-
@ison said in Renault Captur II:
Σωστη ερωτηση...σιγουρα δεν θα ειναι υπερανετα θεωρώ οτι οριακα θα ειμαστε οκ μεχρι να μεγαλωσουν και τα τρια. Λιγο στην μεσαια θεση θα ειναι κουραστικα πιστευω.
100% ΔΕΝ χωρατε
ΜΗΝ κάνεις το σφάλμα.
Το αυτοκίνητο μια χαρά θα σε πάει όπου θες με αρκετή οικονομία αλλά ακόμα και Σπαρτιάτες να είσαστε στα μπαγκάζια 3 παιδιά ΔΕΝ χωράνε πίσω.
Αν έχεις 2 παιδικά καθίσματα στην μέση δεν μένει χώρος για παιδί.
Δοκιμασμένο άπειρες φορές που βάζω στην μέση την ανιψιά μου, με το ζόρι χωράει στα πλάγια και είναι παιδακι 6ης δημοτικού.
Αν είναι μικρά τα παιδιά τότε ψάχνεις για "C" κατηγορία αποκλειστικά αλλιώς πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στην ασφάλεια των παιδιών -
@yem said in Renault Captur II:
Σωστη ερωτηση...σιγουρα δεν θα ειναι υπερανετα θεωρώ οτι οριακα θα ειμαστε οκ μεχρι να μεγαλωσουν και τα τρια. Λιγο στην μεσαια θεση θα ειναι κουραστικα πιστευω.
100% ΔΕΝ χωρατε
ΜΗΝ κάνεις το σφάλμα.
Το αυτοκίνητο μια χαρά θα σε πάει όπου θες με αρκετή οικονομία αλλά ακόμα και Σπαρτιάτες να είσαστε στα μπαγκάζια 3 παιδιά ΔΕΝ χωράνε πίσω.
Αν έχεις 2 παιδικά καθίσματα στην μέση δεν μένει χώρος για παιδί.
Δοκιμασμένο άπειρες φορές που βάζω στην μέση την ανιψιά μου, με το ζόρι χωράει στα πλάγια και είναι παιδακι 6ης δημοτικού.
Αν είναι μικρά τα παιδιά τότε ψάχνεις για "C" κατηγορία αποκλειστικά αλλιώς πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στην ασφάλεια των παιδιώνΤα παιδια ειναι 14/12/8 ηλικιακα...σκεφτομαι να παω να νοικιασω για μια μερα κανα captur για να κανω τεστ. Δεν ειμαι σιγουρος αν στην μεσαια μπορει να κατσει ο μικρος με ασφαλεια.
Τι να πω εγω που μπηκα στην θεση οδηγου και εφτιαξα το καθισμα ...πισω ημουν αρχοντας και ειμαι 1.82/110kg
Οσο για μπαγκαζια...οταν με το καλο πηγαινουμε καπου θα παιξει μπαγκαζιερα. -
Ούτε ξαπλωμένος στα πόδια των άλλων δυο δεν χωρα ο μεσαίος;
-
@talosrb said in Renault Captur II:
@jimkl-0 said in Renault Captur II:
Γιατί δε κοίταγες και τη full hybrid έκδοση? 100hp φορτωμένο αμάξι με 5 άτομα μέσα θα ζορίζει λίγο.
Απο το ψαξιμο που εκανα...μακρια απο renault σε αυτο το κομματι.
Υπάρχει κάποιο θέμα με το full hybrid της Renault ? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι το Captur full hybrid (αλλα΄με προβληματίζει κυρίως η υψηλή τιμή οπότε σκέφτομαι και άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα )
-
@lap said in Renault Captur II:
Ούτε ξαπλωμένος στα πόδια των άλλων δυο δεν χωρα ο μεσαίος;
Lap να πω την αληθεια δεν ξερω αν ρωτας ή το λες σαν γεγονος...
-
Σαν μ@@@κια το λέω.
Περίμενε το duster μια χαρά είναι και ίσως σε βολέψει. Στην έκδοση journey θα σου βγει φθηνότερο και θα είναι μια χαρά. Ειδάλλως περίμενε το bigster
-
Τα παιδια ειναι 14/12/8 ηλικιακα...σκεφτομαι να παω να νοικιασω για μια μερα κανα captur για να κανω τεστ. Δεν ειμαι σιγουρος αν στην μεσαια μπορει να κατσει ο μικρος με ασφαλεια.
Τι να πω εγω που μπηκα στην θεση οδηγου και εφτιαξα το καθισμα ...πισω ημουν αρχοντας και ειμαι 1.82/110kg
Οσο για μπαγκαζια...οταν με το καλο πηγαινουμε καπου θα παιξει μπαγκαζιερα.Οπότε θα έχεις κάθισμα μόνο για το μικρό και αυτό για λίγο, αν είναι μπουστερ δεν ξέρω μπορεί και να χωράνε, χωρίς καθίσματα εννοείται ότι χωράνε 3 παιδιά! Απλά επειδή είπες μικρά υπέθεσα 2 καθίσματα σίγουρα.
Σχεδόν τον ίδιο σώματοτυπο έχουμε και όντως υπάρχει χώρος και για τους πίσω!
Το θέμα μας όμως είναι στο πίσω κάθισμα.@lap όλοι οι καλοί χωράνε βρε!
-
@talosrb said in Renault Captur II:
Γιατί δε κοίταγες και τη full hybrid έκδοση? 100hp φορτωμένο αμάξι με 5 άτομα μέσα θα ζορίζει λίγο.
Απο το ψαξιμο που εκανα...μακρια απο renault σε αυτο το κομματι.
Υπάρχει κάποιο θέμα με το full hybrid της Renault ? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι το Captur full hybrid (αλλα΄με προβληματίζει κυρίως η υψηλή τιμή οπότε σκέφτομαι και άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα )
Ωχ, είναι από αξιόπιστη πηγή ?
-
Ευχαριστούμε τον φίλο πραγματικά δε γνώριζα ότι το hybrid σύστημα της Renault - Nissan είναι τόσο προβληματικό. Με απέτρεψες από μια κακή αγορά (captur hybrid)
-
Υβριδικό μόνο Toyota. Οι Γάλλοι αρέσκονται να κάνουν τα πράγματα αναίτια περίπλοκα.
-
Τι γίνετε με τις μέγιστες ταχύτητες στα καινούργια αυτοκίνητα; Δε το έχω κατανοήσει το concept. Βλέπω πολλοί κατασκευαστές, και να μιλήσω τώρα για το captur συγκεκριμένα σε όλες τις εκδόσεις λέει μέγιστη ταχύτητα 174χλμ.
Άρα τι έχω 90hp τι την έκδοση με τα 160 πάλι έχω ίδια μέγιστη ταχύτητα; Τι λογική έχει αυτό; Τότε γιατί να επιλέξεις εκδόσεις με περισσότερα άλογα όταν έχεις ίδια τελικη; Απλά για να έχω 2sec κάτω τα 0-100;
-
Τα παιδια ειναι 14/12/8 ηλικιακα...
Άρα δεν χρειάζονται καθισματακια, οπότε μια χαρά θα βολευτούν πίσω με ζώνες σε πολλά αυτοκίνητα ακόμη και Supermini.
Κατά την άποψη μου όμως μην κάνεις το λάθος να πάρεις ένα υπερυψωμένο Clio.
Καλύτερα το νέο Duster το οποίο είναι και λίγο μεγαλύτερο και μοιάζει με πραγματικό SUV, το μοναδικό ίσως στην αγορά μαζί με το Vitara.
Αλλιώς Dacia Jogger και μάλιστα 7θεσιο που ταιριάζει τέλεια στις οικογενειακές ανάγκες σου από πλευράς μεγέθους και χώρου αποσκευών.
Αν τώρα όμως θέλεις πραγματικά να κάνεις την διαφορά στο αυτοκινητιστικό ζήτημα, να πάρεις κάτι που θα το ευχαριστηθείς απόλυτα και θα σε κοιτούν τα παιδιά σου με θαυμασμό και απόλυτο σεβασμό μέχρι τα βαθειά σου γεράματα, κάνε την απόλυτη έκπληξη και δώσε παραγγελία για τον νέο 1 series της BMW.
Κατηγορία C , σίγουρα πιο άνετο σε διαστάσεις στο πίσω κάθισμα από το Clio σε τακους , και τα 100-150 περισσότερα λίτρα πορτμπαγκάζ του Capture ή του Duster θα είναι πάντα λιγότερα από μια όμορφη μπαγκαζιερα στην οροφή του BMW.
Τα 170 άλογα , το αυτόματο κιβώτιο, η ποιότητα κύλισης και η οδηγική συμπεριφορά του άσσου είναι χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την παραμικρή οικογενειακή μετακίνηση και αφορμή για οικογενειακές ταξιδιαρικες εμπειρίες που θα χαραχτούν βαθειά στην μνήμη την δική σου όσο και των παιδιών.
Μια απόφαση , μια στιγμή, μια μικρή ευκαιρία για να σηκωθεί κάποιος λίγο ψηλότερα , αυτά είναι που πραγματικά μετράνε στην σύντομη ζωή μας και η επιλογή σου αυτή σήμερα είναι μια από αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής.
-
Ευχαριστούμε τον φίλο πραγματικά δε γνώριζα ότι το hybrid σύστημα της Renault - Nissan είναι τόσο προβληματικό. Με απέτρεψες από μια κακή αγορά (captur hybrid)
Γνωστά τα προβλήματα εδώ και καιρό, κυρίως λόγω της νεότητας και της αχρείαστης πολυπλοκότητας. Επίσης, εαν δείτε το ηλεκτρικό μοτέρ ειναι σχεδόν το μισό σε δύναμη από το σύστημα της Τογιότα.
-
Τι γίνετε με τις μέγιστες ταχύτητες στα καινούργια αυτοκίνητα; Δε το έχω κατανοήσει το concept. Βλέπω πολλοί κατασκευαστές, και να μιλήσω τώρα για το captur συγκεκριμένα σε όλες τις εκδόσεις λέει μέγιστη ταχύτητα 174χλμ.
Άρα τι έχω 90hp τι την έκδοση με τα 160 πάλι έχω ίδια μέγιστη ταχύτητα; Τι λογική έχει αυτό; Τότε γιατί να επιλέξεις εκδόσεις με περισσότερα άλογα όταν έχεις ίδια τελικη; Απλά για να έχω 2sec κάτω τα 0-100;
Για να έχεις καλύτερη επιτάχυνση γενικά και όχι για παρανομίες ειδικά.
-
@vagkirk said in Renault Captur II:
Άρα δεν χρειάζονται καθισματακια, οπότε μια χαρά θα βολευτούν πίσω με ζώνες σε πολλά αυτοκίνητα ακόμη και Supermini.
Καλύτερα το νέο Duster το οποίο είναι και λίγο μεγαλύτερο και μοιάζει με πραγματικό SUV, το μοναδικό ίσως στην αγορά μαζί με το Vitara.
Αλλιώς Dacia Jogger και μάλιστα 7θεσιο που ταιριάζει τέλεια στις οικογενειακές ανάγκες σου από πλευράς μεγέθους και χώρου αποσκευών.
Αν τώρα όμως θέλεις πραγματικά να κάνεις την διαφορά στο αυτοκινητιστικό ζήτημα, να πάρεις κάτι που θα το ευχαριστηθείς απόλυτα και θα σε κοιτούν τα παιδιά σου με θαυμασμό και απόλυτο σεβασμό μέχρι τα βαθειά σου γεράματα, κάνε την απόλυτη έκπληξη και δώσε παραγγελία για τον νέο 1 series της BMW.
Κατηγορία C , σίγουρα πιο άνετο σε διαστάσεις στο πίσω κάθισμα από το Clio σε τακους , και τα 100-150 περισσότερα λίτρα πορτμπαγκάζ του Capture ή του Duster θα είναι πάντα λιγότερα από μια όμορφη μπαγκαζιερα στην οροφή του BMW.
Τα 170 άλογα , το αυτόματο κιβώτιο, η ποιότητα κύλισης και η οδηγική συμπεριφορά του άσσου είναι χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να αγαπήσεις την παραμικρή οικογενειακή μετακίνηση και αφορμή για οικογενειακές ταξιδιαρικες εμπειρίες που θα χαραχτούν βαθειά στην μνήμη την δική σου όσο και των παιδιών.
Μια απόφαση , μια στιγμή, μια μικρή ευκαιρία για να σηκωθεί κάποιος λίγο ψηλότερα , αυτά είναι που πραγματικά μετράνε στην σύντομη ζωή μας και η επιλογή σου αυτή σήμερα είναι μια από αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής.
χαχαχαχαχαχαχαχ εισαι θεος! τετοιες χαζομαρες καιρο ειχα να διαβασω
Σας προειδοποιήσαμε στην προηγούμενη σελίδα, αλλά δεν δώσατε σημασία. Τρεις (3) ημέρες αποχής, λίαν επιεικώς. {Admin}
-
Bsuv με 2 παιδικά καθίσματακια και χώρο για 3ο παιδί στο κέντρο χωρίς καθίσματακι δεν υπάρχει. Ακόμα και να χωράει 3ο παιδί δεν είναι ασφαλές αφού σε πιθανή σύγκρουση θα τα 2 καθισματακια πίσω θα το έβλαπταν για να μην πω κάτι μακάβριο.
3 παιδιά με 2 καθισματακια παιδικά ΜΟΝΟ σε c ή σε c-suv μπορείς να κατευθυνθεί καποιος
-
Στο T-ROC που είναι και από τα πιο φαρδιά πίσω, με το ζόρι κατεβαίνει το υποβραχιονιο, που να καθίσει άτομο....
-
Εγώ θα έλεγα να κάνει μία βόλτα με τα παιδιά και να δοκιμάσει.
Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και τι ύψος έχουν ήδη τα παιδιά.
Εχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με παιδικά καθίσματα, αλλά νομίζω ότι οι ζώνες οι κανονικές είναι για άτομα από 1,40 ύψος και πάνω και αυτό τα 10χρονα το έχουν ήδη σε μεγάλο βαθμό.
-
@vagkirk said in Renault Captur II:
Άμα δεν δουλεύεις ήδη για την BMW να πάρεις αυτό το κείμενο και να πάς!!! Θα σε πάρουν σίγουρα!!!
-
@fanis75 said in Renault Captur II:
Γνωστά τα προβλήματα εδώ και καιρό, κυρίως λόγω της νεότητας και της αχρείαστης πολυπλοκότητας. Επίσης, εαν δείτε το ηλεκτρικό μοτέρ ειναι σχεδόν το μισό σε δύναμη από το σύστημα της Τογιότα.
Όμως γιατί το Juke δεν έχει τα ίδια προβλήματα ? Ιδιο σύστημα δεν χρησιμοποιεί ?
Τα προβλήματα αυτά άραγε παραμένουν και στο νέο facelift του Captur ή βελτιώθηκε η κατάσταση ?
Renault Captur II