Jul 8, 2023, 12:05 PM

@pp said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:

@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:

Ο άνθρωπος είναι πολύ καλός καλλιτέχνης αν δείτε την πορεία του και την σειρά των κόμικ που έχει δημιουργήσει , και το σκίτσο αυτό -που κατά την άποψη μου κάποια πράγματα δεν τα σατυριζεις- είναι μια γροθιά στο στομάχι για όλα αυτά τα άρρωστα που συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες πολλών κατά τα άλλα παραδοσιακών οικογενειών.

Το θέμα είναι ότι στο γενικότερο κλίμα Μόρντορ της κοινωνίας μας έχουν ξεσαλώσει όλα τα alt - right αρχιδακια και προσπαθούν να ξεσκίσουν τον άνθρωπο αυτό.

Το πρόβλημα για άλλη μια φορά είναι η σιωπή σύσσωμου του καλλιτεχνικού κόσμου που δεν βγαίνει ξεκάθαρα να στηλιτεύσει την ανθρωποφαγία και να βουλώσει τα στόματα όλων αυτών των φασιστών.

Αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, μουγκα στη στρούγκα για την υποχώρηση ως χώρα στην ελευθερία του τύπου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την χουντοποιηση , την διαφθορά, το έγκλημα των Τεμπών, παρέδωσαν το έθνος στο 41 ΤΑΚΑΤΟ και τους Ναζί και τις θεουσες.

Φασιστες δηλαδή όσοι δεν είναι παιδόφιλοι?
Φασιστες και όσοι δεν είναι αιμομίκτες?
Φασιστες όσοι δεν θέλουν ανωμαλίες?

Δηλαδή οι υπόλοιποι που τον υποστηρίζουν τι είναι?
Νορμαλ?

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω τι είσαι.

Μα δεν είναι παιδόφιλος/αιμομίκτης/ανώμαλος ο άνθρωπος ρε παιδιά , εκεί είναι το πρόβλημα!
Κατασυκοφαντείται απο τους φασίστες που σήκωσαν μπαιράκι και ξεσάλωσαν!

Μην πέφτουμε στην ίδια λούμπα και εμείς.

Αλλά έρχεται και κουμπώνει αυτό που λέει ο @cruiser απο πάνω και δυστυχώς θα συμφωνήσω , πως όταν κάποιοι αριστεροί έκαναν το ίδιο αδιακρίτως με τα ΝΔ παιδεραστές κλπ , τώρα πληρώνουν το τίμημα της ηλιθιότητας τους που δεν διαφέρει απο αυτή του όχλου των alt right που έχουν κυριεύσει πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.