-
@georgemit said in Renault Captur II:
Που τις βρίσκετε αυτές τις τιμές;;;
Σε κοντινό μου βενζινάδικο που θεωρείται και φθηνό σήμερα είδα 0.85.Μπορείτε να δείτε τιμές σε όλη τη χώρα στο https://fuelgr.gr όπου επιλέγετε και το καύσιμο που επιθυμείτε.
Το πρατήριο που αναφέρθηκε βρίσκεται στην περιοχή Ταύρος της Αθήνας, επί της οδού Πειραιώς λίγο μετά τη διασταύρωση με Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Πειραιά.
-
@kkostask said in Renault Captur II:
Δεν θυμάμαι που το είχα ακούσει, όποτε αυτό που μεταφέρω είναι σχετικά επισφαλές. Το αέριο κίνησης είναι στην ουσία 2 αέρια, προπάνιο και βουτάνιο που πρέπει να αναμιγνύονται σε συγκεκριμένα ποσοστά. Κάποιο από τα δυο είναι ευτελούς αξίας, όποτε αλλάζοντας τις αναλογίες προκύπτει το κέρδος. Υπήρχε βενζινάδικο στην περιοχή μου που οποίος έβαζε του άναβε επιτόπου check engine και μετά από καταγγελίες τον τσίμπησαν.
Ενδιαφέρον!
-
δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσε για το captur αν δεν γνωρίζεις κ ειχες ford.
τελοσπαντων σε αυτον εκει στον ταύρο για να ξερουν και οι υπολοιποι βαζω απο τον οκτωβριο που μετακόμισα. μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι και ολα ειναι ενταξει.
@fentaginz said in Renault Captur II:
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός….είχα δυο αυτοκίνητα με αέριο,έβαζα στο ίδιο πρατήριο και στα δύο. Όταν άρχισα να βάζω από άλλο λίγο ακριβότερο είδα την αυτονομία μου με αέριο να ανεβαίνει 120+χλμ στο γέμισμα.
δεν ξερω αν εχεις το captur αλλα την αυτονομια την ξερω ειναι ψιλοστανταρτ.. απο εκει καταλαβαινεις και τι γινεται
για εντος πολης μου βγαζει 450 χλμ το γεμισμα περιπου. αποκλιση +-10 χλμ
τωρα εκτος πολης το στα ταξιδι που εκανε μου λεει 500χλμ οτι βγαζει αλλα δεν νομιζω να τα φθασει. εχω δει βεβαια ατομο να το κανει αυτο εγω δεν το εχω καταφερει ακομα
υγ. γεμισα με 17€
Είχα δυο Φορντ με μετατροπή….τότε λοιπόν όπου και να έβαζα με 0,70 μου έβγαζε 340-360 χλμ. Μόλις έβαλα σε καινούργια coral με 0,80 η αυτονομία έφτασε και τα 470. Φυσικά με την ίδια ποσότητα. Και τις δυο που φούλαρα στα Σκόπια τόσα μου έβγαλαν σχεδόν.
-
δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσε για το captur αν δεν γνωρίζεις κ ειχες ford.
τελοσπαντων σε αυτον εκει στον ταύρο για να ξερουν και οι υπολοιποι βαζω απο τον οκτωβριο που μετακόμισα. μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι και ολα ειναι ενταξει.
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός….είχα δυο αυτοκίνητα με αέριο,έβαζα στο ίδιο πρατήριο και στα δύο. Όταν άρχισα να βάζω από άλλο λίγο ακριβότερο είδα την αυτονομία μου με αέριο να ανεβαίνει 120+χλμ στο γέμισμα.
δεν ξερω αν εχεις το captur αλλα την αυτονομια την ξερω ειναι ψιλοστανταρτ.. απο εκει καταλαβαινεις και τι γινεται
για εντος πολης μου βγαζει 450 χλμ το γεμισμα περιπου. αποκλιση +-10 χλμ
τωρα εκτος πολης το στα ταξιδι που εκανε μου λεει 500χλμ οτι βγαζει αλλα δεν νομιζω να τα φθασει. εχω δει βεβαια ατομο να το κανει αυτο εγω δεν το εχω καταφερει ακομα
υγ. γεμισα με 17€
Είχα δυο Φορντ με μετατροπή….τότε λοιπόν όπου και να έβαζα με 0,70 μου έβγαζε 340-360 χλμ. Μόλις έβαλα σε καινούργια coral με 0,80 η αυτονομία έφτασε και τα 470. Φυσικά με την ίδια ποσότητα. Και τις δυο που φούλαρα στα Σκόπια τόσα μου έβγαλαν σχεδόν.
Δεν μίλησα ποτέ για το Καπτούρ, απλά για το αέριο ως καύσιμο και τα διάφορα που συμβαίνουν. Νομίζω ότι σαν χρόνιος χρήστης αυτού του καυσίμου μια γνώμη μπορώ να την εκφράσω.
-
Συμφωνώ με τον @kkostask
Eίτε εχεις captur είτε οποιαδήποτε άλλο όχημα με lpg αν σε κλέβουν στο πρατήριο σε ποσότητα - ποιότητα είναι το ίδιοTα εργοστασιακά εχουν βέβαια το πλεονέκτημα των πιο ψαγμένων εγκεφάλων και λογισμικού δεν καταλαβαίνουν εύκολα απο μούφα αέριο σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εκ μετατροπής που ο "λόξιγκας" και τα check engine πηγαίναν σύννεφο...
-
@monman2 > Tα εργοστασιακά εχουν βέβαια το πλεονέκτημα των πιο ψαγμένων εγκεφάλων και λογισμικού δεν καταλαβαίνουν εύκολα απο μούφα αέριο σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εκ μετατροπής που ο "λόξιγκας" και τα check engine πηγαίναν σύννεφο...
Λιγο "ακυρη¨η συγκριση της λειτουργειας με lpg ενος νεου καινουριου αυτοκινητου, με ενα το οποιο πριν την μετατροπη συνηθως ηταν 5+ ετων με 150000+ χιλιομετρα στην πλατη τους.
-
Περί ποιότητας αερίου έχοντας αλλάξει το ένα απο τα 2 φίλτρα αεριού - υγρής φάσης- στα 30.000χλμ οπως ορίζει ο κατασκευαστής και το φίλτρο βγήκε σχετικά καθαρό . 9/10 γεμίσματα έχουν γίνει σε ένα και μόνο πρατήριο που η τιμή του είναι στην μέση . Οπότε απο ποιότητα και ποσότητα και τιμή (0,72 σήμερα )είμαι ικανοποιημένος .
Έχω βάλει και από το πρατήριο στον Ταύρο Ετέκα αλλά όχι αυτό που λέει ο φίλος , αυτό είναι προς Αθήνα μετά τo Factory oυtlet και έχω βάλει σωστή ποσότητα με σωστή αυτονομία !
Είναι πολύ περίεργο τόσο μεγάλη διαφορά πάντως .
όσο περίεργη είναι και η τόσο μικρή κατανάλωση του Φενταγίν -
καλημερα και καλη χρονια.
ενδιαφερομαι κυριως για ανταλλαγη ζαντων 17αρες ή 16αρες (προτιμω 17αρες)
βαζω την αγγελια εδω αν καποιος ενδιαφερεται!
οι ζαντες δεν εχουν καποιο προβλημα και φυσικα μπορει να το πιστοποιησει και ο λαστιχας σας!
-
Καλοπουλητα, δεν τα έχεις βάλει λίγο φτηνά ή αυτή είναι σωστή τιμή?
-
Οι ζάντες είναι χάρισμα όντως.
-
@yem said in Renault Captur II:
Καλοπουλητα, δεν τα έχεις βάλει λίγο φτηνά ή αυτή είναι σωστή τιμή?
σκοπος μου πρωτιστως ειναι να κανω ανταλλαγη.
μονο οι ζαντες 400€ , αν καποιος θελει και τα λαστιχα που ειναι ουσιαστικα καινουρια +300€ (για τα λαστιχα εδωσα τον Μαιο που τα εβαλα 500€)
ελεγχο οπουδηποτε θελετε ..βεβαια βρισκομαι θεσσαλονικη
ναι εινια οικονομικα αλλα χρειαζομαι τις 17αρες
-
Επειδή άλλαξα μια ζάντα 17"Bahama grey η ασφάλεια έδωσε 400e νομίζω , οκ μιλάμε για καινούρια σε τιμή αντιπροσωπείας αλλά και στα μισά λεφτά να πας και ακόμα φτηνότερα νομίζω με ένα 500-600 τι δίνεις .
Βάλε και αγγελία στο facebook Renault captur greece , πολλοί ψάχνουν για ζάντεςEdit : έχεις initiale Paris έκδοση ?
-
@yem said in Renault Captur II:
Επειδή άλλαξα μια ζάντα 17"Bahama grey η ασφάλεια έδωσε 400e νομίζω , οκ μιλάμε για καινούρια σε τιμή αντιπροσωπείας αλλά και στα μισά λεφτά να πας και ακόμα φτηνότερα νομίζω με ένα 500-600 τι δίνεις .
Βάλε και αγγελία στο facebook Renault captur greece , πολλοί ψάχνουν για ζάντεςEdit : έχεις initiale Paris έκδοση ?
ναι Initiale Paris
τις ειχα βαλει στο facebook Renault captur greece αλλα δεν βρηκα καποιον που να ενδιαφερεται και να ειναι τριγυρω απο τη θεσσαλονικη
-
️ INSTALLATION - 10" DIGITAL ΚΑΝΤΡΑΝ ΚΑΙ 9,3" INFOTAINMENT ΣΕ CAPTUR2 LPG 2023 RIVE GAUCHE️
Το συγκεκριμενο μοντελο βγαινει στην ποιο καλη εκδοση με 7" καντραν και 7" infotainment ωστοσο βαλαμε τις original οθονες στις μεγαλύτερες διαστασεις που υπαρχουν
Γενικα captur2 με 10" καντραν + 9,3" δεν υπαρχουν πουθενα οποτε κ αποτελει το πρωτο το οποιο ειναι πλεον με full extra
️ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ️
10" full digital καντραν
9,3" infotainmentINFOTAINMENT ΑΛΛΑΓΕΣ
- Android Auto & CarPlay wireless
- Video in Motion
- Climate control on displayAmbiental
- Ambiental sound
- Comfort Mode in Multisense
- ESE sound in Multisense
- Clime in Multisense
- Video from USB
- Maps updated to 2024.V1
- Firmware updated to last
- parking sensors on driver display
- 3D MAPS navi on drivers display
Η συγκεκριμενη διαδικαδια δεν περιλαμβανει εγγυηση στα συγκεκριμενα parts που χρησιμοποιηθηκαν, δλδ εγγυηση απο ελληνικη αντιπροσωπεια για την οθονη και το ψηφιακο κατραν
-
-
Μαμά οι οθόνες ή Aliexpress ;
Πόσο πήγε το μαλλί αν επιτρέπεται;
-
Ωραίο, δε βγαίνει με αυτόν τον συνδυασμό από το εργοστάσιο;
-
@vagkirk said in Renault Captur II:
Μαμά οι οθόνες ή Aliexpress ;
Πόσο πήγε το μαλλί αν επιτρέπεται;
Απαντάω εγώ : οι οθόνες είναι γνήσιες αλλά όχι από αντιπροσωπεία Ελλάδας
Σίγουρα πιο ακριβά απότι η παραγγελία στην αντιπροσωπεία, η Renault έχει τα φτηνότερα extras.
@georgemit said in Renault Captur II:
Ωραίο, δε βγαίνει με αυτόν τον συνδυασμό από το εργοστάσιο;
Βγαίνει αλλά θέλει παραγγελία και θα περιμένεις μια ζωή να στο φτιάξουν στο εργοστάσιο.
@lap τσακο ένα WD40 silicon για τα παιδιά .
@fentaginz αυνανιζομαι να ξες
-
Ωραίες οι οθόνες...και εάν είναι γνήσιες ένα + παραπάνω από εμένα.
Αλλά όταν είδα τα πλαστικά ξηλωμενα από το ταμπλό με έπιασε μια ανατριχίλα.
Πάντως βάζεις τις παλιές για πούλημα αν θέλεις και σου επιστρέφουν ένα καλό πόσο απο τις καινούργιες.
-
Πόνεσε η καρδιά μου με τόσο ξηλωμα.
Renault Captur II