-
@johanndelta said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
τουλαχιστον απολαυσα το πρωτο σουπερφερυ και το πηνελοπη στην επιστροφη.
το πορτο λαφια το ειδα μονο απο φωτογραφιες.Έχω από προχθές το (πρώην) σουπερφερυ 2 απέναντι απ' το σπίτι με σινιάλα seajets. Μάλλον αυτό θα εννοεις που ήταν Η καραβαρα της Ραφήνας εκείνα τα χρόνια. Ωραία ταξίδια κάναμε...
μπα.... τελος 92 μιλαμε. δεν ειχες γεννηθει
https://www.shipfriends.gr/forum/topic/1113-superferry-imo-7210305/#comment-23440
λιγο ειχε μεινει και το πετυχα καποιο βροχερο πρωινο του φθινοπωρου, λιγες μερες αφοτου απολυθηκα.... -
Στη γειτονιά μου, όπως και στις περισσότερες, το βράδυ θέλει ψάξιμο για να παρκάρεις. Κάποιες περιπτώσεις για τις οποίες, που εδώ και 10 χρόνια που γίναμε πολλοί (σε αυτοκίνητα) στη γειτονιά δε μπορώ να πω "δε γαμ....ε" και να τις παραβλέψω.
Μία περίπτωση είναι γείτονες με θέση πάρκινγκ να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους έξω από αυτό (πιθανόν για να μην τους κλείσει κάποιος άλλος το πάρκινγκ το βράδυ).
Η άλλη είναι, το βράδυ να κλείνει ο γείτονας τη θέση πάρκινγκ και να σου λέει "που θα πας μωρέ το βράδυ;" και η άλλη είναι να έχεις θέση πάρκινγκ και να το παρκάρεις μακριά από αυτό γιατί το πάρκινγκ έχει 2 θέσεις και βαριέσαι να το στριμώχνεις δίπλα στο άλλο αυτοκίνητο.
Μπορεί να πει κάποιος να καλέσει την αστυνομία ο ιδιοκτήτης τους πάρκινγκ. Δεν είναι τόσο απλό σε μία πόλη που πάνω κάτω όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό που μου κάνει πάντως εντύπωση είναι το θράσος τους.
ΑΝ αυτοί οι τύποι που είτε κλείνουν τα πάρκινγκ των άλλων είχαν δικό τους και τους το έκλεινε κάποιος τι θα έκαναν; -
#trakter_mono
-
#bourloto_mono στις πόλεις μας...
-
#erpistries mono
#presa mono
#Kim,Putin patiste to
Bombs
greek kolozwa,starxidistes στην τοποθεσία Hellas.
-
Eμένα ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνει. Όποιος καταλάβει ποιος ευθύνεται μπορεί να μην του αρέσει.
Πάντως έκανε καλή δουλειά. Δεν πειράχτηκαν τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας ή του κτεο για να χρειάζεται να τρέχω να βγάλω καινούργια άδεια κυκλοφορίας, χαρτί κτεο.
Τι είναι ο δράστης μάλλον θα το βρείτε. Δεν θα τον καταγγείλω στην αστυνομία lol
-
@sarantism said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Eμένα ούτε κρύο ούτε ζέστη μου κάνει. Όποιος καταλάβει ποιος ευθύνεται μπορεί να μην του αρέσει.
Πάντως έκανε καλή δουλειά. Δεν πειράχτηκαν τα στοιχεία της μοτοσυκλέτας ή του κτεο για να χρειάζεται να τρέχω να βγάλω καινούργια άδεια κυκλοφορίας, χαρτί κτεο.
Τι είναι ο δράστης μάλλον θα το βρείτε. Δεν θα τον καταγγείλω στην αστυνομία lol
Ο Μίκυ!!!
-
@nickthetrib Έτσι ακριβώς....Το καλοκαίρι είδα που μου τα ροκάνισε. Είναι τα χαρτιά της πάπιας και τα είχα κάτω από τη σέλα. Το χειμώνα δεν την πολυκυκλοφορώ. Κάποια στιγμή τρύπωσε και πήρε έναν μεζέ.
Το γμτ στην υπόθεση είναι πως στη γειτονιά έχει γάτες. Αλλά αυτές καλομάθανε φαίνεται. -
Τόσο νόστιμο είναι το χαρτί για τα ποντίκια;
-
-
-
Moυ αρεσε η κριση ειλικρινειας της Θεανως.
-
-
Γνωστά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο εκείνης της εποχής και όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στην Νομική και αλλού και γενικά ό,τι συνέβη το 1973, ακόμα και σε διεθνές επίπεδο με τον Αραβοισραηλινό πόλεμο.
-
@sarantism said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@nickthetrib Έτσι ακριβώς....Το καλοκαίρι είδα που μου τα ροκάνισε. Είναι τα χαρτιά της πάπιας και τα είχα κάτω από τη σέλα. Το χειμώνα δεν την πολυκυκλοφορώ. Κάποια στιγμή τρύπωσε και πήρε έναν μεζέ.
Το γμτ στην υπόθεση είναι πως στη γειτονιά έχει γάτες. Αλλά αυτές καλομάθανε φαίνεται.Αν τις ταϊζουν από την γειτονιά, ναι.
Σιγά μην τρεξουν!!! -
Είναι να το "έχει" και η γατούλα να είναι killer.
Πέντε γάτες στο χωριό , μόνο μία το κατέχει το άθλημα και πιάνει τα πάντα , από ποντίκια μέχρι φίδια. Οι άλλες τέσσερις σε φθίνουσα κατάταξη καταλήγοντας στην τελευταία η οποία έχει απλά διακοσμητικό ρόλο.
-
Γάτες ξύστες.. Που οδεύουμε..
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γάτες ξύστες.. Που οδεύουμε..
Στο τέλος θα δουλεύουμε για αυτές...
-
Δεν μ' αρέσει ο αντιεπαγγελματισμός διαφόρων επαγγελματιών στην Ελλάδα. Μου 'πέσαν μαζεμένοι τον Νοέμβριο μ@λ@κας δικηγόρος, καυστηρατζής, ασανσερτζής, φανοποϊός, ταμίας συνεταιρισμού. Με εξαίρεση τον τελευταίο που καβατζώθηκε για πολλές χιλιάδες ευρώ όλοι οι άλλοι δεν ντρέπονται καθόλου να διακινδυνεύουν την όποια φήμη τους για 200-1000 ευρώ ή έχουν απλά άγνοια σε ορισμένες περιπτώσεις του επαγγέλματός τους αλλά δεν θέλουν να χάσουν και τη δουλειά ; Κάποτες υπήρχε μία ευθιξία, αναλαμβάναμε την ευθύνη και το κόστος αποκατάστασης ή επιστρέφαμε το πληρωθέν ποσόν. Τώρα mono_st@rxidismos και μπλα μπλα μπλα
-
Το έχω ξαναπεί ότι όλοι παραπονιόμαστε για το δημόσιο -και δικαίως- αλλά ο ιδιωτικός τομέας είναι χειρότερος. Λες και όλοι χόρτασαν φράγκα ξαφνικά και μας έχουν γραμμένους όλους.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]