-
Μ΄αρέσει (χαμογελώ) και δεν μ΄αρέσει (απογοητεύομαι) ταυτόχρονα(!), διαβάζοντας ανακρίβειες, ευσεβείς πόθους, εικασίες, μαντείες, αστικούς μύθους, ιδιοτέλειες, εμμονές, κακίες και άλλα λογής-λογής ...ζώα και φυτά, ως δεδομένο και αποδεδειγμένο γεγονός προκειμένου να υποστηριχθεί μια επιλογή ή άποψη ως ολόσωστη και μοναδικά αληθινή!
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει πάρα πολύ.
https://www.ethnos.gr/auto/article/241958/bazoynkameressedhmosiaoxhmatagianaentopizoynparabaseistoykokposthaleitoyrgeitoneosysthmaΜ'αρέσει όμως, που δεν θα είναι εξοπλισμένα με ντεσιμπελόμετρα!
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που βλέπω θέματα για συντήρηση παλιών αυτοκινήτων.
Δεν μου αρέσει γιατί όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν πάει πρέσα.
Στην πρέσα να πάνε τα κωλοsuv, όxι οι αντίκες
-
Μου αρεσει να φλερταρω, καθε χρονιά υπαρχει καινουριο ενδιαφέρον.
Δε μου αρέσει που δε μπορώ να το προχωρήσω,
παντρεμενακιας..
-
Σε ζωολογικο κηπο
Να μην ελεγες για φλομπερ και γατες
-
@alexandros-k χαχαχα τρολάρισμα ήταν, τα αγαπάω τα ζωντανά κυρίως τα σκυλάκια.
@PGP737ng σε Boeing αεροσυνοδος, μου αρέσουν οι πιλότοι.
-
Οχι πως δεν τα έχω ξανακούσει και έπεσα από κανένα σύννεφο, αλλά, ρε γαμώτο μου, θέλω να κάνω εμετό. Κατά προτίμηση πάνω του.
Μαγαρίζει την πατρίδα μου η ύπαρξή του. -
-
Παλιό αλλά ίσως από τα πιο συγκλονιστικά- συγκινητικά βίντεο που έχω δει
-
Επειδη στη δουλεια μου ειχα ανθρωπους με ανοια ή αλτσαχαϊμερ εχω να πω πως οντως ειναι η πιο πετυχημενη ελληνικη διαφημιση ΟΛΟ νοημα και ευαισθησια.Ευχομαι οσοι το δυνατον λιγοτεροι να γνωρισουν αυτην ασθενεια
-
Hertz Ελλάδας ,υποκατάστημα Χανιων, Πάσχα 2022
Ενοικίαση αυτοκινήτου εξοφλημένου από πριν.
Ασφάλεια 35 ευρω,δέσμευση 350!!!ευρω,πληρωμη μόνο με πιστωτικη(ευτυχώς είχα μετρητά γιατί δεν δέχονταν χρεωστική)!!!έιστροφη ποσού σε 6 εργάσιμες!Αναμονη διαδικασίας 20 λεπτά,έξτρα χρέωση παιδικού καθίσματος.Πονηριδης Έλληνας υπαλληλος ήθελε να δώσει Peugeot 108! με καθισματάκι και καρότσι.(εννοείται έφαγε άκυρο)Ηertz Ιταλίας,υποκατάστημα Ρώμης,2/2023
Ενοικίαση επισης πληρωμένη προκαταβολικά.
Ασφάλεια 25 ευρώ,δέσμευση μόνο 200 ευρώ,πληρωμή με όποιον τρόπο θέλει ο πελάτης,επιστροφή διαφοράς σε 3 εργάσιμες!Αναμονη με συννενόηση σε ξένη γλώσσα μόλις 5-6 λεπτά,παραλαβή με ειδικό καρτελάκι με επίπεδο και αριθμό θέσης αυτοκινήτου,επιστροφή αφήνοντας απλά τα κλειδιά πάνω.Ιταλός υπάλληλος έδωσε Panda αντί 500 από μόνος του για να βολευτούμε καλύτερα αν και ήμασταν 2 άτομα μόνο.Ίδια εταιρεία ,διαφορετικές χώρες!
-
Επισης parking ακριβώς έξω από το Βατικανο,ελεγες καλημέρα με τον Παπα που λέει ο λογος,με διαγράμμιση,άνετο 2 ευρώ το 2ωρο η 4 ευρώ το 8ωρο!!!!!50 λεπτά η ώρα δηλαδή με χαρτάκι από αυτοματο παρκόμετρα διπλα.
Πάρκινγκ υπαίθριο, ότι ναναι ,αλάνες,αφήστε τα να τα βρείτε γρατσουνισμένα έτσι όπως τα στριμώχνουμε στυλ,Πειραιάς στα δικαστήρια.6 ευρώ η ώρα και 1 ευρώ κάθε επόμενη!!!Δεν έβλεπες ούτε τον αρχιμανδρίτη στον Άγιο Σπυρίδωνα ,όχι τον Παπά!
-
Μου αρέσει που έφτασα Αθήνα, δεν μου αρέσει ο καιρός!
-
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Mod καλώς όρισες
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Mod καλώς όρισες
Ευχαριστώ!
-
Δεν μου αρέσει που ο μεγάλος μου γιος έκλεισε τα 18,θα βγάλει δίπλωμα,και θέλει αμάξι από Σαρακακη.(colt).
Μου αρέσει που ο τρίτος και προτελευταίος μου γιος,έκλεισε τους 18 μήνες και θέλει αμάξι από τον Βακάκη.(fisher price).
Δεν θα αρέσει σε κανέναν από τους 4 γιούς ,που όλα θα μου τα φάει η κόρακλα μου!!!!χαχαχαχα
5 παιδιά,τα 2 στα 44 και 45, δεν πλήττεις πραγματικά ποτέ!! -
Να σου ζησουν ολα και να τα δεις ευτυχισμενα
Εχεις γιους 44 και 45 ειπες? ή δεν καταλαβα καλα?
-
Οχι!!! Φαντάζομαι δεν πλήττεις!!!
Γεροί να είστε όλοι σας. -
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Μπερδεμένη διατύπωση,έκανα 2 γιούς ακόμα έναν στα 44 και έναν στα 45!! -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Μπερδεμένη διατύπωση,έκανα 2 γιούς ακόμα έναν στα 44 και έναν στα 45!!Ειπα κι εγω....
Ειναι μικρος ακομα ο "μεγαλος" για δικο του αμαξι νομιζω
Αστον να ωριμασει λιγο ακομα
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]