-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Κι όμως...καλό είναι κι αυτό...
Για να θυμόμαστε κάπου κάπου ΓΙΑΤΙ τους έχουμε μπλοκάρει...
Αχαχα εγραψες
-
Θα ήταν τέλειο το forum, αν μας διαβάζει κάποιος με μετάφραση. Θα λέει πως οι Έλληνες ο καθένας λέει τα δικά του χωρίς κανέναν ειρμό στη συζήτηση.
Ερωτηση
Πόσο κοστίζει το τάδε αυτοκίνητο;;;;Απάντηση,
Ναι η ηχομόνωση του αυτοκινήτου είναι ελάχιστη
Ενας τρίτος
Toyota, αδελφέ.... Καταναλώνει 3 λίτρα/100 χλμ
-
Μου αρέσει που δεν έχω μπλοκάρει κανένα..
Μου αρέσει όμως που μπορώ και διαβάζω πολύ γρήγορα και ακόμα πιο γρήγορα, όποια σχόλια δεν έχουν ενδιαφέρον.
-
Το παρόν ποστ δεν έχει ενδιαφέρον.
-
Το διάβασε πριν το γράψεις....
Πιο γρήγορος κι από το γράψιμο ο criu.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μου αρέσει όμως που μπορώ και διαβάζω πολύ γρήγορα και ακόμα πιο γρήγορα, όποια σχόλια δεν έχουν ενδιαφέρον.
Προφανώς εσύ δεν έχεις λόγο να μπλοκάρεις κανέναν. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να προσπαθεί να σε καβαλήσει ή να σε μειώσει σαν άνθρωπο;
Και κάποιοι που πήγαν να το κάνουν, αμέσως διέγραψαν τα προσβλητικά ποστς τους. Απλά δεν το πήρες χαμπάρι.Σε σέβονται φίλε μου όλοι και κανείς δεν τολμά να σε τσιγκλίσει και να σε προκαλέσει επί προσωπικού.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Προφανώς εσύ δεν έχεις λόγο να μπλοκάρεις κανέναν. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να προσπαθεί να σε καβαλήσει ή να σε μειώσει σαν άνθρωπο;
Και κάποιοι που πήγαν να το κάνουν, αμέσως διέγραψαν τα προσβλητικά ποστς τους. Απλά δεν το πήρες χαμπάρι.Σε σέβονται φίλε μου όλοι και κανείς δεν τολμά να σε τσιγκλίσει και να σε προκαλέσει επί προσωπικού.
Εχουν αρκετοί προσπαθήσει, απλά εγώ δεν τσαντίζομαι και τους κάνω αυτούς να τσαντίζονται, γιατί βασικά στερούνται κάθε αίσθησης χιούμορ.
-
Θεωρώ ότι το να μπλοκάρεις κάποιον και να μιλάς μόνος σου αυτοδικαιούμενος, είναι κάτι που χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. Προφανώς και δεν θα αποκλείσω κανέναν. Αν το κάνω, δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω σε ένα φόρουμ. Αν είναι έτσι, καλύτερα να κάθομαι απέναντι από έναν καθρέπτη να με θαυμάζω και να συμφωνώ με ό,τι λέω.
-
@dimsabas said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θεωρώ ότι το να μπλοκάρεις κάποιον και να μιλάς μόνος σου αυτοδικαιούμενος, είναι κάτι που χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. Προφανώς και δεν θα αποκλείσω κανέναν. Αν το κάνω, δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχω σε ένα φόρουμ. Αν είναι έτσι, καλύτερα να κάθομαι απέναντι από έναν καθρέπτη να με θαυμάζω και να συμφωνώ με ό,τι λέω.
ε, οχι πως δεν το κανεις κιολας
αχαχαχαχα
#mono_vitara -
κι εγώ θεωρώ λάθος το μπλοκάρισμα.
-
Είτε σας αρέσει, είτε όχι, το μπλοκάρισμα μελών είναι μία δυνατότητα που προσφέρει το φόρουμ. Σε όποιον δεν αρέσει ας απευθυνθεί στον admin του φόρουμ να την καταργήσει.
Επίσης άλλο πράγμα το φόρουμ και άλλο πράγμα το chat.
Αρκετοί θεωρούν ότι το φόρουμ είναι μία ζωντανή (online) συζήτηση τύπου chat και αναζητούν μέλη για ατέρμονους και βαρετούς διαλόγους άνευ ουσίας και χωρίς να προσφέρουν κάτι στα θέματα.Εγώ θεωρώ ότι όποιος σπαταλά άπειρες ώρες εδώ μέσα χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είτε σας αρέσει, είτε όχι, το μπλοκάρισμα μελών είναι μία δυνατότητα που προσφέρει το φόρουμ.
Όπως και η αγνοηση όλων των thread με Toyota.
-
Το μπλοκάρισμα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές του φόρουμ, μακάρι να είχε και η πραγματική ζωή αυτή την επιλογή γιατί όλες οι απόψεις ΔΕΝ είναι ίδιες και ΔΕΝ είναι όλες σεβαστές.
Γλυτώνεις πολλά με το να μπλοκάρεις τους παραλογισμούς, τα τρολαρίσματα, τα φασιστοcomments κτλ.
Πάλι καλά όμως υπάρχει και το ban που ρίχνουν οι admin για τις ανίατες περιπτώσεις, δε θα φτάσουμε να τους κλαίμε κιόλας στο βωμό της "ελευθερίας έκφρασης" ε;
-
@diego1960 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
μακάρι να είχε και η πραγματική ζωή αυτή την επιλογή γιατί όλες οι απόψεις ΔΕΝ είναι ίδιες και ΔΕΝ είναι όλες σεβαστές.
-
Όταν κάνεις διάλογο με κάποιον και σε σέβεται δεν έχεις λόγο να τον αποκλείσεις κι ας διαφωνείτε.
Όταν έχεις να κάνεις με κάποιον εμμονικό που αυτά που γράφει, όχι απαραίτητα για σένα, αλλά και το ύφος του δεν είναι του στυλ σου και της δικής σου ιδιοσυγκρασίας, του ρίχνεις ένα μπλοκ και πλέον υπάρχει στο φόρουμ μόνο μέσω των παραθέσεων των υπολοίπων.
Προσωπικά μόνο έναν έχω μπλοκάρει με τον οποίο δεν έχουμε ανταλλάξει και πολλές κουβέντες αλλά είμαι σίγουρος πως δε θα γινόταν ποτέ φίλος μου στην έξω ζωή.Τι γράφει ο lap; Ας τον κάνει κάποιος παράθεση.
-
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Όταν κάνεις διάλογο με κάποιον και σε σέβεται δεν έχεις λόγο να τον αποκλείσεις κι ας διαφωνείτε.
Όταν έχεις να κάνεις με κάποιον εμμονικό που αυτά που γράφει, όχι απαραίτητα για σένα, αλλά και το ύφος του δεν είναι του στυλ σου και της δικής σου ιδιοσυγκρασίας, του ρίχνεις ένα μπλοκ και πλέον υπάρχει στο φόρουμ μόνο μέσω των παραθέσεων των υπολοίπων.
Προσωπικά μόνο έναν έχω μπλοκάρει με τον οποίο δεν έχουμε ανταλλάξει και πολλές κουβέντες αλλά είμαι σίγουρος πως δε θα γινόταν ποτέ φίλος μου στην έξω ζωή.Τι γράφει ο lap; Ας τον κάνει κάποιος παράθεση.
"@lap said in Μου αρέσει -Δεν μου αρέσει
Δεν θα με δεις ποτέ οπότε μην ανησυχείς δεν θα γίνω φίλος σου..."Αυτό είπε μόλις τώρα
-
δεν είναι ο @lap , χιούμορ έκανα, με τον lap ίσως έκανα παρέα in real life.
-
@georgemit said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
δεν είναι ο @lap , χιούμορ έκανα, με τον lap ίσως έκανα παρέα in real life.
Ο Λαπ όμως, δεν θα έκανε με κανέναν.
Είναι υπέρ των πλατωνικων σχέσεων, για να μην απογοητευτεί ποτέ...
Εγώ μέχρι για βολτα με ηλεκτρικό τον προσκαλώ και δεν έρχεται, ενώ είμαι διατεθειμένος να παραγγείλω υβριδικά (αλήθεια) προς αντικατάσταση των ντίζελ μου, αρκεί να πάμε μαζί για καφέ, κι ακόμη άφαντος... -
Ο Lap μονο σε εναν θα εμφανιστει και αυτος ειμαι ΕΓΩ.
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είναι υπέρ των πλατωνικων σχέσεων
Έτσι!! Να εδώ με τον Πλάτωνα να μου υπενθυμίζει ότι είχε πει πως "Ο άνθρωπος φύσει πολιτικόν ζώον"
Και να του λέω "Καμία σχέση Πλάτωνα, αυτό το είπε ο Αριστοτέλης και πρόσεχε μπροστά σου τα σκαλοπάτια"
Είχα πλατωνική σχέση
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]