-
Κάρτα καυσαερίων σε αμάξι < 4 ετών?
-
@babisstinson said in Renault Captur II:
https://www.carandmotor.gr/idioktisia/karta-kaysaerion-pote-prepei-na-ti-bgazo-poio-prostimo
Πότε πρέπει να εκδίδεται;
Η Κ.Ε.Κ. πρέπει να εκδίδεται με τη συμπλήρωση ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσης της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση
-
Στην ουσία είναι στο 1ο service που κάνεις μόλις έχει κλείσει χρόνο το αυτοκίνητο. Έτσι μετράνε στον έναν χρόνο τι καυσαέρια παράγει. Που σου φάνηκε περίεργο;
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το γνώριζα καθόλου. Υπέθετα ότι θα ξεκινάς να το ελέγχεις με το πρώτο ΚΤΕΟ και μετά.
Τι πρόβλημα στην εκπομπή ρύπων να έχει ένα αυτοκίνητο 1 έτους με 10-20Κ χιλιόμετρα? -
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το γνώριζα καθόλου. Υπέθετα ότι θα ξεκινάς να το ελέγχεις με το πρώτο ΚΤΕΟ και μετά.
Τι πρόβλημα στην εκπομπή ρύπων να έχει ένα αυτοκίνητο 1 έτους με 10-20Κ χιλιόμετρα?Πρόβλημα σίγουρα δεν θα έχει.
Να μη χαθεί το 10αρικακι είναι η ουσία. -
Τι πρόβλημα στην εκπομπή ρύπων να έχει ένα αυτοκίνητο 1 έτους με 10-20Κ χιλιόμετρα?Είναι θέμα του νόμου. Τυπικό.
-
service + λάστιχα + ετήσια μικτή ασφάλεια + μάλλον μπαταρία ...νεφρό θα δώσουμε φέτος
-
@antoniokon said in Renault Captur II:
@harisnikolop said in Renault Captur II:
@γιάννης-0 said in Renault Captur II:
@γιάννης-0 said in Renault Captur II:
@yem said in Renault Captur II:
@creative said in Renault Captur II:
@fentaginz said in Renault Captur II:
μην ξανα ακουσω για auto profit συγγρου. περυσι πηρε φιλος απο εκει αμαξι εφτυσε αιμα...του εκαναν δωρα κατι τριγωνακια κ κατι μλκιες που ακομα κ αυτα ηταν μεταχειρισμενα..του τρυπησαν λαθος τις πινακιδες για να τους τις βαλουν παραλιγο να χαλασουν το ρανταρ του αυτοκινητου.
αδερφε μου αν θες να βαλεις το λαδι το δικο σου πρεπει να πας στον κυρ μιτσο τον κολλητο κ θα στα βαλει αυτος..δεν γινεται αντιπροσωπεια κ δικα σου πραματα. λογικο ειναι
Θεωρώ ότι οι καλύτεροι είναι στην ΠΛΑΜΑΡ, στη Μιχαλακοπούλου.
Μόλις μίλησα με Πλαμάρ. Αρνήθηκαν να μου βάλουν τα λάδια που θα τους φέρω εγώ. Επίσης μου είπαν κόστος 130€ περίπου για αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Είναι καλή η τιμή αυτή;
Ύποπτα χαμηλή τιμή (για αντιπροσωπεία) όλοι ζητάνε 170-200€ για αντίστοιχο service.
Λάδια /φίλτρο λαδιού /φίλτρο καμπίνας και ξεμάτιασμα τα 130€ ακούγεται μυστήριο.Το υπόλοιπο service το έκανα Σφακιανάκη. 130€ μου είπαν στη Πλαμάρ ΜΟΝΟ για αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Τίποτα άλλο .
Εγώ πάντως για Captur πετρέλαιο που αγόρασα τα γνήσια λάδια elf και φίλτρο πετρελαίου γνήσιο πήγαν κάπου 100 αν θυμάμαι καλά.Οποτε 130 μαζί με την εργατωρα συνεργείου ακούγεται σωστή τιμή.Εγω τα πήγα σε ένα φίλο που έχει συνεργείο.Οχι τόσο για να γλιτώσω λεφτά γιατί και πάλι κάτι δίνω,απλά για να ξέρω τι έχει τοποθετηθεί και τι όχι και γιατί μου προσέχει το αμάξι καλύτερα.Εννοειται ότι στην εγγύηση πήγαινα αντιπροσωπεία με το αντίστοιχο κόστος.Αλλα.οσο αφορά renault μόνο γνήσια ανταλλακτικά με έχουν συμβουλέψει.Αν θες την γνώμη μου η καλύτερη αντιπροσωπεία είναι Τατοϊου.Ειναι λίγο βαρύς ο αρχιμηχανικός αλλα.πολυ εξυπηρετικός και γνώστης.
Αυτός στη Μεταμόρφωση;
Ναι φίλε μου.Αυτη είναι άποψη μου.Δες και άλλες αντιπροσωπείες αλλά η γνώμη μου είναι ότι έχει καλύτερη εξυπηρέτηση και γνώση
Καλησπέρα φίλε μου. Κάλεσα την αντιπροσωπεία που είπες και μου είπαν ότι αλλάζουν κανονικά τα λάδια με αυτά που θα τους πάω.
Σε ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς, είναι στου διαόλου τη μάνα από την Καλλιθέα που είμαι.
Σκέφτομαι να το πάω στη Ρενηρ στη Βουλιαγμένης. Έχει κάποιος εικόνα;
Μάλλον εννοείς Ρενηλ...
Ο υπεύθυνος του συνεργείου λέγεται Θοδωρής...
Έχω την καλύτερη εικόνα από 2 σέρβις που έχω κάνει εκεί...
Το πήγα Ρενηλ χθες. 59.5€ για αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού. Λάδια είχα πάει εγώ τα δικά μου.
-
Συγγνώμη, εννοείς 59,5 σύνολο, με το κόστος των λαδιών έτσι;
-
@renault_clio said in Renault Captur II:
Πλάκα κάνεις? Εννοείτε μόνο η εργασία
-
Και ο καφές!
-
-
-
Ακόμη δεν έχουν πιάσει τα κρύα και το LPG ανέβηκε από 0,675 σε 0,710-0,87
Έγινε κάτι και δεν το έμαθα;
-
Ανέβηκε το πετρέλαιο στην αγορά της Σιγκαπούρης….
-
Αλλάζει το μείγμα λόγο χειμώνα και καλά;
-
Μόνο εργασία.
-
Έχει κανένας άποψη για τα λάδια ravenol; Βλέπω στο site τους ότι έχουν και RN 17 που είναι το spec του Captur.
https://www.ravenol-shop.de/motoroel/5w-30/ravenol-rnv-5w30-renault
-
Συμβαινει καθε χρόνο τετοια εποχη ή ετυχε? Δλδ καλοκαιρι ειναι πιο φτηνο ?
-
Έχει κανένας άποψη για τα λάδια ravenol; Βλέπω στο site τους ότι έχουν και RN 17 που είναι το spec του Captur.
https://www.ravenol-shop.de/motoroel/5w-30/ravenol-rnv-5w30-renault
Εξαιρετικά λάδια, Γερμανικής προέλευσης. Απ' ότι λέγεται τα επίσημα λάδια της vw είναι ravenol. Αγοράζει από κει και βάζει στο μπουκάλι το όνομά της.
Renault Captur II