-
Έχω την αίσθηση ότι το κυριότερο, αν όχι το μοναδικό επιχείρημα ορισμένων εκ των οπαδών της Peugeot, είναι η σχεδίαση. Η οποία είναι όντως εξαιρετική. Αλλά έως εκεί.
Aπο που προκύπτει ότι η μπαταρία ενός υβριδικού, οχι phev αλλά full hybrid όπως η CC, στοιχίζει 8000-9000€. Παρακαλώ στοιχεία....
Επισης παραβλεπετε κάποιοι ότι η Toyota, της οποίας μόνο οπαδός δεν είμαι απλά παραθέτω στοιχειώδεις και πασίγνωστες πληροφορίες που τις γνωρίζουν όλοι, δίνει 6 χρόνια εγγύηση στο αυτοκίνητο και 11 χρόνια (!!!) στην μπαταρία και όχι 2 όπως η Peugeot......(άραγε εάν χαλάσει η μπαταρία του PHEV Peugeot, που είναι μεγαλύτερη σε χωρητικότητα του Full Hybrid Τοyota πόσα θα δώσω;.... ;))
Μίλησα για κόστος 1ης έκδοσης CC σε σύγκριση με 1η 3008....ήτοι γύρω στα 33000 ευρώ...Αν μιλήσουμε για σύγκριση.... τιμών. Πάμε λοιπόν... Την ακριβή έκδοση CC (μάλιστα με 4x4 cvt) μπορεί κάποιος να την αποκτήσει με 40.000 €. Αντίθετα το phev 3008 ξεκινά από 47500€.....Ανόμοια πράγματα (full hybrid vs phev) , αλλά αφού τέθηκε συγκριτικο σχόλιο για το κόστος ας δούμε τους αριθμούς.
Το θέμα φορολόγησης ναι είναι ένα θέμα στην Ελλάδα, που είναι όμως πλήρως αναχρονιστικο... Δεν έχει εκσυχρονιστει να φορολογείται βάση τους ρύπους αλλά και ΚΥΡΙΌΤΕΡΑ με βάση το κόστος κτησης.... που θα ήταν πιο λογικό.
-
Δεν θα μιλήσω για τεχνογνωσία υβριδικών... οχημάτων. Η Toyota και η Honda έχουν φάει καιρό τώρα τις σφαλιάρες τους.... οι άλλοι τώρα θα δοκιμασθουν....Γεγονος....Ο νοών νοειτω, απόδειξη ότι όπως λέει πρώην χρήστης 3008 phev, είναι 7μηνες στο συνεργείο χωρίς να έχουν βρει τι έχει...
Απόδειξη... Σε ένα μόνο; Ναι, σε ένα, μου αρκεί όμως... γιατί εάν μου κάτσει τέτοιο χουνέρι να την βράσω την "Λάσκαρη" έγινε "Βασιλειάδου" σε μια νύχτα.
-
Ρε σεις guys,
υποτίθεται εδώ θα μπει κάποιος που θέλει να ψαχτεί περισσότερο για το 3008 η και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα - νήματα που υπάρχουν στο φόρουμ. Θα διαβάσει πόσες σελίδες με το αν είναι αρχαίο το 3008, αν είναι όλα μάπα επειδή είναι ανίκανοι ή δεν ξέρω εγώ τι να βρούνε τι φταίει στου γάτου, αν το cc είναι ότι πιο προηγμένο, αν παίζει ρόλο το iso στις φωτογραφίες και ξέρετε πως πάει μετά.
Εμένα προσωπικά που μου αρέσει να μαθαίνω γενικά για τα αυτοκίνητα και σας διαβάζω σε αρκετά νήμαα αλλά δεν είμαι σαν τον lap να κάτσω να αναλύσω και το υλικό που φτιάχνουν τους αερόσακους, ώρες ώρες σας "πιάνω" να είστε σαν ομάδες του fb που μαλώνουν προσπαθώντας να δείξουν ότι ΕΓΩ αυτό επέλεγα άρα αυτό είναι το καλύτερο.
Ξέρετε πολύ καλά ότι τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει για τον λόγο ότι ο καθένας μας ζυγίζει διαφορετικά τα δικά του "θέλω" σε ένα αυτοκίνητο.
Προτείνω λοιπόν να έχουμε τα νήματα για κάθε όχημα - και να υπάρχει από ένα υπονήμα που θα ονομάζεται παλέστρα για το 3008, καφενείο για το cc (γιατί είναι για {εξελιγμένους} παππούδες)......
για να μαλώνετε με την ησυχία σας!
Φιλικά πάντα! -
@hountalas said in Peugeot 3008 2016:
Ρε σεις guys,
υποτίθεται εδώ θα μπει κάποιος που θέλει να ψαχτεί περισσότερο για το 3008 η και για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα - νήματα που υπάρχουν στο φόρουμ. Θα διαβάσει πόσες σελίδες με το αν είναι αρχαίο το 3008, αν είναι όλα μάπα επειδή είναι ανίκανοι ή δεν ξέρω εγώ τι να βρούνε τι φταίει στου γάτου, αν το cc είναι ότι πιο προηγμένο, αν παίζει ρόλο το iso στις φωτογραφίες και ξέρετε πως πάει μετά.
Εμένα προσωπικά που μου αρέσει να μαθαίνω γενικά για τα αυτοκίνητα και σας διαβάζω σε αρκετά νήμαα αλλά δεν είμαι σαν τον lap να κάτσω να αναλύσω και το υλικό που φτιάχνουν τους αερόσακους, ώρες ώρες σας "πιάνω" να είστε σαν ομάδες του fb που μαλώνουν προσπαθώντας να δείξουν ότι ΕΓΩ αυτό επέλεγα άρα αυτό είναι το καλύτερο.
Ξέρετε πολύ καλά ότι τέλειο αυτοκίνητο δεν υπάρχει για τον λόγο ότι ο καθένας μας ζυγίζει διαφορετικά τα δικά του "θέλω" σε ένα αυτοκίνητο.
Προτείνω λοιπόν να έχουμε τα νήματα για κάθε όχημα - και να υπάρχει από ένα υπονήμα που θα ονομάζεται παλέστρα για το 3008, καφενείο για το cc (γιατί είναι για {εξελιγμένους} παππούδες)......
Φιλικά πάντα!Από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα έθεσα αυτό το ζήτημα. Το φόρουμ γενικά προσφέρει πολύ λίγη βοήθεια και γνώση για κάποιον που θα τα αναζητήσει. Ουσιαστικά δεν έχει κάποιον σπουδαίο λόγο ύπαρξης, εκτός του καφενειακου.. μετά από μερικούς μήνες, φυσικά πήγα και εγώ with the flow (τότε).
Με την εμπειρία μου στα φόρουμ του εξωτερικού που συμμετέχω από τις αρχές των 90'ς, στα "ανοιχτά" φόρουμ που δεν έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και κανόνες, ένα μόνο "κακό σπυρι" χρειάζεται για να καταστρέψει την λειτουργία και σημαντικότητά του.
Είναι ξεκάθαρο ότι το φόρουμ όλο έχει Toyoto-ποιηθει, και μερικοί, λίγοι, αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα της μονομανιας και επιβολής γνώμης και επιλογών, και αυτό θα το έκανα ακόμη και αν ήταν το 3008 αυτό που θα προσπαθούσαν να επιβάλουν!
Όποιος μπαίνει να ρωτήσει οτιδήποτε καθοδηγείται προς την αγορά Toyota, χωρίς να ενδιαφέρει κανένα στοιχείο ή πληροφορία ή ειδική συνθήκη!
Η τεράστια διαφορά είναι ότι εδώ βλέπουμε ντουζίνες μειωτικων προσπαθειών και εξευτελισμου του - υποτιθέμενου - " αντιπάλου, ενώ στα άλλα νήματα γίνεται συστηματική θεοποίηση και γράφονται ευχολόγια! Που; Στα Yaris και τις Corollες!
Το 3008 ούτε που κοιτάει το Corolla..δεν είναι καν ανταγωνισμός του όσο και να ήθελαν μερικοί. Το 3008 παραδοσιακά φτιάχτηκε για να χτυπήσει το Tiguan, αυτοί είναι οι ανταγωνιστές, VW με Peugeot..και αυτό πονάει πολύ του Corollαδες.. όσο και να προσπαθούν, δεν τους βλέπουμε καν..
Πρέπει να κατέβουμε λίγο σε Citroen/Fiat για να δούμε τους πραγματικούς ανταγωνιστές της Toyota, και σε αυτήν την την κατηγορία, και μόνο Ελλάδα, τα πάει υπέροχα, ΑΛΛΑ 1ο C αυτοκίνητο σε πωλήσεις (και σε απλά και σε suv) είναι το 3008..ουπς.. ακόμη και σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, μαζικές πωλήσεις σε 3ο κοσμικές χώρες, έχασαν! Απίστευτο.. ταυτόχρονα 1ο σε πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη, 208...ουπς! Τσαγακι! Φέτος πώς τα πάμε; Βλέπω 1) Peugeot 2) Toyota 3) Citroen 4) Opel...
Δεν βλέπω καμία σημαντική υπεροχή σε κανένα επίπεδο..
Τουλάχιστον ξεπερνούν τη Suzuki σιγά σιγά.. είναι και αυτό μία νίκη..
-
Το επόμενο βήμα είναι τα ραντεβού για ξύλο στις πλατείες;
Έλεος...... -
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
Έλεος......Απάνω τους
-
Φαντάσου μια φάση σαν την σκηνή του ξύλου στο "Anchorman"
Toyotαιοι,πιεσαιοι,βαγκιτες κουβάρια.
-
@teo-mak said in Peugeot 3008 2016:
Έλεος......Προπονήσου... εγώ χωρίς mouth guard, σπασουάρ και σιδηρογροθιά δεν βγαίνω απ το σπίτι πλέον!
Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, πως θα πας στη πλατεία αν το 3008 είναι ακινητοποιημένο στο συνεργείο;
Οπότε πάρτε όλοι Κορόλες, να είστε στα ραντέβου σας στην ώρα σας και οικονομικά...
Ή βιτάρα, να είστε στο βουνό, να μη σας βρίσκει κανένας, κι αφήστε τις πλατείες...
-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
@hountalas said in Peugeot 3008 2016:
Ρε σεις guys,
Φιλικά πάντα!Από την πρώτη στιγμή που μπήκα εδώ μέσα έθεσα αυτό το ζήτημα. Το φόρουμ γενικά προσφέρει πολύ λίγη βοήθεια και γνώση για κάποιον που θα τα αναζητήσει. Ουσιαστικά δεν έχει κάποιον σπουδαίο λόγο ύπαρξης, εκτός του καφενειακου.. μετά από μερικούς μήνες, φυσικά πήγα και εγώ with the flow (τότε).
Με την εμπειρία μου στα φόρουμ του εξωτερικού που συμμετέχω από τις αρχές των 90'ς, στα "ανοιχτά" φόρουμ που δεν έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση και κανόνες, ένα μόνο "κακό σπυρι" χρειάζεται για να καταστρέψει την λειτουργία και σημαντικότητά του.
Είναι ξεκάθαρο ότι το φόρουμ όλο έχει Toyoto-ποιηθει, και μερικοί, λίγοι, αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα της μονομανιας και επιβολής γνώμης και επιλογών, και αυτό θα το έκανα ακόμη και αν ήταν το 3008 αυτό που θα προσπαθούσαν να επιβάλουν!
Όποιος μπαίνει να ρωτήσει οτιδήποτε καθοδηγείται προς την αγορά Toyota, χωρίς να ενδιαφέρει κανένα στοιχείο ή πληροφορία ή ειδική συνθήκη!
...Ναι τι, έτσι γίνεται στα φόρουμ εδώ και καιρό και προφανώς δεν κάνεις συστάσεις στα φιλαράκια και στους πελάτες που κάνουν τους μεγάλους λογαριασμούς.
-
Είχα προτείνει και στο Avenger, όπου κάποια τζιμάνια, είχαν αρχίσει να το αποδομούν από την ΠΡΩΤΗ μέρα που παρουσιάστηκε διεθνώς, να ανοίξουμε δύο νήματα. 1.Toyota Avenger, όπου θα μπορούσαμε να γράφουμε τα όποια καλά του αυτοκινήτου, και 2. Jeep Avenger, όπου θα μπορούσαμε να το συχτιρίζουμε αλύπητα, όπως και όποιους τυχών ηλιθίους τολμούσαν να γράψουν ότι τους αρέσει.
Το αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε αυτοκίνητο και νήμα. π.χ.
Peugeot 3008
Τοyota 3008
κοκ...
Πάλι στο ντούκου θα περάσει... -
@christostsp said in Peugeot 3008 2016:
Έχω την αίσθηση ότι το κυριότερο, αν όχι το μοναδικό επιχείρημα ορισμένων εκ των οπαδών της Peugeot, είναι η σχεδίαση. Η οποία είναι όντως εξαιρετική. Αλλά έως εκεί.
Aπο που προκύπτει ότι η μπαταρία ενός υβριδικού, οχι phev αλλά full hybrid όπως η CC, στοιχίζει 8000-9000€. Παρακαλώ στοιχεία....
Επισης παραβλεπετε κάποιοι ότι η Toyota, της οποίας μόνο οπαδός δεν είμαι απλά παραθέτω στοιχειώδεις και πασίγνωστες πληροφορίες που τις γνωρίζουν όλοι, δίνει 6 χρόνια εγγύηση στο αυτοκίνητο και 11 χρόνια (!!!) στην μπαταρία και όχι 2 όπως η Peugeot......(άραγε εάν χαλάσει η μπαταρία του PHEV Peugeot, που είναι μεγαλύτερη σε χωρητικότητα του Full Hybrid Τοyota πόσα θα δώσω;.... ;))
Μίλησα για κόστος 1ης έκδοσης CC σε σύγκριση με 1η 3008....ήτοι γύρω στα 33000 ευρώ...Αν μιλήσουμε για σύγκριση.... τιμών. Πάμε λοιπόν... Την ακριβή έκδοση CC (μάλιστα με 4x4 cvt) μπορεί κάποιος να την αποκτήσει με 40.000 €. Αντίθετα το phev 3008 ξεκινά από 47500€.....Ανόμοια πράγματα (full hybrid vs phev) , αλλά αφού τέθηκε συγκριτικο σχόλιο για το κόστος ας δούμε τους αριθμούς.
Το θέμα φορολόγησης ναι είναι ένα θέμα στην Ελλάδα, που είναι όμως πλήρως αναχρονιστικο... Δεν έχει εκσυχρονιστει να φορολογείται βάση τους ρύπους αλλά και ΚΥΡΙΌΤΕΡΑ με βάση το κόστος κτησης.... που θα ήταν πιο λογικό.
H Peugeot δίνει 8 χρόνια εγγύηση για την μπαταρία.
Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 408, η εγγύηση στα μηχανικά μέρη θα είναι 5 χρόνια, οπότε φαντάζομαι η ίδια εγγύηση θα ισχύσει για όλα τα νεα μοντέλα.Όσο για τις τιμές, το PHEV 3008 δεν ξεκινάει από 47.500€ αλλά από 44.900€.
Αν στο ακριβό CC λοιπόν προσθέσουμε και τον φόρο πολυτελείας (μιας και μιλάμε για Ελλάδα) τότε φτάνει συνολικά κοντά στα 44.000€.
Επίσης τα PHEV δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας (τουλάχιστον ακόμη).
Και στη μία περίπτωση μιλάμε για HEV ενώ στην άλλη για PHEV όπου μπορείς μέσα στην πόλη να κινείσαι αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρικά και να βλέπεις καταναλώσεις από 0 έως και κάτω της μονάδας.Προσωπικά έχω να πάω βενζινάδικο από τις αρχές Δεκεμβρίου που είχα φύγει ένα 4ήμερο.
Με επιλεγμένο mode το electric, βενζινοκινητήρα θα βάλει μόνο του καμιά φορά για λίγο, είτε γιατί πρέπει ανά διαστήματα να φορτίζει τις δύο βοηθητικές μπαταρίες ( δηλαδή την κλασική μπαταρία που γνωρίζουμε στα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, απλά το PHEV έχει δύο τέτοιες), είτε όταν χρειάζεται να λειτουργήσει το σύστημα ψύξης της μπαταρίας ηλεκτροκίνησης αν αυτή έχει ζεσταθεί (συνήθως συμβαίνει μόνο σε αρκετά ζεστές ημέρες).
Ακόμη όμως και σε Hybrid να το έχεις, ελάχιστες φορές εμπλέκει τον βενζινοκινητήρα.Η μπαταρία του είναι 13,2kWh.
Εμένα αυτή τη στιγμή με ένα παλιό σταθερό πρόγραμμα που είχα κάνει στη ΔΕΗ με 0,17 νυχτερινό και 0,22 ημερήσιο, μου έρχεται μια πλήρη φόρτιση περίπου 2,24€ και 2,90€ αντίστοιχα.
Μόλις τελειώσει το πρόγραμμα που έχω θα πάει πάλι σε κάποιο άλλο με αντίστοιχες τιμές.
Βγάζω περίπου μέσω όρο 45 χλμ με μία πλήρη φόρτιση. Δηλαδή μου έρχεται 0,049€ το χιλιόμετρο.
Μιλάμε για τιμές που μόνο σε PHEV και EV μπορείς να τις βρεις.
Να μην λέμε λοιπόν μόνο για την οικονομία που έχεις με τα HEV Toyota η οποία πραγματικά είναι πολύ καλή, αλλά έχει γίνει σημαία προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ουσιαστικά υπερτερεί μόνο σε σχέση με τους κλασικούς βενζινοκινητήρες.
Επίσης να τονίσουμε ότι όταν το PHEV είναι αφόρτιστο, λειτουργεί ακριβώς όπως ένα HEV.Πλέον το 3008 θα εξοπλίζεται με τους νέους κινητήρες, όπου απ' ότι κατάλαβα είναι μια εξελιγμένη mild hybrid γενιά (μάλλον παρόμοιους φοράει και η Tonale), η οποία θα έχει τη δυνατότητα να κινεί το αυτοκίνητο αμιγώς ηλεκτρικά για πολύ μικρές αποστάσεις, καθώς επίσης και στα παρκαρίσματα ή σε ελιγμούς με πολύ μικρές ταχύτητες.
Για να δούμε και εκεί τη σύγκριση, που και πάλι δεν θα είναι η ίδια, μιας και μιλάμε για ένα εξελιγμένο mild hybrid σύστημα και όχι HEV.Υ.Γ. Να σας πω επίσης ότι τα 59χλμ αυτονομίας που δίνει η Peugeot στο 3008 PHEV δεν τα έχει δει ποτέ κανείς.
Δεν ξέρω τι συνθήκες χρειάζονται, αλλά εγώ σε πολύ ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας περιβάλλοντος και με το πόδι στο γκάζι σαν να έχει από κάτω αυγό, το καλύτερο που έχω δει είναι 52χλμ και αυτό όχι πολλές φορές.
Η μπαταρία επηρεάζεται αρκετά από τις καιρικές συνθήκες, τον κλιματισμό και τον τρόπο οδήγησης (εγώ δε φημίζονται ιδιαίτερα για το ελαφρύ μου πόδι. Άλλωστε 300 άλογα είναι το άτιμο.)
Το χειμώνα με πέντε και οκτώ βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία, έχω δει μερικές φορές μετά από πλήρη φόρτιση να υπολογίζει ότι θα βγάλει περίπου 36 και 38 χλμ.
Υπό άλλες συνθήκες εξωτερικής θερμοκρασίας τα 45 - 50 χλμ τα έχει άνετα (με ελαφρύ πόδι). -
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Το 3008 ούτε που κοιτάει το Corolla..δεν είναι καν ανταγωνισμός του όσο και να ήθελαν μερικοί. Το 3008 παραδοσιακά φτιάχτηκε για να χτυπήσει το Tiguan, αυτοί είναι οι ανταγωνιστές, VW με Peugeot..και αυτό πονάει πολύ του Corollαδες.. όσο και να προσπαθούν, δεν τους βλέπουμε καν..
toyota, peugeot, ford, vw κτλ στο ίδιο καζάνι βράζουνε, το ότι η peugeot φτιάχνει εντυπωσιακό εσωτερικό στο 3008 δε το κάνει αυτόματα καλύτερο αυτοκίνητο από toyota ή ford, γιατί σε άλλους τομείς...Αντίο ζωή με την Μάρθα Βούρτση
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Υ.Γ. Να σας πω επίσης ότι τα 59χλμ αυτονομίας που δίνει η Peugeot στο 3008 PHEV δεν τα έχει δει ποτέ κανείς.
Δεν ξέρω τι συνθήκες χρειάζονται, αλλά εγώ σε πολύ ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας περιβάλλοντος και με το πόδι στο γκάζι σαν να έχει από κάτω αυγό, το καλύτερο που έχω δει είναι 52χλμ και αυτό όχι πολλές φορές.
Η μπαταρία επηρεάζεται αρκετά από τις καιρικές συνθήκες, τον κλιματισμό και τον τρόπο οδήγησης (εγώ δε φημίζονται ιδιαίτερα για το ελαφρύ μου πόδι. Άλλωστε 300 άλογα είναι το άτιμο.)
Το χειμώνα με πέντε και οκτώ βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία, έχω δει μερικές φορές μετά από πλήρη φόρτιση να υπολογίζει ότι θα βγάλει περίπου 36 και 38 χλμ.
Υπό άλλες συνθήκες εξωτερικής θερμοκρασίας τα 45 - 50 χλμ τα έχει άνετα.η γυναικα μου ή ο μικρος βλεπανε 40+
εγω τις περισσοτερες φορες ημουν στα 24-30
και καμποσες φορες κατω απο 20.
αλλα εχω προβλημα στο δεξι.
ποδι. -
Υ.Γ. Να σας πω επίσης ότι τα 59χλμ αυτονομίας που δίνει η Peugeot στο 3008 PHEV δεν τα έχει δει ποτέ κανείς.
Εντύπωση μου κάνει ο κουμπάρος με το Kuga Phev, βγάζει άνετα 80+ χλμ και έχει βγάλει και αρκετές φορές 90 και 100!!!
-
Νομίζω ότι ξεκαθαρίστηκε ότι το πανέμορφο αν και υπό αλλαγή μοντέλου 3008, είναι και φτηνότερο από την δίλιτρη επιτομή της ασχήμιας , που θα φάει και τον φόρο πολυτελείας.
Επίσης πέρα από το τεκμήριο της βίλας των 150 τμ που θα φάει στο κεφάλι, εναλλακτικά η διαφορά των 2400 € τον χρόνο σε τεκμήριο, σημαίνει ότι στην 5ετία ο κάτοχος του 3008, θα έχει άλλα 12000 ελεύθερο πόθεν έσχες για να πάρει ένα ακόμα αυτοκινητάκι, ή μέρος αυτού.
Ταυτόχρονα θα έχει κερδίσει και λεφτά από την χαμηλότερη κατανάλωση και θα έχει εισπράξει και χαμόγελα από το αντίθετο φύλο, που θα τον βλέπει μέσα στο όμορφο αυτό αμάξι...
Λυπάμαι αν στεναχωρώ τους τογιοταίους, αλλά όπως λένε οι ειδικοί, η αυθυποβολή είναι μια καλή λύση...
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Εντύπωση μου κάνει ο κουμπάρος με το Kuga Phev, βγάζει άνετα 80+ χλμ και έχει βγάλει και αρκετές φορές 90 και 100!!!
#kota
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Επίσης πέρα από το τεκμήριο της βίλας των 150 τμ που θα φάει στο κεφάλι,
To τεκμήριο (για όποιον έχει €40.000 για αμάξι) απασχολεί μόνο τους έχοντες μαύρα. Οπότε στα π@πάρια μας, καλά να πάθουν!!
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Επίσης πέρα από το τεκμήριο της βίλας των 150 τμ που θα φάει στο κεφάλι,
To τεκμήριο (για όποιον έχει €40.000 για αμάξι) απασχολεί μόνο τους έχοντες μαύρα. Οπότε στα π@πάρια μας, καλά να πάθουν!!
#ergolavoi_me_ta_mavra
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
#kota
Μπα.....ό,τι πιο γρήγορο σε οδηγό κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Δίχως αύριο οδηγεί. Απλά το Κούγκα γ@μεί!!
-
Δεν ξέρω τι μπαταρία έχει το Kuga αλλά στο 3008 κυμαίνεται στα νούμερα που ανέφερα.
Μιλάμε βέβαια πάντα για αμιγώς ηλεκτρικά, Χωρίς να εμπλακεί ο βενζινοκινητήρας καθόλου.
Peugeot 3008 2016