Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    F
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 1
    • Topics 0
    • Posts 98
    • Best 59
    • Groups 0

fentaginz

@fentaginz

156
    Profile views
    98
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online
    Location Palaio Faliro, Athens Age 40

fentaginz Unfollow Follow

Best posts made by fentaginz

• RE: Renault Captur II

Καλησπερα στην παρεα κ Χρονια πολλα,

Αυτο το post γινεται σαν review απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου σε νανοκεραμικη επιστρωση ως πελατης, μιας και ειμαι νεος κατοχος Captur 2 – Rive Gauche LPG 100. Θεωρησα οτι ενα απο τα πραγματα που επρεπε να γινουν σε πρωτη φαση ειναι η κεραμικη επιστρωση για την προστασια του αμαξωματος.

Δεν εψαχνα θαυματα, αυτο που εψαχνα ηταν
      • Προστασια του χρωματος απο τον ηλιο
      • Καποια προστασια απο κουτσουλιες σε περιπτωση που την φαμε, τουλαχιστον να εχω ενα χρονο περισσοτερο να την αφαιρεσω
      • Υδροφοβια και οσο γινεται να μην ποτιζεται το αμαξι με λασποβροχες που ειναι συνηθες στην Αθηνα
      • Μια τυπικη προστασια απο γρατζουνιες πχ απο κανα κλαδι

Γενικοτερα ημουν επιφυλακτικος, επειδη σε αυτη τη δουλεια μπορουν ευκολα να σε κοροιδεψουν και να σε κανουν οτι θελουν, οπως και να σε χρεωσουν οπως θελουν, αλλα κατεληξα σε εναν μαστορα μεσω κοινου γνωστου.

Οι εργασιες που εγιναν ειναι οι παρακατω. Χρονος δουλειας 4 μερες (ναι μην γκρινιαζεται για τις μερες και μην πιεζεται κανεναν αν θελετε καλη και σωστη δουλεια!):

• Νανοκεραμικη σε ολο το αμαξωμα
      • Νανοκεραμικη στις ζαντες
      • Επιστρωση σε θολους
      • Προστασια σε ολα τα πλαστικα της μηχανης
      • Ειδικη νανοκεραμικη για τα παρμπριζ μπρος πισω

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν περιμενα να υπαρχει τοσο λεπτομερη δουλεια. Το αμαξωμα αφου πλυθηκε σωστα και καλα ελενχθηκε ενδελεχως για τυχον γρατζουνιες. Σε αυτο το σημειο εχω να πω οτι ηταν καινουργιο αμαξι (15 ημερων) και ομως υπηρχαν πολλες γρατζουνιες που δεν φαινοντουσαν. Οποτε διορθωθηκαν και εγινε και αφαιρεση των τυχων επικαθησεων με πηλο. Δεν θελω να ζαλιζω με τα τεχνικου θεματος, αυτο τα ξερει καλυτερα ο μαστορας που θα εμπιστευτειτε. Τις ζαντες τις εκανα γιατι αφου 18αρες ηθελα να υπαρχει μια τυπικη προστασια και να πλενονται και πιο ευκολα απο τις βρωμιες. Τα υπολοιπα μου τα εκανε δωρο ο μαστορας στον οποιο πηγα, ο οποιος ηταν πιστοποιημενος απο την NASIOL. Επισης τα προιοντα που βαλαμε, ειχαν τα αντιστοιχα πιστοποιητικα και εγγυησεις.

Χρησιμοποιηθηκαν τα παρακατω.
      • NASIOL NL272 για αμαξωμα
      • NASIOL ZR53 για ζαντες θολους κτλπ
      • Nasiol GlassShield για παρμπριζ

Εκ του αποτελεσματος αυτο που εχω να πω ειναι οτι το αμαξωμα πηρε ενα βαθος στο χρωμα του, σαν να ειναι 3D. Η υφη του ειναι βελουδινη. Ειναι παρα πολυ υδροφοβικο, ειδικα τωρα σε ταξιδι που εκανα για το Πασχα το παρατηρησα και στα τζαμια. Επισης οτιδηποτε βρωμα καθοταν, με λιγο νερο και πανακι εφευγε αμεσως για παραδειγμα τα μυγακια απο το ταξιδι εξαφανιστηκαν σε χρονο dt. Ενα καλο ακομα που μου εκανε ηταν να μειωσει το φαινομενο του orange peel απο το βερνικι που ειχα στον ουρανο (απο το εργαστασιο ηταν αυτο). Το μονο που μενει ειναι να δω σε τιποτα μικρο γρατζουνιες ποσο αντεχει. Οι ζαντες πλενονται αμεσως χωρις να θελει παρα πολυ δουλεια. Γενικα σου κανει την ζωη πολυ πιο ευκολη αφου σου μειωνει τον χρονο που ασχολησε στο πλυσιμο.

Τελος, αυριο μεθαυριο θα κοιταξω να δω απο το ταξιδι αν απεκτησα καποια σημαδακια απο πετραδακια και γενικα ενα γενικο ελενχο του αμαξωματος.

Το μονο που μενει να κανεις για να το διατηρησεις ειναι να πλενεται με σωστα υλικα (σφουγγαρι, πετσετα κτλπ) και οχι σε βενζιναδικα και αλλες μπουρδες

Για το θεμα των ζαντων, εχω να πω προσοχη σε οσους πανε για πλυσιμο το αυτοκινητο τους σε διαφορα μαγαζια. Αυτη η παπαρια που βαζουν στα λαστιχα εχει βαση κατι σαν σιλικονη κ καθεται στις ζαντες.

Θα σας βαλω παρακατω φωτογραφιες/βιντεο για να δειτε τα αποτελεσματα. Στις ζαντες την φωτογραφια την τραβηξα οταν η μια ειχε γινει και η αλλη οχι ωστε να φανει η διαφορα.

Για οποιον θελει να ρωτησει περισσοτερες λεπτομερειες μπορει να μου στειλει ενα μηνυμα να τον παραπεμψω στο παιδι τον οποιο εμπιστευτηκα προσωπικα να του εξηγησει περισσοτερες λεπτομερειες επι του θεματος για το δικο του αμαξι

viber_image_2023-04-15_20-44-17.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-16.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-13.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-03.jpg viber_image_2023-04-15_20-43-57.jpg viber_image_2023-04-15_20-43-54.jpg viber_image_2023-04-12_16-39-43.jpg viber_image_2023-04-12_16-39-37.jpg viber_image_2023-04-12_16-39-06.jpg viber_image_2023-04-12_16-38-52.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-29.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-24.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-23.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-22.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-21.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-20.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-19.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-18.jpg viber_image_2023-04-15_20-44-45.jpg viber_image_2023-04-15_20-47-45.jpg

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      F
      fentaginz

Εκατσα διαβασα το 90% του thread για να παρω μερικες λεπτομερειες για το οχημα, ως μελλοντινος κατοχος του LPG Rive Gauche ενα από τα πρωτα που θα ερθουν στην Ελλαδα το Νοέμβριο.

Αυτο που ηθελα να σημειωσω, επειδη μερικοι γραφετε περι ακριβειας, περι δεν αξιζει κτλπ. εχετε δει τι γινεται με τα αλλα αντιστοιχα μοντελα των αλλων εταιρειων? Η απλα συγκρινεται τις παλιες τιμες με τις καινουργιες? Πηγα στην Peugeot για να δω 308/2008 με ενα φιλο ηταν πραγματικα κονσερβοκουτια και με μια ποιοτητα υλικου στο εσωτερικο ιδια με το Captur. Το design ηταν καλυτερο (μικρο τιμονι, 3D οργανα, κουμπια πιανο λες και εισαι σε διαστημοπλοιο ναι ομως ΚΑΙ?) αλλα προφανως χανει σε ουσια γιατι δεν ειχε πρακτικοτητα. Αλλο design αλλο η ποιοτητα. Πηγαμε να μπουμε μεσα στο 2008 και δεν χωρουσαμε, ηταν σαν κονσερβοκουτι και ασε που δεν εβλεπες και χριστο, ηταν μεσα στην μεση ο καθρεφτης. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο, επρεπε να σκυψω για να βλεπω δεξια.

Και ζητουσαν 36.000 για την εκδοση diesel, pack allure+ αν θυμαμε καλα. Ζητησα diesel γιατι εψαχνα ενα οχημα με οικονομια καυσιμου. Βγηκαμε εξω και γελουσαμε. Δεν θα σχολιασω το γεγονος οτι αρκετα 2008 εχουν βγαλει προβλημα στο δοχειο adblue και "ξεφλουδιζει" το i-cockpit.

Δεν αντιλεγω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι, υπαρχει μεγαλη στενοτητα και ειναι η χειροτερη περιοδος αγορας αυτοκινητου αλλα ως επιχειρηματιας την αυξηση των τιμων και τον πληθωρισμο το ζω στο πετσι μου μονο και μονο οταν παω να αγορασω προμηθειες για το μαγαζι. Δυστυχως δεν μπορουσα να περιμενω 2-3 χρονια ακομα να επανελθουν οι τιμες στα -3.000ε αφου μονο και μονο απο τα χλμ που κανω καθε χρονο θα εξοικονομω 2500ε με το LPG

Επίσης μην περιμενετε να αλλαξει κατι στις τιμες μεχρι το 2024 τουλαχιστον και επισης μεχρι καλοκαιρι 2023 στα microchips. Οτι ανεβαινει, δυσκολα κατεβαινει και θα παρει παρα πολυ καιρο να ομαλοποιηθει το πραμα

Το αυτοκινητο το εκλεισα στα 26500 με full extra Rive Gauche εκδοση (για εμενα με τις αλλαγες που εχει είναι σαν facelift) XNK χρωμα (Γκρι Cassiopee / Μαύρο Etoile) + ACC + Blind Spot + δερματινο τιμονι μαζι με κατι δωρα που μου εδωσαν και την δεδομενη χρονικη στιγμη με τις τιμες και τον χαμο που επικρατει ειναι ακομα value for money, εκτος αν πιστευετε οτι μπορειτε να βρειτε ιδιας ποιοτητας αυτοκινητο με τοσα πολλα συστηματα ασφαλειας και εξτρα, αυτους τους χωρους και αυτη την ανεση και με αυτη την οικονομια του LPG με 25.000 ευρω (τοσο κανει η techno). Αν βρειτε πειτε μου και εμενα!

Χαιρετω!

e.jpg

F
      fentaginz

@yem said in Renault Captur II:

Βλέπω τώρα το βγάζει και με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρες ζάντες , είναι standart ή πληρώνεις έξτρα ?

Το Rive Gauche περιλαμβανει ως standard τις εξης λεπτομερειρες. Γραφω παρακατω αυτες που μου ειπαν στην αντιπροσωπεια, οταν το παραλαβω θα σας ενημερωσω τι αλλο εχει, γιατι ουτε αυτοι ηξεραν πολλα, ισως ηταν η πρωτη παραγγελια που μπηκε στη συγκεκριμενη εκδοση γιατι το συστημα τους δεν ειχε καν την ονομασια Rive Gauche.

• Μαυρες Ζαντες Αλουμινιου Pasadena Black 18"
      • Μαυρη Μασκα μπροστα και σημα
      • Μαυρο λογοτυπο Πισω και μαυρος "προφυλακτηρας" πισω
      • Μαυρη λεπτομερεια στα μικρα πτερυγια που εχει δεξια και αριστερα καθως και στο κατω μερος απο τις πορτες
      • Επενδυση Δεμαρτινη μαυρη και sportive υφασμα και μαυρη οροφη
      • Μαυρες λεπτομερειες στο ταμπλο μπροστα και στο τιμονι

Screenshot_5 (1).png Screenshot_4 (1).png Screenshot_3 (1).png Screenshot_2 (1).png Screenshot_1 (1).png

F
      fentaginz

update περι κατανάλωσης σε εθνικη οδο

αθηνα θεσσαλονικη και επιστροφη, 3 ατομα φορτωμένοι με 120-140 χλμ/ωρα και e-pass

στην επιστροφη χρησιμοποίησα και λιγο βενζινη για να μην κανω σταση

αθηνα θεσσαλονικη: 4 ωρες κ 20 λεπτα με δυο στάσεις

επιστροφη: 4 ωρες ακριβος αλλα με μια σταση

μεση καταναλωση: 7,64 λ/100

μεσο κοστος μετακινησης: 0,77€/λ = 5,9€ τα 100 χλμ δλδ 29€ για 500 χλμ αθηνα θεσσαλονικη 😂😂😂

διοδια πληρωσα 31,9€

IMG_2448.jpeg

F
      fentaginz

Αθηνα - Ναυπλιο και παλι πισω

280 χλμ συνολικά
      Χρονος για να πάω 1 ωρα και 45 λεπτα κ αλλα τοσα επιστροφη

Διοδια: 12,8€ συνολο
      μεση ταχυτητα: περιπου 100-110 μιας κ το πηγα χαλαρα ημουν κ λιγο κουρασμενος για αυτο

Το ταμπλο γραφει αυτη τη στιγμη 7λ / 100 χλμ αλλα σιγουρα ειναι παρακατω γιατι γραφει παντα πρπ 0.2-0.5 παραπανω απο την πραγματικοτητα, αλλα συμφωνα εστω και με αυτη την τιμη 7/100 εκαψα:

11.4€ πηγαινε ελα (0,585€ το λιτρο απο ΕΤΕΚΑ Ταύρου)

😂😂😂😂😂😂😂

IMG_2789.jpeg

F
      fentaginz

422719542_10168466202870322_7071358102283874214_n.jpg 422396607_10168466203675322_8109564936730800241_n.jpg 422549148_10168466203790322_5582797634702530065_n.jpg 422697581_10168466204155322_1545568844063518407_n.jpg 417440204_10168466291890322_5183480342304021104_n.jpg 417434186_10168466291955322_6030495643027863153_n.jpg

Youtube Video

Youtube Video

F
      fentaginz

Σημαντικη πληροφορια για οποιους θελουν ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες

Αυτοι μπαινουν αυτοματα με το Extra: Pack Easy Drive το οποιο περιλαμβανει: Blind Spot Assist, Δερματινο Τιμονι, Adaptive Cruise Control. δεν γραφουν οτι εχει τους ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες, αλλα τους εχει εξτρα και εχει και το κουμπι μεσα κανονικα

Εγω παραλαμβανω την Τεταρτη Rive Gauche + Pack Easy Drive.

Περισσοτερες πληροφοριες τοτε

F
      fentaginz

@thr1 said in Renault Captur II:

@fanis75 said in Renault Captur II:

Ξερει κάποιος πως μπορεί να γίνει αυτή η αλλαγή, καθώς ψαχνω παντου και δεν μπορω να βρω πουθενα. Ευχαριστώ πολύ

Δεν πιστεύω ότι αξίζει. Μεγάλο κόστος και ρίσκο χωρίς λόγο.

Θα ήθελα πολυ να αναβαθμισω, δεν γνωριζω για το κόστος και την εγκατάσταση, γι'αυτο ηθελα να ξερω που μπορει να γίνει η εγκατάσταση και με τι κόστος αν είναι ευκολο

για να γινει αυτη η αναβαθμιση οπως την εκανα θες

α) το κεντρικο unit πισω το ντουλαπακι
      β) το νεο infotainment
      γ) το full digital cockpit

αν θυμαμε αυτα ολα τα αγορασα απο ρουμανια περιπου 1200€ - 1300€ (δεν θυμαμε ακριβως) και η εγκατασταση εγινε σε φιλο που με χρεωσε 50€

F
      fentaginz

IMG_1765.jpeg

αφηνω αυτο εδω

7879 χλμ μεχρι στιγμης με κοστος 367€ (LPG)

Για τα ιδια χιλιομετρα θα ειχα δωσει τωρα 1250€ μεσα στην πολη

ηδη εχω γλυτωσει μεσα σε 4 μηνες που το εχω 1.000€ σε καυσιμο

παρτε troc βενζινη!

F
      fentaginz

1070 χιλιόμετρα συνολικά
      110-150 χλμ / ώρα περίπου με aircondition, 2 ατομα, με πραματα
      Κατανάλωση: 58€
      7,2λιτρα τα 100 χλμ
      κοστος ανα 100χλμ: 5,8€

Αυτά για ταξίδι εθνικη

Για την πολη μου βγαινει καταναλωση στην δικη μου περιπτωση Κηφισος και νοτια προαστια

6,7-6,9 λιτρα τα 100 χλμ
      κοστος ανα 100 χλμ 4,2€

Προσωπικα το χρονο γλυτωνω 2500€ με τα χιλιομετρα που κανω σε σχεση με την κατασταση που ημουν πριν την αγορα του συγκεκριμενου αυτοκινητου

Τι πιπες πατε κ γραφετε περι βενζινης οτι ενταξει σιγα την οικονομια εν τελη ερχεται με μικρη διαφορα το lpg, μονο εσεις το ξερετε.

Πρεπει να σας πείραξε η καπνα απο την Παρνηθα

F
      fentaginz

Latest posts made by fentaginz

@fanis75 said in Renault Captur II:

Ξερει κάποιος πως μπορεί να γίνει αυτή η αλλαγή, καθώς ψαχνω παντου και δεν μπορω να βρω πουθενα. Ευχαριστώ πολύ

Δεν πιστεύω ότι αξίζει. Μεγάλο κόστος και ρίσκο χωρίς λόγο.

Θα ήθελα πολυ να αναβαθμισω, δεν γνωριζω για το κόστος και την εγκατάσταση, γι'αυτο ηθελα να ξερω που μπορει να γίνει η εγκατάσταση και με τι κόστος αν είναι ευκολο

για να γινει αυτη η αναβαθμιση οπως την εκανα θες

α) το κεντρικο unit πισω το ντουλαπακι
      β) το νεο infotainment
      γ) το full digital cockpit

αν θυμαμε αυτα ολα τα αγορασα απο ρουμανια περιπου 1200€ - 1300€ (δεν θυμαμε ακριβως) και η εγκατασταση εγινε σε φιλο που με χρεωσε 50€

F
      fentaginz

ποια hybrid λετε? μονο LPG

πηγα κ ηρθα απο καστορια αθηνα συνολικα 90 ευρω μαζι με τα διοδια. το εκανα σε 4.30 ωρες

5ευρω τα 100 χλμ

F
      fentaginz

μην ξανα ακουσω για auto profit συγγρου. περυσι πηρε φιλος απο εκει αμαξι εφτυσε αιμα...του εκαναν δωρα κατι τριγωνακια κ κατι μλκιες που ακομα κ αυτα ηταν μεταχειρισμενα..του τρυπησαν λαθος τις πινακιδες για να τους τις βαλουν παραλιγο να χαλασουν το ρανταρ του αυτοκινητου.

αδερφε μου αν θες να βαλεις το λαδι το δικο σου πρεπει να πας στον κυρ μιτσο τον κολλητο κ θα στα βαλει αυτος..δεν γινεται αντιπροσωπεια κ δικα σου πραματα. λογικο ειναι

F
      fentaginz

ανδρεας και σφακιανακη αργυρουπολη. θα πειτε απο τον νικο. απο εκει θα βγαλετε ακρη σε αυτο που ψαχνεται οπως βρηκα κ εγω

F
      fentaginz

@ison said in Renault Captur II:

@fentaginz said in Renault Captur II:

@baggelistzouros said in Renault Captur II:

Παίδες καλημέρα, θέλω να ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα ηλεκτρολογικό ή μηχανολογικό αν σας εχει παρουσιαστεί, και κυρίως αναφέρομαι στους παλιούς ιδιοκτήτες (που το αγόρασαν νωρίς) και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα?????

τι προβλημα? και για τι εκδοση αναφερεσαι ?

Εχω captur 1.0 techno lpg12/2023. εκτος της υποθεσης westgate εαν γενικα εχει προκυψει καποιο θεμα σε ιδιοκτητες απο 40k km και πανω

εχω περιπου 33.000 δεν εχω καποιο θεμα. οσο για το westgate μου αλλαξαν τουρμπινα μεσα σε εγγυηση. δεν εχω καποιο παραπονο

Με το update δεν διορθώθηκε ο θόρυβος ή εσύ το ζήτησες?

διορθώθηκε σε βαθμο που δεν ενοχλει άλλα εμαθα μετα απο αλλους οτι εκαναν αντικατασταση ολοκληρης της τουρμπινας..γιατι να μην το κανεις?

F
      fentaginz

Παίδες καλημέρα, θέλω να ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα ηλεκτρολογικό ή μηχανολογικό αν σας εχει παρουσιαστεί, και κυρίως αναφέρομαι στους παλιούς ιδιοκτήτες (που το αγόρασαν νωρίς) και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα?????

Εχω captur 1.0 techno lpg12/2023. εκτος της υποθεσης westgate εαν γενικα εχει προκυψει καποιο θεμα σε ιδιοκτητες απο 40k km και πανω

εχω περιπου 33.000 δεν εχω καποιο θεμα. οσο για το westgate μου αλλαξαν τουρμπινα μεσα σε εγγυηση. δεν εχω καποιο παραπονο

F
      fentaginz

F
      fentaginz

η εμφανιση για το τι αρεσει ειναι υποκειμενικη

Εμενα μου αρεσε το γεγονος οτι εβγαλαν το κουμπι το παλιο για το LPG και εβαλαν ενα νεο οποτε και η ενδειξη του καυσιμου μπηκε μεσα στο ταμπλο

Το λογισμικο ειναι με καλυτερα γραφικα αλλα λιγο πιο πολυπλοκο απο το το παλιο

Δεν μου αρεσε οτι αφεραισαν τους χειροκινητους διακοπτες απο το A/C

Επισης βαλανε στο τιμονι την αλλαγη του Multisense, αυτο ειναι καλο

Γενικα οποιος παει Αργυρουπολη στην Renault να ζηταει τον Ανδρεα και να του λεει απο το Νικο με το Rive gauche, θα τον βοηθησει οσο μπορει

F
      fentaginz

@sandros said in Renault Captur II:

Φίλοι γεια σας κι από εμένα.
      Κάτοχος του Captur, έκδοση techno, διπλό καύσιμο, βενζίνη - lpg, εδώ και 18 μήνες.
      Μέχρι τώρα 24.000 χλμ. πραγματικά απροβλημάτιστα, τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές βρίσκομαι σε ταξίδι από Σέρρες στη Μάνη, όπου έφτασα.με.μεση ταχύτητα τα 110χλμ με 50 περίπου ευρώ υγραέριο και λίγη βενζίνη.
      Πέρυσι έκανα ένα ταξίδι στο εξωτερικό, φθάνοντας από Σέρρες στη Βιέννη, μέσω Βουδαπέστης και πάλι πίσω.
      Πραγματικά απροβλημάτιστο στο δρόμο μέχρι τα 130 χλμ, με ιδανική περιοχή τα 110-120.
      Στάνταρ μικτή κατανάλωση περίπου 6 σεντς το χλμ. Ίσως κάτι λιγότερο στον αυτοκινητόδρομο.
      Χώροι ιδανικοί για τρια άτομα με φουλ αποσκευές. Τα 4 θα δυσκολεύουν και το αυτοκίνητο δε θα τραβαει. Είμαστε τριμελής οικογένεια και γι'αυτό το προτίμησαμε.
      Το εσωτερικό μπροστά πολύ καλό, πίσω απλά αποδεκτό. Ο εξοπλισμός καλύπτει σχεδόν κάθε ανάγκη του μέσου οδηγού σε αυτή την έκδοση. Δε νομίζω ότι ποτέ χρειάστηκα κάτι και δεν ήταν εκεί ή δε λειτούργησε.

Στα μεγάλα μείον η έλλειψη ρεζερβας. Το κιτ επισκευής είναι για γέλια. Άθλια και η οδική βοήθεια της Renault. Μη βασιζεστε σε αυτή.

Ελπίζω να βοήθησα

σε ταξιδι με 4 ατομα (ενηλικες) θεσσαλονικη-αθηνα και πισω, δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα στην εθνικη. Φανταζομαι το εχεις σε sport mode. Δεν εχω νιωσει να με κρεμαει καπου, το αν θα καψεις ειναι αλλο θεμα. Μην περιμενεις με 4 ατομα AC και χλμ να μην καψεις κιολας.

F
      fentaginz
    • RE: Καλύτερη πρόταση σε Crossover - SUV

captur2 facelift lpg 5€/100 χλμ κοστος μετακινησης αν θες οικονομια

αλλιως πας σε c-suv αναγκαστικα

τωρα δεν ειναι οτι καλυτερο να λες για τα 170 χλμ οτι θες παραπανω τελικη. φανταζομαι εισαι ανω των 25;

F
      fentaginz
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ