-
Κωδικοποίηση θέλει για να ανάψουν γενικά ή για να ανάβουν συγκεκριμένες ώρες? Δηλαδή χωρίς κωδικοποίηση δεν ανάβουν καθόλου?
Είναι θέμα γούστου. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.. -
@limited_one said in VW Golf MK 8:
@dimitrisdsg7 said in VW Golf MK 8:
Το έχω ξαναρωτήσει αλλά επανέρχομαι μήπως κάποιος από όλους ξέρει κάτι παραπάνω...
Έχω το 2.0 TDI, έκδοση Life. Έχω βρει αυτό: https://zefkas.gr/products/maska-empros-me-led-fotismo-katallilo-gia-vw-golf8-2019-look-rline?_pos=11&_sid=ea79c7459&_ss=r
Δεν ξέρω όμως αν μπαίνει στο δικό μου... Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν όχι αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία γιατί ο υπάλληλος που ρώτησα με ξεπέταξε χωρίς καν να δει τι φίς έχει το αυτοκίνητο ώστε να δει αν συνδέεται.
Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν οτι μπαίνει κανονικά...Μπαίνει αλλά θέλει κωδικοποίηση με διαγνωστικό για να δουλέψουν τα led.
Κωδικοποίηση για να ανάψουν γενικά ή για να ανάβουν σε συγκεκριμένες ώρες? Δηλαδή χωρίς κωδικοποίηση δε θα ανάβουν καθόλου?
Χωρίς κωδικοποίηση δεν θα ανάψουν καθόλου. Έψαξα στο δικό μου διαγνωστικό και δεν υπάρχει έτοιμη η κωδικοποίηση για το συγκεκριμένο retrofit.
Οκ καταλαβα...
Αραωθεοω και ένα obd11 ή caristas κτλ... -
Το έχω ξαναρωτήσει αλλά επανέρχομαι μήπως κάποιος από όλους ξέρει κάτι παραπάνω...
Έχω το 2.0 TDI, έκδοση Life. Έχω βρει αυτό: https://zefkas.gr/products/maska-empros-me-led-fotismo-katallilo-gia-vw-golf8-2019-look-rline?_pos=11&_sid=ea79c7459&_ss=r
Δεν ξέρω όμως αν μπαίνει στο δικό μου... Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν όχι αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία γιατί ο υπάλληλος που ρώτησα με ξεπέταξε χωρίς καν να δει τι φίς έχει το αυτοκίνητο ώστε να δει αν συνδέεται.
Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν οτι μπαίνει κανονικά...Μπαίνει αλλά θέλει κωδικοποίηση με διαγνωστικό για να δουλέψουν τα led.
Κωδικοποίηση για να ανάψουν γενικά ή για να ανάβουν σε συγκεκριμένες ώρες? Δηλαδή χωρίς κωδικοποίηση δε θα ανάβουν καθόλου?
Χωρίς κωδικοποίηση δεν θα ανάψουν καθόλου. Έψαξα στο δικό μου διαγνωστικό και δεν υπάρχει έτοιμη η κωδικοποίηση για το συγκεκριμένο retrofit.
Οκ καταλαβα...
Αραωθεοω και ένα obd11 ή caristas κτλ...Θα ψάξω μετά στο forum του obd11 να δω τι αναφέρουν και θα σου πω
-
Οκ καταλαβα...
Αραωθεοω και ένα obd11 ή caristas κτλ...Θα ψάξω μετά στο forum του obd11 να δω τι αναφέρουν και θα σου πω
Οπότε ευκαιρεσεις... Σε ευχαριστώ πολυ...
-
Βρήκα κάτι, σου επισυνάπτω το link,
Από ότι κατάλαβα μπορείς να το συνδέσεις στην μπαταρία και θα ανάβει μόλις ανάψει το αυτοκίνητο.https://forum.obdeleven.com/thread/14364/retrofit-front-led-bar
-
Σύντομο ενδεικτικό χρωστούμενο καταναλώσεων από προηγούμενη συζήτηση αλλού - θυμίζω Golf eTSi 1.5/150/DSG:
Αυθημερόν ντιλίβερι από Αθήνα στα Μαστοροχώρια Κόνιτσας μετ επιστροφής (πήγαινε 3 άτομα με μπαγκάζια, γύρνα 1 άτομο χώρις μπαγκάζια) - ο ταρίφας της γειτονιάς σας.
95άρα βενζίνη, με το ±60% των χιλιομέτρων εντός εθνικών οδών και το ±40% σε καλούς επαρχιακούς/αστικούς αργούς αλλά και γρήγορους ασφάλτινους, μοτέρ άσβηστο με μικρομεσαίες στάσεις (άρα σημαντικό κατέβασμα Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας), οδηγική διάθεση νορμάλ χωρίς καφριλίκια, κίνηση μέτρια προς ανύπαρκτη, sport mode στο dsg στο ±50% της απόστασης, θερμοκρασίες εξωτερικές από 5 μέχρι 17 και με AC στους 20, πιέσεις στα λάστιχα δεν μέτρησα, πάει καιρός, εργοστασιακές υποθέτω:
-
@argyn said in VW Golf MK 8:
Σύντομο ενδεικτικό χρωστούμενο καταναλώσεων από προηγούμενη συζήτηση αλλού - θυμίζω Golf eTSi 1.5/150/DSG:
Αυθημερόν ντιλίβερι από Αθήνα στα Μαστοροχώρια Κόνιτσας μετ επιστροφής (πήγαινε 3 άτομα με μπαγκάζια, γύρνα 1 άτομο χώρις μπαγκάζια) - ο ταρίφας της γειτονιάς σας.
95άρα βενζίνη, με το ±60% των χιλιομέτρων εντός εθνικών οδών και το ±40% σε καλούς επαρχιακούς/αστικούς αργούς αλλά και γρήγορους ασφάλτινους, μοτέρ άσβηστο με μικρομεσαίες στάσεις (άρα σημαντικό κατέβασμα Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας), οδηγική διάθεση νορμάλ χωρίς καφριλίκια, κίνηση μέτρια προς ανύπαρκτη, sport mode στο dsg στο ±50% της απόστασης, θερμοκρασίες εξωτερικές από 5 μέχρι 17 και με AC στους 20, πιέσεις στα λάστιχα δεν μέτρησα, πάει καιρός, εργοστασιακές υποθέτω:
ωραιος! πολυ ωραια βολτα. Το γρεβενα - καλαμπακα παντως δεν το συμπαθω ιδιαιτερα. Το ειχα κανει βραδυ (καλαμπακα->γρεβενα) πηγαινοντας για καστορια και δεν το συνιστω. Ωραια διαδρομη για ημερα. Να υποθεσω οτι το πηγαινε ηταν η ανατολικη διαδρομη και γυρισες απο ιωαννινα;
-
Ειναι εντυπωσιακό πως ένα αυτοκινητο με το βάρος του και τα αλογα που έχει γράφει τέτοια κατανάλωση.
Γενικα αυτή η γενια του golf χάθηκε στα χάος των suv αλλά φαίνεται εξαιρετική.
Golfara
-
@lap said in VW Golf MK 8:
Ειναι εντυπωσιακό πως ένα αυτοκινητο με το βάρος του και τα αλογα που έχει γράφει τέτοια κατανάλωση.
Συμφωνώ... τέτοια νούμερα οριακά με το Polo 115 έγραφα...
Φαντάσου να έβαζε αυτό το μοτέρ στο T-roc... -
το 72 ειναι εξαιρετικο νουμερον, μονο οσοι 'πανε με 130' δεν καταλαβαινουν τι σημαινει 72 μεση σε ταξιδι με στασεις και διαφορα τερεν
και εγω δεν γουσταρω γρεβενα καλαμπακα, προτιμω ενα μετσοβο-χαλικι-τριποταμο-περτουλι-ελατη-φωλια των κυνηγων και βλεπουμε....
-
@dettol said in VW Golf MK 8:
ωραιος! πολυ ωραια βολτα. Το γρεβενα - καλαμπακα παντως δεν το συμπαθω ιδιαιτερα. Το ειχα κανει βραδυ (καλαμπακα->γρεβενα) πηγαινοντας για καστορια και δεν το συνιστω. Ωραια διαδρομη για ημερα. Να υποθεσω οτι το πηγαινε ηταν η ανατολικη διαδρομη και γυρισες απο ιωαννινα;
Θενκς, ντιλίβερι ήταν περισσότερο παρά εκδρομή - αφού πρακτικά ήταν συνεχόμενο με κάμποσες ολιγόλεπτες στάσεις. Το δρομολόγιο ήταν: πήγαινε από δυτικά, γύρνα από ανατολικά.
-
@antonakis said in VW Golf MK 8:
Φαντάσου να έβαζε αυτό το μοτέρ στο T-roc...γιατι δεν εχει μπει το 1.5 etsi στα αλλα vag?
-
Φαντάσου να έβαζε αυτό το μοτέρ στο T-roc...γιατι δεν εχει μπει το 1.5 etsi στα αλλα vag?
Θεωρητικά δεν έχει μπει σε όσα έχουν παλιότερα πατώματα.
Έχει μπει σε αρκετά seat / Skoda. -
@argyn said in VW Golf MK 8:
Καταπληκτικά νούμερα απο ενα καλό σε όλα αυτοκίνητο
-
Δε νομίζω ότι MQB με MQBevo έχουν τέτοιους περιορισμούς. Ή και εάν έχουν τότε μάλλον προτίμησαν στο group να στρέψουν τα κονδύλια προς τα ηλεκτρικά και το καλύτερο που κατάφεραν είναι κάτι μετριότητες τύπου ID.
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τα phev τους έμειναν με τον "αρχαίο" 1.4 και 6αρι dsg ενώ είχαν έτοιμα ένα κάρο πιο συγχρονα μηχανικά σύνολα.
-
@stefan147 said in VW Golf MK 8:
Δε νομίζω ότι MQB με MQBevo έχουν τέτοιους περιορισμούς. Ή και εάν έχουν τότε μάλλον προτίμησαν στο group να στρέψουν τα κονδύλια προς τα ηλεκτρικά και το καλύτερο που κατάφεραν είναι κάτι μετριότητες τύπου ID.
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί τα phev τους έμειναν με τον "αρχαίο" 1.4 και 6αρι dsg ενώ είχαν έτοιμα ένα κάρο πιο συγχρονα μηχανικά σύνολα.
απο οσο γνωριζω, ο 1.5 αναπτυχθηκε κυριως λογω περιορισμων στους ρυπους, διαφορετικα δεν θα ειχαν ασχοληθει και θα ειχαν παραμεινει με τον 1.4 . Απο τη στιγμη που τα phev δεν εχουν το προβλημα των ρυπων, ε εχωσαν τους 1.4 στα phev και καθαρισαν.
-
Θεωρητικά δεν έχει μπει σε όσα έχουν παλιότερα πατώματα.
Έχει μπει σε αρκετά seat / Skoda.Το έτσι δεν έχει μπει, έχει μπει το τσι έστω.
-
Και κάτι ακόμα - τώρα που έκλεισα ένα χρόνο και σκάρτα 40k χλμ και έχω εικόνα.
Λόγω χαμηλού ιξώδους, 0w20, για περιορισμό των εσωτερικών τριβών ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙ (περίπου 700ml/10k χλμ) ΕΙΔΙΚΑ δε όταν το οδηγείς ενθουσιωδώς και το σκίζεις παίζει να φτάνει στα 900ml/10k χλμ.
Φυσικά οι κάτοχοι ΔΕΝ αγοράζεται ως λάδια αναπλήρωσης από τα μπουρδέλα των εξουσιοδοτημένων τα GS60577M2 του VAG (VW-Norm 50800/50900) που τα διπλοχρεώνουν, αλλά από εξωτερικούς τα ορίτζιναλ ή αφτερμαρκετ ισοδύναμης VAG προδιαγραφής πχ Castrol EDGE 0W-20 LL IV.
-
Κάνε μια ανάλυση αν μπορείς και για τον 1,0 tsi σχετικά με τα λάδια.
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.
-
Κάνε μια ανάλυση αν μπορείς και για τον 1,0 tsi σχετικά με τα λάδια.
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία.
Δεν το ξέρω αυτό το μοτέρ λαπ δυστυχώς - δεν έχω εικόνα.
VW Golf MK 8