-
Φίλε cirus το δίκυκλο ήταν και είναι η αναγκαστική λύση για το πέρα/δώθε στην εργασία. Το πέρα/δώθε με αυτοκίνητο είναι καψώνι. Είτε αφορά το χρόνο μετάβασης, είτε την αναζήτηση θέσης στάθμευσης κάπου κοντά στο σημείο εργασίας.
Υ.Γ. Περαστικά εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση.
αγαπητε για τον ίδιο λόγο πρωτοαγόρασα μηχανή και καταλαβαίνω απόλυτα ασχετα που μετα μου άρεσε. Για όποιον λόγο και να το έχεις ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κυκλοφορούν επικίνδυνοι οδηγοί και κάτι που με ένα αυτοκίνητο θα κόστιζε μια λαμαρίνα και τίποτα αλλο με το μηχανάκι μπορεί να σου κοστίσει πολλά περισσότερα για αυτο το λέω.
Ευχαριστω πολύ
-
Παίδες ποροσχή με τις μηχανές και πάντα όρθιοι. Και εγώ είχα αγάπη , έφαγα τα μούτρα μου και την παράτησα.
@cirus το έκανα test drive το C4 C-Cross . οκ δεν ήταν κακό θα ήθελα μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ
@Storm καταλαβαίνω ακριβώς τι λες . Εγώ κράτησα το 2008 3 εβδομάδες και το πούλησα με 600χλμ . Απο όσα SUV οδήγησα το μόνο που μου άρεσε και δεν μου θύμισε 'μπανιέρα με ρόδες' ήταν το Audi Q3 Sportback 1.5 DSG . Ήταν πιο άνετο και απο C3 Aircross , C4 C-Cross αλλά είναι αρκετά ακριβότερο και DSG
Για τους παραπάνω λόγους τυραννιέμαι και εγώ γιατί δεν μου κάθεται η φιλοσοφία του SUV , είμαι της χαμηλής σπορ οδήγησης, ήμουν από αυτούς που τα έβριζα και εγώ αλλά είδα τα πλεονεκτήματα τους. Απλά παλεύω καθημερινά αν τελικά αξίζει η οδηγική αίσθηση υπέρ της άνεσης . Και εγώ έκανα περίπου 1500χλμ στις διακοπές , το αμάξι το χάρηκα σε 50 χλμ στροφών , όταν το πάρκαρα το βράδυ και το έβλεπα με τα φωτάκια του και όταν έβαζα μπρος. Τα υπόλοιπα βλαστημούσα που δεν έχω αυτόματο και μου έβγαινε η μέση
@tutuyo Ναι έχεις δίκιο το έχω και αυτό στη λίστα αν περιμένω λίγο καιρό μαζί με το GrandLand X. Opelakias ήμουν πριν γίνω Seatakias
Το C4 Cactus το έκανα τεστ ντραιβ, στο πρώτο φρενάρισμα που κατέβασε μούτρα και ένιωσα ότι είμαι σε βάρκα το επέστρεψα. Πολύ άνετη ανάρτηση αλλά ένιωσα λες και ήμουν σε καραβάκι για Σαλαμίνα
Όλα τα αμάξια έχουν τα υπέρ και τα κατά τους , αν είσαι συνειδητοποιημένος τι αγοράζεις με το C3 Aircross , στα λεφτά του και ειδικά για οικογένεια πιστεύω ότι είναι απο τις καλύτερες επιλογές σαν πακέτο
Αν δεν είχα πρόβλημα με το μέγεθος θα είχα αγοράσει το C5 Aircross που ήταν και το πρώτο που είχα κάνει τεστ ντραιβ πριν 1.5 χρόνο που ξεκίνησα να κοιτάω για αμάξι. Άνεση , πρακτικότητα , χώροι και μου άρεσε και εξωτερικά
-
Παίδες ποροσχή με τις μηχανές και πάντα όρθιοι. Και εγώ είχα αγάπη , έφαγα τα μούτρα μου και την παράτησα.
@cirus το έκανα test drive το C4 C-Cross . οκ δεν ήταν κακό θα ήθελα μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ
@Storm καταλαβαίνω ακριβώς τι λες . Εγώ κράτησα το 2008 3 εβδομάδες και το πούλησα με 600χλμ . Απο όσα SUV οδήγησα το μόνο που μου άρεσε και δεν μου θύμισε 'μπανιέρα με ρόδες' ήταν το Audi Q3 Sportback 1.5 DSG . Ήταν πιο άνετο και απο C3 Aircross , C4 C-Cross αλλά είναι αρκετά ακριβότερο και DSG
Για τους παραπάνω λόγους τυραννιέμαι και εγώ γιατί δεν μου κάθεται η φιλοσοφία του SUV , είμαι της χαμηλής σπορ οδήγησης, ήμουν από αυτούς που τα έβριζα και εγώ αλλά είδα τα πλεονεκτήματα τους. Απλά παλεύω καθημερινά αν τελικά αξίζει η οδηγική αίσθηση υπέρ της άνεσης . Και εγώ έκανα περίπου 1500χλμ στις διακοπές , το αμάξι το χάρηκα σε 50 χλμ στροφών , όταν το πάρκαρα το βράδυ και το έβλεπα με τα φωτάκια του και όταν έβαζα μπρος. Τα υπόλοιπα βλαστημούσα που δεν έχω αυτόματο και μου έβγαινε η μέση
@tutuyo Ναι έχεις δίκιο το έχω και αυτό στη λίστα αν περιμένω λίγο καιρό μαζί με το GrandLand X. Opelakias ήμουν πριν γίνω Seatakias
Το C4 Cactus το έκανα τεστ ντραιβ, στο πρώτο φρενάρισμα που κατέβασε μούτρα και ένιωσα ότι είμαι σε βάρκα το επέστρεψα. Πολύ άνετη ανάρτηση αλλά ένιωσα λες και ήμουν σε καραβάκι για Σαλαμίνα
Όλα τα αμάξια έχουν τα υπέρ και τα κατά τους , αν είσαι συνειδητοποιημένος τι αγοράζεις με το C3 Aircross , στα λεφτά του και ειδικά για οικογένεια πιστεύω ότι είναι απο τις καλύτερες επιλογές σαν πακέτο
Αν δεν είχα πρόβλημα με το μέγεθος θα είχα αγοράσει το C5 Aircross που ήταν και το πρώτο που είχα κάνει τεστ ντραιβ πριν 1.5 χρόνο που ξεκίνησα να κοιτάω για αμάξι. Άνεση , πρακτικότητα , χώροι και μου άρεσε και εξωτερικά
οτι και να διαλέξεις με το καλό εύχομαι. Το leon όντως είναι αμαξαρα το έχει ο αδερφος μου και το ξέρω αλλά αν δεν μπορεις να το ευχαριστηθεις δεν υπάρχει νοημα να παιδεύεσαι το καταλαβαίνω.
Δες τι σου ταιριαζει περισσότερο να είσαι σίγουρος, μην την πάθεις όπως με το 2008 είναι κρίμα να χασεις χρήματα.
Οσο για το χώρο αποσκευών του c4 σίγουρα μπορουσε να ήταν μεγαλύτερος αλλά δεν είναι και χάλια. εσυ ξέρεις εγω ουτε καν το οδήγησα μονο το είδα και μου φανηκε ευρύχωρο μεσα και ξέρω ότι είναι ανετο πολύ
-
Και εγώ εύκολα θα αγόραζα ξανά SUV αλλά όχι κάποιο από αυτά που κυκλοφορούν σήμερα.
Αν θα αγόραζα ξανά αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας θα ήταν αντικαταστάτης του δικύκλου. Δηλαδή καθημερινό μεταφορικό μέσο για την εργασία. SUV 'πολεμική μηχανή' και εννοείται μεταχειρισμένο προηγούμενων δεκαετιών να είναι ήδη και ψιλοδιαλυμένο.
π.χ. κάποιο Honda H-RV, GV, Pajero, Terios, Jimny. Τέτοια πράγματα. Τα σύγχρονα SUV τύπου Gruppo Cucine δεν είναι για μένα.
-
Tsofra, σαν να περιγράφεις το puma μου κάνεις.
-
Με το ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Σε αυτήν την περίπτωση CITROEN οπωσδήποτε με τα extra confort καθίσματα. είναι ότι ποιο άνετο δεν παίζεται η citroen σε αυτό
Απλά δες και το C4 ταπεινή μου άποψη, καλύτερο. Και SUVιζει είναι αρκετά ψηλό για hatchback και το θεωρώ και αρκετά ομορφο, ενω το αλλο απλά αποδεχτό. Γουστα αυτά βεβαια αλλά δεν χάνεις κάτι να το δεις
Σαν ιδιοκτήτης αυτόματου Aircross, αν η όποια διαφορά χώρων αποσκευών και ίσως μικρή διαφορά τιμής δεν είναι critical, δες το νέο C4. Σαφώς καλύτερη επιλογή για την περίπτωση σου και θα έλεγα μια απ τις καλύτερες συνολικά διαθέσιμες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Και λίγο πιο 'άγριο' σχέδιο κι όχι τόσο χαμογελαστό όσο το Aircross και φοβερή άνεση (advanced comfort καθίσματα, με τα απλά δυσκολεύομαι λίγο να βολευτώ μερικές φορές, άλλες μου φαίνονται μια χαρά). Κι αυτά τα Citroën στρίβουν καλά, κόβει το τιμόνι, δεν αντιδρούν ξερα, απλά δεν έχουν την πληροφόρηση που έχει ένα Φόκους, είναι λίγο ελαφρύτερο απ το ιδανικό το τιμόνι τους. Μόνη εξαίρεση όταν περάσεις από βαθιά εγκάρσια αυλακιά σε στροφή επαρχιακού, νιώθεις άβολα με τον ημιάκαμπτο αλλά παραμένει ασφαλές.
-
Απλά παλεύω καθημερινά αν τελικά αξίζει η οδηγική αίσθηση υπέρ της άνεσης . Και εγώ έκανα περίπου 1500χλμ στις διακοπές , το αμάξι το χάρηκα σε 50 χλμ στροφών , όταν το πάρκαρα το βράδυ και το έβλεπα με τα φωτάκια του και όταν έβαζα μπρος. Τα υπόλοιπα βλαστημούσα που δεν έχω αυτόματο και μου έβγαινε η μέση
αν είσαι συνειδητοποιημένος τι αγοράζεις με το C3 Aircross , στα λεφτά του και ειδικά για οικογένεια πιστεύω ότι είναι απο τις καλύτερες επιλογές σαν πακέτο
-
Ακριβώς!!! Αυτό λέω εδώ και χρόνια....αυτοκίνητο που μας εξυπηρετεί και μας προσφέρει αυτά που θέλουμε στο 90-95% του χρόνου που το χρησιμοποιούμε και όχι στο 5%. Έτσι επέλεξα και εγώ.
-
Επίσης συμφωνώ για το C3 Aircross. Αύριο ελπίζω να μπορέσω να οδηγήσω και το F/L.
-
-
Η c4 φορα τη νέα ανάρτηση πατέντα της citroen. Μόνο και μόνο για αυτό αξίζει.
-
Για να μην κάνω πολλαπλές παραθέσεις
Το έχω οδηγήσει το αυτοκίνητο, δεν προσφέρει την οδηγική απόλαυση του Leon όσο αφορά το τιμόνι καθετί στρίψιμο αλλά μεγαλώνω και έχω θέματα μυοσκελετικά.
Οπότε ναι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να διώξω το Leon και να παω στο C3 Aircross για τους παρακάτω λόγους
- Είναι πολύ χαμηλό τι Λεόν, τρελαίνομαι για χαμηλή θέση οδήγησης, δεν μου κάθεται όμως καλά στο σώμα μου πλέον. Στο ταξίδι αναγκάστηκα να την φτιάξω έτσι ώστε να μην μου αρέσει ως θέση οδήγησης αλλά να καταφέρω να κάνω 2 ώρες ταξίδι χωρίς να πονάω
Σήμερα με πονάει πολύ η μέση, πήγα να αφήσω τα παιδιά στους γονείς μου δεν βγήκα καν να τους χαιρετήσω γιατί σκέφτηκα πωςεθα ξαναμπώ μέσα
-
Σε κάθε λακούβα με το Λεον με τις 18αρες και την ανάρτηση που έχει φεύγει ένα δάκρυ από τα μάτια μου αφού μεταφέρονται όλοι οι κραδασμοί στην μέση και στον αυχένα μου
-
24000€ και δεν έχω καν GPS
-
Αυτόματο Aisin
-
Στο ταξίδι με λίγο χώρο παραπάνω θα ήμουν άρχοντας
Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις το αμάξι σου εξωτερικά και εσωτερικά όπως κάνω εγώ με το Λεόν , αλλά αν είναι να μην μπορείς να το οδηγείς δεν υπάρχει νόημα
Ελπίζω να σας καλυψα
Κάτι ξέρω εγώ που πήρα c4 c cross. Και το c3 aircross μια χαρά είναι που το είχα οδηγήσει μαλακό κ άνετο.
-
Γιατί στο Πούμα μπαίνει άνετα ?
Η ουσία είναι ότι όλοι όσοι έχουμε το Αιρκρος το πήραμε ξέροντας , ότι έχει νεκρό τιμόνι , ότι στις στροφές παίρνει κλίσεις , ότι σου λέει κάθε φορά ότι εγώ δεν είμαι για αυτά .
Επίσης ξέρουμε ότι έχει μέτρια ποιότητα κατασκευής από πλευράς υλικών , γιατί από συναρμογή είναι πολύ καλό , το λέω έχοντας ήδη κάνει 35000 χλμ με τα αμάξια αυτά και δεν είμαι από αυτούς που κόβουν πριν το φρεάτιο , αλλά και ο ανταγωνισμός , Τ κρός , Στόνικ , Κόνα , Αρόνα , την ίδια αστεία ποιότητα υλικών έχει .
Από πλευράς σχεδιασμού , είναι υποκειμενικό . Για μένα μπροστά το παλιό , είναι υπερβολικά παιχνιδιάρικο , το νέο υπερβολικά σκληρό και ασύμμετρο . Πλάγια όμως και πίσω , έχει κλασσικές γραμμές και μαζί με το πλάι του Τ-κρος είναι τα ωραιότερα .
Τα υπόλοιπα του Τ-κρός είναι όπως το γράφω . Υπόλοιπα από άλλα αμάξια . Το Αρόνα , που το βλέπω και από κοντά είναι 2-3 τροπέτα μαζί . Το Κόνα είναι ο ορισμός της γελοιότητας και στο φέιςλιφτ ξεπέρασαν και την γελοιότητα . Πήγαν να μιμηθούν μπροστά τον Κάκτο και τώρα έγινε σαν βιντεοπαιχνίδι . Πίσω τα φώτα μπήκαν με ζαριές . Αντίθετα το Στόνικ , είναι πολύ καλύτερο αλλά μικρότερο .
Το κρόσλαντ είναι ένα σχέδιο που έγινε από δημοσίους υπαλλήλους . Βιαστικά και χωρίς έμπνευση .
Πάμε τώρα στους χώρους .
Οταν ήλθε το Αρόνα , πήγα να το δω. Το είδα απ΄ έξω , είδα το περίεργο σχήμα , άντε να μπούμε και μέσα . Μπήκα δύσκολα και μόλις κάθησα , ο δεξιός μου ώμος χτύπησε στο κάθισμα του συνοδηγού . Αμέσως βγήκα έξω και δεν θα ξαναμπώ ποτέ.
Το ίδιο έγινε και με το νέο Μόκκα, που επίσης είναι απαράδεκτα μικρό για την κατηγορία και την τιμή του .
Το Τ-κρος αντίθετα , επειδή είναι πιο τετράγωνο από το Αρόνα , έχει καλύτερες θέσεις μέσα , αλλά έχει πολύ μικρό πορτ-μπαγκάζ .
Το Στόνικ μπροστά κάθεσαι σχετικά καλά . Μεχρί εκεί όμως . Το Κόνα έχει σχετικά καλούς χώρους , αλλά ούτε έξω , ούτε μέσα έχει κάτι να σε τραβήξει .
Το Κρόσλαντ έχει χώρους , αλλά είπαμε πάσχει από έμπνευση γενικά .
Αρα όποιος ψάχνει ταξιδιάρικο αμάξι , οικογενειακού χαρακτήρα , με μεγάλους χώρους για το μήκος του , με πολύ καλούς κινητήρες και κιβώτια και όλο το πακέτο σε καλές σχετικά τιμές , για μένα δεν υπάρχει άλλο να ψάξει .
Οσο για το αν πυροβολάει τα πόδια του ο Τσόφρας , προφανώς αφού έχει πρόβλημα μέσης και πήρε χαμηλό , τα έχει πυροβολήσει ήδη .
Γενικά όσοι πήραν συνειδητά το Αιρκρος , είναι απόλυτα ευχαριστημένοι , όπως διαβάζω και στο σχετικό γκρούπ .
Τώρα αν τα κριτήρια , είναι στρίψιμο και στήσιμο , το αμάξι δεν παίζει.
Εγραψα ότι έκανα το ταξίδι Αθήνα - Αμφιλοχία για δουλειά 2 φορές . Την πρώτη με το βενζίνης Αιρκρός και την δεύτερη επειδή έπεσε πάνω στην αλλαγή των αυτοκινήτων με κάντρυμαν ντίζελ 5ετίας .
Την πρώτη φορά μπορούσαμε να πάμε , χωρίς στάση εννοείται , μέχρι τα Γιάννενα και να γυρίσουμε Αμφιλοχία για χαβαλέ , στο ανέβασμα , ενώ στην δεύτερη χρειάστηκαν στάσεις μέχρι την Αμφιλοχία .
Αλλά το μίνι στις στροφές καρφωμένο . Οπως και η μέση μας , μετά από λίγο θα ήθελε καρφιά .
Σαν να ταξιδεύεις πρώτη θέση με TGV , το αιρκρός και σαν να ταξιδεύεις με σκευοφόρο που έγραφε παλιά απ' έξω : Αλογα 2 , στρατιώτες 40 , ήταν με το μίνι.
-
Tsofra, σαν να περιγράφεις το puma μου κάνεις.
Ήταν το πρώτο αμάξι που είδα και μετά πήγα στο C5 Aircross , ενώ μου άρεσε απίστευτα απέξω και μέσα εργονομικά , μου φάνηκε στενό για τα γούστα μου. Με την θέση ψηλά (για να νιώσεις ότι είσαι σε SUV και να έχεις καλύτερη ορατότητα) έβρισκε το κεφάλι μου στο σκιάδιο. Επίσης με ξενέρωσε απίστευτα η θέση του τεμπέλη (όπως έχει αναφέρει και ο cirus) και γενικά δεν μου άρεσε που ήταν ένα ίδιο fiesta εσωτερικά.
Δεν το οδήγησα βέβαια για να έχω άποψη , προσπάθησα 3 φορές στην αντιπροσωπεία και 2 emails στην ford.gr δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο και το παράτησα
-
Το νέο 4 που το οδήγησα είναι πολύ καλό αμάξι . Πλησιάζει την υδρό στην άνεση .
Τα φώτα μπροστά είναι άσχημα για μένα , σε άλλους αρέσουν ...
Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
-
Σαν να ταξιδεύεις πρώτη θέση με TGV , το αιρκρός και σαν να ταξιδεύεις με σκευοφόρο που έγραφε παλιά απ' έξω : Αλογα 2 , στρατιώτες 40 , ήταν με το μίνι.
η εμφανιση του παντως δεν ειναι tgv, μοιαζει με ρυμουλκο του καραπιπερη.
τωρα αν αρεσει σε καποιους να οδηγουν, πως το ειπες, νεκρο τιμονι και κλισεις, οκ, και εμενα μου αρεσει να κυλιεμαι σε σπασμενα γυαλια αλλα δεν το κανω θεμα....
το εξαιρετο που εχει πανω του και μαλιστα δεν ειναι και γαλλικο, ειναι το aisin. το υπολοιπο με τις ροδες αξιζει οσο ακριβως υπαρχει το aisin.
-
το εξαιρετο που εχει πανω του και μαλιστα δεν ειναι και γαλλικο, ειναι το aisin. το υπολοιπο με τις ροδες αξιζει οσο ακριβως υπαρχει το aisin.
Η οποία να σημειώθεί ότι είναι εταιρεία της Toyota βεβαίως βεβαίως....μην το ξεχνάμε!!!
Κατά τα άλλα, εξαιρετικό αυτοκίνητο το C3 Aircross...από τις καλύτερες επιλογές για την Ελλάδα, τα κάνει ΟΛΑ και συμφέρει!
-
Το Aircross σε μεγάλο ταξίδι σε εθνική με 130-140 χαω είναι άπαιχτο για την κατηγορία τιμής του. Το κιβώτιο άριστο επίσης. Εγώ τα περισσότερα χιλιόμετρα τα γράφω Πήλιο και Πίνδο στα ορεινά των Τρικάλων. Έχω κάνει διαδρομές που τόσο σπαγγέτι και ανέβα-κατέβα μέχρι να φτάσεις, δεν πίστευα πως υπάρχουν. Και σε αυτά, δεν με απογοητεύει το αμάξι, δεν το συγκρίνω όμως με C5 όπως ίσως ο Κρίου. Μην ξεχνάμε πως κοστίζει όσο ένα γυάρις ή αυτόματο αυτοκίνητο πόλης, ας πούμε ένα αυτόματο Πόλο, τα οποία δεν είναι και κάτι σπουδαιότερο απ' το Aircross στο στροφιλίκι, χωρίς να έχουν τις υπόλοιπες χάρες του. Επίσης εγώ το βλέπω ως εργαλείο να κάνεις τη δουλειά σου, και ως τέτοιο δεν με γοητεύουν τα παπατζιλίκια ψευτοπολυτέλειας που υιοθετούν οι εταιρείες. Μου αρέσει που επικράτησαν τα σκληρά ματ πλαστικά που μπορείς να τα περάσεις και με ένα wettex. Θεωρώ μη ποιοτικά τα 'μαλακά πλαστικά' (που μας τα χουν πρήξει) που μετά από λίγα χρόνια ανοίγουν σαν τριαντάφυλλα στον ήλιο, με επιφάνεια απομίμησης δέρματος που γεμίζουν σκόνη οι ζάρες της και γίνεται γ@μiseta. Αν είχε και τα εξωτερικά μαύρα πλαστικά ματ αντί για γυαλιστερά που γρατσουνιούνται και που τα κοιτάς, θα ήταν άψογο...
-
Ήταν το πρώτο αμάξι που είδα και μετά πήγα στο C5 Aircross , ενώ μου άρεσε απίστευτα απέξω και μέσα εργονομικά , μου φάνηκε στενό για τα γούστα μου. Με την θέση ψηλά (για να νιώσεις ότι είσαι σε SUV και να έχεις καλύτερη ορατότητα) έβρισκε το κεφάλι μου στο σκιάδιο. Επίσης με ξενέρωσε απίστευτα η θέση του τεμπέλη (όπως έχει αναφέρει και ο cirus) και γενικά δεν μου άρεσε που ήταν ένα ίδιο fiesta εσωτερικά.
Δεν το οδήγησα βέβαια για να έχω άποψη , προσπάθησα 3 φορές στην αντιπροσωπεία και 2 emails στην ford.gr δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο και το παράτησα
Δεν πειράζει γιατι δεν θα σου έκανε έτσι και αλλιώς. Θα στο προτεινα και γω αν νόμιζα ότι σου κάνει. Δεν προτείνω όμως σε αλλους με βαση τι θέλω εγω αλλά με βαση τι ψάχνουν εκεινοι από τις περιγραφές τους.
Με αυτα που περιγράφεις για μενα είσαι για C4 με confort seats. νομίζω ότι είναι κορυφαία επιλογη με βαση αυτά που θες. και σαν 2η το aircross. Αυτο βεβαια είναι η δική μου γνωμη εσυ ξέρεις καλύτερα
-
criuser wrote:
τωρα αν αρεσει σε καποιους να οδηγουν, πως το ειπες, νεκρο τιμονι και κλισεις, οκ, και εμενα μου αρεσει να κυλιεμαι σε σπασμενα γυαλια αλλα δεν το κανω θεμα....
Δεν κάνεις θέμα για τα γυαλιά , αλλά μας τα έχεις πρήξει με τα βουνά . Και στην κορυφή του Παρνασσού δεν πήγες...
Την άλλη φορά να τους πω να σου ρίξουν σπασμένα γυαλιά στο τελευταίο κομμάτι που πας με τα πόδια...
-
Πήλιου δεν σύγκρινα το 3 με το 5 . Με την κατηγορία του Τ-κρος , Αρονα , Στόνικ , Κόνα και Γκραντλαντ το σύγκρινα.
Α και για τον Τσόφρα , το νέο αιρκρός από σάιν και πάνω έχει τα μαλακά καθίσματα . Αν και κάθισα και δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά.
-
gatoz wrote:
criuser wrote:
Δεν κάνεις θέμα για τα γυαλιά , αλλά μας τα έχεις πρήξει με τα βουνά . Και στην κορυφή του Παρνασσού δεν πήγες...
Την άλλη φορά να τους πω να σου ρίξουν σπασμένα γυαλιά στο τελευταίο κομμάτι που πας με τα πόδια...
δεν παει εκει το γκέικο καρντια μου....
-
Το ξέρω . Δεν είναι τρελό για να πάει στα βουνά...
Citroen C3 Aircross 2018