-
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Το 3008 του γνωστου μας ειναι κορυφη τεχνολογικα και ποιοτικα. Αλλο αν μπερδευτηκε και δεν αφησε κορυφη που να μην παει με δαυτο. Το αναβατοριο ηταν μονοδρομος.
Στο συνεργείο 3μηνες δεν έμεινε από κάτι που στραάβωσε έσπασε κλπ λόγο ανάβασης σε βνο ή πέρασμα από ποτάμι. Έξω από το γραφείο λόγο firmware update έμεινε!!!
Υγ μην κάνετε το τελευταίο μεγάλο των windows ακόμα, θα μείνετε χωρίς Η/Υ!!!
Σου απαντώ παραθέτοντας αυτά που αναφέρει ο ίδιος.
.......θα πρεπει να γραψω εγκυκλοπαιδια για τις βλαβες
7 μηνες συνεργειο στα σκαρτα 2 χρονια να το τυλιξω?
τα ντηζελ ολα εχουν θεμα με το adblue
ρωτα να μαθεις
επισης θεμα οτι κοβουν καδενα!
για την ακριβεια πλεον εαν εισαι εγγυηση στην αλλαζουν με ανθεκτικοτερη
σηκωνεται το καπω μπροστα αριστερα οταν φυσαει!!!
ηλεκτρολογικα δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει
...μερικα μονοΑπό εκεί και μετά Νικ το αμάξι βγήκε μια χαρά αξιόπιστο για τους άλλους δέκα που γνωρίζω. Βέβαια αυτοί έχουν τη συνήθεια να το οδηγούν σε δρόμους και όχι στα μονοπάτια που χαράζουν τα αιγοπρόβατα στα βουνά.
-
Καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα...και ελληνικό.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου το είδα κι εγώ λίγο πριν μου το στείλεις!!
-
Είναι πολύ όμορφο, έχει καλό αυτόματο αλλά... Όντως βγάζει τόσες ζημιές?
-
@yem said in Peugeot 3008 2016:
Είναι πολύ όμορφο, έχει καλό αυτόματο αλλά... Όντως βγάζει τόσες ζημιές?
Τόσες και περισσότερες! Αναμενόμενο φυσικά, δεν είναι κάτι που πρέπει να προκαλεί εντύπωση.
-
1. πταισματα
Καλημέρα σε όλη την δυνατή ομάδα μας. Ηθελα να μοιραστώ και να ακούσω και από εσάς το σχόλιο σας εαν έχετε πρόβλημα στην θέση σχεδιασμού που έχουν τοποθετηθει οι ποτήροθήκες στο Peugeot μας!!!! Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις ταχύτητα και να πινεις και το καφεδάκι σου
.....ο ιδιο προβλημα ειχα κ εγω!με ενα ποτηρι ειναι οκ,οπως εισαι εκει,το χερι σου το περνας απο πισω κ ειναι οκ,με δευτερο ποτηρι απλα δεν οδηγας!εγω πηρα μια θηκη για την συζυγο για να μην εχουμε χωρισμους κ το βαλα στην θεση του συνοδηγου που βγαινει ο αεραςΜπορούν οι dieselaκηδες να ακούσουν αυτό τον ήχο να μου πουν αν κάνει και το δικό τους έτσι?
Το αυτοκίνητο το έβαλα μπροστά το πρωί και είχε εξωτερική περίπου 30 βαθμούς (37 το θερμόμετρο γτ το χτυπούσε ήλιος)Μετά από 3 χρόνια στο 2008 έκανα την πολυπόθητη αλλαγή!
1.2 βενζίνη, γιατί με τα adblue συστήματα ταλαιπωρήθηκα αρκετά.Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε μια έρευνα για ποιον λόγο γίνεται η κρυσταλλοποίηση. Πχ κάθε φορά που κάποιος έχει θέμα να γράφει τι μάρκα adblue είχε βάλει. Τι διαδρομές έκανε; Εθνική η εντός πόλης; Τι εποχή ήταν χειμώνας η καλοκαίρι; Κλπ. Μήπως βγάλουμε μια άκρη κάτω από ποιες συνθήκες δημιουργείται το πρόβλημα.
.....αυτή την έρευνα έπρεπε να την είχαν κάνει ήδη οι εταιρίες εξαρχής
.....επειδή δεν πληρώνουν οι εταιρίες αλλά εμείς τότε ας την κάνουμε εμείς για εμάς.2. εγκληματα
(οχι, δεν ειναι το δικο μου.....)
Δυστυχώς σήμερα έχω άσχημα νέα που κινδύνευσα κ ταλαιπωρηθηκα πολύ. Ξαφνικά το hybrid4 3008 300hp ενώ πήγαινα ήσυχα με 80 km με hybrid mode έβγαλε βλάβη μηχανής και πρόβλημα στις μπαταρίες και έσβησε στη μέση του δρόμου... Με την φόρα που είχα πήγα στο πλάι έγκαιρα όπου το αυτοκίνητο μπλόκαρε σε Parking mode. Δεν άνοιγε και δεν έκλεινε η μηχανή, κανένα κουμπί δεν λειτουργούσε κ δεν μπορούσαμε να το φορτοσουμε σε γερανό καθώς ήταν μπλοκαρισμενοι οι τροχοί. Μετά από 3 ώρες με καρούλια μπρος πίσω το βάλαμε σε γερανό κ το μετέφερα. Η αντιπροσωπεία δεν το δεχόταν γιατί λέει θα της έκλεινα το πάρκινγκ.... Και αφού με είδε ο Θεός κ με φοβήθηκε τελικά το παρέλαβαν... 16000km 2 ετών.. 58000 ευρώ.. Σκέτη απογοήτευση... Ποτέ πια ξανάΗ Stellantis ανακοίνωσε πως ανακαλεί 582.005 αυτοκίνητα των Citroen, DS, Opel και Peugeot που κατασκευάστηκαν μεταξύ 7 Φεβρουαρίου 2017 και 11 Δεκεμβρίου 2020.
Από την ανάκληση επηρεάζονται 230.552 Citroen Berlingo, Citroen C3, Citroen C3 Aircross, Citroen C4, Citroen C4 Cactus, Citroen C4 Picasso, DS3 και 351.453 Opel Grandland X, Opel Crossland X, Peugeot 2008, Peugeot 208, Peugeot 3008, Peugeot 308, Peugeot 5008 και Peugeot Partner.
.....Αιτία της ανάκλησης είναι το γεγονός πως η λίπανση της αντλίας κενού μπορεί να είναι ανεπαρκής και αυτό μπορεί να προκαλέσει τη θραύση της, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη υποβοήθηση πέδησης, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος. -
Πάντως έχουν πουληθεί πάνω από 1,5 εκ αυτοκίνητα με αυτούς τους κινητήρες, 3008, Γκράντλαντ, 5 αιρκρος, ντιες 7 και τα αντίστοιχα στο μικρότερο και σε χάτς.
Ολα τα προβλήματα που έχουν βγεί, είναι αυτά που μας γράφει ο γάτος, καθότι είναι συνδρομητής σε κάθε φόρουμ, ομάδα, παρέα, κλπ της Ελλάδας και των μεγάλων χωρών της Ευρώπης και δεν αφήνει κανένα να μην μας το ανεβάσει.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Πάντως έχουν πουληθεί πάνω από 1,5 εκ αυτοκίνητα με αυτούς τους κινητήρες, 3008, Γκράντλαντ, 5 αιρκρος, ντιες 7 και τα αντίστοιχα στο μικρότερο και σε χάτς.
Ολα τα προβλήματα που έχουν βγεί, είναι αυτά που μας γράφει ο γάτος, καθότι είναι συνδρομητής σε κάθε φόρουμ, ομάδα, παρέα, κλπ της Ελλάδας και των μεγάλων χωρών της Ευρώπης και δεν αφήνει κανένα να μην μας το ανεβάσει.
χρεπια παντου, αστα αυτα
εαν ανεβασει καποιος ενα τριξιμο σε αλλο φορουμ, βλεπε φαου βε, λες ποσο αχρηστο ειναι
εδω που ειναι η ανθολογια της χειροτερης βλαβης, λες φταιει ο γατος - ρε ξερεις τι παει να πει εσβησε-εμεινε εν κινησει με 80 χιλιομετρα απροειδοποιητα το κωλοχρεπο?
...που στο μεταξυ του γατου παει για αλλαγη του αλλαγμενου ημιαξονιου μια και το ανταλλακτικο της αντιπροσωπειας ηταν προβληματικο οπως το πρωτοτυπο. μαθαινουν πανω στους πελατες οι γαλλοι φονιαδες -
Εγώ δεν διαβάζω φόρουμ άλλων αυτοκινήτων.
-
Εγώ δεν διαβάζω φόρουμ άλλων αυτοκινήτων.
α, ναι?
ποσο σιγουρος εισαι? ε? -
Είμαι.
-
-
όλα στη φόρα
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Είμαι.
δεν σε βγαζω σεντρα και το ξερεις....
Μόνο όταν στα άλλα θέματα σχολιάζουν αρνητικά αυτά που μου αρέσουν απαντάω..
-
Η μετάβαση από 2008 1.2 100ps σε 3008 1.2 130ps λογικά θα είναι το ίδιο ψόφιο σε δύναμη αν κρίνουμε τη διαφορά βάρους;
Επίσης συμφέρει να το πάρω τώρα ως τριτεκνικο που λόγω μη υβριδικοτητας γλιτώνω παραπάνω τέλη και κατά πάσα πιθανότητα το νέο θα ακολουθεί τιμολογιακά το 408; Και κατά πάσα πιθανότητα ίσως μπορώ να παζαρέψω τιμή λόγω αλλαγής του μοντέλου;
Αρκεί βέβαια να χωράμε με τρία καρεκλάκια πίσω.
Ξέρω σε C5 aircross θα χωράω σίγουρα αλλά δε με πολύ ψήνει.
Επίσης το 7θεσιο jogger hybrid αν έρθει ποτέ στη χώρα μας θα είναι πανάκριβο.
Πάντως έχω ξανακούσει άλλη μια φορά σβήσιμο αυτοκινήτου από το θείο μου σε επαρχιακό δρόμο. Q3 του 2017 ήταν και μάλιστα το έπαθε αφού έφυγε από σέρβις. Πολύ τρομακτική εμπειρία διότι ήταν και νύχτα. -
@parikon said in Peugeot 3008 2016:
Επίσης το 7θεσιο jogger hybrid αν έρθει ποτέ στη χώρα μας θα είναι πανάκριβο.
2008 και 3008 και Jogger στην ίδια πρόταση δεν το κάνει ούτε ο Lap.
Με τον προβληματικό εισαγωγέα στα RENAULT μπορεί να μην έρθει και πότε το jogger σε Hybrid.
Λογικα το 3008 θα έχει άλλη χαρτογράφηση αλλά και πάλι το βάρος είναι σημαντικό.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Ενώ είχα βάλει στο πάρκινγκ εγκατάσταση με πρίζα τύπου Green Up όπου σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά υποσχόταν ότι θα έδινε πιο γρήγορο χρόνο φόρτισης, το αυτοκίνητο χρειαζόταν για μια πλήρη φόρτιση περίπου 7-8 ώρες.
Δεν το είχα ψάξει παραπάνω γιατί δεν με ένοιαζε κιόλας (επί το πλείστον το φορτίζω το βράδυ), σκεπτόμενος ότι κάποιο άλλο χαρακτηριστικό θα λείπει όπως ίσως ο τύπος του ρεύματος ή του On Board φορτιστή ή κάτι άλλο.
Μετά την τελευταία ανάκληση για τη στεγανοποίηση των μπαταριών και την αναβάθμιση του λογισμικού για την ψύξη τους, έχω καταλάβει ότι ο χρόνος για πλήρη φόρτιση μειώθηκε σχεδόν στο μισό (γύρω στις 4,5 ώρες) όπως υποσχόταν αρχικά για πρίζα Green Up.
Θα το παρατηρήσω όμως για σιγουρία, για να μην λέω ανακρίβειες.Λοιπόν, το παρατήρησα σε δύο φορτίσεις και όντως είναι όπως το έγραψα. 04:35 για μια πλήρης φόρτιση.
-
2008 και 3008 και Jogger στην ίδια πρόταση δεν το κάνει ούτε ο Lap
Μια χαρά είναι το jogger
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Μια χαρά είναι το jogger
χωρίς το 2008 και το 3008 στην ίδια πρόταση μια χαρά είναι
-
Πλέον κοιτάω αμάξια που να χωράμε και το jogger είναι ένα από αυτά αλλά υπήρχε σαν σκέψη πριν τις ανατιμήσεις όταν λογικά θα μπορούσε να κοστίζει 28.000.
Απλά το hybrid έχει έξτρα ψηφιακό πίνακα,ηλεκτρικό χειρόφρενο,τεμπέλη και αυτόματο κιβώτιο(αξιόπιστο ή όχι δεν ξέρω). -
@cirus said in Peugeot 3008 2016:
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Μια χαρά είναι το jogger
χωρίς το 2008 και το 3008 στην ίδια πρόταση μια χαρά είναι
Άσε ρε..... Ιδιαίτερα με το 2008 active είναι στο ίδιο επίπεδο.
Peugeot 3008 2016