Χαιρετώ τα αλάνια!
34.000 χλμ. Όλα βαίνουν καλώς εκτός από μικρό σφύριγμα στα φρένα μέχρι να ζεσταθεί λίγο. Τακάκια σύντομα λογικά.
Τρένο, κρίμα που δεν πούλησε/πουλάει.
Χαιρετώ τα αλάνια!
34.000 χλμ. Όλα βαίνουν καλώς εκτός από μικρό σφύριγμα στα φρένα μέχρι να ζεσταθεί λίγο. Τακάκια σύντομα λογικά.
Update 67.500χλμ
Εγγύηση τέλος, το καλοκαίρι κλείνω τετραετία. Όλα καλά, τπτ το ιδιαίτερο από προβλήματα, ζητάει ad blue συχνά.
Αν έχετε κάποια πρόταση για service εκτός αντιπροσωπείας μου λέτε! (Ιωάννινα)
Αα νόμιζα είναι 5 χρόνια η 60κ. Οκ θα μείνω και ας είναι τσιμπημενα
Btw, ράγισμα στο τζάμι πάμε για θραύση..πφφ
Update 67.500χλμ
Εγγύηση τέλος, το καλοκαίρι κλείνω τετραετία. Όλα καλά, τπτ το ιδιαίτερο από προβλήματα, ζητάει ad blue συχνά.
Αν έχετε κάποια πρόταση για service εκτός αντιπροσωπείας μου λέτε! (Ιωάννινα)
Χαιρετώ τα αλάνια!
155€ πρώτο σερβίς τελικά. + and blue. 170 το σύνολο.
μέχρι πέρσι το είχαν κανονικά, δεν ξέρω αν το κατήργησαν τελείως Ελλάδα. 32 33 κ κάπου gt αυτόματο.
οχι καθημερινά, αλλά περνάω ναι. θέλει προσοχή με τόσα φανάρια..
άλλον με μαύρο δεν έχω δει. ένα κόκκινο κυκλοφορούσε φέτος για λίγο. και αυτό που είχαν για τεστ ντραιβ νομίζω το πούλησαν Αλεξανδρούπολη, κάτι τέτοιο. πάλι καλά το facelift ήταν λεπτομέρειες στην μούρη, θα ξενερωμα αν το άλλαζαν πολύ. πιστεύω θα γεράσει καλά σαν μοντέλο.
@parikon εδώ είμαι απλά δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ πλέον
update 20.500 km (1,5 diesel active auto)
συμπλήρωσα 1 χρόνο και ολοταχώς για πρώτο σερβίς. θυμίζω η πέζω λέει 1 χρόνο η 30κ χλμ. το λαμπάκι για σέρβις άναψε στα 20κ, μια εβδομάδα πριν.
δεν περίμενα να κάνω τόσα πολλά χλμ σε ένα έτος, αλλά είναι λατρεία, το παίρνω μέχρι και στο περίπτερο..
δεν έχω να αναφέρω προβλήματα, τριγμούς κλπ. όλα οκ, θα επανέλθω όταν κάνω το σέρβις.απολαυση εγνατιες κλπ, έβγαλα πίσω τα πλαστικά και χώρεσε ένα κάρο βαλίτσες, τσάντες, παιχνίδια κλπ
το πόσοι γνωστοί και φίλοι αλλά και άγνωστοι μου μιλάνε για το αυτοκίνητο ακόμα και τώρα δεν λέγεται. αυτά!
τι έγινε παλουκαρια μου; μου πετάει αβερτα το tzi mail μηνύματα για thread. δυνατό πακέτο ο φορμεντορας
μολις το είδα από κοντά στα Γιάννενα, μάλλον της αντιπροσωπείας, με αυτοκόλλητα κλπ.. πολύ πολύ ωραίο, εντυπωσιακό θα έλεγα. στο γκρι δεν μου άρεσε πολύ αλλά γενικά πολύ δυνατό look
Τελικά ήταν η κλασική περίπτωση που πονάει το δόντι Σάββατο βράδυ. Με ενημέρωσε η γυναίκα μου φεύγοντας από την δουλειά της σήμερα το μεσημέρι (1h απόσταση) ότι δεν λειτουργούσε καθόλου η οθόνη από εκκίνηση. Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και ραντεβού να το δουν είχαν την επόμενη εβδομάδα. Μου είπαν όταν φτάσει το αμάξι σπίτι αν συνεχίζει να μην λειτουργεί η οθόνη να βγάλω κουμπωμένους φορτιστές-stickάκια (αν υπάρχουν), να βγάλω τον ένα πόλο της μπαταρίας και μετά από 5' να τον ξαναβάλω.
Φυσικά όταν έφτασε το αμάξι και κατέβηκα το απόγευμα να το δω η οθόνη λειτουργούσε κανονικά (το δόντι Σάββατο βράδυ που λέγαμε). Όπως και να έχει αυτό με τον πόλο το έκανα.
Ξεπερνάω το γεγονός ότι όλα τα κουλά του αυτοκινήτου συμβαίνουν στα χέρια της γυναίκας μου αλλά ποτέ στα δικά μου. Δεν ξεπερνάω όμως το γεγονός ότι στο επόμενο δικό μου όχημα ποτέ ξανά τα χειριστήρια του clima εντός Infoteinment...
πώς είσαι Χρήστο? χάθηκα λίγο από το φόρουμ, ποτέ με το καλό το καινούργιο? αποφάσισες τπτ συγκεκριμένο?
όσον αφορά την οθόνη, μου κόλλησε το bluetooth και κάποιες λειτουργίες, επανήλθε μόνο του μετά από κάνα δυο μέρες. (για κάποιο λόγο θεωρώ υπεύθυνη την ζέστη που βαράει τα μεσημέρια..δν ξέρω)