Οι τιμές είναι ανέκδοτο! Τα 95 αλογα στο Ibiza στα 16700 και στο polo στα 19250. Διαφορά 2500 ευρώ και αν δε κανω λαθος ,η εκδοση optimum στη SEAT ειναι πιο πλουσια απο την life της VW.
Latest posts made by dr_tolis
-
RE: Νέο VW Polo
-
RE: Ford Fiesta 2017
Γνωριζει κανεις ποτε θα ειναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες;
-
RE: Seat Ibiza 2017 (Mk 5)
Παιδια η χρηση χαρτών για το gps ειναι δωρεάν ή με πληρωμή; Βλέπω σε ένα κατάλογο με τον προαιρετικο εξοπλισμό για το ibiza fl και αναφέρει: χάρτες με ανανέωση για 1 χρονο = 90 ευρώ.
-
RE: HYUNDAI FORUM
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Η hyundai πραγματοποιεί μέσα προς το τέλος (18-20 αν θυμάμαι καλά) του μήνα παραγγελία. Τα αυτοκίνητα φτάνουν μετά από 2 μήνες. Με το που πατήσουν Ελλάδα, θέλουν όντως 15 μέρες για εκτελωνισμό και κάποια διαδικαστικά.
Για να καταλήξουμε κάπου, μέχρι 3 μήνες είσαι καλά. Από εκεί και πέρα, πάρε τηλ στον αντιπρόσωπο και ζήτα να σου δώσουν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου. Εάν το αυτοκίνητο είναι σε κατάσταση κατασκευής ή παράδοσης τότε θα υπάρχει κωδικός, διαφορετικά σημαίνει πως η παραγγελία είναι σε προτεραιότητα ή δεν έχει δοθεί καθόλου.
Πήρα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο και μου είπε οτι το αυτοκίνητο με τον δικό μου αριθμό πλαισίου είναι την Αθήνα και περιμένει να εκτελωνιστεί. Οπότε το αργότερο σε καμια 20αριά μέρες το παραλαμβάνω.
Απλά μου φαίνεται σχετικά μεγάλος χρόνος αναμονής οι 3+ μήνες!Όπως και να χει, λίγες μέρες ακόμα υπομονή..
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. -
RE: HYUNDAI FORUM
Γειά σας παιδιά,
Έχω παραγγείλει εδω και 3 μήνες ενα i10 στην έκδοση premium, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ ώστε να θεωρείται ειδική παραγγελία και να δικαιολογεί μια κάποια καθυστέρηση. Μου είπανε οτι δεν υπάρχουν καθόλου αυτοκίνητα ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες σε όποια έκδοση και να επιλέξω και για αυτό το λόγο θα κάνει 1 με 2 μήνες το πολύ μέχρι να το παραλάβω. (η Hyundai δουλεύει μόνο με παραγγελίες;;;!! σε τόσες εταιρείες πήγα όλες σε 15 μέρες το πολύ μου παραδίναν αυτοκίνητο. Μεγάλο φάουλ αν όντως δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα )
Φτάνουμε στο σήμερα που έχουν περάσει 3 μήνες και ακόμα δεν μου λένε τίποτα για πιθανή ημερομηνία παράδοσης. Μου λένε οτι θα χρειαστούν 15 μέρες περίπου απο την μέρα που θα φτάσει στην Αθήνα και αυτό σημαίνει οτι αν φτάσει ακόμα και άυριο εγώ θα κάνω να παραλάβω αυτοκίνητο ,στην καλύτερη περίπτωση, συνολικά σε 3,5 μήνες. Πώς μπορώ να το χειριστώ; Αν καλέσω τον εισαγωγέα θα βγάλω άκρη;
-
RE: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Η νομική προστασία τι ακριβώς καλύπτει;Αν τυχον εμπλακεις σε καποιο ατυχημα κ χρειαστει να κανεις καποια δικαστηρια (ειτε εισαι ο οδηγος που προκαλεσε το ατυχημα,ειτε οχι) τα δικηγορικα εξοδα καλυπτονται απο την ασφαλιστικη εταιρια.
-
RE: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ
Ο χρήστης stathisksts έγραψε:
Καλημέρα
θέλω να κάνω δοκιμή σε μια online ασφάλεια αυτοκινήτου
στις φόρμες που πρέπει να συμπληρώσω στο πεδίο αξία ή ασφαλιζόμενη αξία του οχήματος τι να βάλω?
Την τιμή που το αγόρασα (χωρίς τα extra πχ χρώμα κτλ)?
Πότε πέφτει η αξία του αυτοκινήτου και που μπορούμε να το δούμε?
Είναι καινούργιο το αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ πολύΤην αξια του αυτοκινητου να την μειωνεις καθε χρονο. Τυπικα αυτη την μειωση πρεπει να την κανει η ασφαλιστικη εταιρια στις ανανεωσεις που σου στελνει, συνηθως δεν το κανουν απο μονοι τους για να μην μειωθουν κ τα ασφαλιστρα.Μπορει δηλαδη να ασφαλιζεις ενα αυτοκινητο για 15000 ευρω και μετα απο 5 χρονια η ασφαλιστικη να στο εχει ασφαλισμενο για τα ιδια χρηματα, κατι που ειναι παραλογο.Οποτε καθε χρονο θα το ζητας εσυ, αφου πρωτα κανεις μια ερευνα για το ποσο ειναι η μεση τιμη του αυτοκινητου σου.
-
RE: Τί ισχύει στον ΚΟΚ για τις "στραγγυλές νησίδες" ?
Εγω παντως θυμαμαι οταν εδινα για διπλωμα πριν απο 10 χρονια, υπηρχε σχετικη ερωτηση οπου ελεγε οτι ,στις κυκλικες διαδρομες παντα εχει προτεραιοτητα αυτος που κινειται μεσα στον κυκλο, ανεξαρτητως αν εχει πινακιδα STOP σε αυτους που εισερχονται.
Και οσο αφορα την σειρα προτεραιοτητας παει: τροχονομος-φαναρι-πινακιδα-κανονας τους δεξιου.Τωρα λογικα τις πινακιδες στους εισερχομενους οδηγους στην κυκλικη διασρομη τις βαζουν γιατι καποιοι πηραν το διπλωμα νυχτα.
-
RE: Νέος σε αναζήτηση . . .
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Για πες μας τι σοβαρές διαφορές έχει από το 206.
Εννοεις πως εκτος του σχεδιαστικου τομεα δεν εχει καμια διαφορα απο το παλιο 206?
(δεν εχω ασχοληθει με το θεμα, απλα ρωταω..) -
RE: Νέος σε αναζήτηση . . .
Ο χρήστης JBeto έγραψε:
Ναι μεν κανουριο οπως λες αλλα απο την αλλη 2 μοντελα πιο παλιο πλεον και μολις 75 αλογα. Δε μου φαινεται σαν ιδιαιτερη ευκαιρια να σου πω την αληθεια.Ειμαι πολυ δυσκολος ε ?
Το '206+' που αναφερθηκε δεν ειναι 2 μοντελα πιο παλιο. Διατιθονταν παραλληλα με το 207 κ δεν ειναι το 206 του 1998,που μαλλον θυμασαι.
Η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ καλη ευκαιρια, γιατι απο 12500 το επαιρνες περιπου στα 8000 και του κουτιου, με εγγυησεις κ με ολα.. Αλλα πλεον ειναι αργα, νομιζω οτι πουληθηκαν ολα.