-
Το ότι ο καθένας μιλάει για τα δικά του γούστα και δεν κοιτάει τι αρέσει στον ενδαφερόμενο έχει πολύ πλάκα. Τι πάει να πει 'εκτός μόδας'; Αυτό του αρέσει, αυτό θα πάρει!!! Να πάρει περιπτεράκι (χειρότερο αυτοκίνητο από ένα saloon) για να είναι στην μόδα; Ρε κακός μπελάς...
-
Ενώ εσύ τώρα δεν υποδαυλιζεις την επιλογή του; χαχαχα
Να πω την άποψή μου και εγώ. Το σεντάν είναι αντρικό αυτοκινητο. Όταν οδηγώ σεντάν νιώθω αρρενωπός.... Χαχαχα
Έχει και αναλογιες σωστές.
-
Που να ακούσεις τι μου λένε εμένα μερικοί όταν ακούν πως έχω station... Πιο εκτός μόδας δεν γινεται νομίζω!
Οι περισσότεροι παθαίνουν πολιτισμικό σοκ στην πρώτη βόλτα και στα μάτια τους βλέπεις την σύγκρουση που δημιουργείτε στο μυαλό τους!
'Πως γίνεται η νεκροφόρα να πηγαίνει τόσο καλά;'
Παρεμπιπτόντως, το 508 σε station είναι απλά τρομερό!
-
Εμενα παντως, μου αρεσουν πολυ τα σενταν !!! Παντα μου αρεσαν
Φορος πολυτελειας μαζι με τελη κυκλοφοριας, πρεπει να ειναι κατω απο 600€/ετος για την Giulia. Εχουν πεσει τα τελη κυκλ. της
-
To υβριδικό το 508 είναι στα ίδια λεφτά με το IS 300h, έχουνε πάρει σασί οι Στέλιοι!
Επανέρχομαι στο S60 το βόλβο, να το δει ο φίλος είναι πολύ αξιόλογο και πολύ οικονομικό σε σχέση με άλλα που έχουν προταθεί.
-
επειδη εγω παιρνω ψηλη νεκροφορα ή φτηνο ταξι ή σουβλακι αντι γκουρμε δεν ειναι λογος για καποιον που γουσταρει ενα αυτοκινητο ομορφο οπως το 508 να ακουει καν το πονο μου για σκοντες και περιπτερα. το μονο σχετικο που βρισκω ειναι πραγματι την αλφα. και ειναι και κριμα να υπαρχει αναφορα στην αλφα στην ιδια σελιδα με βιεφεμ κακομουτσουνα. κυριε διαχειριστα θα ελεγα να αφαιρεσετε τις αναφορες αυτες. αλλα εδω κοτζαμ διαχειριστης και συμπαθει κατι ακατανομαστα...
-
κυριε διαχειριστα θα ελεγα να αφαιρεσετε τις αναφορες αυτες. αλλα εδω κοτζαμ διαχειριστης και συμπαθει κατι ακατανομαστα...
Αχαχαχα....!!! Συντονιστής....διαχειριστάς είναι άλλος.
Έμαθα για κάτι στεναχώριες, για κάτι υποχθόνια σχέδια καστράτου κλπ.
ΥΓ: Μην γκρινιάζεις, θα σε πάω βόλτα!!
-
@parikon εδώ είμαι απλά δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ πλέον
update 20.500 km (1,5 diesel active auto)
συμπλήρωσα 1 χρόνο και ολοταχώς για πρώτο σερβίς. θυμίζω η πέζω λέει 1 χρόνο η 30κ χλμ. το λαμπάκι για σέρβις άναψε στα 20κ, μια εβδομάδα πριν.
δεν περίμενα να κάνω τόσα πολλά χλμ σε ένα έτος, αλλά είναι λατρεία, το παίρνω μέχρι και στο περίπτερο..
δεν έχω να αναφέρω προβλήματα, τριγμούς κλπ. όλα οκ, θα επανέλθω όταν κάνω το σέρβις.απολαυση εγνατιες κλπ, έβγαλα πίσω τα πλαστικά και χώρεσε ένα κάρο βαλίτσες, τσάντες, παιχνίδια κλπ
το πόσοι γνωστοί και φίλοι αλλά και άγνωστοι μου μιλάνε για το αυτοκίνητο ακόμα και τώρα δεν λέγεται. αυτά!
-
συμπλήρωσα 1 χρόνο και ολοταχώς για πρώτο σερβίς. θυμίζω η πέζω λέει 1 χρόνο η 30κ χλμ. το λαμπάκι για σέρβις άναψε στα 20κ, μια εβδομάδα πριν.
Αναψε επειδη εκλεισε ενα ετος . Αν εκανες 30,000χλμ πριν κλεισει το ετος δεν θα αναβε. Οτι ερθει πρωτο, τοτε αναβει
Περνας συχνα απο την Περιφερειακη ή βλεπω αλλον?
-
οχι καθημερινά, αλλά περνάω ναι. θέλει προσοχή με τόσα φανάρια..
άλλον με μαύρο δεν έχω δει. ένα κόκκινο κυκλοφορούσε φέτος για λίγο. και αυτό που είχαν για τεστ ντραιβ νομίζω το πούλησαν Αλεξανδρούπολη, κάτι τέτοιο. πάλι καλά το facelift ήταν λεπτομέρειες στην μούρη, θα ξενερωμα αν το άλλαζαν πολύ. πιστεύω θα γεράσει καλά σαν μοντέλο.
-
Κυκλοφορεί ένα μαύρο και στην Ελευθερούπολη Καβάλας.
Ομορφο αυτοκίνητο!
-
Κυκλοφορεί ένα μαύρο και στην Ελευθερούπολη Καβάλας.
Ομορφο αυτοκίνητο!
Το αντάμωνα κάθε μέρα ανάμεσα Κοκκινόχωμα και Αμισιανα πηγαινοντας για δουλειά,μα πάντα στο ίδιο σημείο..Ειναι active και αυτό.. Όταν το έβλεπα έλεγα να του bolt το αμάξι..Χαιρόμαστε που επανήλθες..που και που να μας γράφεις..
-
οχι καθημερινά, αλλά περνάω ναι. θέλει προσοχή με τόσα φανάρια..
άλλον με μαύρο δεν έχω δει. ένα κόκκινο κυκλοφορούσε φέτος για λίγο. και αυτό που είχαν για τεστ ντραιβ νομίζω το πούλησαν Αλεξανδρούπολη, κάτι τέτοιο. πάλι καλά το facelift ήταν λεπτομέρειες στην μούρη, θα ξενερωμα αν το άλλαζαν πολύ. πιστεύω θα γεράσει καλά σαν μοντέλο.
Αν είναι μόνο ένα μαυρο στην πολη σε έχω πετυχει άπειρες φορές στην ανηφόρα του πολυκλαδικου
Άσχετα με το αν είναι η όχι το δικό σου αυτό που βλέπω,υπέροχο αυτοκίνητο...
-
155€ πρώτο σερβίς τελικά. + and blue. 170 το σύνολο.
-
Χαιρετώ τα αλάνια!
34.000 χλμ. Όλα βαίνουν καλώς εκτός από μικρό σφύριγμα στα φρένα μέχρι να ζεσταθεί λίγο. Τακάκια σύντομα λογικά.
Τρένο, κρίμα που δεν πούλησε/πουλάει. -
@bolt said in Nέο Peugeot 508:
Χαιρετώ τα αλάνια!
34.000 χλμ. Όλα βαίνουν καλώς εκτός από μικρό σφύριγμα στα φρένα μέχρι να ζεσταθεί λίγο. Τακάκια σύντομα λογικά.
Τρένο, κρίμα που δεν πούλησε/πουλάει.Καλό για εσένα, πάντα μου άρεσε το όχημα μου να μην πολύ κυκλοφορεί. Συνέχισε να το απολαμβάνεις!
-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-peugeot-508-2/
Ωραιότατο...
Χωρίς τους mild hybrid κινητήρες (?)... με τον 1.2 να κάνει την εμφάνισή του και εδώ... #φρεντς
-
#gia_petama
-
@antonakis said in Nέο Peugeot 508:
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-peugeot-508-2/
Ωραιότατο...
Χωρίς τους mild hybrid κινητήρες (?)... με τον 1.2 να κάνει την εμφάνισή του και εδώ... #φρεντς
Παίζει σπουδαία μπάλα σε όλα τα μοντέλα αλλά και στις εκδόσεις
-
@antonakis said in Nέο Peugeot 508:
Έξω κούκλα και μέσα πανούκλα με τεχνολογία περασμένου αιώνα!
Nέο Peugeot 508