-
@gomi said in Nissan Juke 2019:
Στα 21.000 και μάλιστα για suv που έχει θέσει ως στόχο, δεν νομίζω πως έχει και πολλές επιλογές...
Έχει πράγματι 21 χιλιάρικα; Τρέχει προσφορά ή έτυχε για κάποιο ετοιμοπαράδοτο;
-
@storm said in Nissan Juke 2019:
Έχει πράγματι 21 χιλιάρικα; Τρέχει προσφορά ή έτυχε για κάποιο ετοιμοπαράδοτο;
Προσφορά, όλα τα SUV της Νισάν από 1.000 έως και 4.000€ έκπτωση! Το Τζουκ ξεκινάει από €20.000.
https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/juke-2023.html -
Ναι αλλά εδώ το μέλος γράφει ότι παίρνει το Accenta με 21 χιλιάρικα.
Από 25 χιλιάρικα, το δίνουν 21 χιλιάρικα;
4 χιλιάρικα έκπτωση; Σαν πολλά δεν είναι;Να πάω να πάρω και εγώ Nissan τότε που έχει και αναδιπλούμενους.
-
Ναι αλλά εδώ το μέλος γράφει ότι παίρνει το Accenta με 21 χιλιάρικα.
Από 25 χιλιάρικα, το δίνουν 21 χιλιάρικα;
4 χιλιάρικα έκπτωση; Σαν πολλά δεν είναι;Να πάω να πάρω και εγώ Nissan τότε που έχει και αναδιπλούμενους.
Στο juke κάνει όντως 4.000 έκπτωση.
Π.χ. το υβριδικό Ν-connecta, έχει πάει από 31.900 σε 27.900 -
Η accenta νομίζω ότι με είχε ξενερώσει με τα τάσια και το πλαστικό τιμόνι.
Αλλά καλή τιμή αυτή την εποχή. -
Εγώ το απορρίπτω λόγω μπροστινή σχεδίασης, όπως και όλα τα SUV/Crossover.
Αν αγόραζα τώρα αυτοκίνητο το απλό Panda θα επέλεγα, σε λευκό χρώμα. Βασικό κριτήριο η πρακτικότητα και η απρόσκοπτη αστική μετακίνηση χωρίς έννοιες και σκοτούρες.
Αυτοκίνητα τύπου Juke κλπ.. είναι μόνο άγχος, αύξηση αρτηριακής πίεσης και λόγος για να μην χρησιμοποιούνται εντός πόλης.
Άλλωστε τα ζω και με την μαούνα που πήγα και αγόρασα. Ούτε να οδηγήσω θέλω, ούτε να πάω κάπου με αυτό μέσα στην Αθήνα. Και μόνο που το γράφω αγχώνομαι και με πιάνει ταχυκαρδία.
-
Μία σκέψη περί των δοκιμών.
Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο σπάνια σε δοκιμές αναφέρεται η αίσθηση στην θέση οδήγησης.Σπάνια διαβάζω σε δοκιμές την αίσθηση που αποκομίζει ο δοκιμαστής όταν κάθεται στη θέση οδήγησης.
Και στην κατηγορία των SUV/Crossover η θέση οδήγησης παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
Στα δίκυκλα πάντως σχεδόν σε όλες τις δοκιμές γίνεται μεγάλη αναφορά στην αίσθηση και στα στοιχεία που αποκομίζει ο αναβάτης όταν ανεβαίνει στο δίκυκλο.
Να πω κάτι σχετικό με αυτό που γράφεις και επειδή θέλεις εργαλείο για την πόλη.
Eίχα 5 χρόνια toyota iQ και είχα καλομάθει γιατί μπορούσα να κάνω αναστροφή με δυο κινήσεις σε δρόμο 4 μέτρα πλάτος . Νόμιζα οτι τα 4,18 μέτρα του YC θα με δυσκολέψουν αλλα τελικά αποδείχθηκε οτι είναι τρομερά ευέλικτο με τιμόνι που κόβει πάρα πολύ , σωστό ύψος ώστε να περνάει τον μπροστινό προφυλακτήρα πάνω απο ψηλά πεζοδρόμια , μαύρα άβαφα πλαστικά στα επικίνδυνα σημεία για επαφή και κάμερα (+ αισθητήρες που έβαλα ) που βοηθάνε να χωθείς στο σημείο που ξεπάρκαρε suzuki celerio !
Αυτά και μόνο αυτά μετράνε για την οδήγηση μέσα στο χάος , το μόνο που θέλω ακόμα είναι κάτι απο τα παρακάτω γιατί κάποιος μου έχει γρατσουνίσει την μπροστινή πινακίδα , μάλλον μηχανάκι με που χώθηκε ανάμεσα στα παρκαρισμένα.
-
Τι πάει και βρίσκει...
Τεσπά, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το juke και δεν το κοιτούσα διότι ήταν πανάκριβο.
Τώρα έπεσε στα 20Κ?
-
@lap said in Nissan Juke 2019:
Τι πάει και βρίσκει...
Τεσπά, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το juke και δεν το κοιτούσα διότι ήταν πανάκριβο.
Τώρα έπεσε στα 20Κ?
Θα μπορούσα να πω και εγω οτι είναι πανάκριβο αλλα επικεντρώθηκα στο "οπλοστάσιο" που πρέπει να εχει ενα αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στο χάος της πόλης , γιατί βλέπω κάτι αηδίες με piano black κομμάτια χαμηλά στους προφυλακτήρες
-
@monman2 said in Nissan Juke 2019:
Εργαλείο για την πόλη αλλά και για την τσέπη...
Ένα παράδειγμα. Θα μπορούσα πολύ εύκολα (είχα τα φράγκα) να αγοράσω Ιαπωνικό ή Ιταλικό σκούτερ, αλλά αγόρασα συνειδητά Ταϊβανέζικο.
Αγχολυτικό εντελώς. Τι είναι άλλωστε;
Ένα Ταϊβανέζικο σκούτερ... αλλά ελβετικός σουγιάς.Άλλοι αγοράζουν Ιταλικά και Ιαπωνικά σκούτερ πανάκριβα και μετά ψάχνουν για συναγερμούς, για ασφάλειες κλοπής, για GPS, για κουκούλες, για αλυσίδες, για φτηνά συνεργεία, για αξεσουάρ καθαρισμού, για αξεσουάρ προστασίας, για...για...για...
Εγώ αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου προ καιρού.Αν χαλάσει ο Ταϊβανέζος ή αν σπάσει πέταμα και αγορά άλλου...
Αυτοκίνητα τύπου Juke ή Yaris Cross δεν μπορώ να τα δω ως εργαλεία για την δική μου περίπτωση.
-
Παιδιά αυτή είναι η έκδοση που ενδιαφέρομαι
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326996740-nissan-juke
ήδη σήμερα ρώτησα σε μια αντιπροσωπεία καθώς ερχόμουν για δουλειά και μου έκανε και δώρο το μεταλλικό χρώμα...
Κάτω από 21.500 η acenta με το κλειδί είπαμε στο προφορικό...Επειδή κάπου είδα αναφορά για τάσια, έχει ατσάλινες ζάντες, που δεν δείχνουν και άσχημα...
Αν πρόσθετα κάτι, αυτό θα ήταν υποβραχιόνιο και πίσω φιμε... -
ήδη σήμερα ρώτησα σε μια αντιπροσωπεία καθώς ερχόμουν για δουλειά και μου έκανε και δώρο το μεταλλικό χρώμα...
Κάτω από 21.500 η acenta με το κλειδί είπαμε στο προφορικό...Επειδή κάπου είδα αναφορά για τάσια, έχει ατσάλινες ζάντες, που δεν δείχνουν και άσχημα...
Αν πρόσθετα κάτι, αυτό θα ήταν υποβραχιόνιο και πίσω φιμε...Υποβραχιόνιο βαζεις και μετά
ζελατίνες επισης βάζεις και μετά σε όλα τα τζαμια
οπότε αν σε ευχαριστεί το υπόλοιπο δεν αποτελούν τροχοπέδη αυτά
Εγώ το juke το έχω χαμηλά σε εκτίμηση αλλά σημασία έχει να αρέσει σε σένα
-
Μία σκέψη περί των δοκιμών.
Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο σπάνια σε δοκιμές αναφέρεται η αίσθηση στην θέση οδήγησης.Σπάνια διαβάζω σε δοκιμές την αίσθηση που αποκομίζει ο δοκιμαστής όταν κάθεται στη θέση οδήγησης.
Και στην κατηγορία των SUV/Crossover η θέση οδήγησης παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
Στα δίκυκλα πάντως σχεδόν σε όλες τις δοκιμές γίνεται μεγάλη αναφορά στην αίσθηση και στα στοιχεία που αποκομίζει ο αναβάτης όταν ανεβαίνει στο δίκυκλο.
Eίχα 5 χρόνια toyota iQ και είχα καλομάθει γιατί μπορούσα να κάνω αναστροφή με δυο κινήσεις σε δρόμο 4 μέτρα πλάτος . Νόμιζα οτι τα 4,18 μέτρα του YC θα με δυσκολέψουν αλλα τελικά αποδείχθηκε οτι είναι τρομερά ευέλικτο με τιμόνι που κόβει πάρα πολύ , σωστό ύψος ώστε να περνάει τον μπροστινό προφυλακτήρα πάνω απο ψηλά πεζοδρόμια , μαύρα άβαφα πλαστικά στα επικίνδυνα σημεία για επαφή και κάμερα (+ αισθητήρες που έβαλα ) που βοηθάνε να χωθείς στο σημείο που ξεπάρκαρε suzuki celerio !
Αυτά και μόνο αυτά μετράνε για την οδήγηση μέσα στο χάος , το μόνο που θέλω ακόμα είναι κάτι απο τα παρακάτω γιατί κάποιος μου έχει γρατσουνίσει την μπροστινή πινακίδα , μάλλον μηχανάκι με που χώθηκε ανάμεσα στα παρκαρισμένα.
Αυτα να ξέρεις είναι παράνομα (ακυρώνουν την προτασία πεζών που έχει το αυτοκίνητο καθως δεν παραμορφώνονται). αν χτυπήσεις πεζό και σου κάνει μυνηση καληνυχτα
-
@cirus said in Nissan Juke 2019:
Αν πρόσθετα κάτι, αυτό θα ήταν υποβραχιόνιο και πίσω φιμε...Υποβραχιόνιο βαζεις και μετά
Σωστά, μπαίνουν και μετά...να σου πω την αλήθεια το προηγούμενο μοντέλο ήταν άθλιο, αλλά αυτό μου ψιλοαρέσει...βέβαια στην τιμή που ήταν δεν το κοίταγα και προσωπικά δεν νιώθω άνετα με 1000αρι κινητήρα σε τέτοιο αμάξωμα...αλλά θα κάνω ένα τεστ drive να δω αν μου κάνει το κλικ....
-
Αυτα να ξέρεις είναι παράνομα (ακυρώνουν την προτασία πεζών που έχει το αυτοκίνητο καθως δεν παραμορφώνονται). αν χτυπήσεις πεζό και σου κάνει μυνηση καληνυχτα
Το δεύτερο εχω εργαλεία να το φτιάξω μόνος μου αλλα σκεφτόμουν αυτό που είπες.
Το πρώτο είναι πεπιεσμένος αφρός εύκαμπτο δηλ αλλα τσεκάρω και ξανα τσεκάρω τις διαστάσεις και δεν μου φαίνεται να χωράει τις ευρωπαϊκές πινακίδες . -
Σωστά, μπαίνουν και μετά...να σου πω την αλήθεια το προηγούμενο μοντέλο ήταν άθλιο, αλλά αυτό μου ψιλοαρέσει...βέβαια στην τιμή που ήταν δεν το κοίταγα και προσωπικά δεν νιώθω άνετα με 1000αρι κινητήρα σε τέτοιο αμάξωμα...αλλά θα κάνω ένα τεστ drive να δω αν μου κάνει το κλικ....
Αυτα για τους χιλιάρηδες κινητήρες να μην τα σκεφτεσαι καθόλου ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ
εχει προχωρήσει η τεχνολογία, εχει 1000ρηδες που είναι φοβεροι και πολυ καλύτεροι σε όλα από 1500 1600 κυβικα ατμοσφαιρικούς που είχαμε μάθει.
Απλά στην κατηγορία έχει καλύτερα από το juke για μενα. ομορφο είναι πάντως
Ειναι αναλογα τι θες σε προταιρεότητα απο ένα καινούργιο αμάξι. Το Juke είναι στην μετριότητα σε όλα
-
Κάτω από 21.500 η acenta με το κλειδί είπαμε στο προφορικό...
Έχει αναδιπλούμενους. Είναι εξοπλισμός που αν δεν τον είχε μετά την αγορά δεν μπορεί να μπει.
Κάτι υποβραχιόνια και κάτι ζάντες και κάτι φιμέ μπαίνουν μετά εύκολα.Το αυτοκίνητο είναι σε τρελή τιμή.
-
Δεν εχω οδηγική επαφή με το όχημα αλλά, σε θέμα εμφάνισης, με έχει κερδίσει, είναι πιο φυσιολογικό συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο και πιο καλαίσθητο στα μάτια μου. Το είχα περιεργαστεί σε μια έκθεση αυτοκινήτων, η εικόνα, η αίσθηση και η συναρμογή στο εσωτερικό με κέρδισαν εκ πρώτης, άνετα θα ήταν στις επιλογές αν βρισκόμουν στη διαδικασία αναζήτησης νέου αυτοκινήτου και επειδή έτυχε να έχω δει σε εκείνη την έκθεση και την αντίστοιχη πρόταση της Toyota, στο θέμα του εσωτερικού, ασυζητητί Juke, μου φάνηκε καλύτερο και ποιοτικότερο, ίσως θα έλεγα καλύτερο και από το ομόσταβλο Captur, πιστεύω ότι η Nissan προσφέρει ενδιαφέρουσες προτάσεις, ξεφεύγει από τα τα άχρωμα και ουδέτερα σχετικά σχέδια της Toyota και της Suzuki, είναι από τις Ιαπωνικές μάρκες οι οποίες ξεχωρίζουν
-
βλέπω κάτι αηδίες με piano black κομμάτια
Όλοι αυτοί, απ τους χημικούς μηχανικούς που τα εφηύραν μέχρι τους μαρκετιστες που τα επέβαλαν τα γυαλιστερά πλαστικά, στους λαμαρινάδες να τα φάνε!
-
Παιδια χαιρετω! Τωρα με τις σχετικες μειωσεις στο juke ζαχαρωνω το hybrid e-power το οποιο βγαινει περι τα 28000 και δεν του λειπει τιποτα σχεδον εξοπλιστικα. Θα ηθελα να μπω στο κοσμο των υβριδικων και αυτοματων…..
Τωρα εχω ενα t cross του ´22 το οποιο σκέφτομαι να το αντικαταστησω.
Το εχω δει στην εκθεση και μου κανει το κλικ, αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχει την ευρχωρια του t cross αλλα πλεον αλλαξαν οι προτεραιοτητες και δε με απασχολει!
Τι λετε, αξιζει σε αυτη τη τιμη;
Nissan Juke 2019