-
Τόσο νόστιμο είναι το χαρτί για τα ποντίκια;
-
-
-
Moυ αρεσε η κριση ειλικρινειας της Θεανως.
-
-
Γνωστά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο εκείνης της εποχής και όχι μόνο σε αυτό, αλλά και στην Νομική και αλλού και γενικά ό,τι συνέβη το 1973, ακόμα και σε διεθνές επίπεδο με τον Αραβοισραηλινό πόλεμο.
-
@sarantism said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@nickthetrib Έτσι ακριβώς....Το καλοκαίρι είδα που μου τα ροκάνισε. Είναι τα χαρτιά της πάπιας και τα είχα κάτω από τη σέλα. Το χειμώνα δεν την πολυκυκλοφορώ. Κάποια στιγμή τρύπωσε και πήρε έναν μεζέ.
Το γμτ στην υπόθεση είναι πως στη γειτονιά έχει γάτες. Αλλά αυτές καλομάθανε φαίνεται.Αν τις ταϊζουν από την γειτονιά, ναι.
Σιγά μην τρεξουν!!! -
Είναι να το "έχει" και η γατούλα να είναι killer.
Πέντε γάτες στο χωριό , μόνο μία το κατέχει το άθλημα και πιάνει τα πάντα , από ποντίκια μέχρι φίδια. Οι άλλες τέσσερις σε φθίνουσα κατάταξη καταλήγοντας στην τελευταία η οποία έχει απλά διακοσμητικό ρόλο.
-
Γάτες ξύστες.. Που οδεύουμε..
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γάτες ξύστες.. Που οδεύουμε..
Στο τέλος θα δουλεύουμε για αυτές...
-
Δεν μ' αρέσει ο αντιεπαγγελματισμός διαφόρων επαγγελματιών στην Ελλάδα. Μου 'πέσαν μαζεμένοι τον Νοέμβριο μ@λ@κας δικηγόρος, καυστηρατζής, ασανσερτζής, φανοποϊός, ταμίας συνεταιρισμού. Με εξαίρεση τον τελευταίο που καβατζώθηκε για πολλές χιλιάδες ευρώ όλοι οι άλλοι δεν ντρέπονται καθόλου να διακινδυνεύουν την όποια φήμη τους για 200-1000 ευρώ ή έχουν απλά άγνοια σε ορισμένες περιπτώσεις του επαγγέλματός τους αλλά δεν θέλουν να χάσουν και τη δουλειά ; Κάποτες υπήρχε μία ευθιξία, αναλαμβάναμε την ευθύνη και το κόστος αποκατάστασης ή επιστρέφαμε το πληρωθέν ποσόν. Τώρα mono_st@rxidismos και μπλα μπλα μπλα
-
Το έχω ξαναπεί ότι όλοι παραπονιόμαστε για το δημόσιο -και δικαίως- αλλά ο ιδιωτικός τομέας είναι χειρότερος. Λες και όλοι χόρτασαν φράγκα ξαφνικά και μας έχουν γραμμένους όλους.
-
Και σκεφτείτε ότι την τελευταία 10ετία με την κρίση έχει ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο σε "επαγγελματίες" κάθε λογής , απλά και τα λεφτά μας βγαίνουν πιο δύσκολα και δεν τα δίνουμε πλέον με ευκολία στον κάθε αρπακόλλα .
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Και σκεφτείτε ότι την τελευταία 10ετία με την κρίση έχει ξεκαθαρίσει πολύ το τοπίο σε "επαγγελματίες" κάθε λογής , απλά και τα λεφτά μας βγαίνουν πιο δύσκολα και δεν τα δίνουμε πλέον με ευκολία στον κάθε αρπακόλλα .
Ναι, έχει ξεκαθαρίσει.
Όσοι δεν ήταν λαμογια αλλα άξιοι στη δουλειά τους βρίσκονται τώρα σε κάποια βόρεια ή κέντρο ευρωπαϊκή χώρα δουλεύοντας ανθρώπινα χωρίς άγχος για αξιοπρεπείς αποδοχές και έμειναν εδώ μόνο όσοι ξέρουν να δουλεύουν το σύστημα. -
Υπερβολες. Εκτος απο οσους ξερουν να λειτουργουν με το συστημα υπαρχουν και πολλοι που λατρευουν το τσιπουρο.
-
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Υπερβολες. Εκτος απο οσους ξερουν να λειτουργουν με το συστημα υπαρχουν και πολλοι που λατρευουν το τσιπουρο.
Με γλυκάνισο, δεν πίνεται.
Δεν πιστεύω να έμεινες για το τσίπουρο; -
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Το έχω ξαναπεί ότι όλοι παραπονιόμαστε για το δημόσιο -και δικαίως- αλλά ο ιδιωτικός τομέας είναι χειρότερος. Λες και όλοι χόρτασαν φράγκα ξαφνικά και μας έχουν γραμμένους όλους.
Συμφωνώ απόλυτα. Ο ιδιωτικός τομέας είναι κτηνωδώς κακός.
-
Όταν κάποιος μιλάει για τον "ιδιωτικό τομέα" δεν μπορεί να γενικεύει, όπως στην περίπτωση του Δημοσίου και να βγάζει συμπεράσματα.
Δεν υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά σε όλο το εύρος του ιδιωτικού τομέα. Ξεκινάει από τον περιπτερά της γειτονιάς και φτάνει μέχρι την απρόσωπη πολυεθνική.
Και στον ιδιωτικό τομέα, ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις". Όχι απόλυτα βέβαια, αλλά σε πολύ σημαντικό βαθμό.
-
Και όμως το κακό είναι γενικό και έχει περισσότερο να κάνει με την έλλειψη παιδείας. Είναι πολύ περισσότερα τα παραδείγματα κάκιστης παροχής υπηρεσιών παρά τα υγιή παραδείγματα.
-
Οχι φυσικα. Δουλευοντας ηδη απο φοιτητης στον ΙΤ εμαθα να λειτουργω με αυτο το κρατος. Με βαση τα λογια τυχαρπαστων πρεπει να ντρεπομαι που ηρθα απο το χωριο στην πρωτευουσα και απο το νοικι στο 45 τμ βρεθηκα με σπιτι δικο μου και αλλα υλικα αγαθα. Εγω βεβαια το αιτιολογω ως δουλεια οταν οι αλλοι κοιμοντουσαν. Για την ερωτηση του Πηλιου αυτο.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]