-
Και έχει γκόμενα την Τσου Λι...
-
Χαχαχαχααχ οκ όλοι καταλάβαμε ότι δεν μπορούμε να διαχειριστουμε ψυχολογικά μια αργία μεσοβδόμαδα... Ωριμότητα κύριοι...
-
alex mix wrote:
Lap wrote:
Τσου Τσου νι
Χα χα χα. Απαιχτος
Ασιάτης φίλος σου?
Ναι, ειναι γνωστος μου. Γατρος ειναι, ουρολόγος. Θυμαμαι ειχαμε βγει παρεα και πιναμε με ενα συναδελφό του, τον Κιτάμου Ταούρα.
-
Οπου πάει ο γιατρός , πάει και ο νεκροθάφτης , Νασουσίρο Τοκασόνι... Ιάπων αυτός ...
Τώρα περιμένουμε τον Φάνη , να καθαρίσει το θέμα και να τα βάλει στα ανέκδοτα....
-
Χαχαχ α καλό και αυτό!
Υπερωρίες ο κυρ Φάνης σήμερα
-
πάντως ούτε που ξέρουν για την αναβάθμιση στην πεζω. ένα μήνα περιμένω τον τάδε, που ξέρει τον τάδε που θα βρει την αναβάθμιση.και λόγω αυτού έχει καθυστέρηση το φταίξιμο των ζωνών πίσω.
Τι αναβαθμιση ειναι αυτη? Τον ταδε ποιος τον περιμενει? Η Πεζω?
-
bolt wrote:
πάντως ούτε που ξέρουν για την αναβάθμιση στην πεζω. ένα μήνα περιμένω τον τάδε, που ξέρει τον τάδε που θα βρει την αναβάθμιση.και λόγω αυτού έχει καθυστέρηση το φταίξιμο των ζωνών πίσω.
Τι αναβαθμιση ειναι αυτη? Τον ταδε ποιος τον περιμενει? Η Πεζω?
Έχει βγεί αναβάθμιση για το infotainment και για το navi. Αν εννοεί αυτά.
-
Αύγουστο παρέλαβα,Σεπτέμβριο έβγαλε update στην εφαρμογή του κινητού. μιλήσαμε, θα σας καλέσουμε λέει γιατί το αναλαμβάνει ένας που ασχολείται με αυτά εκεί στην πεζω. ε πέρασε μήνας ξαναπήρα και τελικά κλείστηκε ραντεβού.
με ρώτησαν και τρεις φορές που είδα το update. λες και είναι μυστικό..τεσπά θα πάω τρίτη και βλέπουμε. είπαμε, πταισματα. το αμάξι είναι toubaneiros.
άντε και ένα από τα πολλά, μικρά, που έχω ακουσει:
Φανάρι σε είσοδο περιφερειακής της πόλης των ασημουργων, με σύζυγο Σενιέ πενιε. πράσινο και πριν τα 60, να σου τα στρουμφ, σηκωμένο χέρι, σταματήστε κύριε. λέω τι γίνεται ρε λουστη...
'δίπλωμα ασφάλεια' (άδεια όχι;), δίνω, παει, ελέγχει κάνα 3λεπτο και πετάει το εξής. 'κύριε, το αυτοκίνητο σας είναι σίγουρα 1500?'... εφυγα με διάφορες ερωτήσεις στο μυαλό χωρίς πολλά πολλά.
-
Παλιά περίμενες να είναι 1.8, 2.0 τέτοιο αυτοκίνητο.
Μπορείς να τις κάνεις κ μόνος σου τις αναβαθμίσεις. Έχουμε ποσταρει κ στο 2008 κ 3008.
-
ζώνες πίσω οκ, τις έφτιαξε.
αναβάθμιση δεν μπόρεσαν, θα μιλήσουν με το εργοστάσιο και το κράτησαν εκεί για σήμερα. δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν, μια αναβάθμιση software είναι.
το τραγικό πλαστικό του ραντάρ άγνωστο πώς ξεκόλλησε. παραγγελία παρμπρίζ+πλαστικό αναγκαστικα, αυτό δεν το περίμενα. μου είπαν δεν το ρισκάρουν να το κολλήσουν έτσι απλά.καλυτερα βασικα, αφού είναι αστοχια. ρώτησα για frameless καθρέπτη επί την ευκαιρία με δικό μου κόστος (γιατί οχι, για την ομορφιά βασικά)
μικροί τριγμοί αεραγωγοί παρμπρίζ. το παρακολουθω.
-
πήρα 208 για κναα δίωρο ακτιβ βενζινη χειροκίνητο και στην συνέχεια c3 βενζίνη χειροκινητο, νομίζω το πρόσφατο είναι αλλά δεν είμαι σίγουρος.
και τα δύο μέτρια ποιοτικά έως κακά στην αίσθηση γενικότερα. το κιβώτιο του πεζω αδιάφορο τελείως με μια αίσθηση ότι θα βγαλει πρόβλημα, μέτρια κουμπωματα. του σε 3 έχει πιο φυσικές αλλαγες αλλά πλέει αρκετα σε σύγκριση.
σπαρτιατικό τελείως το ακτιβ 208, ούτε τεμπέλη, ούτε χειρόφρενο, χάνει παρά πολύ, θέλει άλλη έκδοση
-
και τα δύο μέτρια ποιοτικά έως κακά στην αίσθηση γενικότερα. το κιβώτιο του πεζω αδιάφορο τελείως με μια αίσθηση ότι θα βγαλει πρόβλημα, μέτρια κουμπωματα. του σε 3 έχει πιο φυσικές αλλαγες αλλά πλέει αρκετα σε σύγκριση.
σπαρτιατικό τελείως το ακτιβ 208, ούτε τεμπέλη, ούτε χειρόφρενο, χάνει παρά πολύ, θέλει άλλη έκδοση
Εννοείται, ένα απλό αυτοκίνητο είναι με πολύ ωραία σχεδίαση και wow factor μέσα όταν φορτωθεί με τις οθόνες (και φτάσει €22Κ+). Μην τρελαθούμε και έχουμε παράλογες απαιτήσεις από την κατηγορία. Όπως λέει και ο κουμπάρος μου φιρ το 2008 - το προηγούμενο - που έχει σε έκδοση allure+ (πολύ ωραίο), το πάνω μέρος του ταμπλό είναι σαν το berlingo που έχει στην εταιρεία.
-
φτάνει 22000 το 208 σε μια καλή έκδοση ε; πφφ
ε βρε.. τα μικρά υποτίθεται τα παίρνεις για να κάνεις την δουλειά σου στην πόλη σε οικονομική τιμή. πουλ Μουρ δεν έχει. εκτός αν πας για τα 150αλογα που έχουν και θα νιώθεις γκαζι
-
φτάνει 22000 το 208 σε μια καλή έκδοση ε; πφφ
Όχι σε καλή έκδοση (σαν αυτή που οδήγησα) φτάνει €27.500!! Με €22.000 παίρνεις μια αρκετά καλή (άνω του Μ.Ο θα έλεγα). Και σε προσφορά που πήρα έτσι όπως το ήθελα έφτασε €30.000....αχαχα, αλλά είμαι γνωστός για την υπερβολή μου στον εξοπλισμό!
-
Ξεπέρασες και εμένα Φάνη... 30 χιλιάρικα 208!!!!!
-
Ξεπέρασες και εμένα Φάνη... 30 χιλιάρικα 208!!!!!
Εγώ φταίω!?!? Στην Peugeot πέστα! Ένα 130αρι GT Line ζήτησα με ηλιοροφή και 2-3 έξτρα.
-
Οι ηλιοροφές έχουν ξεφύγει σε τιμές από τότε που τις έκαναν τεράστιες πανοραμικές. Ωραίες είναι αλλά το κόστος τους τις περισσότερες φορές δεν αξίζει...
-
πάντως ρώτησα αν έχει τπτ νεότερο για τα δόντια ημέρας, μου άφησε ένα παραθυράκι. θα παιχτεί facelift και στο 508 από του χρονου (μάσκα). μάλλον θα τα κάνουν απλά μια γραμμή προς τα κάτω όπως 208 και το καινούργιο 3008 και πιο λεπτή.
έχει κανείς ιδέα αν αλλάξω ζάντες (μουχαμπετι να γίνεται), το μαγαζί αγοράζει τις παλιές; γιατί κάπου άκουσα ότι παίρνεις τις καινούργιες και ΑΝ καποτε πουλήσει τις παλιές σου δίνει τα λεφτα.
-
πάντως ρώτησα αν έχει τπτ νεότερο για τα δόντια ημέρας, μου άφησε ένα παραθυράκι. θα παιχτεί facelift και στο 508 από του χρονου (μάσκα). μάλλον θα τα κάνουν απλά μια γραμμή προς τα κάτω όπως 208 και το καινούργιο 3008 και πιο λεπτή.
έχει κανείς ιδέα αν αλλάξω ζάντες (μουχαμπετι να γίνεται), το μαγαζί αγοράζει τις παλιές; γιατί κάπου άκουσα ότι παίρνεις τις καινούργιες και ΑΝ καποτε πουλήσει τις παλιές σου δίνει τα λεφτα.
Don't do it Faidon....
-
Αν είναι να αλλάξεις ζάντα σιγουρέψου πως δεν πετάς πουκάμισο από μετάξι για βαμβακερό φανελάκι τιράντα... Οι εργοστασιακές ζάντες είναι πολύ καλής ποιότητας (αν και βαριές). Για να βάλεις κάτι ποιοτικότερο πάει αρκετά το μαλλί. Είναι κρίμα να βγάλεις τις εργοστασιακές για να βάλεις τπτ Jr ας πούμε...
Nέο Peugeot 508