Αυριο το κλείνω Captur lpg 1.00 σε highland grey υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα (20 μέρες). Τι καταναλώσεις μέσα στην πολη (Επαρχία) να περιμενω. Θα πεσουν μετά από κάποιες χιλιάδες ή εκεί θα είμαι;
Best posts made by baggelistzouros
-
RE: Renault Captur II
-
RE: Ford Puma 2019
@famas said in Ford Puma 2019:
@baggelistzouros said in Ford Puma 2019:
Βρε παιδια γυρισα απο τέστ ντραιβ. Μεχρι 4η ταχύτητα και 70 χλμ στο 125 puma σε περιαστικη διαδρομή είχα κατανάλωση 8 και κάτι πως πετυχαινετε 6αρια κατανάλωση;
Σίγουρα το μηδένισες;
Μπα όχι σίγουρα όχι
-
Ευχαριστώ πολυ παιδες, από εβδομάδα θα τα δουμε στην πραξη
-
Παίδες καλημέρα, θέλω να ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα ηλεκτρολογικό ή μηχανολογικό αν σας εχει παρουσιαστεί, και κυρίως αναφέρομαι στους παλιούς ιδιοκτήτες (που το αγόρασαν νωρίς) και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα?????
-
ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟ PUMA ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ
Latest posts made by baggelistzouros
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
@baggelistzouros said in Renault Captur II:
Παίδες καλημέρα, θέλω να ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα ηλεκτρολογικό ή μηχανολογικό αν σας εχει παρουσιαστεί, και κυρίως αναφέρομαι στους παλιούς ιδιοκτήτες (που το αγόρασαν νωρίς) και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα?????
τι προβλημα? και για τι εκδοση αναφερεσαι ?
Εχω captur 1.0 techno lpg12/2023. εκτος της υποθεσης westgate εαν γενικα εχει προκυψει καποιο θεμα σε ιδιοκτητες απο 40k km και πανω
-
-
@chris__7 said in Ford Puma 2019:
@baggelistzouros said in Ford Puma 2019:
ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 27000+ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΛΙΣΗΣ
καλυτερα δες τη συχνοτητα ζημιων, την επισκεψιμοτητα στα συνεργεια και το κοστος αυτων.Ασε την καταναλωση.
Ναι αλλα οταν ενα αυτοκινητο κυκλοφορει για 5 χρονια ποσες ζημιες μπορει να εμφανισει οταν οι περισοοτερες εταιρείες σου δινουν πανω κατω 5 χρονια εγγυηση??????? μπορει αν θελει καποιος να μπει στον κοπο να μας πει για ζημιες και για καταναλωση??????? Ή φοβαστε να την αναφερετε??????
-
ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 27000+ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΥΛΙΣΗΣ
-
ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟ PUMA ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ? ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ
-
Επειδή κοίταξα και στο forum που γράφουν τα παιδια με τα Dacia duster παρατήρησα ότι οι περισσότεροι που είχαν αυτό το θέμα είχαν lpg. Ισχύει;; θα το βρω και εγώ μπροστά μου.;;;
-
Βρε παιδια τι είναι αυτό το θέμα με το wastegate που έχετε αναφέρει;;;;
-
Ευχαριστώ πολυ παιδες, από εβδομάδα θα τα δουμε στην πραξη
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
@baggelistzouros said in Renault Captur II:
Όπως το βλέπω πρεπει να είναι το Highland grey με διχρωμια μαυρης οροφής
xnk ειναι ο κωδικος του χρώματος ο συνδυασμός και λεγεται γκρι cassiope νομιζω
ξεχωριστα τα χρωματα ειναι το kng και το gne
kng = grey oyster
gne = μαυρο οροφήςπηρα τα πινελακια για τα μικρο χτυπήματα κ τα γραφει πανω
Κουκλί!!
-
Αυριο το κλείνω Captur lpg 1.00 σε highland grey υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα (20 μέρες). Τι καταναλώσεις μέσα στην πολη (Επαρχία) να περιμενω. Θα πεσουν μετά από κάποιες χιλιάδες ή εκεί θα είμαι;