-
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Το ληξαμε λίγο νωρίτερα απόψε λόγω ημέρας και κρύου ! Αλλά ειμασταν μια χαρά αν και 13 τελικα στο σύνολο και περάσαμε όμορφα !
Πέρα από τους συνήθεις υπόπτους απόψε είχαμε στην παρέα μας και τον @limited_one και τον αδελφό του και πραγματικά χαρήκαμε ιδιαιτέρως!
Φυσικά φωτό δεν μπαίνουν! Όσοι θέλουν να μας γνωρίσουν ξέρουν που θα μας βρουν και την επόμενη φορά !
Καλη χρονιά να έχουμε !Σας ευχαριστώ πολύ που αλλάξατε την ημέρα συνάντησης και κατάφερα να σας γνωρίσω από κοντά!
Το χάρηκα πολύ, και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα ξαναέρθω σε συνάντηση! -
@dettol Περαστικά.
Χάρηκα που γνώρισα όλα τα παιδιά που ήρθαν.
Περάσαμε ωραία!Είπαμε και ιστορίες με τον Γάτο για τα 3008.
Τα είχαμε βάλει και δίπλα δίπλα για να κάνουν παρέα.@cirus Πολύ τούμπανο τελικά το Puma. Ωραιότατο το έχεις κάνει. Κρίμα να το δώσεις.
Ωραίο και το Tucson. Δε θυμάμαι ποιανού φίλου ήταν.
Να είμαστε όλοι καλά να τα λέμε.
-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Λυπάμαι, αλλά έπαθα ηλεκτροπληξία…. Εεεε, εννοώ ανέβασα πυρετό. Οπότε πάω το παιδί σπίτι και χώνομαι μέσα στο κρεβάτι μπας και τη βγάλω καθαρή την υπόλοιπη εβδομάδα.
Περαστικά
-
@katafractos17 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
τα 3008.
Τα είχαμε βάλει και δίπλα δίπλα για να κάνουν παρέαΟμοιοπαθητική λέγεται...αν πάρει το ένα μπρος τότε θα ντραπει και το άλλο και αναγκαστικά θα δουλέψει , ξέρει τι κάνει ο Θοδωρής είναι παλιά καραβανα
-
Σουπερ περάσαμε, όπως κάθε φορά. Ζητώ συγνώμη από τους φίλους που ήταν δεξιά κάτω και δεν μιλήσαμε πολύ, με είχαν εγκλοβίσει και δεν μπορούσα να βγω....πέταξαν και τα φαγιά μπροστά μου και που μυαλό!
Ωραίο και το Tucson. Δε θυμάμαι ποιανού φίλου ήταν.
Tου Νικ Παπανικ... @npapanik
-
Καλά ρε νικ παπανικ. Έχεις αμαξάρα και πήγες με το Hyundai;
-
@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Καλά ρε νικ παπανικ. Έχεις αμαξάρα και πήγες με το Hyundai;
Όταν είμαι πολύ κουρασμένος προτιμώ τον απόλυτο αυτοματισμό και την άνεση της ανάρτησης...
-
@dettol Περαστικά.
Χάρηκα που γνώρισα όλα τα παιδιά που ήρθαν.
Περάσαμε ωραία!@cirus Πολύ τούμπανο τελικά το Puma. Ωραιότατο το έχεις κάνει. Κρίμα να το δώσεις.
Να είμαστε όλοι καλά να τα λέμε.
Να είσαι καλά , ευχαριστώ πολύ, καλό είναι lol
Χαρηκα πολύ που σε γνώρισα οπως και τους υπολοιπους , ωραια ήταν
-
Σνιφ εγω ποτε θα παω ψαρονεφριιι?
-
@alex-mix said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
οποτε δεήσεις να πάρεις αμάξι και να έρθεις Αθήνα!! ό,τι φας κερασμένο από εμένα.
-
@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
οποτε δεήσεις να πάρεις αμάξι και να έρθεις Αθήνα!! ό,τι φας κερασμένο από εμένα.
Άσε, όταν πάρει αμάξι το τραπέζι θα είναι κερασμένο από τον ΣΕΕΑ.
-
Λυπάμαι, αλλά έπαθα ηλεκτροπληξία…. Εεεε, εννοώ ανέβασα πυρετό. Οπότε πάω το παιδί σπίτι και χώνομαι μέσα στο κρεβάτι μπας και τη βγάλω καθαρή την υπόλοιπη εβδομάδα.
Αστα αυτά...
Κινέζικη γρίππη έχεις...
-
Χτες λοιπόν ήρθε ο Κατάφρακτος και μας είπε όλη την αλήθεια.
Ετσι τον βάλαμε δίπλα στον Κατάπτυστο και τους εξετάσαμε κατ΄ αντιπαράσταση...
Είχαμε και έναν που τώρα τελευταία μαθαίνει τα νέα Βιτάρα που έχουν πάρει τα ΚΤΕΛ...
-
Δηλαδη αν παρω τρακτερ δεν πιανεται?
Ηρθε η γυναικα για το ογκολογικο συνεδριο που γινοταν Αθηνα και μολις επεστρεψε μου λεει Αρτα και παλι Αρτα -
Σου το είπα, ωραία ήταν όπως την είδα. Μια χαρα. Κάντε την ζωαρα σας και μην ακούτε κανέναν.
Δεν είναι τουριστικό μέρος και π@@@@ριες
-
@lap said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Σου το είπα, ωραία ήταν όπως την είδα. Μια χαρα. Κάντε την ζωαρα σας και μην ακούτε κανέναν.
1 φορα πηγαν να της αρπαξουν την τσαντα και επειδη δεν προλαβε της εβγαζε την γλωσσα.
Με κοβω αν ημουν εκει ή μαχαιρωμενος θα μουν ή φυλακη για ξυλοδαρμο -
Ηρθε η γυναικα για το ογκολογικο συνεδριο που γινοταν Αθηνα και μολις επεστρεψε μου λεει Αρτα και παλι Αρταπαντρευτηκες σοφη γυναικα! Μην την αλλαξεις ποτε
-
Ηρθε η γυναικα για το ογκολογικο συνεδριο που γινοταν Αθηνα και μολις επεστρεψε μου λεει Αρτα και παλι Αρταπαντρευτηκες σοφη γυναικα! Μην την αλλαξεις ποτε
Ειναι οντως αλλα την εφαγε η γνωση και το να βοηθαει .
-
Αφού τον παντρεύτηκε, τι θα ήταν;
-
Αφού τον παντρεύτηκε, τι θα ήταν;
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ