-
@limited_one said in VW Golf MK 8:
@argyn said in VW Golf MK 8:
Ξέθαψα ένα παλιό obdeleven που είχα πάρει για να κάνω τον διαγνώστη σε ένα Golf mk7 της οικογενείας. Συνδρομές κτλ δεν έχω όμως το βασικό logging σε live data το κάνει κανονικά (με android κινητό γιατί με ios έχει πρόσθετους περιορισμούς νομίζω).
Θα συνδέσω το OBDeleven όταν οδηγήσω το golf για να δω αν βγάζει πληροφορίες. Έχω ενεργή συνδρομή απλά δεν το έχω αφήσει ποτέ κουμπωμένο σε κίνηση.
Σύνδεσα χθες το OBDeleven αλλά δεν βρήκα πουθενά δεδομένα για το 48v κύκλωμα..
-
Ψάξε για το battery energy module στα control units (για να τα δεις πατας τις 3 παυλιτσες κάτω δεξιά στην αρχική οθονη), ενεργοποίησε είτε τα live data είτε τα charts και εν συνεχεια διάλεξε την παράμετρο που θες. Τουλάχιστον εκεί βρισκονται στο OBDeleven VAG app για android όταν έχεις συνδεθεί στο eTSI.
-
Θα ρίξω μια μάτια αύριο πάλι.
Σε ευχαριστώ! -
@lap said in VW Golf MK 8:
Να γιατί μου αρέσουν οι ψηφιακές οθόνες για πίνακα οργάνων.
Αυτό με την θερμοκρασία κιβωτίου απίστευτα πρακτικό..
Για πες μας όταν μπορέσεις, στην πόλη και στο μποτιλιάρισμα πόσο αυξάνεται η θερμοκρασία του;Κατέβηκα κέντρο σήμερα, η μέγιστη θερμοκρασία που είδα για το κιβώτιο ήταν 67 βαθμούς.
-
Έχεις ξηρού τύπου σωστά;
-
-
Εξαιρετική πληροφόρηση. Τώρα μένει να μάθουμε σε ποια θερμοκρασία φτάνει στα όρια του και μπαίνει σε safety mode. Έτσι θα έχουμε μια εικόνα του τι παίζει με το νέο dsg
-
Πάντως από εμένα δεν νομίζω να μάθουμε ποια μπορεί να είναι η μέγιστη θερμοκρασία που φτάνει το κιβώτιο.
Ούτε μποτιλιάρισμα σαν της Αθήνας υπάρχει εδώ, και εγώ λειτουργώ το start&stop που σημαίνει ότι crawling δεν γίνεται. Νομίζω ότι το crawling επιβαρύνει πολύ την θερμοκρασία αλλα δεν έχω καμία διάθεση να κάνω τέτοιες δοκιμές! -
μιλησα με karenta η απλη εκδοση Golf με τον 1000αρη αυτοματο ,mild(χειροκινητο δεν υπαρχει πια) υπαρχουν καποια κομματια στα 30.500 (γελανε και τα ρομποτ στο εργοστασιο) και το εργοστασιο δεν δεχεται πλεον παραγγελιες ουτε για τον 1.5 και tgi μεχρι νεωτερας.
-
Θυμάμαι ότι το 21 που ξεκίνησα να ψιλοκοιτάζω για νέο τουτού το golf 1.0 etsi dsg είχε 21.700€ και το 1.5 tsi 130hp 22.500€.
Πραγματικά αστείες οι νέες τιμές. -
@georgemit said in VW Golf MK 8:
Θυμάμαι ότι το 21 που ξεκίνησα να ψιλοκοιτάζω για νέο τουτού το golf 1.0 etsi dsg είχε 21.700€ και το 1.5 tsi 130hp 22.500€.
Πραγματικά αστείες οι νέες τιμές.αστα φίλε μέχρι μετα τον σεπτεμβρη-οκτώβρη του 21 ζησάμε μία ανευ προηγουμένου αύξηση σταδιακα μεχρι τα μέσα του 22
το Puma μου είναι 5500ευρω πιο ακριβο με τα ίδια πράγματα!!!!!! Είναι τρελο!!! με 5500 παίρνεις 2ο καλό σχετικα μεταχειρισμένο αμάξι!!!!
-
@georgemit said in VW Golf MK 8:
Πραγματικά αστείες οι νέες τιμές.
Τί εννοείς; Δεν αυξήθηκε 50% και ο μισθός σου;
-
Παντως το ρεκορ αυξησης πρεπει να το χει το Tipo...
-
-
Χθες άλλαξα τον εσωτερικό φωτισμό Ambient από 10 χρώματα σε 30.
Σήμερα απόγευμα έκανα και ένα πλύσιμο. Ευελπιστώ αύριο βράδυ να βγω μια βόλτα με τις κόρες μου και να δω τα 20 νέα χρώματα στο εσωτερικό. -
Το έχω ξαναρωτήσει αλλά επανέρχομαι μήπως κάποιος από όλους ξέρει κάτι παραπάνω...
Έχω το 2.0 TDI, έκδοση Life. Έχω βρει αυτό: https://zefkas.gr/products/maska-empros-me-led-fotismo-katallilo-gia-vw-golf8-2019-look-rline?_pos=11&_sid=ea79c7459&_ss=r
Δεν ξέρω όμως αν μπαίνει στο δικό μου... Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν όχι αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία γιατί ο υπάλληλος που ρώτησα με ξεπέταξε χωρίς καν να δει τι φίς έχει το αυτοκίνητο ώστε να δει αν συνδέεται.
Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν οτι μπαίνει κανονικά... -
@dimitrisdsg7 said in VW Golf MK 8:
Το έχω ξαναρωτήσει αλλά επανέρχομαι μήπως κάποιος από όλους ξέρει κάτι παραπάνω...
Έχω το 2.0 TDI, έκδοση Life. Έχω βρει αυτό: https://zefkas.gr/products/maska-empros-me-led-fotismo-katallilo-gia-vw-golf8-2019-look-rline?_pos=11&_sid=ea79c7459&_ss=r
Δεν ξέρω όμως αν μπαίνει στο δικό μου... Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν όχι αλλά έχω μια μικρή αμφιβολία γιατί ο υπάλληλος που ρώτησα με ξεπέταξε χωρίς καν να δει τι φίς έχει το αυτοκίνητο ώστε να δει αν συνδέεται.
Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν οτι μπαίνει κανονικά...Μπαίνει αλλά θέλει κωδικοποίηση με διαγνωστικό για να δουλέψουν τα led.
-
Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν οτι μπαίνει κανονικά...Μπαίνει αλλά θέλει κωδικοποίηση με διαγνωστικό για να δουλέψουν τα led.
Κωδικοποίηση για να ανάψουν γενικά ή για να ανάβουν σε συγκεκριμένες ώρες? Δηλαδή χωρίς κωδικοποίηση δε θα ανάβουν καθόλου?
-
Κωδικοποίηση για να ανάψουν γενικά ή για να ανάβουν σε συγκεκριμένες ώρες? Δηλαδή χωρίς κωδικοποίηση δε θα ανάβουν καθόλου?
Χωρίς κωδικοποίηση δεν θα ανάψουν καθόλου. Έψαξα στο δικό μου διαγνωστικό και δεν υπάρχει έτοιμη η κωδικοποίηση για το συγκεκριμένο retrofit.
-
Είδα κάποιο με led γρίλια μπροστά, δε θυμάμαι μάρκα ίσως ήταν και Merceda, μου φάνηκε πολύ κακόγουστο.
VW Golf MK 8