-
Βενζίνη έχω στη μέση και αέριο στο φουλ...
Για έκτακτη κλήση δεν μου εμφάνισε κάτι...
-
@antoniokon said in Renault Clio V:
Σήμερα το μεσημέρι άναψε η λυχνία με το γαλλικό κλειδί (πάνω δεξιά στο καντράν) και εμφάνισε το μήνυμα "έλεγχος συστήματος ψεκασμού"...
Στο manual γράφει επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο...
Εννοείται ότι θα το πάω Δευτέρα πρωί (ελπίζω να είναι ανοιχτά)...
Μήπως όμως έχει συμβεί και σε άλλον για να πάρω μια ιδέα τι με περιμένει?
Υ.Γ. Clio του 2022, πρώτο σέρβις Απρίλιο 2023, 7.200 χλμ...επίσης άνοιξα έκλεισα δυο τρεις φορές τον κινητήρα αλλά η ένδειξη παραμένει...το γύρισα σε βενζίνη, τα ίδια...
Κινητήρας tce 1.0? Αν ναι σε φόρουμ του εξωτερικού αναφέρετε αρκετές φορές, και γράφουν ότι γίνετε μια ενημέρωση στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου στην αντιπροσωπεία.
-
@jimkl-0 said in Renault Clio V:
Εμένα (Clio 2021) εμφανίζει την ένδειξη αυτή όταν έχω πολύ χαμηλή βενζίνη ή αέριο για κάποιο λόγο. Το μήνυμα αναφέρει να τσεκάρω την έκτακτη κλήση, όσες φορές βέβαια και αν πατήσω το κουμπί της έκτακτης κλήσης η ένδειξη παραμένει. Αν φουλάρω αέριο ή βενζίνη η ένδειξη σβήνει. Δε ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.Το μήνυμα του «ελεγχος έκτακτης κλήσης» αφορά την μπαταρία του σύστημα τους αυτού που είναι χαμηλή ή έχει εξαντληθεί.
-
Το θέμα με την "έκτακτη κλήση" να το κοιτάξετε πρώτα αν δουλεύει το κουμπί και μετά αν έχετε σήμα στο Infotainment,
ξαφνικά εμένα - χωρίς να βγάλει μνμ στο καντράν - έχασε το σήμα και τελικά έφταιγε η τηλεματική που την άλλαξαν στον Σφακιανακη. -
Και εγω εχω χασει το σημα εδω και καιρο.Απλα μου εμφανιζει ενα χ στο ηχοσυστημα στο επανω μερος που εχει ενα μικρο αυτοκινητο.
-
@ad276 said in Renault Clio V:
Και εγω εχω χασει το σημα εδω και καιρο.Απλα μου εμφανιζει ενα χ στο ηχοσυστημα στο επανω μερος που εχει ενα μικρο αυτοκινητο.
Α μπράβο αυτό μου έκανε και εμένα, λογικά αλλαγή τηλεματικής εκτός και αν έχεις κλείσει τριετία οπότε και είσαι εκτός σύνδεσης Cosmote
-
Ναι είμαι Ιούλιος 2020
-
Πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να ρωτήσεις τι γίνεται τώρα .
Λογικά δεν έχεις ούτε live traffic στους χάρτες
-
Δεν εχω πλοηγηση.Εχω την 7αρα οθονη αλλα χωρις το navi.
-
Σήμερα το μεσημέρι άναψε η λυχνία με το γαλλικό κλειδί (πάνω δεξιά στο καντράν) και εμφάνισε το μήνυμα "έλεγχος συστήματος ψεκασμού"...
Υ.Γ. Clio του 2022, πρώτο σέρβις Απρίλιο 2023, 7.200 χλμ...επίσης άνοιξα έκλεισα δυο τρεις φορές τον κινητήρα αλλά η ένδειξη παραμένει...το γύρισα σε βενζίνη, τα ίδια...
Κάνω παράθεση στον εαυτό μου για σύνδεση με το ερώτημα...
Πρώτο εξουσιοδοτημένο (ΡΕΝΗΛ) κλειστό από σήμερα μέχρι 25...είχα την εντύπωση ότι δεν κλείνουν καθόλου τα εξουσιοδοτημένα αλλά υπολειτουργούν...
Το πιο κοντινό ανοιχτό Σφακιανάκης Αργυρούπολη...
Μπαίνει στο διαγνωστικό και ο τεχνικός μου είπε επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου και ότι υπάρχει τεχνική οδηγία...
Αφού περίμενα 4 ώρες και αφού το έκανε κάπου κάπου και βόλτα μου είπε ότι το μήνυμα βλάβης δεν σβήνει και να μείνει μέσα να το ξαναδεί Τετάρτη...
Τετάρτη πρωί θα ξεκινούσαν οι δεκαήμερες διακοπές του καλοκαιριού...
Άρα σίγουρα μείον μία ημέρα και βλέπουμε...
Α ρε Μέρφι...εσύ και ο νόμος σου
Πως λέμε εσύ κι ο γρύλλος σου...ακριβώς αυτό...
-
Εντελώς κανόνας του Μέρφυ. Σκάνε τις χειρότερες χρονικές στιγμές.
Επέμενε και ζήτα αυτοκίνητο αντικατάστασης και πες τους ότι έχεις ταξίδι διακοπών που ΔΕΝ αναβάλλεται.
-
Κάνω παράθεση στον εαυτό μου για σύνδεση με το ερώτημα...
Πρώτο εξουσιοδοτημένο (ΡΕΝΗΛ) κλειστό από σήμερα μέχρι 25...είχα την εντύπωση ότι δεν κλείνουν καθόλου τα εξουσιοδοτημένα αλλά υπολειτουργούν...
Το πιο κοντινό ανοιχτό Σφακιανάκης Αργυρούπολη...
Μπαίνει στο διαγνωστικό και ο τεχνικός μου είπε επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου και ότι υπάρχει τεχνική οδηγία...
Αφού περίμενα 4 ώρες και αφού το έκανε κάπου κάπου και βόλτα μου είπε ότι το μήνυμα βλάβης δεν σβήνει και να μείνει μέσα να το ξαναδεί Τετάρτη...
Τετάρτη πρωί θα ξεκινούσαν οι δεκαήμερες διακοπές του καλοκαιριού...
Άρα σίγουρα μείον μία ημέρα και βλέπουμε...
Α ρε Μέρφι...εσύ και ο νόμος σου
Πως λέμε εσύ κι ο γρύλλος σου...ακριβώς αυτό...
περα απο το μυνημα, εχεις καποια αλλη δεισλειτουργια;
-
Στο φουλ γκάζι σέρνεται...
Όχι ότι πριν έβαζε φωτιά αλλά είχε καλούτσικο πέταγμα...
-
@storm said in Renault Clio V:
Επέμενε και ζήτα αυτοκίνητο αντικατάστασης και πες τους ότι έχεις ταξίδι διακοπών που ΔΕΝ αναβάλλεται.
Δυστυχώς επειδή είναι συνεργείο για Renault + τα 2 αγροτικά (Suzuki- Dacia) και έχει και φανοποιείο με πολύ δουλειά δύσκολα τέτοιες μέρες θα υπάρχει ελεύθερο αμάξι αντικατάστασης !
-
-
Βγήκαν οι τιμές του νέου Clio. Ένα δάκρυ κύλησε.
-
@lexota said in Renault Clio V:
Για πες? Εκτός εαν είναι στο site (δεν έχω προλάβει να μπω να δω).
-
@fanis75 said in Renault Clio V:
@lexota said in Renault Clio V:
Για πες? Εκτός εαν είναι στο site (δεν έχω προλάβει να μπω να δω).
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/oles-oi-ekdoseis-toy-neoy-renault-clio-stin-ellada-times/
Δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές του νέου Renault Clio: Evolution 1.0 TCe 90PS – 20.570 ευρώ Evolution Plus 1.0 TCe 90PS – 21.470 ευρώ Evolution 1.0 TCe 100PS LPG – 21.870 ευρώ Evolution Plus 1.0 TCe 100PS LPG – 22.770 ευρώ Techno 1.0 TCe 100PS LPG – 23.670 ευρώ Evolution 1.5 Blue dCi 100PS – 23.970 ευρώ Evolution Plus 1.5 Blue dCi 100PS – 24.970 ευρώ Evolution 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 28.670 ευρώ Evolution Plus 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 29.490 ευρώ Techno 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 30.260 ευρώ Esprit Alpine 1.6 E-Tech Hybrid 145PS – 32.950 ευρώ
-
32k για clio που δεν είναι RS τούμπανο με 200 τουλάχιστον άλογα...
Τα ύστερα του κόσμου!
-
Δυστυχως σταματησαν τα RS της Renault
Renault Clio V