-
Δεν ξέρω αν η σάτιρα και οι "καλλιτέχνες" έχουν ή δεν έχουν όρια, η βλακεία σίγουρα δεν έχει.
Το να είσαι φανατικός οπαδός και να υποστηρίζεις κάθε τι εμετικό, μόνο και μόνο, επειδή ο άλλος είναι στην ίδια πνευματική - κομματική - ποδοσφαιρική - επαγγελματική ομάδα με σένα, ξεπερνάει τα λογικά όρια.
Όταν δεν έχεις την δυνατότητα να σκεφτείς και να κρίνεις, τότε λογικό είναι να υποστηρίζεις τον κάθε τυχαίο, που στον βωμό του οπαδισμού και των βίτσιων - απωθημένων του, δημοσιεύει ή λέει ότι του κατέβει, από το αρρωστημένο του μυαλό.
https://www.neolaia.gr/2023/07/07/ilias-kiriazis-manos-gryparis-beef-comic-con-kiprou/
-
Ότι πιο εμετικό έχω δει στην ζωή μου σε σκιτσογραφια. Και είναι και παλιό μάλιστα. Πώς αυτό πέρασε;
-
Εμετικό δεν είναι μόνο το σκίτσο που ο ΊΔΙΟΣ ο Κυριαζης το έχει αποκηρυξει εδώ και πολλά χρόνια, εμετικό είναι το κάθε βλήμα τρολ της αριστεράς ή ο κάθε πατασαβουρης να βγαίνει τώρα να το ξελασπώσει και να το ξεπλύνει γιατί είναι μια επίθεση της δεξιάς και αυτό μας αρκεί για να βάλουμε κόκκινες παροπιδες και να φορέσουμε ότι ανώμαλο υπάρχει αρκεί να είναι αριστερό.
Το σκίτσο - προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να θίξει ο δημιουργός, μάλλον η αισθητική είναι για πολύ λίγους (με όλη την σημασία) - Δεν είναι παιδοφιλικο είναι απλά κακόγουστο και κακοφτιαγμενο χωρίς καμία έμπνευση, μια κακή απομίμηση του Γιοντοροφσκι όπως είπαν και αλλού, προσπαθώντας να μιμηθεί πρωτοπόρους της εποχής, αλλά αν είσαι αταλαντος αυτά παθαίνεις.
Η φάση είναι beef Με αφορμή την comicon στην Κύπρο, οι αριστεροί τους δεξιούς και την έφαγε ο Κυριαζής... Κρίμα και στα π@π@ρι@ μας.
-
Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός καλλιτέχνης αν δείτε την πορεία του και την σειρά των κόμικ που έχει δημιουργήσει , και το σκίτσο αυτό -που κατά την άποψη μου κάποια πράγματα δεν τα σατυριζεις- είναι μια γροθιά στο στομάχι για όλα αυτά τα άρρωστα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες πολλών κατά τα άλλα παραδοσιακών οικογενειών.
Το θέμα είναι ότι στο γενικότερο κλίμα Μόρντορ της κοινωνίας μας έχουν ξεσαλώσει όλα τα alt - right Edit {Admin} και προσπαθούν να ξεσκίσουν τον άνθρωπο αυτό.
Το πρόβλημα για άλλη μια φορά είναι η σιωπή σύσσωμου του καλλιτεχνικού κόσμου που δεν βγαίνει ξεκάθαρα να στηλιτεύσει την ανθρωποφαγία και να βουλώσει τα στόματα όλων αυτών των φασιστών.
Αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, μουγκα στη στρούγκα για την υποχώρηση ως χώρα στην ελευθερία του τύπου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την χουντοποιηση , την διαφθορά, το έγκλημα των Τεμπών, παρέδωσαν το έθνος στο 41 ΤΑΚΑΤΟ και τους Ναζί και τις θεουσες.
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@pp said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Για παιδεραστές και όσους την προωθούν, μία ειναι η λύση και μόνο μια, τέλος! Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
αν αναφέρεσαι στην θανατική ποινη διαφωνώ. Οχι ότι θέλω αυτά τα σκατά να ζήσουν αλλά:
Ελπίζω ότι εννοεί τον χημικό ευνουχισμό.
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός καλλιτέχνης αν δείτε την πορεία του και την σειρά των κόμικ που έχει δημιουργήσει , και το σκίτσο αυτό -που κατά την άποψη μου κάποια πράγματα δεν τα σατυριζεις- είναι μια γροθιά στο στομάχι για όλα αυτά τα άρρωστα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες πολλών κατά τα άλλα παραδοσιακών οικογενειών.
Το θέμα είναι ότι στο γενικότερο κλίμα Μόρντορ της κοινωνίας μας έχουν ξεσαλώσει όλα τα alt - right αρχιδακια και προσπαθούν να ξεσκίσουν τον άνθρωπο αυτό.
Το πρόβλημα για άλλη μια φορά είναι η σιωπή σύσσωμου του καλλιτεχνικού κόσμου που δεν βγαίνει ξεκάθαρα να στηλιτεύσει την ανθρωποφαγία και να βουλώσει τα στόματα όλων αυτών των φασιστών.
Αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, μουγκα στη στρούγκα για την υποχώρηση ως χώρα στην ελευθερία του τύπου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την χουντοποιηση , την διαφθορά, το έγκλημα των Τεμπών, παρέδωσαν το έθνος στο 41 ΤΑΚΑΤΟ και τους Ναζί και τις θεουσες.
Φασιστες δηλαδή όσοι δεν είναι παιδόφιλοι?
Φασιστες και όσοι δεν είναι αιμομίκτες?
Φασιστες όσοι δεν θέλουν ανωμαλίες?Δηλαδή οι υπόλοιποι που τον υποστηρίζουν τι είναι?
Νορμαλ?Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω τι είσαι.
Ετσι αντί να καταλάβουν ότι η κοινωνία τους έφτυσε τόσο πολύ τους αριστερούς και τις παπάρες που μας έλεγαν τόσες δεκαετίες που έβγαλε στην βουλή 15 % σχεδόν από το άλλο άκρο, νομίζουν ακόμα ότι έχουν δίκιο και κάθε αληταριό μπορεί να προσπαθεί να σώσει το τομάρι του, σαν τον γραφιά που γουστάρει περίεργα και προφανώς όπως κάθε ένοχος είναι θρασύς και βρίζει αυτούς που του δείχνουν τα εγκλήματα του.
Ανθρωποφαγία έκανε μια ζωή η αριστερά όσο είχε το ηθικό πλεονέκτημα. Τώρα το μόνο που έχει στα χέρια της είναι η ξεφτίλα.
Να θυμίσω τι λεγόταν εδώ μέσα για την νδ, επειδή ένας που τον έδιωξαν, είχε τέτοια νταραβέρια ? Ελεγε η αριστερά την νδ κόμμα παιδεραστών. Αυτό βέβαια επειδή το έλεγε η αριστερά δεν ήταν ανθρωποφαγία, αλλά όλα εδώ πληρώνονται.
-
Το θέμα είναι ότι στο γενικότερο κλίμα Μόρντορ της κοινωνίας μας έχουν ξεσαλώσει όλα τα alt - right αρχιδακια και προσπαθούν να ξεσκίσουν τον άνθρωπο αυτό.
Φασιστες δηλαδή όσοι δεν είναι παιδόφιλοι?
Φασιστες και όσοι δεν είναι αιμομίκτες?
Φασιστες όσοι δεν θέλουν ανωμαλίες?Δηλαδή οι υπόλοιποι που τον υποστηρίζουν τι είναι?
Νορμαλ?Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω τι είσαι.
Μα δεν είναι παιδόφιλος/αιμομίκτης/ανώμαλος ο άνθρωπος ρε παιδιά , εκεί είναι το πρόβλημα!
Κατασυκοφαντείται απο τους φασίστες που σήκωσαν μπαιράκι και ξεσάλωσαν!Μην πέφτουμε στην ίδια λούμπα και εμείς.
Αλλά έρχεται και κουμπώνει αυτό που λέει ο @cruiser απο πάνω και δυστυχώς θα συμφωνήσω , πως όταν κάποιοι αριστεροί έκαναν το ίδιο αδιακρίτως με τα ΝΔ παιδεραστές κλπ , τώρα πληρώνουν το τίμημα της ηλιθιότητας τους που δεν διαφέρει απο αυτή του όχλου των alt right που έχουν κυριεύσει πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
-
αυτά τα άρρωστα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες πολλών κατά τα άλλα παραδοσιακών οικογενειών.
Ενώ σε μια προοδευτική οικογένειά τύπου μαμά & μαμά ή μπαμπάς & μπαμπάς ή οποιασδήποτε άλλης λοατκίζουσας ατμόσφαιρας δεν θα συμβεί ποτέ γιατί έχουμε #Mono_agapi
-
Μου αρέσει που είδα πριν 5 λεπτά Maserati στο Ξυλοκάστρο !!!
Δεν μου αρέσει που ήταν …..
………
Νεκροφόρα!!!! -
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
αυτά τα άρρωστα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες πολλών κατά τα άλλα παραδοσιακών οικογενειών.
Ενώ σε μια προοδευτική οικογένειά τύπου μαμά & μαμά ή μπαμπάς & μπαμπάς ή οποιασδήποτε άλλης λοατκίζουσας ατμόσφαιρας δεν θα συμβεί ποτέ γιατί έχουμε #Mono_agapi
Αυτό τώρα αγαπητέ @yem είναι άλμα λογικής, δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω μια τέτοια σύγκριση χρησιμοποιόντας την λέξη παραδοσιακή, δεν έχει σχέση αν ο παιδοβιαστης είναι ο πατέρας ή μητέρα σε μια κανονική, ή γκέι ή λοατκι οικογένεια.
Τέρας είναι σε κάθε περίπτωση που πρέπει να επιβάλλεται η αυστηρότερη ποινή και χημικός ευνουχισμός.
Εν τω μεταξύ διάβασα την παρακάτω πρόσφατη είδηση και εφριξα...
Για σκεφτείτε τώρα πόσο μοναδικά επίκαιρο είναι το ακραίο σκίτσο του Κυριαζή διαβάζοντας το τι συνέβαινε σε αυτό το τραγικό κοριτσάκι με την στήριξη της μητέρας του στον βιαστή...
Θεσσαλονίκη: Mητέρα στηρίζει τον άνδρα που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της
https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1288273/thessaloniki-mitera-stirizei-ton-andra-pou-katigorithike-gia-ton-viasmo-tis-12hronis-koris-tis/ -
Αυτό τώρα αγαπητέ @yem είναι άλμα λογικής, δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω μια τέτοια σύγκριση χρησιμοποιόντας την λέξη παραδοσιακή, δεν έχει σχέση αν ο παιδοβιαστης είναι ο πατέρας ή μητέρα σε μια κανονική, ή γκέι ή λοατκι οικογένεια.
Τέρας είναι σε κάθε περίπτωση που πρέπει να επιβάλλεται η αυστηρότερη ποινή και χημικός ευνουχισμός.
Για σκεφτείτε τώρα πόσο μοναδικά επίκαιρο είναι το ακραίο σκίτσο του Κυριαζή διαβάζοντας το τι συνέβαινε σε αυτό το τραγικό κοριτσάκι με την στήριξη της μητέρας του στον βιαστή...
Θεσσαλονίκη: Mητέρα στηρίζει τον άνδρα που κατηγορήθηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της
https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1288273/thessaloniki-mitera-stirizei-ton-andra-pou-katigorithike-gia-ton-viasmo-tis-12hronis-koris-tis/επειδή την άκουσα να το λέει στην τιβι.....η συγκεκριμένη δεν είναι η τυπική ελληνίδα μάνα....κάπως αλλιώς την λένε....
-
Αυτό τώρα αγαπητέ @yem είναι άλμα λογικής, δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω μια τέτοια σύγκριση χρησιμοποιόντας την λέξη παραδοσιακή
Επειδή σε διαβάζω τακτικά καταλαβαίνω ότι δεν το έγραψες σκοπίμως αλλά όταν διαβάζεις συνέχεια για την κακή - ορθοξη - παραδοσιακή οικογένεια το προσθέτεις και αυτό στο τέλος έτσι από κεκτημένη ταχύτητα .
Το point Που λένε και στο χωριό μου είναι να μην μένουμε με τις παρωπίδες μας και να λέμε να αυτοί ήταν Ελληνες και οι άλλοι Βούλγαροι οι άλλοι Μουσουλμάνοι και εμείς Χριστιανοί.
Να λέμε τα καλά και τα κακά είτε είμαστε αριστεροί είτε δεξιοί χωρίς κομπλες και κολλήματα.
Παιδιά προσοχή στα πλυντήρια, πίσσα και πούπουλα σε όλους όσους τα αξίζουν
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Για παιδεραστές και όσους την προωθούν, μία ειναι η λύση και μόνο μια, τέλος! Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε.
αν αναφέρεσαι στην θανατική ποινη διαφωνώ. Οχι ότι θέλω αυτά τα σκατά να ζήσουν αλλά:
Ελπίζω ότι εννοεί τον χημικό ευνουχισμό.
Αυτο δεν κρατάει για πάντα. Αν ήταν μόνιμο το effect θα συμφωνουσα. Αλλά ακομα και ετσι δεν θα ηθελα να ξαναμπεί κάποιος παιδεραστης στην κοινωνία ποτέ.
-
Ενα ζωο που κανει κακο σε ανθρωπο θανατωνεται για να μη το ξανακανει. Ενας ανθρωπος που κανει κακο κατ επαναληψη γιατι βγαινει εξω?
Ειναι ηθικο να σκοτωνουμε το ζωο που εφαγε ανθρωπο στην περιοχη δρασης του μα ανηθικο εστω να μπει ο κακουργος στην φυλακη μεχρι να σβησει ο ηλιος? Αυτος που καταστρεφει μια ζωη αποδεδειγμενα και με δόλο θα το κανει παλι αν του δοθει η ευκαιρια. -
@elteo said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1288273/thessaloniki-mitera-stirizei-ton-andra-pou-katigorithike-gia-ton-viasmo-tis-12hronis-koris-tis/επειδή την άκουσα να το λέει στην τιβι.....η συγκεκριμένη δεν είναι η τυπική ελληνίδα μάνα....κάπως αλλιώς την λένε....
Προοδευτική;
-
Ποιος είναι πάλι αυτός ο Κυριαζής;
Έχει συγγένεια με τον συχωρεμένο τον τραγουδιστή;Ρε με τι ασχολείται ο κόσμος στο ίντερνετ. Έχει λαλήσει ο κόσμος.
-
@storm said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ποιος είναι πάλι αυτός ο Κυριαζής;
Έχει συγγένεια με τον συχωρεμένο τον τραγουδιστή;Ρε με τι ασχολείται ο κόσμος στο ίντερνετ. Έχει λαλήσει ο κόσμος.
δες το σκίτσο στο google και πες μου....
-
Το είδα, μετά τις αναφορές σας εδώ.
Είδα και ένα άλλο που έβγαλε το Google με ένα αυτοκίνητο που θέλει ο γιόκας από την μάνα του.Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται ντόρος.
Σόρυ. -
Είδα και ένα άλλο που έβγαλε το Google με ένα αυτοκίνητο που θέλει ο γιόκας από την μάνα του.Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Και δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται ντόρος.
Σόρυ.Ντόρος γίνεται, γιατί αυτό το τομάρι, για να σωθεί πολιτικοποίησε το θέμα, με αναφορές σε ακροδεξιούς και άλλες παπαριές και όλος ο συρφετός των αριστερούληδων έσπευσαν να στηθούν στο πλάι του.
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σόρυ.Ντόρος γίνεται, γιατί αυτό το τομάρι, για να σωθεί πολιτικοποίησε το θέμα, με αναφορές σε ακροδεξιούς και άλλες παπαριές και όλος ο συρφετός των αριστερούληδων έσπευσαν να στηθούν στο πλάι του.
Το αντίθετο νομίζω έγινε, εκραξε κάποιους αποδεδειγμένα ακροδεξιούς σε ένα συνέδριο κόμικ , και αυτοί με την δύναμη και την επιρροή που έχουν πλέον αποκτήσει τον έβγαλαν στα μανταλάκια να τον ξεσκίσουν για ένα σκίτσο που είχε αποκυρηξει και ειχε απολογηθεί 10 χρόνια πρίν.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]