-
Dublin wrote:
criuser wrote:
To ξέρουν ο Στόρμ και ο Φάνης , ότι είναι παππούδες ?
Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε!
χα!χα! Εγώ πάντως δεν είμαι και 30άρης...χα!χα!
Το Aircross με την καμία όμως δεν είναι αυτοκίνητο παπουδίστικο, ούτε καν αυτοκίνητο του 'εφάπαξ'
Νεανικό αυτοκίνητο είναι, καθαρά για ζευγάρια και οικογένειες με μικρά παιδιά. Άλλωστε και το δικό μου μία κοπελιά το αγόρασε. Και στην απέναντι πολυκατοικία το έχει μία άλλη κοπελιά με δύο μικρά παιδάκια. Κάθε πρωί σχολείο, απόγευμα σούπερ μάρκετ, κλπ...κλπ... Η γνωστή ζωή των οικογενειών.
Από την άλλη όμως νομίζω ότι δεν ταιριάζει με άλλες κατηγορίες πελατών που έχουν άλλες ανάγκες ή μούρλα ή τρόπο ζωής.
Χαχα! Κάνουμε καμιά πλακιτσα, ξέρεις τώρα εσύ!
Το σχόλιό σου είναι 100% σωστό, έτσι βλέπω και εγώ τους κατόχους, κατά συντριπτικό ποσοστό, και νομίζω αυτή είναι η στόχευση της Citroen από το διαφημιστικό υλικό. 30αρηδες για πρώτο δικό τους αυτοκίνητο, νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες 40αρηδες, νέες οικογένειες με σχετικά 'ανήσυχο' lifestyle που το grip control και ένα λαστιχακι τους πάει σε μία πιο περίεργη παραλία, το 'χιπικο' που ειπώθηκε ταιριάζει σαν χαρακτηρισμός, αφού αντικομφορμισμος και πρακτικότητα ανέκαθεν χαρακτήριζαν τους 'ελεύθερους' ανθρώπους.
-
Σίγουρα όμως επειδή η Citroen είναι παραδοσιακός κατασκευαστής, με φίλους (και οπαδούς) και σε μεγαλύτερες ηλικίες εύκολα πουλάει και σε αυτές τις ηλικίες. Πολυμορφικό στυλ, SUV, σύγχρονο, μια χαρά αυτοκίνητο για όλες τις ηλικίες και σε πραγματικά καλές τιμές.
-
Σίγουρα όμως επειδή η Citroen είναι παραδοσιακός κατασκευαστής, με φίλους (και οπαδούς) και σε μεγαλύτερες ηλικίες εύκολα πουλάει και σε αυτές τις ηλικίες. Πολυμορφικό στυλ, SUV, σύγχρονο, μια χαρά αυτοκίνητο για όλες τις ηλικίες και σε πραγματικά καλές τιμές.
Σωστό και αυτό. Πριν βέβαια, έβλεπα τον δεύτερο Κάκτο με κόσμο άνω των 50. Ίσως τώρα πάμε ανετωτερα στην C4.
-
εχει πραγματι καλες τιμες. αυτο. μονον.
-
Για να αξιολογείς ως καλή μια τιμή πώλησης αυτομάτως αξιολογείς και το περιεχόμενο που προσφέρεται σε αυτην την τιμη.
-
εχει πραγματι καλες τιμες. αυτο. μονον.
Όχι μόνο.
Άλλοι δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη τους ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες.
Άσε που υπάρχουν ακόμη αυτοκίνητα χωρίς θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες π.χ. το Vitara GL.
SUV χωρίς θερμαινόμενους καθρέπτες; Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό αυτό.
-
Για να αξιολογείς ως καλή μια τιμή πώλησης αυτομάτως αξιολογείς και το περιεχόμενο που προσφέρεται σε αυτην την τιμη.
Τι είπες ρε άτομο! 100% true.
-
Εντάξει , το ξέρουμε όλοι το γουστάρουν ...
Απλά κάποιοι ζορίζονται να το παραδεχτούν...
-
Ας πάμε και στα σημαντικά, γενικά δεν έχω ακούσει προβλήματα. Τι λέει η εμπειρία σας; Είναι ήδη κάποια χρόνια στην αγορά..
-
Τίποτα το υπερβολικό. Απλά ασχημαίνει όσο το κοιτάς.
Μ αρεσει που δεν θέλατε την Κουλα.... Πιο βαρετό αυτοκινητο από το C3 δεν έχει, Βαριεεεεεεεμαι που γραφω για αυτό.
Και να δεις που θα είναι στα υποψήφια να το αγοράσω. Όπως πάντα τα πιο άκυρα αγοράζω εγώ.
Υ, γ Τι έγινε με εκείνη την ωραία εταιρια.... Τη ssangyong;
-
Εγινε σανγκ-γιοκ....
-
Πέρα από τον Λαπ που γράφει εδώ θέλοντας να μας πει ότι τελικά θα το πάρει , τάχα για το χατήρι της κυρίας του , ενώ του αρέσει και του ίδιου πολύ , αυτά που βλέπω στα φόρουμ , δεν είναι τίποτα σημαντικό .
Η οθόνη αν το κλείσεις και το ανοίξεις αμέσως , μπορεί σπάνια να μην ανοίξει , οπότε το κλείνεις πάλι και το ανοίγεις , αλλά αυτά είναι του Μπίλι βλακείες .
Υπήρχε ένα θέμα με κάποιες βενζίνες που αφορά τον όμιλο βέβαια , που αν δεν πήγαιναν κανένα ταξιδάκι για μήνες, ήθελαν καθαρισμό οι βαλβίδες , γενικά ψιλοπράγματα . Ισως η βενζίνη να καίει και λίγο λαδάκι , αλλά δεν ακούμε πολλά .
Κατά τα άλλα το γνωστό μειονέκτημα του ημιάκαμπτού στις εγκάρσιες τομές του οδοστρώματος , ιδιαίτερα σε στροφές , το αμάξι όμως δεν κοπανάει και δεν τρίζει πουθενά .
Δηλαδή τα σκληρά πλαστικά είναι καλά βιδωμένα .
-
Πρέπει να αναφέρω το γνωστό πρόβλημα με τα δοχεία ουρίας τουλάχιστον του ομίλου psa.
Στο δικό μου c3 aircross στα 20κ χλμ παρέδωσε πνεύμα και αντικαταστάθηκε δωρεάν μέσα στη εγγύηση. Άλλοι εκτός ίσως χρειαστεί να δώσουν 1200 για ανταλλακτικά και εργατικά.
Να συνδράμω επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα των προηγουμένων:
Ένα σύγχρονο, ασφαλές, άνετο και ταξιδιαρικο αυτοκίνητο για οικογένειες που ζούνε σε πόλεις σε λογική τιμή είναι το c3 aircross.
-
Πρέπει να αναφέρω το γνωστό πρόβλημα με τα δοχεία ουρίας τουλάχιστον του ομίλου psa.
Στο δικό μου c3 aircross στα 20κ χλμ παρέδωσε πνεύμα και αντικαταστάθηκε δωρεάν μέσα στη εγγύηση. Άλλοι εκτός ίσως χρειαστεί να δώσουν 1200 για ανταλλακτικά και εργατικά.
Να συνδράμω επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα των προηγουμένων:
Ένα σύγχρονο, ασφαλές, άνετο και ταξιδιαρικο αυτοκίνητο για οικογένειες που ζούνε σε πόλεις σε λογική τιμή είναι το c3 aircross.
Πολύ σωστά, αφορούσε πολλά μοντέλα μεταξύ Citroen/Peugeot, πάντως έχω την εντύπωση ότι τα φτιάχνουν και εκτός εγγύησης. Είναι γνωστό πρόβλημα και υπαιτιότητα φέρει η εταιρεία ξεκάθαρα.
-
Ακούγεται ότι μέχρι τα 150000 χλμ τα φτιάχνουν δωρεάν .
-
Ακούγεται ότι μέχρι τα 150000 χλμ τα φτιάχνουν δωρεάν .
ξερουν τι φτιαξανε....
#kakomoutsouno_xontro_me_vlaves
-
Αφορά όλα τα γκέικα ντίζελ , ιδιαίτερα τα παλιότερα 5ετίας .
-
Ενας μήνας και 3000 χλμ με το ντίζελ αιρκρος .
Κατανάλωση 5,2 λίτρα με ταχύτητες που τα υβριδικά δεν θα τις δούν ποτέ....
-
@criuser Άνετα τις βλέπω...απλά μετά θα έχουμε ίδια κατανάλωση και θα μου λές ότι το πετρέλαιο είναι πιο φτηνό!
-
@fanis75 Σιγά μην τις βλέπεις , θα κόψεις τις γραμμές του τρόλει επάνω και θα φωνάζουν στον ΗΛΠΑΠ
Citroen C3 Aircross 2018