-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ρε φίλε nick, αφού τα ξέρεις και εσύ. Εμείς του ιδιωτικού τομέα πάντα τρέχουμε και ψάχνουμε για δουλειά.
Η μόνη βεβαιότητα στον ιδιωτικό τομέα είναι η αβεβαιότητα...
Καιρό έχω να διαβάσω κάτι που να συμφωνούμε.
Χαιρομαι που είσαι καλά. Ευχομαι τα καλύτερα για ευρεση εργασίας
-
Όπως όλοι γνωρίζεται δεν μου αρέσουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα με τις τεράστιες (φαρδιές και ψηλές) κονσόλες όπως θέλω και άμεση επιστροφή των ενιαίων εμπρός καθισμάτων -καναπέδων .
Στο τοπικό της citroen c4 παράπονα για θόρυβο ελικοπτέρου όταν είναι ανοικτά τα πίσω παράθυρα όπως σε όλα τα α-σύγχρονα αυτοκίνητα
Η λύση είναι γνωστή εδώ και πάνω απο μισό αιώνα , πίσω παράθυρο που ανοίγει , θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά από τον νομοθέτη σε χώρες με έντονη ηλιοφάνεια όπως και η αρνητική κλίση τους , μας έφαγαν τα κουπέ σπορρ σχήματα...
μου αρέσει ... διαβάστε κάτω κάτω αριστερά πλεονεκτήματα!
-
Αυτό έτσι όπως είναι δημιουργεί στροβιλισμούς πάνω από το πορτπαγκαζ, δεν είναι καθόλου αεροδυναμικό. Σκοπός του αέρα είναι να δημιουργεί στροβιλισμούς πολύ πιο μακριά από το αυτοκίνητο ώστε να μην υπάρχει αντίσταση. Σε αυτό το σχέδιο ένα μέρος του αέρα που διέρχεται από την οροφή ακολουθεί σαν μονοπάτι την σχεδίαση της οροφής και ξαφνικά το μονοπάτι διακόπτεται. Εκει θα ξεκινά νωρίτερα τους στροβιλισμους πολύ πιο κοντά στο τέλος του αμαξώματος μη πω κσι πάνω στο αμάξωμα.
-
Όντως θα έκαιγε περισσότερο, όχι και πολύ πράσινη πατέντα
The S-55 was powered by the two largest engines available in the Monterey, a 390 cubic-inch V8 (300 or 330 hp) or a 406 cubic-inch V8 (385hp or 405hp). -
Θα έχει και έντονο αεροδυναμικό θόρυβο στους πίσω. Άλογα με το τσουβαλι!!!
-
Μου αρέσει που βάφτηκε το κοντινό σχολείο.!
Δεν μου αρέσει που τα γνωστά συμπλεγματικά άτομα θα το κάνουν πάλι σαν τα μούτρα τους...
-
Και να έλεγες πως είναι τίποτα Απάτσι και βάφουν με σχέδια τα μούτρα τους.
Άνθρωποι με σοβαρά ψυχικά τραύματα είναι.
-
Βρε τους
ΑπατσΗ να φοβάστε... -
Δεν μου αρέσει η μουσική που ακούν τα νέα παιδιά. Πέρασαν κάτι 13χρονα βία κοριτσάκια με Bluetooth ηχείο να παίζει διαπασών "ο διάολος σου χάρισε κωλάρα και φώναξε βάρα "....
-
Ωχ, λέγε τέτοια και θα στην πέσουν οι προοδευτικοί του φόρουμ...
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει η μουσική που ακούν τα νέα παιδιά. Πέρασαν κάτι 13χρονα βία κοριτσάκια με Bluetooth ηχείο να παίζει διαπασών "ο διάολος σου χάρισε κωλάρα και φώναξε βάρα "....
Όλα τα τελειωμένα πρεζόνια γίνανε ράπερ/τράπερ και φυσικά μεγάλη ευθύνη η οικογένεια που δεν "εργάζεται" με τα παιδιά της.
-
Γενικα εχουν ξεφυγει τα παιδια σημερα. Πριν λιγο διαβασα για εναν επιχειρηματια που τον μαχαιρωσαν σε καντινα στην βαρυπομπη για... την ουρα.
Στις ειδησεις ελεγε για την πολη μου για ενα παιδακι 15 χρονων που το αφησε παραλυτο ενας αλλος συμμαθητης του και οι καθηγητες δεν εκαναν τιποτα.
Ειλικρινα ΖΟΥΓΚΛΑ -
Αφού δεν υπάρχουν τιμωρίες για την χαμηλή παραβατικότητα, περνάνε εύκολα στην επόμενη πίστα...
-
Δεν είναι θέμα τιμωρίας. Ο προβληματικός θα είναι πάντα προβληματικός.
-
@realzeus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν είναι θέμα τιμωρίας. Ο προβληματικός θα είναι πάντα προβληματικός.
Ναι αλλα παραεγιναν οι προβληματικοι
-
Μην ξεχνάμε πως στη δική μας γενιά η Αλήθεια βρισκόταν στους Σεξ Πιστολς...
Και κάτι φίλοι μου που διαμαρτυρονται τώρα για τους αλήτες με τις ζεπρινγκ στο μηχανάκι, και για τους νεότερους με τα ηλεκτρικά πατίνια οταν είμαστε στη καφετέρια με τα μικρά τους, ξεχασαν οτι ερχόταν στο σχολείο με χούφτες εκκεντροφορους στη τσέπη, να αποφασίσουμε ποιον θα βάλουν, για να κάνουν δοκιμή τελικής στο παπί ξαπλωμενοι σανίδα στη σέλα...
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει που βάφτηκε το κοντινό σχολείο.!
Δεν μου αρέσει που τα γνωστά συμπλεγματικά άτομα θα το κάνουν πάλι σαν τα μούτρα τους...
Άσχημα.... Ας βάλουνε λίγο χρώμα ακόμα. Ας πληρώσουν κάποιο καλλιτέχνη να κάνει 1-2 τοίχους με graffiti.
Εδώ σε εμάς έχουν φτιάξει πολλά σχολεία έτσι και τα μικρά μαλακισμενα δεν πάνε να ταγκαρουν -
Βλέποντας το Επαγγελματικό Βόλου πριν χρόνια, φίλη από την Πολωνία με είχε ρωτήσει γιατί έχουμε κτίριο Φυλακής στο κέντρο της πόλης...
-
Εν τω μεταξύ ας μας πούνε οι ειδικοί γιατί όλα τα σχολεία μοιάζουν? Αυτά τα κοψίματα που κάνουν τα παράθυρα αντί για περβαζια για πιο λόγο γίνονται?
.
https://youtu.be/Vu7CaboWh7Q
.
Στο 1ο graffiti εννοείται ότι πήγαν διποδα και έβαλαν μια σβαστιχα και έγραψαν έξω οι ξένοι και άκουσα από γνωστούς ότι ο καλλιτέχνης είναι ανθέλληνας και προμοταρει τους ξένους ... Καμία ελπίδα.
Το 3ο είναι το δημοτικό που πήγαινα, δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Δεν μου άρεσε που κάθε Πάσχα 50 ηλιθιοι πετάνε τις χειροποίητες μολότοφ και καίνε τις μπάσκετες και το χρώμα στο δάπεδο -
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου άρεσε που κάθε Πάσχα 50 ηλιθιοι πετάνε τις χειροποίητες μολότοφ και καίνε τις μπάσκετες και το χρώμα στο δάπεδο
Σε κανέναν νοήμων δεν αρέσει γιαυτό και πανηγυρίζουμε για κάθε γλομπιά που τρώνε στο ψαχνό
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]