-
Γι' αυτό γελάω τόσες μέρες με τους γραφικούς! Ο άλλος μόλις ανακάλυψε ότι ζει σε καπιταλιστική κοινωνία!
Για αμέτρητα ποστ έγραφαν ότι έχει αποτύχει η εταιρεία, ότι το 3008 ρίχνει τιμές γιατί δεν πουλάει, τους βάζω τις πωλήσεις (1ο σε ΟΛΑ τα C για το 22 και 1ο επίσης για τον Ιανουάριο), ενώ το μοντέλο αλλάζει σε μερικούς μήνες και κάποια χρόνια κυριολεκτικά ξεπούλησε, αμέσως από κάτω κάνουν πως δεν βλέπουν τα νούμερα, και ουσιαστικά κανείς δεν απαντάει τίποτα από τα στοιχεία και τα γεγονότα..
Ξεκίνησα να γράφω κατεβατο, αλλά τι νόημα έχει; οι άνθρωποι έγραφαν χθες ότι η εταιρεία δεν πουλάει και ότι θα πάει για φούντο! Δεν τους πιάνεις πουθενά..
Τα χάλια μας τα βλέπουμε καθημερινά εκεί έξω.. μία χώρα που γεννήθηκε με μύθους, μεγάλωσε με ψέματα, και τώρα ψυχοραγει με Μπισμπικη και Βανδή!!!
Γιατί; γιατί είμαστε για τον μπεκο! Που λένε κάτι φίλοι μου Καλαματιανοί (Καλαματιανοί - Βανδή κάνει ριμα..).
-
Οι παρλεβου φρανσε βγαζουν υπερκερδη κοβωντας φαναρια, αισθητηρες, υππβραχιονια και εξοπλιζμο απο το αμαξι του κριου και αυτος χειροκραταει.... συνδρομο στοκχολμης
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Οι παρλεβου φρανσε βγαζουν υπερκερδη κοβωντας φαναρια, αισθητηρες, υππβραχιονια και εξοπλιζμο απο το αμαξι του κριου και αυτος χειροκραταει.... συνδρομο στοκχολμης
Έλα ρε συ! Τα κέρδη της εταιρείας σου τα μοιράζεστε εσείς;! Μην παίζεις το παιχνίδι των άλλων, είναι πολύ "μικροί" και σπάμε πλάκα, πιες κάνα παυσίπονο, ξεκουράσου και απόλαυσε τον λαό που ξυπνάει σε μία δυτική δημοκρατία της Ενωμένης Ευρωπαϊκής (Ένωσης)!
-
Εγώ αγαπητέ @dublin δεν είπα ουδέποτε πως δεν πουλάει.
Μίλησα για υπερκέρδη όπως λέει και ο γάτος, και για υπερτιμημένα φύκια για μεταξωτές κορδέλες απο μία πολύ αγαπητή μου μαρκα / αυτοκινητοβιομηχανία που ξέφυγε εντελώς απο το mission statement της και πάει ολοταχώς προς χυδαίες στρατηγικές των premium.
Και στον καπιταλισμό που ανέφερες υπάρχουν και οντότητες / επιχειρήσεις / οργανισμοί έντιμοι που επανεπενδύουν τα κέρδη τους σε μεγάλη έρευνα και ανάπτυξη , πάνε μπροστά την τεχνολογία και δεν τα κάνουν bonus και μερίσματα και διαθέσιμα σε φορολογικούς παραδείσους.
Αν θεωρείς το άρμεγμα των καταναλωτών και την αισχροκέρδεια , πρόοδο , ηθικό πλεονέκτημα και για Μεγάρο Μουσικής , ε τότε έγω είμαι με τους Μπισμπικιδες αυτού του κόσμου με το τσιγαράκι τους , το ποτάκι τους , τον έρωτα τους και το απλό t-shirt τους.
Στριφτερά Peugeot οδηγούν και αγαπάνε. -
@vagkirk said in Peugeot 3008 2016:
Εγώ αγαπητέ @dublin δεν είπα ουδέποτε πως δεν πουλάει.
Μίλησα για υπερκέρδη όπως λέει και ο γάτος, και για υπερτιμημένα φύκια για μεταξωτές κορδέλες απο μία πολύ αγαπητή μου μαρκα / αυτοκινητοβιομηχανία που ξέφυγε εντελώς απο το mission statement της και πάει ολοταχώς προς χυδαίες στρατηγικές των premium.
Και στον καπιταλισμό που ανέφερες υπάρχουν και οντότητες / επιχειρήσεις / οργανισμοί έντιμοι που επανεπενδύουν τα κέρδη τους σε μεγάλη έρευνα και ανάπτυξη , πάνε μπροστά την τεχνολογία και δεν τα κάνουν bonus και μερίσματα και διαθέσιμα σε φορολογικούς παραδείσους.
Αν θεωρείς το άρμεγμα των καταναλωτών και την αισχροκέρδεια , πρόοδο , ηθικό πλεονέκτημα και για Μεγάρο Μουσικής , ε τότε έγω είμαι με τους Μπισμπικιδες αυτού του κόσμου με το τσιγαράκι τους , το ποτάκι τους , τον έρωτα τους και το απλό t-shirt τους.
Στριφτερά Peugeot οδηγούν και αγαπάνε.Ότι να' ναι.. τώρα είναι αργά να κάνουμε κουβέντα όταν τρολαρατε και έχασα 2-3 ώρες από την ζωή μου χθες να απαντάω σοβαρά, θα μπορούσαμε να πούμε ωραία πράματα και να βρούμε κάπου ανάμεσα την αλήθεια μας.
Τώρα θέλεις να κάνουμε την κριτική των οικονομικών συστημάτων στο νήμα του 3008; Ξέρεις ότι μπορώ, και γουστάρουμε Γάλλους γιατί είναι οι μόνοι που κάποτε επαναστάτησαν, και από τους λίγους που τα κάνουν διαφορετικά και ωραία. Εγώ απάντησα με στοιχεία σε κάθε "αντε-πιχειρημα" όσο ποταπό και αφελές ήταν.
Θες να μεταφερθούμε στο νήμα της Citroen που είναι πιο σοσιαλιστική; Ή στο νήμα της Tesla που είναι πιο αναρχο-οικολογικη!
Τώρα αλλά λόγια να αγαπιόμαστε! Οι αθώοι Γερμανοί και καλόκαρδοι Αμερικάνοι με τους αγαθούς Κινέζους! Από όλα τα τσακάλια, καλύτερα να πάρω Rafale, και από όλους τους μικρούς, καλύτερα αφήνω τα TOGG και τα C-HR σε αυτούς που πιστεύουν ότι θα είμασταν καλύτερα σαν επαρχία της Οθωμανική αυτοκρατορίας. Άλλωστε όσο μεγάλωνε το Ελληνικό κράτος, μίκραινε το Ελληνικό Έθνος.
Πάω να διαβάσω λίγο Adam Smith να χαλαρώσω!
-
Πω πω βλέπω μήλον της Έριδος η peugeot. Λοιπόν, ένας φίλος μ' έχει πρήξει τις τελευταίες μέρες ότι η μετοχή της Stellantis πάει σφαίρα. Εγώ βέβαια δεν τζογάρω ν' αγοράσω, αλλά σχεδόν κάθε μέρα μου λέει πόσο ανεβαίνει η μετοχή.
Βέβαια και η Porsche μπήκε πριν λίγο καιρό χρηματιστήριο και είναι στο θεό η μετοχή και η bmw πάει επίσης σφαίρα, αλλά λέμε για τη Stellantis τώρα.
Μπράβο στη Stellantis, κάτι κάνει καλά, κι ας λέει ο καθένας ότι θέλει, μαζεύουν πολύ χρήμα οι Γαλλο-Ιταλο-Αμερικάνοι αυτή τη στιγμή. Το τι θα το κάνουν θα δούμε. Σίγουρα θα μοιράζουν στους μετόχους αλλά έχουν και έξοδα, καινούργια υβριδικά διαβάζω, έχουν μείνει και πίσω στα ηλεκτρικά, χρειάζονται πολλά φράγκα.
Άμα περιμένουν να τα βγάλουν με τα αυτοκίνητα που πουλάει η peugeot, έστω και υπερεκτιμημένα, σώθηκαν. -
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
και γουστάρουμε Γάλλους γιατί είναι οι μόνοι που κάποτε επαναστάτησαν, και από τους λίγους που τα κάνουν διαφορετικά και ωραία.
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η πρόταση σου αυτή , την εταιρεία κράζουμε και την επιχειρηματική της στρατηγική αυτή την στιγμή , ας αφήσουμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσβολές , δεν υπάρχει λόγος.
Δες το πραγματικό Γαλλόφιλο @cruiser πόσο ευγενής και συγκρατημένος είναι με κοφτερό αλλά όχι προσβλητικό χιούμουρ και έξυπνες μπηχτές.@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Και πολύ καλά θα κάνεις!
Να θυμηθείς ξανά πως το αόρατο χέρι που έχουν κάνει σημαία οι νεοφιλελεύθεροι και οι δεξιοί δεν αναφέρεται εκτός απο μία και μοναδική φορά στα γραπτά του και το νόημα που προσδίδει ο Adam Smith είναι εντελώς διαφορετικό - θα έλεγα εντελώς αντίθετο - απο αυτό που νομίζουν όταν χρησιμοποιούν την έκφραση αυτή.Και φέρνοντας τον στο θέμα της Stellantis:
ήταν επιφυλακτικός απέναντι στους επιχειρηματίες και προειδοποίησε για «τη συνωμοσία τους ενάντια στο κοινό ή κάποιο άλλο τέχνασμα με το οποίο μπορούν να ανεβάσουν τις τιμές» Επανειλημμένα, ο Σμιθ προανήγγειλε την αθέμιτη φύση των επιχειρηματικών συμφερόντων που μπορούν να σχηματίσουν σκευωρίες ή μονοπώλια, καθορίζοντας την υψηλότερη τιμή «που μπορεί να απομυζηθεί από τους αγοραστές» -
Τελικα πολυ κοσμο πειραζει που η πεζω μπηκε στο παιχνιδι των πριμιο και τα σπαει. Προσωπικα το χαιρομαι. Το πρωταθλημα μετα την ελευση των 3008 και τιγκ το 2016 απεκτησε ενδιαφερον για μενα.
-
και γουστάρουμε Γάλλους γιατί είναι οι μόνοι που κάποτε επαναστάτησαν, και από τους λίγους που τα κάνουν διαφορετικά και ωραία.
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η πρόταση σου αυτή , την εταιρεία κράζουμε και την επιχειρηματική της στρατηγική αυτή την στιγμή , ας αφήσουμε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και προσβολές , δεν υπάρχει λόγος.
Δες το πραγματικό Γαλλόφιλο @cruiser πόσο ευγενής και συγκρατημένος είναι με κοφτερό αλλά όχι προσβλητικό χιούμουρ και έξυπνες μπηχτές.@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Και πολύ καλά θα κάνεις!
Να θυμηθείς ξανά πως το αόρατο χέρι που έχουν κάνει σημαία οι νεοφιλελεύθεροι και οι δεξιοί δεν αναφέρεται εκτός απο μία και μοναδική φορά στα γραπτά του και το νόημα που προσδίδει ο Adam Smith είναι εντελώς διαφορετικό - θα έλεγα εντελώς αντίθετο - απο αυτό που νομίζουν όταν χρησιμοποιούν την έκφραση αυτή.Και φέρνοντας τον στο θέμα της Stellantis:
ήταν επιφυλακτικός απέναντι στους επιχειρηματίες και προειδοποίησε για «τη συνωμοσία τους ενάντια στο κοινό ή κάποιο άλλο τέχνασμα με το οποίο μπορούν να ανεβάσουν τις τιμές» Επανειλημμένα, ο Σμιθ προανήγγειλε την αθέμιτη φύση των επιχειρηματικών συμφερόντων που μπορούν να σχηματίσουν σκευωρίες ή μονοπώλια, καθορίζοντας την υψηλότερη τιμή «που μπορεί να απομυζηθεί από τους αγοραστές»Πολύ ωραία! Το έπιασες με τον Smith! Γι' αυτό τον πέταξα στο τέλος!
Την εποχή που ανέλυσε την οικονομική θεωρία του ο Smith o καπιταλισμός ήταν σαν ουτοπία και φάρος για την ανθρωπότητα.
Φυσικά όπως και ο σοσιαλισμός ποτέ δεν εφαρμόστηκε όπως θα έπρεπε ή ήθελαν οι εμπνευστές τους.
Καλό βράδυ σε όλους, πετάω αύριο να φάω τα μερίσματα κάπου έξω γιατί πολύ basse classe είναι στην Ελλάδα τον χειμώνα!
-
Χαχαχα! Cru! Γίναμε! Θα είμαι Monte Carlo για το 3ημερο, ελπίζω να σε δω, ξέρεις, εκεί στο λόφο από πίσω!
Μουαχαχαχαχαχα!!!!!
αύξηση καθαρών εσόδων κατά 18%, στα 179,6 δισ. ευρώ, στη βάση "ισχυρής καθαρής τιμολόγησης, ευνοϊκού μείγματος οχημάτων και θετικών επιδράσεων των συναλλαγματικών ισοτιμιών".
καθαρών κερδών για το 2022, στα 16,8 δισ.
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳διανομή 4,2 δισ. ευρώ με τη μορφή μερίσματος προς τους μετόχους της, **ενώ το Δ.Σ. ενέκρινε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών ύψους 1,5 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2023.
**
Ρε αυτοί μολογανε χωρίς ξυλο!!!!
Έτσι εξηγείται!!!
Σου λένε ευθαρσώς οτι πουλάμε στα κορόιδα 208 στα 20κ αντί για 15κ
2008 στα 25κ αντί για 17κ
308 στα 28κ αντί για 22κ
3008 στα 35κ αντί για 25κ
για να κάνουμε υπερτεραστια υπερκέρδη σε χρόνια κρίσης και ελλείψεων α υλών για να μοιράζουμε δις στους μετόχους μας και δις bonus και δωρεάν μετοχων στα golden boy στελέχη μας!!!!
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳Ρε αυτοί κατάντησαν πιο χυδαίοι και πιο σκατόψυχοι και από την Apple !!?????
️️️️️️️️️️️️️ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ - ΒΙΑΙΑ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΟΙΡΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Peugeot ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Ι ΚΟΚ ΠΙΤ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΔΡΕΣ
Ούτε ο Πήλιου με την ψυχή του Λένιν μέσα του, δεν θα τα έγραφε καλύτερα...
-
Δεν έχω αισθητήρες εργοστασιακούς στο 3008, έχω όμως μη εργοστασιακούς που είναι μια χαρά, αλλά έχω κάμερα απλή, με ζούμ, από πάνω και 180 μοιρών.
Είδα και πως μπορείς να επιλέξεις τι θα βλέπεις, πατώντας πάνω στην οθόνη αυτό που σου λέει τι έχεις επιλέξει....
Μετά είδα ότι και στο αιρκρός έγραφε τι βλέπω και έτσι σήμερα λέω βρε μπας ?
Και ω του θαύματος, πάτησα στην οθόνη και έχω και εκεί τις ίδιες επιλογές, ζούμ, από πάνω και 180 μοιρών...
Πήλιου το ήξερες ?
-
Καλό βράδυ λοιπόν και εις αναμονή των ανακοινώσεων των οικονομικών αποτελεσμάτων για το 2022 του τρισκατάρατου VAG , των premium Γερμανών , των έντιμων Τoyotαίων , και των φτωχών πλην τίμιων Κορεατών του Χιουντάι γκρούπ.
Και εκεί κάνοντας και μια αναφορά στους όγκους πωλήσεων με την ανάλογη προσαρμογή θα δούμε ποιός και πόσο άρμεξε την αγελάδα περισσότερο.
Ρισκάρω να στοιχηματίσω πως δεν θα ξεπεράσει κάνενας την Stellantis σε επιχειρηματικές πρακτικές απομύζησης των αγοραστών.
-
Ναι αλλά κάνουν ωραία αμάξια, οπότε στα παίρνουν ωραία...
Και ως γνωστόν τα ωραία πράγματα πληρώνονται...
Ενώ οι άλλοι με τον σχεδιασμό που έχουν, τι να σου πάρουν ?
Ο,τι έχεις ευχαρίστηση...
-
Οι άλλοι -έστω κάποιοι- στα παίρνουν μετά σε ανταλλακτικά…
-
@kkostask said in Peugeot 3008 2016:
Οι άλλοι -έστω κάποιοι- στα παίρνουν μετά σε ανταλλακτικά…
Πάντως όλοι από κάπου και κάπως στα παίρνουνε! Χαχα
Καλό βράδυ αδέλφια, we are in this together ρε, μην μασάτε!
-
3008, Gla, X1,Tiguan, Tuscon, Kuga,Sportage και Q3, Mini countryman κλπ. Στην κατηγορια αυτη λοιπον το 3008 τα σπαει. Μονο ευκολος δεν ειναι ο ανταγωνισμος. Οσοι επονται σε πωλησεις απλα δειχνουν την αξια του νικητη. Γιατι προσωπικα δε με χαλαγε να οδηγω κανενα απο δαυτα.
-
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
@criuser τι κατανάλωση έχει το 3008;
Αν δεν κάνω λάθος ίδιο κινητήρα και κιβώτιο με το c3 aircross έχει;
"Καλησπέρα,1.5 diesel αυτοματο, διαδρομή αλεξανδρούπολη Ξάνθη,εγνατία οδος με cruise control στα 130-135 με 3 ατομα μεσα, ουτε βενζινη να ταν.."
Ελα δε γίνεται αυτό. Αυτή τη διαδρομή είναι τέρμα ισιάδι. Δε γίνεται DS7 σε ίδιες σχεδόν συνθήκες και ταχύτητες να γράφει 5.5-6λτ και το 3008 2 λτ πάνω.
Ρε μπας και πηγαίνει με ξεφουσκωτα λάστιχα;
Τόσο καίει το Τ5 μου που είναι 2λιτρο βανακι.
Πάντως το c3 diesel αυτόματο τσεκαρισμενο και από εμένα σε αυτή την ταχύτητα πατάει κοντά στα νούμερα που γράφει ο κριου. -
Για μια δυο βδομάδες με το πολύ κρύο δεν έκανα τίποτε άλλο παρά 2+2χλμ πρωί-μεσημέρι με κρύο αυτοκίνητο, ο μέσος όρος στην εφαρμογή ακούμπησε τα 9λτ! που το θεωρούσα απίθανο.
Έχω δει πως όταν κινείται τόσο λίγο, η πραγματική κατανάλωση με διαίρεση στην αντλία ήταν χαμηλότερη, 7,8λτ έβγαινε.
Το Σάββατο έκανα πήγαινε-έλα Βόλο Λάρισα, την Κυριακή βόλτα Γατζέα κι από Δευτέρα πάλι μερικές μικρές τέτοιες διαδρομές, ενώ ο καιρός ζέστανε.
Αυτή τη στιγμή που γράφω, η εφαρμογή δείχνει 5.1λτ συνολική μέση κατανάλωση, μέσο όρο τρέχοντος μήνα 5,8λτΣε ακραίες συνθήκες οι προσωρινές καταναλώσεις μπορεί να ξεφύγουν και προς τα πάνω και προς τα κάτω.
Στη φωτό απ το 3008 αν δεν κάνω λάθος γράφει 126 χαω μέση ταχύτητα, η οποία είναι πολύ υψήλη κι όχι απλά μια σβέλτη διαδρομή. -
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Στη φωτό απ το 3008 αν δεν κάνω λάθος γράφει 126 χαω μέση ταχύτητα, η οποία είναι πολύ υψήλη κι όχι απλά μια σβέλτη διαδρομή.
Σωστά. Είναι η μέση ωριαία, οπότε για τα 83km από τον τελευταίο μηδενισμό του υπολογιστή ταξιδίου, μάλλον πήγαινε τον κwλ0 του.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@piliourits said in Peugeot 3008 2016:
Στη φωτό απ το 3008 αν δεν κάνω λάθος γράφει 126 χαω μέση ταχύτητα, η οποία είναι πολύ υψήλη κι όχι απλά μια σβέλτη διαδρομή.
Σωστά. Είναι η μέση ωριαία, οπότε για τα 83km από τον τελευταίο μηδενισμό του υπολογιστή ταξιδίου, μάλλον πήγαινε τον κwλ0 του.
Τι δεν καταλαβαίνετε;
Έτρεχε να φτάσει στον προορισμό του πριν τον αφήσει από δοχείο adblue.
Peugeot 3008 2016