-
Ε ρε έχετε λυσσάξει όλες σας!
-
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@limited_one said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει αυτό που έγινε: https://www.in.gr/2024/07/10/greece/fotia-stis-axarnes-synexizetai-maxi-gia-tin-katasvesi-stis-floges-ergostasio-xartiou/
Το εργοστάσιο χαρτιού είναι προμηθευτής μας εδώ και χρόνια.. κρίμα..
Εξαιρετικοί άνθρωποι και ικανότατοι επιχειρηματίες τα αδέρφια -ιδιοκτήτες της εταιρείας που δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά που ξεκίνησε από χαμηλή βλάστηση δίπλα από αυτό.
Πριν 3 χρόνια ειχαν προβεί σε μεγάλη αγορά εξοπλισμού για να εκσυγχρονίσουν και να μεγαλώσουν τη δουλειά τους.Ηθελαν να επεκτείνουν το εκτυπωτικό κομμάτι τους και είχαμε ερθει σε συμφωνία να το αναλάβω μόλις ερχόταν από το εξωτερικό.
Για προσωπικούς λόγους έμεινα στην εταιρεία που ήμουν και δυστυχώς δεν συνεργαστήκαμε ,πρόκειται όμως για σοβαρούς και θετικούς ανθρώπους που μου είχε κάνει εντυπωση ποσό μεγάλη σημασία έδιναν στην ασφάλεια.Με αφορμή το προχθεσινό τραγικό γεγονός θυμηθηκα τα λογια και την επιμονη που έδειχναν σε μέτρα προστασίας.
Δυστυχώς πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι όσα μέτρα και να πάρουν αυτού του είδους οι εταιρείες αν η φωτιά δεν σβήσει πολύ γρήγορα είναι καταδικασμένες.
Είναι τόσο εύφλεκτες οι πρώτες ύλες και τα έτοιμα προϊόντα πουείναι παρα πολύ δυσκολο να σβήσει η φωτιά.Στην εταιρεια που είμαι εγώ για παράδειγμα υπάρχουν σχεδόν πάντα σε στοκ 5 τόνοι οινοπνεύματος,2 οξικού αιθυλεστερα ,3 πρόπανολης και πάνω από 100 τόνοι πλαστικό πρώτη ύλη η έτοιμα προϊόντα.
Μακάρι να ξαναστήσουν το μαγαζί τους!Συμφωνώ σε όλα, είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και σοβαροί επαγγελματίες!
Μόνο μια μηχανή σώθηκε.. -
Μ' αρέσει - δεν μ΄ αρέσει ξεκίνησα την διαδικασία της πρώτης ανανέωσης του διπλώματος οδήγησης...
Τώρα κάθε 3 χρόνια θα μας τα παίρνουν πάλι.
Παλιά ήταν με το όριο σύνταξης η ανανέωση, τώρα η σύνταξη πήγε παρακάτω, αλλά το όριο το άφησαν εκεί...
Να μην χάνει και έσοδα το κράτος μας...
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μ' αρέσει - δεν μ΄ αρέσει ξεκίνησα την διαδικασία της πρώτης ανανέωσης του διπλώματος οδήγησης...
Παλιά ήταν με το όριο σύνταξης η ανανέωση, τώρα η σύνταξη πήγε παρακάτω, αλλά το όριο το άφησαν εκεί...
Καιρος να παρεις Toyota κι εσυ
-
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Καιρος να παρεις Toyota κι εσυ
Μπα μόνο σε πρώην ΔΥ, ή γουοναμπί ΔΥ τα γράφουν...
Ασε που ακόμα βλέπω πολύ καλά...
-
https://dualtron.gr/dualtron
Όσοι βαδίζουμε στην τρίτη ηλικία μόνο με τέτοια θα κυκλοφορούμε, γιατί νομίζετε χάθηκε ο γάτος ; θα γράφει σε φόρουμ με πατίνια πλέον μόνο #SuzukiPatinara -
Μάλλον τόσο καιρο προσπαθει να κάνει log in αλλά δεν βλέπει καλά χωρίς τα γυαλιά πρεσβυωπίας
-
Στα χωρια μας σκανε οι γεροι 200 στον δασκαλο οδηγησης και τους το φερνει σπιτι .
Εσενα ποσο θα σου κοστισει να δουμε ποσα βγαζουν δασκαλοι γιατροι και υπαλληλος Υπ. Συγκ. -
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Στα χωρια μας σκανε οι γεροι 200 στον δασκαλο οδηγησης και τους το φερνει σπιτι .
Εσενα ποσο θα σου κοστισει να δουμε ποσα βγαζουν δασκαλοι γιατροι και υπαλληλος Υπ. Συγκ.Γιατί να μου κοστίσει;
Μπήκα στο γκοβ πήρα κωδικούς για τους γιατρούς θα πάω να βγάλω φωτογραφία θα την ανεβάσω θα πληρώσω ηλεκτρονικά τα παράβολα έβαλα να το παραλάβω από τον Σταυρό που έχει άνετο πάρκινγκ και όλα καλά. -
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εσενα ποσο θα σου κοστισει να δουμε ποσα βγαζουν δασκαλοι γιατροι και υπαλληλος Υπ. Συγκ.Γιατί να μου κοστίσει;
Μπήκα στο γκοβ πήρα κωδικούς για τους γιατρούς θα πάω να βγάλω φωτογραφία θα την ανεβάσω θα πληρώσω ηλεκτρονικά τα παράβολα έβαλα να το παραλάβω από τον Σταυρό που έχει άνετο πάρκινγκ και όλα καλά.Δεν την γνωριζω την διαδικασια , αλλα εγραψες καθε τρια χρονια θα μας τα παιρνουν παλι , οποτε ηθελα να μαθω ποσο ειναι ολο το κοστος της ανανέωσης
-
Θα σου πω όταν φτάσω στο στάδιο του παράβολου
-
Μου Αρέσει που Έλληνες ξωμάχοι της ζωής ταυτίζονται με αυτό το πράγμα, ό,τι και να ναι, κόντρα στη προοδευτικότητα!
Λίγα χρόνια πριν, σκεφτόμασταν τους συνταξιούχους, με τραγιάσκα και κουστουμάκι, να παίρνουν αντίδωρο τη Κυριακή και να κάθονται ζμπλατέα για καφέ και λουκουμάκι.
Μεγάλη πρόοδος από τότε (κι ας μη τη γουστάρουν). -
Φίλε ο Τομ είναι ο Ιλον της μουσικής βιομηχανίας .
Χωρίς διαφήμιση χωρίς εταιρεία εχει κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων γιατί τα τραγούδια του είναι αληθινά και περιγράφουν πραγματικές καταστάσεις δεν είναι διαφημιστικά για αυτοκίνητα όπλα ακριβές "συνοδούς" και G
https://www.gulfstream.com/en/aircraft/Τα επιτελεία δε των δημοκρατικών και ρεπουμπλικάνων καλό είναι να διαβάσουν ΟΛΑ τα σχόλια κάτω απο τα τραγούδια του.
Μόνο έτσι θα μπορέσουν να συγχρονιστούν με τον λαό και να βγάλουν επίκαιρο πρόγραμμα διακυβέρνησης ! -
Δεν τον ξέρω, ούτε τα τραγούδια του.
Η εικόνα του όμως είναι εμετική -
Μια συνέντευξη του για να τον γνωρίσεις
Celebrity Focus on Commercialization and Vice Over True Happiness, with Tom MacDonald
Youtube Videoαπο το 8:20 και μετα η Μέγκυν έλιωσε στην κυριολεξία!
-
Εγώ κάτι άλλο σκέφτομαι. Αλλά αν το πω θα χαλάω τις καρδιές φίλων. Δεν το λέω.
Κατά τα αλλά ο άνθρωπος καλά κάνει και εκφράζει ότι θέλει να εκφράσει, αυτό σημαίνει δημοκρατία και δεν κρίνεται για την πράξη αυτή. Κρίνεται όμως απο το γεγονός πως κατακεραυνώνει την λεγόμενη woke ατζέντα η οποια στην ουσία είναι μια (υπερβολική) κοινωνική έκφραση και άποψη του ότι στην κοινωνία έχουν δικαιώματα όσοι είναι διαφορετικοί και έχουν παράξενες επιλογές συγκριτικά με τη μάζα και το μέσο όρο των ανθρώπων.
Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχει αυτην την εμφάνιση που προφανως για πολλούς είναι δείγμα ψυχικής διαταραχής, εάν δεις ένα δυο βιντεάκια του βγαινει από ενα δωμάτιο με ροζ γουνάκια στα καθίσματα και γενικότερα ένα δωμάτιο με διακόσμηση έφηβης κοπέλας, φοράει παράξενα στολίδια, που θυμίζουν γυναικεία, βγαινει και απεχθάνεται όσους παλεύουν ώστε η κοινωνία να τον αποδέχεται ως ισότιμο και όχι ως διεστραμμένο.
Και σε όλα αυτά συμφωνούν οι συντηρητικοί συνταξιούχοι που κατακεραυνώνουν τους woke αλλά συμπαθούν αυτόν.
Ο ιστορικός του μέλλοντος όχι απλά θα μείνει άφωνος αλλά θα γελάει με την παράνοια του σημερινού κόσμου.
-
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν τον ξέρω, ούτε τα τραγούδια του.
Η εικόνα του όμως είναι εμετικήΔεν ξέρω καν ποιος ειναι αλλά ειναι για τον καιάδα....χαχα!!
-
Ορμάτε όσοι έχετε κόρες…
-
Εκεί στο τραπέζι γνωριμίας με τα πεθερικά να βλέπεις τα χρυσά δόντια να κροταλιζουν....και οι αλυσίδες στο λαιμό με τα διαμαντακια να σε τυφλώνουν αντανκλωντας τον ήλιο.
Και να σου λέει στην συζήτηση πως είναι συντηρητικός.
-
This post is deleted!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]