-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Δεν ξέρω τι λες εσύ και τι κρίνεις. Εγώ σου λέω ότι πουλάει. Άρα, ο κόσμος χωράει μέσα σε αυτό.
Πάντως η τιμή πάρα πολύ καλή.Για τετραμελή οικογένεια με 2 παιδικά καρεκλακια χωράς όμως μέχρι εκεί. Επίσης ψηλός συνοδηγός δε χωρά άνετα λόγω έλλειψης βάθους στα πόδια.
[url=https://ibb.co/5xSg2vq][img]https://i.ibb.co/5xSg2vq/20230112-091337.jpg[/img][/url]
-
Καλοτάξιδο, καλού κακού κανένα μπρελόκ μαύρης γάτας για τους γνωστούς λόγους…..
-
Καλοτάξιδο criuser!
-
Καλοτάξιδο! Diesel ε; Πάει θα σε φάει ο λαπ.
Δεν είχα διαβάσει ούτε εγώ σχετικά. Το c το τρίο; -
Άστα εφόσον δεν του πληρώνω επιδότηση και είναι και euro 6d, κάνω τα στραβά μάτια.
Τόσα ωραία Τογιότα, diesel πήγε και αγόρασε.
-
Καλοτάξιδο criu!!
-
Καλοτάξιδο, να το χαρεί ο μικρός - να το χαρεί και ο πατέρας.
-
Πολύ καλή επιλογή! Καλοτάξιδο να είναι, γεμάτο χαρά και με πολλές ευχάριστες στιγμές!
-
Καλοτάξιδο το γαλλακι 🇨🇵 ! Αμάξι που σίγουρα ξεχωρίζει, να το χαρείτε με υγεία και σε πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
@xenos said in Peugeot 3008 2016:
Καλοτάξιδο! Diesel ε; Πάει θα σε φάει ο λαπ.
Δεν είχα διαβάσει ούτε εγώ σχετικά. Το c το τρίο;Το 3 παραμένει παρέα και συνεχίζει, για μένα κυρίως , εκτός αν βολεύει καλύτερα στο παρκάρισμα λόγω μικρότερου μήκους και τα μοιραζόμαστε κάποιες φορές με τον γιο, ανάλογα με τα δρομολόγια της ημέρας.
-
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
Καλοταξιδο κριου!!!
Δεν έχω καταλάβει αν θα είναι τελικά του γιου ή του πατέρα!!! Μιλάω για κύρια χρήση!
Δύο παρατηρήσεις χωρίς να θέλω να γίνω κακός ή μ@λ@κας- Ελπίζω να μην είναι όχημα που θα κινείται εντός λεκανοπεδίου γιατί είναι μεγάλου εξωτερικού όγκου για αυτό (το σε 3 βολεύει σαν εξωτερικός όγκος περισσότερο)
- Μικρή καφρίλα mode on. Μάζεψε κάνα ψιλό για δοχείο adblue. Μικρή καφρίλα mode off
Edit με κάλυψες στο προηγούμενο ποστ. Παρτούζα λέγεται!!!
-
Κοίτα του γιου είναι.
Η δουλειά του είναι στην Κηφισιά και υπάρχει κάποιο πρόβλημα παρκαρίσματος, αλλά θα περπατάει λίγο.Δεν μπαίνει Αθήνα το αυτοκίνητο, για δουλειά. Στο σπίτι έχει πάρκινγκ.
Εκανα επέκταση στα 100000 χλμ με 220 ευρώ, οπότε έχω καιρό να νοιαστώ να μαζέψω για το αντμπλού...
Την ίδια επέκταση έχω κάνει και στο αιρκρος και είμαι στις 44000 και έχω και 2 χρόνια ακόμα.Βασικά να ξεπεράσουμε αυτή την μεταβατική περίοδο και βλέπουμε τι θα γίνεται με τα αμάξια μετά από 4-5 χρόνια.
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Κοίτα του γιου είναι.
Η δουλειά του είναι στην Κηφισιά και υπάρχει κάποιο πρόβλημα παρκαρίσματος, αλλά θα περπατάει λίγο.Δεν μπαίνει Αθήνα το αυτοκίνητο, για δουλειά. Στο σπίτι έχει πάρκινγκ.
Εκανα επέκταση στα 100000 χλμ με 220 ευρώ, οπότε έχω καιρό να νοιαστώ να μαζέψω για το αντμπλού...
Την ίδια επέκταση έχω κάνει και στο αιρκρος και είμαι στις 44000 και έχω και 2 χρόνια ακόμα.Βασικά να ξεπεράσουμε αυτή την μεταβατική περίοδο και βλέπουμε τι θα γίνεται με τα αμάξια μετά από 4-5 χρόνια.
Είσαι μεγάλος φαν του blueHDI και το απέδειξες.
Για το δοχείο του adblue, έκανες καμία κουβέντα στην αντιπροσωπεία από όπου αγόρασες; Έχουν άποψη για το εάν εχει αλλάξει κάτι;
Επίσης, ξέρεις εάν η "γνωστή" καδένα στο 3008 σας, είναι των 8mm και αν γενικότερα η σχετική υλοποίηση είναι η νέα; -
Δεν ξέρω τι καδένα έχει. Με το αντμπλού θα δείξει. Εκανα την επέκταση στα 100000 χλμ της εγγύησης.
Παρέλαβα σήμερα...
-
Τελειο χρωμα, καλοταξιδο κ απροβληματιστο!
-
Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλοταξιδο!!!
και
Απροβληματιστο !!!!Για να αποστομωνεις τις κακες γλωσσες
-
Αμα δεν παινέψεις το σπίτι σου, πέφτει και σε πλακώνει, λέει η παροιμία...
Ευχαριστώ πολύ.
-
Καλορίζικο. Να το χαίρεται και ο γιός και οι υπόλοιποι.
*αλυσίδες να πάρετε.️
Peugeot 3008 2016