-
@cirus said in Ford Fiesta 2017:
@babisstinson said in Ford Fiesta 2017:
Ωραία ανανέωση, φανάρια, εκπληκτικά καθίσματα στο ST..! Να δούμε πόσο θα τσιμπήσει και σε τιμές και πότε θα δούμε την παρουσίαση του Focus πλέον..
facelift είναι όχι νέο μοντελο. Κανονικά η τιμή θα πρέπει να μέινει ίδια. Σε καινουργιο μοντελο οκ αλλα σε facelift αν αυξάνεται ειναι λάθος για μένα
Εσύ καλά τα λες αλλά ποιος σε ακούει? Κάνα χιλιάρικο θα τσιμπήσει σιγουρα
-
@babisstinson said in Ford Fiesta 2017:
Ωραία ανανέωση, φανάρια, εκπληκτικά καθίσματα στο ST..! Να δούμε πόσο θα τσιμπήσει και σε τιμές και πότε θα δούμε την παρουσίαση του Focus πλέον..
facelift είναι όχι νέο μοντελο. Κανονικά η τιμή θα πρέπει να μέινει ίδια. Σε καινουργιο μοντελο οκ αλλα σε facelift αν αυξάνεται ειναι λάθος για μένα
Cire δεν διαφωνώ, αλλά οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ανεβάσει τιμές ελέω Covid, έλλειψης chip και μειωμένης παραγωγής. Από κάπου πρέπει να. βγάλουν τα σπασμένα, δηλαδή από την τσέπη μας..
Ένα mean green Fiesta ST3 με τα νέα bucket θα ήθελα για κάθε μέρα..! -
Εχετε δίκιο δεν το συζητω΄βλέπω να ανεβαίνει, λέω απλά το σωστό είναι να μείνει η ίδια, δεν είναι δα και καμια σοβαρή αλλαγή , ενα απλο facelift είναι.
Απλά είπαν οτι γενικά τα αυτοκίνητα θα ακριβύνουν οπότε θα ανεβει. Μένει να δούμε πόσο
-
Τελικά φαίνεται πως μόνο εμένα δε μ αρέσει ιδιαίτερα η ανανέωση. Έκαναν την μάσκα πιο μεγάλη σε στυλ Πουμα. Η ανανέωση του Πόλο αντιθέτως είναι πιο επιτυχημένη εμφανισιακά. Έγινε πιο γλυκό.
-
@ad276 said in Ford Fiesta 2017:
Τελικά φαίνεται πως μόνο εμένα δε μ αρέσει ιδιαίτερα η ανανέωση. Έκαναν την μάσκα πιο μεγάλη σε στυλ Πουμα. Η ανανέωση του Πόλο αντιθέτως είναι πιο επιτυχημένη εμφανισιακά. Έγινε πιο γλυκό.
Πιο συντηρητικό έγινε μπροστά,μέσα οκ αναβαθμίστηκε όπως έπρεπε.Κατα τα λοιπά 155 αλογάκια,τα 100ps καταργήθηκαν?
-
Οχι η γκάμα κινητήρων συνεχίζει ως έχει
-
Και με diesel ???
-
Μόνο σε εμένα μοιάζουν όλες οι εκδόσεις το ίδιο?
-
Οχι ντιζελ δεν υπάρχει πλέον... Άλλωστε εχουν ηδη καταργηθεί απ το τρέχον μοντέλο....
-
Γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες;
-
Μόνο το σήμα της Ford στην νέα μάσκα δε μπορώ να χωνέψω. κατα τα άλλα μια χρά φαίνεται
-
@dr_tolis said in Ford Fiesta 2017:
Γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες;
Για παραγγελίες σε κάνα μήνα, για να έρθει το αυτοκίνητο, τέλος του χρόνου με αρχές του άλλου αν όλα πάνε καλά.
-
Επίσημες τιμες στην Γερμανία...
1.1 75 hp trend15400
1.0 100hp Titanium 20550
1.0 125hp titanium mhev 22400
1.0 125hp ST line mhev 23400
1.0 155hp ST line mhev 24900
1.5 ST 28150
Ολες οι τιμές αφορούν τα 5θυρα μοντέλα... Υπάρχουν και ενδιάμεσες εκδόσεις εξοπλισμού αλλά και 3θυρες με ελαφρώς χαμηλότερες τιμές. -
@ad276 said in Ford Fiesta 2017:
Επίσημες τιμες στην Γερμανία...
1.1 75 hp trend15400
1.0 100hp Titanium 20550
1.0 125hp titanium mhev 22400
1.0 125hp ST line mhev 23400
1.0 155hp ST line mhev 24900
1.5 ST 28150
Ολες οι τιμές αφορούν τα 5θυρα μοντέλα... Υπάρχουν και ενδιάμεσες εκδόσεις εξοπλισμού αλλά και 3θυρες με ελαφρώς χαμηλότερες τιμές.ακρίβυναν αρκετα ε?
κατσε να δουμε ποσο θα κάνουν και Ελλάδα
-
Δεν έχουν καμία σχέση οι τιμές Γερμανίας με της Ελλάδας και ως εκ τούτου κανένα νόημα η αναφορά σε αυτές. Θα είχε νόημα μόνο η σύγκριση τιμών προ facelift και μετά, όπου εκεί θα είχαμε μια καλή ένδειξη για το ύψος των αυξήσεων.
-
@harisma23 said in Ford Fiesta 2017:
Δεν έχουν καμία σχέση οι τιμές Γερμανίας με της Ελλάδας και ως εκ τούτου κανένα νόημα η αναφορά σε αυτές. Θα είχε νόημα μόνο η σύγκριση τιμών προ facelift και μετά, όπου εκεί θα είχαμε μια καλή ένδειξη για το ύψος των αυξήσεων.
Ακριβώς!! Δεν έχω κρατήσει τιμές Γερμανίας...αλλά έχω κρατήσει τον τελευταίο τιμοκατάλογο Ελλάδας...οπότε θα συγκρίνουμε με αυτόν.
-
@fanis75 said in Ford Fiesta 2017:
Ακριβώς!! Δεν έχω κρατήσει τιμές Γερμανίας...αλλά έχω κρατήσει τον τελευταίο τιμοκατάλογο Ελλάδας...οπότε θα συγκρίνουμε με αυτόν.
Πραγματικά θα είναι τέλειο να βάλεις ένα συγκριτικό πίνακα Φανη όταν ανακοινωθούν οι τιμές Ελλάδας να δούμε τις αυξήσεις αναλυτικά. Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον
-
Πραγματικά θα είναι τέλειο να βάλεις ένα συγκριτικό πίνακα Φανη όταν ανακοινωθούν οι τιμές Ελλάδας να δούμε τις αυξήσεις αναλυτικά. Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον
Εννοείται θα βάλω. Αυτό που δεν ξέρω είναι εαν θα έχει αλλάξει ο εξοπλισμός, που λογικά θα έχει αλλάξει, π.χ. κάποιες εκδόσεις θα έχουν στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων.
-
@fanis75 said in Ford Fiesta 2017:
Εννοείται θα βάλω. Αυτό που δεν ξέρω είναι εαν θα έχει αλλάξει ο εξοπλισμός, που λογικά θα έχει αλλάξει, π.χ. κάποιες εκδόσεις θα έχουν στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων.
Καλά ενταξει ενα γενικό συμπέρασμα θα βγαίνει. Σε καινούργιο αυτοκίνητο έστω και facelift πάντα υπάρχει διαφορά εξοπλισμού.
-
1,1 trend 75hp απο 15150 στα 15400
1,0 titanium 100hp απο 20300 συα 20550
1.0 titanium mhev 125hp απο 22150 στα 22400
1.0 st line mhev 125hp απο 23150 στα 23400
1.0 st line mhev 155hp απο 24550 στα 24900
1.5 st απο 25550 στα 28150
Ford Fiesta 2017