι το δυνατον λιγοτεροι να γνωρισουν αυτην ασθενεια
-
Hertz Ελλάδας ,υποκατάστημα Χανιων, Πάσχα 2022
Ενοικίαση αυτοκινήτου εξοφλημένου από πριν.
Ασφάλεια 35 ευρω,δέσμευση 350!!!ευρω,πληρωμη μόνο με πιστωτικη(ευτυχώς είχα μετρητά γιατί δεν δέχονταν χρεωστική)!!!έιστροφη ποσού σε 6 εργάσιμες!Αναμονη διαδικασίας 20 λεπτά,έξτρα χρέωση παιδικού καθίσματος.Πονηριδης Έλληνας υπαλληλος ήθελε να δώσει Peugeot 108! με καθισματάκι και καρότσι.(εννοείται έφαγε άκυρο)Ηertz Ιταλίας,υποκατάστημα Ρώμης,2/2023
Ενοικίαση επισης πληρωμένη προκαταβολικά.
Ασφάλεια 25 ευρώ,δέσμευση μόνο 200 ευρώ,πληρωμή με όποιον τρόπο θέλει ο πελάτης,επιστροφή διαφοράς σε 3 εργάσιμες!Αναμονη με συννενόηση σε ξένη γλώσσα μόλις 5-6 λεπτά,παραλαβή με ειδικό καρτελάκι με επίπεδο και αριθμό θέσης αυτοκινήτου,επιστροφή αφήνοντας απλά τα κλειδιά πάνω.Ιταλός υπάλληλος έδωσε Panda αντί 500 από μόνος του για να βολευτούμε καλύτερα αν και ήμασταν 2 άτομα μόνο.Ίδια εταιρεία ,διαφορετικές χώρες!
-
Επισης parking ακριβώς έξω από το Βατικανο,ελεγες καλημέρα με τον Παπα που λέει ο λογος,με διαγράμμιση,άνετο 2 ευρώ το 2ωρο η 4 ευρώ το 8ωρο!!!!!50 λεπτά η ώρα δηλαδή με χαρτάκι από αυτοματο παρκόμετρα διπλα.
Πάρκινγκ υπαίθριο, ότι ναναι ,αλάνες,αφήστε τα να τα βρείτε γρατσουνισμένα έτσι όπως τα στριμώχνουμε στυλ,Πειραιάς στα δικαστήρια.6 ευρώ η ώρα και 1 ευρώ κάθε επόμενη!!!Δεν έβλεπες ούτε τον αρχιμανδρίτη στον Άγιο Σπυρίδωνα ,όχι τον Παπά!
-
Μου αρέσει που έφτασα Αθήνα, δεν μου αρέσει ο καιρός!
-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Mod καλώς όρισες
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Mod καλώς όρισες
Ευχαριστώ!
-
Δεν μου αρέσει που ο μεγάλος μου γιος έκλεισε τα 18,θα βγάλει δίπλωμα,και θέλει αμάξι από Σαρακακη.(colt).
Μου αρέσει που ο τρίτος και προτελευταίος μου γιος,έκλεισε τους 18 μήνες και θέλει αμάξι από τον Βακάκη.(fisher price).
Δεν θα αρέσει σε κανέναν από τους 4 γιούς ,που όλα θα μου τα φάει η κόρακλα μου!!!!χαχαχαχα
5 παιδιά,τα 2 στα 44 και 45, δεν πλήττεις πραγματικά ποτέ!! -
Να σου ζησουν ολα και να τα δεις ευτυχισμενα
Εχεις γιους 44 και 45 ειπες? ή δεν καταλαβα καλα?
-
Οχι!!! Φαντάζομαι δεν πλήττεις!!!
Γεροί να είστε όλοι σας. -
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Μπερδεμένη διατύπωση,έκανα 2 γιούς ακόμα έναν στα 44 και έναν στα 45!! -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Μπερδεμένη διατύπωση,έκανα 2 γιούς ακόμα έναν στα 44 και έναν στα 45!!Ειπα κι εγω....
Ειναι μικρος ακομα ο "μεγαλος" για δικο του αμαξι νομιζω
Αστον να ωριμασει λιγο ακομα -
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν κατάλαβες καλά, έχει 4 γιους και 1κορη!!!
By the way, να σου ζήσουν!!!
Ο μεγάλος του γιος έκλεισε τα 18 και θέλει Mitsubishi Colt με τα θετικά του και τα αρνητικά του (θέλει συζήτηση το πως αναπτύχθηκε η αντίληψή του για την αυτοκίνηση)!
Η κορακλα του θα του τα φάει ολα, λογικό.
χαζομπαμπας με 2 κόρες speaking αλλά εγώ δεν έχω κάτι για να περάσει σε αυτές! -
@nickthetrib said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο μεγάλος του γιος έκλεισε τα 18 και θέλει Mitsubishi Colt με τα θετικά του και τα αρνητικά του (θέλει συζήτηση το πως αναπτύχθηκε η αντίληψή του για την αυτοκίνηση)!
χαζομπαμπας με 2 κόρες speaking αλλά εγώ δεν έχω κάτι για να περάσει σε αυτές!Καλα να ειναι και τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια
Να σου ζησουν κι εσενα Νικο -
@nickthetrib said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
χαζομπαμπας με 2 κόρες speaking αλλά εγώ δεν έχω κάτι για να περάσει σε αυτές!Καλα να ειναι και τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια
Να σου ζησουν κι εσενα ΝικοTrue για το πρώτο κομμάτι
Thanks για το δεύτερο -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Μπερδεμένη διατύπωση,έκανα 2 γιούς ακόμα έναν στα 44 και έναν στα 45!!Ειπα κι εγω....
Ειναι μικρος ακομα ο "μεγαλος" για δικο του αμαξι νομιζω
Αστον να ωριμασει λιγο ακομαΝαι εννοείται κι εγώ θέλω ελικόπτερο αλλά δεν!
Αν είχα γιο 45 χρόνων και έγραφα σε φόρουμ αυτοκινήτων,θα με έλεγαν Αβραμ και θα με διδάσκανε στα σχολεία στην Παλαιά Διαθηκηαχχαχαχ.Δεν το έγραψα καλά!!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]