-
Παντως και για το ομοσταυλο diesel Grandland αρχιζουν και εμφανιζονται σωρηδον τα προβληματα με τον καταλυτη/adblue, τωρα 3-4 χρονια μετα το λανσαρισμα, με διαφορετικη αντιμετωπιση ανα περιπτωση ανα αντιπροσωπεια.
Τουλαχιστον τετοιες αστοχιες σε τσιμουχες-πλαστικα-ψιλολογια δεν καταγραφονται, θα τολμουσα να πω οτι η Opel εδωσε περισσοτερη προσοχη στην κατασκευη απο οτι η Peugeot στα μοτερ -
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Και το 3008 έχει πουλήσει πολλαπλάσια από άλλα οπότε αναμενόμενος και ο αριθμός των προβλημάτων να είναι μεγαλύτερος από άλλα.
Εννοείς προφανώς περισσότεροι ιδιοκτήτες να έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Αν έχουν όλοι διαφορετικά... δεν πάει έτσι το πράγμα.Το adblue το έχουν πολλές εταιρείες, δεν είναι peugeot oriented.
-
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση να σας κανω, υπαρχει καποιος υποψηφιος αγοραστης η κατοχος 3008 σε active pack?ειναι η εκδοση της προσφορας που τρεχει αυτο τον καιρο και θα ηθελα να μαθω τι εχουν κοψει σε εξοπλισμο με σχεση με την πρωτη του εκδοση και αν γενικα αξιζει.ευχαριστω
-
Εχουν κόψει 3000 που αντιστοιχούν σε 8άρα οθόνη χωρίς νάβι, αντί για 10άρα με νάβι και μικροδιαφορές μη ουσίας στο σαλόνι και εξωτερικά σε κάποια νίκελ, όπως και στο πως ανάβουν τα φλάς.
-
Εχουν κόψει 3000 που αντιστοιχούν σε 8άρα οθόνη χωρίς νάβι, αντί για 10άρα με νάβι και μικροδιαφορές μη ουσίας στο σαλόνι και εξωτερικά σε κάποια νίκελ, όπως και στο πως ανάβουν τα φλάς.
Και νομίζω και τα παλιά φώτα, προ ΦΛ που είχαν μείνει στοκ, σωστά?
-
Σατανά...
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Και νομίζω και τα παλιά φώτα, προ ΦΛ που είχαν μείνει στοκ, σωστά?
Τα πίσω.
Τα μπροστά είναι τα καινούργια...
Αλλά έχει και φωτισμό πίσω στην καμπίνα, που δεν έχουν κάποια καινούργια υβριδικά... -
Τα πίσω.
Τα μπροστά είναι τα καινούργια...Ααα, ανάλογα με το στοκ που υπήρχε κατά την παραγωγή....κατάλαβα, ότι περισεύει...χαχα!
Αλλά έχει και φωτισμό πίσω στην καμπίνα, που δεν έχουν κάποια καινούργια υβριδικά...
Tα οποία φυσικά ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία με τα μισά λεφτά....
-
ποιά μισά λεφτά ?
26000 κάνει λέει ο παγωμένος που μιλάει άφοβα για το χρέπι, ότι κάνει σήμερα, έναντι 33700 του αυτόματου πετρελαίου που καίει λιγότερο από το χρέπι σε ευρώ...
-
@saak1985 said in Peugeot 3008 2016:
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση να σας κανω, υπαρχει καποιος υποψηφιος αγοραστης η κατοχος 3008 σε active pack?ειναι η εκδοση της προσφορας που τρεχει αυτο τον καιρο και θα ηθελα να μαθω τι εχουν κοψει σε εξοπλισμο με σχεση με την πρωτη του εκδοση και αν γενικα αξιζει.ευχαριστω
Επίσης, δεν υπάρχει το πίσω υποβραχιόνιο.
-
Η κατάσταση είναι τραγική. Τα πάντα είναι ακριβα. Λίγα χρήματα να έχεις χάνουν αξία.
Σκέφτομαι να ασχοληθώ με αμοιβαία. Αν και δεν είμαι τόσο φίλος αυτου του είδους την οικονομία με προσόδους δεν υπάρχει άλλη λύση. Τα χρήματα μου χάνουν αξία κάθε μέρα.Ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο ήθελα αλλά έχουν ξεφύγει. Δεν θέλω να τους τα δώσω.
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Η κατάσταση είναι τραγική. Τα πάντα είναι ακριβα. Λίγα χρήματα να έχεις χάνουν αξία.
Σκέφτομαι να ασχοληθώ με αμοιβαία. Αν και δεν είμαι τόσο φίλος αυτου του είδους την οικονομία, δεν υπάρχει άλλη λύση. Τα χρήματα μου χάνουν αξία κάθε μέρα.Ένα καλό οικογενειακό αυτοκίνητο ήθελα αλλά έχουν ξεφύγει. Δεν θέλω να τους τα δώσω.
Ψώνισες από σβέρκο. Με τι αποδόσεις 2.45-3.5% σώθηκες. Αυτά έβγαζαν καλά φράγκα το 14-15 πρίν κλείσουν οι τράπεζες και πλάκωσε ο κόσμος και έπαιρνε αμοιβαία στο Λούξεμπουργκ. Τώρα λίγα πράγματα. Αν βέβαια μιλάμε για κάνα μεγάλο ποσό βλέπεις. Σε μικρά ποσά θα πάρεις με το κέρδος κάνα 5κιλο Λατζιμα έτσι όπως πάει η δουλειά.
-
Έχει πακέτα μεσαίου ρίσκου με 8-9%
Το σκέφτομαι.
Τα χαμηλά είναι συνταξιοδοτικά ταμεία, τα μεσαία δεν ξέρω ακόμα.
-
Ωραια και αφου μιλησαμε για τον εξοπλισμο του θα μπορουσε να μου πει καποιος τι γινεται απο θεμα ποιοτητας και συναρμογης σε βαθος χρονου;δεν εχει τυχει σε τοσο μοσχοπυλημενο αυτοκινητο να εχω βρεθει μεσα.η αν γνωριζει καποιος ποια η διαφορα σε ποιοτητα με το ομοσταβλο grandland της opel στο οποιο σε φιλου αμαξι τριετιας τα πραγματα δεν ηταν και πολυ καλα, πολλα τριξιματα και θορυβος πλαστηκων
-
@saak1985 said in Peugeot 3008 2016:
Ωραια και αφου μιλησαμε για τον εξοπλισμο του θα μπορουσε να μου πει καποιος τι γινεται απο θεμα ποιοτητας και συναρμογης σε βαθος χρονου;δεν εχει τυχει σε τοσο μοσχοπυλημενο αυτοκινητο να εχω βρεθει μεσα.η αν γνωριζει καποιος ποια η διαφορα σε ποιοτητα με το ομοσταβλο grandland της opel στο οποιο σε φιλου αμαξι τριετιας τα πραγματα δεν ηταν και πολυ καλα, πολλα τριξιματα και θορυβος πλαστηκων
Θα σου πει ο γάτος....χαχαχα!
-
Η ποιότητα γενικά είναι μέτρια έως απλά καλή όπως και όλης της αγοράς γιατί πλεον τα αυτοκίνητα γίνονται με πιο φθηνά υλικά.
Από εκεί και πέρα ένας που ρώτησε στο γκρουπ του facebook να αγοράσει 10 του απάντησαν και του είπαν ότι είναι ευχαριστημένοι.
Βέβαια υπάρχουν και μη ευχαριστημένοι. Έχουμε και εδώ ένα τέτοιο.
Επίσης να κατανοήσεις ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει το αμάξι αυτό αν έβγαινε σε προσφορά το 20 τα έκανε 20 χιλιάρικα και αυτά που κάνουνε 25 χιλιάρικα σήμερα τότε σε προσφορά θα κάνανε 17.
Έτσι για να ξέρεις τι αγοράζεις.
Πάντως το αυτοκίνητο έχει πουλήσει πάρα πολύ είτε σαν καινούργιο είτε σαν μεταχειρισμένο και είναι πολύ όμορφο -
το νέο 3008 στους γαλλικούς δρόμους
-
Η ποιότητα γενικά είναι μέτρια έως απλά καλή όπως και όλης της αγοράς γιατί πλεον τα αυτοκίνητα γίνονται με πιο φθηνά υλικά.
Δεν ισχύει αυτό. Δες τα Mazda π.χ.
-
@realzeus said in Peugeot 3008 2016:
Δεν ισχύει αυτό. Δες τα Mazda π.χ.
Ναι, ναι, στη Mazda έχουν την κουλτούρα και την εμμονή στην τελειότητα, να περάσουν οι Ιάπωνες μέσα από τα μοντέλα τους την κουλτούρα που έχτισαν τόσα χρόνια ταξιδεύοντας στο Δυτικό κόσμο.
-
Peugeot 3008 2016