-
Εγώ!!! Το βλέπω.
Είχε Eurovision ; Πότε;
-
@alex-mix said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αντι να τσακωνομαστε ποιο κομμα τρωει τα λιγοτερα και ποιο καυσιμο καει τα περισσοτερα οσοι μπορουμε ας αφιερωσουμε 10 λεπτα απο τον χρονο για να.....
Ωραίος. Κι εγώ δίνω συστηματικά...
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εγώ!!! Το βλέπω.
Είχε Eurovision ; Πότε;
Άσχετο, τον ηπιε ο εκπρόσωπος μας, ο γιος του μπαμπά του, του εφοπλιστή...
Καλύτερα να είχαμε στείλει τη Μόνικα, θα είχε κάψει τα μικρόφωνα και τα μόνιτορ και θα ενθουσίαζε το κοινό όπως τα τέρατα απ τη Νορβηγία. -
Μου άρεσε που βρεθήκαμε παλιοί φίλοι και συγγενείς μαζί μετά από καιρό!
Δεν μου άρεσε που ο λόγος που βρεθήκαμε ήταν για να πούμε το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μου θεία...
Δεν μου αρέσει που πλέον τα φωτογραφικά άλμπουμ μας γεμίζουν σιγά σιγά με ανθρώπους πού έχουν φύγει από κοντά μας...
Δεν μου αρέσει πού χάνεται η εποχή της αθωότητας μας όλο και πιο πολύ κάθε μέρα που περνάει...
Μου αρέσει πού έχουμε να περιμένουμε ευχάριστα νέα από την γενιά πού παίρνει τη σκυτάλη!!!
Έτσι είναι η ζωή...με τά κάτω τής και τά επάνω τής.
-
Εγώ πάλι λέω ιδιωτική συμμετοχή στην Γιούροβίζιτα χωρίς κρατική οικονομική στήριξη ΠΟΥΘΕΝΆ, ούτε καν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ας δώσουν οι ιδιωτικοί σταθμοί 500.000€ για λίγες ώρες τηλεθέασης
-
@yem said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εγώ πάλι λέω ιδιωτική συμμετοχή στην Γιούροβίζιτα χωρίς κρατική οικονομική στήριξη ΠΟΥΘΕΝΆ, ούτε καν τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ας δώσουν οι ιδιωτικοί σταθμοί 500.000€ για λίγες ώρες τηλεθέασης
#idiotika_mono
-
Για ιδιωτική προβολή πήγε κι ο γιος του Βερνίκου, μα βάλει τη γιγαντιαία φάτσα του για λίγο στο video Wall πανευρωπαϊκά, ιδιωτικό μαγαζί η ΕΡΤ, ό,τι γουστάρουν κάνουν.
-
@panormus772 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ένα είναι σίγουρο οτι και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, δυστυχώς, ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών.
Γιατί ποιος πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 1950 και μετά ήταν ανώτερος των προσδοκιών;;
Ξενοφών Ζολώτας
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@panormus772 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@gtsartsal said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ένα είναι σίγουρο οτι και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, δυστυχώς, ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών.
Γιατί ποιος πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 1950 και μετά ήταν ανώτερος των προσδοκιών;;
Ξενοφών Ζολώτας
Αλέξανδρος Παπάγος
-
Και αμα σπάσει ο πάγος?... (συμπληρώστε)
-
Θα γίνει η συνάντηση βορείων νοτίων, που επιθυμεί ο Παγωμένος...
-
Εμείς πάντως θα σας καλοδεχτούμε και θα σας μάθουμε πως να μη μαλώνετε...
-
Δεν θα μαλώνουμε μεταξύ μας ,με εσάς θα μαλώνουμε!
-
Εμείς δεν μαλώνουμε. Πίνουμε ρετσίνες και οδηγάμε σβέλτα μόνο!
-
Να δω τον Monmam με L200 diesel διπλόκαμπινο και τον Diego με Toyota Prius και θα μαλώσουμε μετά!!
-
Κυκλοφορούν ανάμεσα μας...
Ιστορίες καθημερινής τρέλας.
-
-
This post is deleted! -
-
This post is deleted!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]