-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
και ο γατος κλειδωμενος αυτο το σουκου
αν και μπορει πουρνο-πουρνο κυριακης, αμα βρεχει κιολας, να παει ενα καντηλι ευβοιας με τους φετες για λασπομαχια και μακαροναδα στο κλιμακιΑυτή είναι η πλάτη του Δία?
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
και ο γατος κλειδωμενος αυτο το σουκου
αν και μπορει πουρνο-πουρνο κυριακης, αμα βρεχει κιολας, να παει ενα καντηλι ευβοιας με τους φετες για λασπομαχια και μακαροναδα στο κλιμακιΑυτή είναι η πλάτη του Δία?
Εγω απ οσα γραφει ο γατος και απο τις φωτο μονο την μακαροναδα ειδα
-
και μακαροναδα στο κλιμακι
Πωω τι μου θύμισες τώρα....υπάρχει ακόμα!?! Έχω να πάω εκεί από το 1998!!
-
Μακαρονάδα στο Κλιμάκι...ο άνθρωπος θέλει να μας καταστρέψει!
(-8 και ο δρόμος πολύ μακρυς)
-
Τι έγινε ρε παιδιά, ποιο Κλιμακι? Ποια μακαρονάδα?
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κλιμάκι ειναι χωριό στην Εύβοια. Γενικά στην Εύβοια κάνουν κάτι μακαρόνια (χοντρά κανονικά με τρύπα) τα οποία έχουν μυζήθρα, κανέλλα (ή πιπέρι ορισμένοι) και από πάνω τα καίνε με φρέσκο βούτυρο και είναι βόμβα γεύσης και θερμίδων. Ώς παιδάκι τα έτρωγα συνέχεια.....μετά και ως ενήλικας, αλλά τώρα όχι τόσο συχνά. Και πλέν δεν πάω στα χωριά της Εύβοιας, οπότε μόνο όποτε πάω Χαλκίδα πλέον τα βρίσκω σε 1-2 ταβέρνες, μαζί με τηγανόψωμο και κάνα παϊδάκι.
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κλιμάκι ειναι χωριό στην Εύβοια. Γενικά στην Εύβοια κάνουν κάτι μακαρόνια (χοντρά κανονικά με τρύπα) τα οποία έχουν μυζήθρα, κανέλλα (ή πιπέρι ορισμένοι) και από πάνω τα καίνε με φρέσκο βούτυρο και είναι βόμβα γεύσης και θερμίδων. Ώς παιδάκι τα έτρωγα συνέχεια.....μετά και ως ενήλικας, αλλά τώρα όχι τόσο συχνά. Και πλέν δεν πάω στα χωριά της Εύβοιας, οπότε μόνο όποτε πάω Χαλκίδα πλέον τα βρίσκω σε 1-2 ταβέρνες, μαζί με τηγανόψωμο και κάνα παϊδάκι.
Πωωωω ρε φιλε πεινασα.
Και αυτος ο gatoz βρισκει κατι μερη 6 ωρες μακρυα -
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πωωωω ρε φιλε πεινασα.
Και αυτος ο gatoz βρισκει κατι μερη 6 ωρες μακρυαhttps://www.google.com/maps/@38.6403172,23.5652724,4786m/data=!3m1!1e3
-
Αυτό. Βασικά πας για τη μακαρονάδα και το τυροπιταρι (τηγανοψωμο από τη γέφυρα και μέσα) και παρεπιπτόντως τρως και λίγο κρέας.
-
Ποιος δεν άνοιξε το λινκ να τσεκάρει πόσην ώρα απέχει το Κλιμάκι από το σπίτι του;
-
...αυτός που όσα χρόνια και αν περάσουν θυμάται πολύ καλά το στροφιλικι από τη διασταύρωση για Πολιτικά/Νεροτριβιά. Αν δεν ερχόταν αμάξι από πίσω σταματαγα το SportKA και επαιρνα εκκίνηση!
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πωωωω ρε φιλε πεινασα.
Και αυτος ο gatoz βρισκει κατι μερη 6 ωρες μακρυαhttps://www.google.com/maps/@38.6403172,23.5652724,4786m/data=!3m1!1e3
Ααα ρε γατε α ρε γατε τι μας κανεις. Παρεπιπτοντως την αλλη παρασκευη παω θεσσαλονικη κανα ταβερνακι καλο κοντα στα λαδαδικα θα μεινω?
-
Α ρε gatoz με εκανες να ζεστανω παστιτσιο απο χθες 11μιση το βραδυ... Και οχι τιποε αλλο ειμαι και στην γραμμωση αυτην την περιοδο
-
@dimsabas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ποιος δεν άνοιξε το λινκ να τσεκάρει πόσην ώρα απέχει το Κλιμάκι από το σπίτι του;
-
Το λες και ένα τσιγάρο δρόμο...
-
Κλιμακι, Παραλια απο τις καλυτερες της Ευβοιας. Ενα ντουστ βρισκεται συχνα εκει ΣΚ καλοκαιριου.
-
Τηλεόραση δεν βλέπω εδώ και 4 χρόνια. Μου αρέσει να βλέπω διάφορα βίντεο στο youtube.
Έπεσα σε αυτό το βίντεο
Youtube VideoΛοιπόν, στην Ελληνική Δημοκρατία, της ισονομίας, του Κράτους Δικαίου και όλων των λοιπών που επικαλούνται όσοι νομίζουν πως εντός και εκτός (παγκοσμίως) Ελλάδος έχουμε δημοκρατία, ένας δημοτικός σύμβουλος που κάνει και προσπέραση, δε φοράει κράνος, τρώει τυρόπιτα στη μηχανή, τα λέει όλα.
Καμία αστυνομία δεν είδε το βίντεο να τον πλακώσει στις κλήσεις. Αυτοί που το παρουσιάσανε γελούσανε, ίσως γιατί πρέπει να χειραγωγήσουμε το λαό πως πρέπει να γελάει με αυτά τα παραδείγματα που περνούν στους νέους, οι εκπρόσωποι της πολιτείας.
Αυτός ο δημοτικός σύμβουλος, εκπροσωπεί όσους τον.....ψηφήσαν για να ασκήσει τα καθήκοντά του πως; Ας γελάσουμε λίγο: Σύμφωνα με του Νόμους και το....Σύνταγμα.....
Δεν ξέρω από ποιο κόμμα είναι και δε με νοιάζει. Ξέρω όμως πως εγώ ο βλάκας, αν δεν φοράω κράνος σε μπλόκο θα πληρώσω μου φαίνεται κανένα 150άρι. Αυτόν στο βίντεο τον πληρώνουμε εμείς, για να γράφει τον ΚΟΚ στα παλιά του τα παπούτσια. Όπως πληρώνομε και αυτούς που δεν του πήραν τον τιμώρησαν.
Όμως στη Δημοκρατία υπάρχει και η έννοια της "ανοχής" που ειδικά στην Ελλάδα, έχει γίνει κανόνας για τους λίγους.
Έχω παρεξηγηθεί από πολλούς στον κύκλο μου που δεν θέλω να ψηφίζω από το 2010.
Που είναι κάποιος πολιτικός από όλα τα κόμματα να ζητήσει το λόγο που κάποιος ξεφτιλίζει το νόμο και το Σύνταγμα και τότε να πάω να ψηφίσω.
Δεν κουνήθηκε φύλλο από το περιστατικό!! Και πολιτικά και υπηρεσιακά από την αστυνομία η οποία για προιστάμενο έχει έναν πολιτικό Υπουργό που φυσικά Δημοκρατικά στις κρίσεις των ηγεσιών βάζει αξιο-κομματικά τον δικό του, για αρχηγό αστυνομίας.
Αυτά.... -
Μου αρέσει που μου αρέσουν τα Γαλλικά αυτοκίνητα...
Δεν μου αρέσει που συνέχεια το μυαλό μου σκέφτεται Γαλλικά 4τροχα...Γιατρέ μου τι έχω πάθει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί να μην έχω κόλλημα και με αυτοκίνητα άλλων χωρών;
Τι σκατά έχω πάθει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; -
Επίσκεψη στον γάτο δυο φορές τη βδομάδα και θα στρώσεις...
-
Δεν μου αρέσει που δεν έχω πάει Καστορια και Πρεσπες ΠΟΤΕ. Λένε ότι είναι πανέμορφα.
Μου αρεσει που φεύγω διακοπουλες Βορεια Ελλάδα και θα πάω εκδρομούλα επιτέλους σε αυτα τα μέρη!!!!!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]