Nov 19, 2022, 9:41 AM

@iceman7 said in VW T-Roc:

@spi_duster said in VW T-Roc:

Εχει αναφερθει ξανα στο παρελθον. Οι μεγαλοχασαπηδες προτιμουν BMW

Ρε συ Σπυρακο. Είσαι καυστικός (sic)
Ακόμα θυμάμαι έναν οικογενειακό φίλο κλασσικο έλληνα επιχειρηματία στα 70+ τώρα με Audi και vw στην οικογένεια και του είπα για bmw μου απάντησε «γιατί, χασάπης είσαι ;;»

Προσωπικά όσο και να πάω τους Γερμανούς και ειδικά τους νότιους τα αποφεύγω τα αμάξια τους.
Γερμανικό ιδανικά μόνο με leasing.
Στη χειρότερη bmw που έχω φτιάξει ένα σωρο ακρες λόγω του club και θα ξέρω που θα πάω, παρα κάτι άλλο που θα ψάχνομαι με άγνωστα σε εμένα συνεργεία από το να με γδύνει η Καρεντα.

Η Karenta δαγκώνει. Δεν νομίζω όμως ότι και οι αντιπροσωπείες στις άλλες μάρκες πάνε πίσω,
Το θέμα είναι ότι στα vag υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος πέρα από την αντιπροσωπεία, που δεν θα τον βρεις σε άλλη μάρκα.
Εξειδικευμένα συνεργεία, εξειδικευμένες επισκευές, μετασκευές, αναβαθμίσεις, retrofit, μάντρες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

Ότι τραβάει η όρεξή σου και η φαντασία σου μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση σε vag να μείνεις ακάλυπτος σε οτιδήποτε χρειαστείς. Και όχι, οι τιμές δεν είναι δραματικές, είναι φυσιολογικότατες.
Όλα αυτά προυποθέτουν βέβαια ότι σου αρέσει να ασχολείσαι και τα ψάχνεις, δεν έρχονται στην πόρτα σου.