-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παίδες
Αν και δεν με βλέπω να αλλάζω γιατί όσο και να κλαιγομαι έχει και ένα πάθος για τα αυτοκίνητα οπότε δεν θα μπορούσα να έχω αμάξι που δεν μου αρέσει εξωτερικά.
Είμαι από αυτούς που θέλουν να το πλένουν και να το χαζεύουν, αν κάνω υπομονή κάποια στιγμή μπορεί να βρώ κανά Formentor 2ο χέρι
Είναι που δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω το να δώσω 30000€ , έτσι κατέληξα να πάρω το 2008 και το Ibiza και να τα δώσω
Τεσπά σορυ για το off topic, περισσότερο ήθελα να τονίσω ότι το C3 aircross μπορεί να το κοιτάξει και κάποιος που δεν είναι παππούς γιατί έχει αρκετά θετικά
-
Χαχα του βγήκε το όνομα εν τελη.
-
Το όνομα του παππουδίστικου ή του παιδικού παιχνιδιού; αποφασίστε
-
-
https://media.beam.usnews.com/a4/82/f8c4c7164b8887e929e3d11f8f7d/170928-hefner-editorial.jpg
Καλορίζικο Λαπ, ασφαλή χιλιόμετρα και καλούς απογόνους!
-
-
Εντάξει , παππουδίστικο για τα παιδάκια τα υπαλληλάκια που ψάχνουν επιβεβαίωση και γκόμενα-ο με τις γυμνές Α-κλάσε . Παιδικό για την κόρη του αφεντικού , νομίζω ότι τελικά καλύπτει όλες τις ηλικίες .
Για αυτό αρέσει και στο έτερο ήμισυ σου ...
-
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παίδες
Αν και δεν με βλέπω να αλλάζω γιατί όσο και να κλαιγομαι έχει και ένα πάθος για τα αυτοκίνητα οπότε δεν θα μπορούσα να έχω αμάξι που δεν μου αρέσει εξωτερικά.
Είμαι από αυτούς που θέλουν να το πλένουν και να το χαζεύουν, αν κάνω υπομονή κάποια στιγμή μπορεί να βρώ κανά Formentor 2ο χέρι
Είναι που δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω το να δώσω 30000€ , έτσι κατέληξα να πάρω το 2008 και το Ibiza και να τα δώσω
Τεσπά σορυ για το off topic, περισσότερο ήθελα να τονίσω ότι το C3 aircross μπορεί να το κοιτάξει και κάποιος που δεν είναι παππούς γιατί έχει αρκετά θετικά
Εγώ που δεν ειμαι παππούς νομίζω ακόμα ούτε στην ηλικία (35) ούτε στην νοοτροπία (θέλω να ελπίζω), έχω την ίδια άποψη φιλος. Εϊναι όμορφο και το λένε και στον κύκλο μου που έτοιμάζονται να πάρουν τουλάχιστον ένας ακόμα. Βέβαια το πήρα συνειδητοποιημένα καθώς για μένα δεν ήταν το πιο όμορφο στην κατηγορία, την θέση αυτή την έπιανε το 2008. Αλλά για αυτά που προσφέρει στην τιμή του είναι άπιαστο, ειδικά τα ελαφρώς μεταχειρισμένα που κυκλοφόρησαν στο car κατά καιρούς. Και τα δύο Aircross που πήρα τέτοια ήταν, και ειδικά αυτό που πήρα τώρα, 1.2 110hp ΕΑΤ Shine στα 18000 Ευρώ με 20000χλμ το θεωρώ πολύ value for money.
Πήγαμε και πέρυσι και φέτος Πήλιο και χρησιμοποιούσαμε το δικό μου για να τριγυρνάμε 5 ενήλικες χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς. Έντυπωσιακή οικονομία ακόμα και για το βενζίνης αυτόματο στο ταξίδι, με CC στα 125 χλμ που πάω μόνιμα εγώ καίει γύρω στα 6-6,5 l/100. Με clima μόνιμα αναμμένο ήταν πολύ άνετο και ξεκούραστο. Γενικά στην κατηγορία του θεωρώ ότι είναι το περισσότερο 'αμάξι' που μπορείς να πάρεις για τα χρήματα σου, είτε καινούργιο είτε ελαφρως μεταχειρισμένο. Στην τιμή του υπερτερει σε εξτρα και χώρους των υπολοίπων, ισως μόνο το PUMA πλησιάζει αλλά αν κάποιος κοιτάει τους χώρους, που πιστεύω στην κατηγορία αυτή τους κοιτάμε όλοι, θα απογοητευτεί.
-
Με 125 στο κρουζ , τόσο έκαιγε και μένα .
-
Μην ξεχνάς ότι το 2CV είναι μέσα στο αιρκρός . Εγώ που το πρόλαβα όπως και τα αδέλφια του σε λειτουργία , βρίσκω πολλά κοινά . Δηλαδή λίγο χίπικη συμπεριφορά την έχει . Αντικονφορμιστική επίσης . Κοροιδεύει λίγο τους σοβαρούς και σοβαροφανείς.
Οχι όσο το πρώτο κάκτους , αλλά το κάνει και αυτό .
Και σίγουρα μπορεί να μεταφέρει ένα σακκί πατάτες στο πορτ μπαγκάζ σε οργωμένο χωράφι , ενώ στο πίσω κάθισμα θα έχει δύο καρτέλλες αυγά που δεν θα σπάσουν .
-
Παιδιά παππουδιστικο δεν θα το έλεγα ποτέ το C3 aircross ,αλλά διαβάζοντας το συγκεκριμένο νήμα εδώ και λίγο καιρο από τότε που αναφέρθηκε ο όρος αυτός , παρατηρώ στον δρόμο τους οδηγούς του και...όντως η πλειοψηφία είναι 60+ !!!!
Ξέρετε τι πιστευω; Πως είναι παλιοί λάτρεις της μάρκας , BX , xantia και παλιότερα και αυτό το quirky που βγάζει τους τραβάει υποσυνείδητα συν το ότι είναι και λίγο ψαγμενοι σχετικά με την άνετη οδηγικη συμπεριφορά του , και τύποι που σέβονται τα ευρώ τους. Επίσης νομίζω πως ποτέ δεν έχω δει γυναίκα οδηγό του που αυτό ήταν αν δεν κάνω λάθος και η κύρια στόχευση της κυρίας CEO της Citroen με την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία . Φυσικά αναφέρομαι για αυτά που βλέπω εδώ έτσι , στην Ελλάδα , έξω δεν ξέρω τι γίνεται. Μια πιθανή εξήγηση για αυτό είναι πως οι κυρίες κοντά στα 40 που διαθέτουν το ανάλογο budget , οι νεαρές γιατροί και λοιπές επαγγελματίες είναι λιγο ψωνισμενες , βλέπω πολλούς νέους άσσους και εσχάτως 2008 να οδηγούν και οι μικρότερες πριγκίπισσες με τα λεφτά του μπαμπά δεν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους από mini cooper.
Πάντως προσωπικα , ειδικά σε αυτές τις ωραίες εκδόσεις με κάποιους ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς , το θεωρώ κόσμημα , μου φτιάχνει την διάθεση να το βλέπω στο δρόμο.
-
Στο γκρούπ του Φ/Β για το αμάξι , βλέπω διαφόρων ειδών τύπους . Παλιούς σιτροενάκηδες . Νέους στην φίρμα , άνδρες, γυναίκες. Κυρίως όμως άτομα με οικογένειες και υποχρεώσεις .
Δεν είναι το αμάξι του πιτσιρικά-πιτσιρίκας , εκτός αν το έχει από το σπίτι του . Αλλωστε και η εταιρεία σε οικογένειες έχει στόχευση.
-
Ξεκάθαρα νεανικό αυτοκίνητο, κυρίως για 30+, νέα ζευγάρια με σκοπό το γάμο, και νέες οικογένειες. Δεν θέλει να είναι όμορφο, θέλει να είναι ενδιαφέρον και περίεργο. Πραγματικά απορώ το τι παπουδιστικο έχει. 2 παππούδες έχουμε εδώ και ο ένας πήγε και πήρε το προηγούμενο Leon, και ο άλλος Corolla..δεν περιγράφω άλλο!
-
To ξέρουν ο Στόρμ και ο Φάνης , ότι είναι παππούδες ?
-
Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε!
-
Εμ είδες vagkirk... Όλο κατι 60 plus το έχουν... Καλα μου τα έλεγαν.
-
Υπαρχει ροή αγοραστών που μετακομίζουν σε αυτό από την Corolla????
α δεν το γνώριζα......
Στα καπή απέξω όταν περναω corrola βλέπω ακόμα σε διάφορες εκδόσεις. Εκαναν σύμβαση να σπάσουν το μονοπώλιο και βάζουν πλέον αυτό σε κληρώσεις BINGO?
ΥΓ μια χαρά αυτοκίνητα είναι και αυτο και η συχρονη κορόλα απλά έχει βγει το όνομα και έχει πλάκα περισσότερο παρα στηρίζεται σε αλήθεια. Ρωτήστε όποιον κάτοχο κορόλα θέλετε, απλά μην το καθηστερήσετε και πολύ.........
-
Χαχα Cirus! Τους φάγαμε τους ανθρώπους!
Τελικά πήρατε δεύτερο; Γιατί δεν κοιτάτε κάνα Aircross ελαφρά μεταχειρισμένο; Κάντο όπως και εγώ, και Ford και Citroen, τα 2 άκρα σχεδόν, αλλά θα δεις που θα το αγαπήσεις, σε ξεκουράζει, και κάποιες φορές θα θες να πάρεις το Citroen.
Ειλικρινά το λέω
-
criuser wrote:
χα!χα! Εγώ πάντως δεν είμαι και 30άρης...χα!χα!
Το Aircross με την καμία όμως δεν είναι αυτοκίνητο παπουδίστικο, ούτε καν αυτοκίνητο του 'εφάπαξ'.
Νεανικό αυτοκίνητο είναι, καθαρά για ζευγάρια και οικογένειες με μικρά παιδιά. Άλλωστε και το δικό μου μία κοπελιά το αγόρασε. Και στην απέναντι πολυκατοικία το έχει μία άλλη κοπελιά με δύο μικρά παιδάκια. Κάθε πρωί σχολείο, απόγευμα σούπερ μάρκετ, κλπ...κλπ... Η γνωστή ζωή των οικογενειών.
Από την άλλη όμως νομίζω ότι δεν ταιριάζει με άλλες κατηγορίες πελατών που έχουν άλλες ανάγκες ή μούρλα ή τρόπο ζωής.
-
Dublin wrote:
criuser wrote:
χα!χα! Εγώ πάντως δεν είμαι και 30άρης...χα!χα!
Το Aircross με την καμία όμως δεν είναι αυτοκίνητο παπουδίστικο, ούτε καν αυτοκίνητο του 'εφάπαξ'.
Νεανικό αυτοκίνητο είναι, καθαρά για ζευγάρια και οικογένειες με μικρά παιδιά. Άλλωστε και το δικό μου μία κοπελιά το αγόρασε. Και στην απέναντι πολυκατοικία το έχει μία άλλη κοπελιά με δύο μικρά παιδάκια. Κάθε πρωί σχολείο, απόγευμα σούπερ μάρκετ, κλπ...κλπ... Η γνωστή ζωή των οικογενειών.
Από την άλλη όμως νομίζω ότι δεν ταιριάζει με άλλες κατηγορίες πελατών που έχουν άλλες ανάγκες ή μούρλα ή τρόπο ζωής.
ναι βρε μια χαρά νεανικό είναι απλά κάνουμε και καμια πλακίτσα. Και το corolla που πειραζω τον Φάνη το ίδιο , το έχουν αγοράσει άπειροι οικογενειάρχες. Αλλά μαρεσει να τον πειράζω
Citroen C3 Aircross 2018